Omat matkat - Cha Am

Käynyt Cha Amissa

Oletko sinä käynyt Cha Amissa? Ilmoita siitä muille!

annemi

Kohde: Cha Am
Ajankohta: Maaliskuu 15, 2009 - Maaliskuu 31, 2009

simpukka

Kohde: Cha Am
Ajankohta: Helmikuu 27, 2009 - Maaliskuu 15, 2009
Kommentti: isä,äiti ja lapset:4,11,14v.

perhereissaaja

Kohde: Cha Am
Ajankohta: Helmikuu 26, 2009 - Maaliskuu 19, 2009

heluna

Kohde: Cha Am
Ajankohta: Tammikuu 25, 2009 - Tammikuu 27, 2009

ansku2

Kohde: Cha Am
Ajankohta: Heinäkuu 25, 2008

maijahyy

Kohde: Cha Am
Ajankohta: Heinäkuu 05, 2008 - Heinäkuu 26, 2008
Kommentti: Hei! Kolmas reissu cha-amiin tehty. Taas oli odotusten mukainen ja olo levännyt. Kyllä työ asiat unohtuu ja kaikki turha kiire jää suomeen kun saapuu cha-amiin.Se on kyllä ihanan rauhallinen paikka, Ihmiset ystävällisiä ja avuliaita. sää mitä parhain vaikka sadekausi niin kaksi kertaa vain sato vettä ja silloinkin vajaan tunnin.Nyt jo katselen lentoja joulun tienoille,pakko päästä taas uudestaan.Tämä oli jo kolmas kerta tänä vuonna samaan paikkaan.Helppo löytää hotelli jos otat vaan lennot,tosin joulun aikaan voi olla vähän hankalampaa.Saat kaiken tarvitsemasi cha-.amista ,ei tarvitse välttämättä mennä hua hiniin,mutta matka on lyhyt ja halpa jos haluat vaihtelua esim.iltaohjelmaan. tein taas hyviä ja halpoja ostoksia.Ja täytyy taas kehua räätäli gurua,tuli taas kahdet mittatilaus housut itselle,pojalle solmioita jakolme kaulus paitaa sekä tyttärelle liituraita puku.Jänniäsin miten koko sattuu kun itse otettiin mitat mutta puku istu kuin nakutettu.Jos kiinnostaa asujen teettäminen niin suosittelen gurua,paikka sijaitsee golden beac hotellin edustalla. Mukava rauhallinen mies,eikä "pakko" ostoa.Voi käydä rauhassa katselemass ja kysellä hintoja.Työn jälki on tosi laadukasta niin myös materiaalit.Testattu on kun olen joka reissulla teettänyt jotain. Jos menet cha-amiin niin ole avoin ja nauti paikallisten ihmistan ystävällisyydestä. Mie ainankin oon saanut monta uutta ystävää ja nyt jo kaipaan takaisin vaikka vasta kaksi viikkoa sitten tulin. Olen kyllä reissannut muuallakin thaimaassa mutta cha-am on yli veto ja sieltä on helppo käväistä muualla esim. bangokissa tai lähikylissä.Liikkiminen on siellä halpaa. ja tietenkin ruoka on aivan mahtavaa.En ole millään reissulla sairastanut vatsavaivoja. Ja syön kyllä kaikkea mitä paikallisetkin,mutta tietenkin pitää varoa jos on herkkä vatsainen. No tämä oli oikea ylistyslaulu mutta taidan olla ihan lovena thaimaahan ja etenkin cha-amiin.

skattanmicce

Kohde: Cha Am
Ajankohta: Helmikuu 04, 2008 - Helmikuu 18, 2008
Kommentti: Edullinen ja ystävällinen paikka.....

heluna

Kohde: Cha Am
Ajankohta: Helmikuu 02, 2008 - Maaliskuu 01, 2008
Kommentti: Erinomainen taas kerran ! Ei Thaimaata voita tällä erää kyllä mikään ja varsinkaan Cha-amia! Tällä reissulla käyttin taas pariin otteeseen Bangkokissa no hua-hinissä tietty ja sitten myös Koh-taolla olttin . Cha-am on ihanan rauhallinen pieni paikka viettää lomaa missä on kaikki tarpeeellinen ja ihmiset ovat tosi ihania.Oli jo kolmas kerta Cha-amiin ja vielä mennään uudestaan aina vaan.

heluna

Kohde: Cha Am
Ajankohta: Helmikuu 03, 2007 - Helmikuu 24, 2007

laattamies

Kohde: Cha Am
Ajankohta: Helmikuu, 2007
Kommentti: parempaa lomaa en ole viettänyt missään,en edes suomessa.upea kansa,mahtavat rannat,herkullinen ruoka,upeat hotellit...olimme vaimoni kanssa kuin kuningaallisia..
Pieni hetki, sivua ladataan.