Omat matkat - Jordania

Menossa Jordaniaan

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut olevansa menossa Jordaniaan. Oletko sinä menossa Jordaniaan? Ilmoita siitä muille!

Käynyt Jordaniassa

Oletko sinä käynyt Jordaniassa? Ilmoita siitä muille!

samihm

Kohde: Amman
Ajankohta: Toukokuu 05, 2014
Kommentti: Päivän retki Ammanniin. Hiekkaa ja kameleita. Kiva päivä!

Juzzy65

Kohde: Aqaba
Ajankohta: Joulukuu 07, 2013 - Joulukuu 21, 2013
Kommentti: Ihan mielenkiintoinen paikka, matka tosin viela kesken joten kirjottelen tahanastisia kuulumisia paikanpaalta. Toistaiseksi on tullut tsekattua Amman, Aqabaa, Aqabanlahtea ja Wadi Rum. Kuolleelle merelle meen keskiviikkona :)

JHurmerinta

Kohde: Tala Bay
Ajankohta: Marraskuu 23, 2013 - Marraskuu 30, 2013
Kommentti: Jordanian Tala Bay on upea paikka. Matkusta sinne viimeistään 23..1 tai edessä on hieman viileät kelit. Meidän loman aikana oli lämmintä (23-29C) ja illatkin olivat yllättävän lämpöiset (20-222C)\r\n\r\nJordania on kaunis maa. Etelässä sijaitseva Tala Bay, Akaban kaupungista hieman etelään, tarjoaa vuoria, rantaa ja merta - eli kaikkea mitä voi toivoa.\r\nVoit sukeltaa, snorkalta, ottaa aurinkoa hotellin ihanilla uima-altailla tai molskahtaa Akabanlahteen. Meressä on upeita kaloja. Muista kuitenkin varoa merisiiliä pohjassa. \r\nRadisson Blu Tala Bay tarjosi meille upean loman, ystävällisellä palvelulla, ihanalla huoneella, maittavalla ruoalla ja ihastuttavalla rannalla. Kävimme meressä joka päivä.\r\nLue lisää tarinoita Jordanian Tala Baysta Napsun hotelli osiossa tai blogistani johannahurmerinta.com

PetraCL

Kohde: Aqaba
Ajankohta: Tammikuu 12, 2013 - Tammikuu 19, 2013
Kommentti: +Petra ja Kuollut meri

ghannabiz

Kohde: Aqaba
Ajankohta: Joulukuu 22, 2012 - Joulukuu 29, 2012
Kommentti: +23, rantaelämää, valtava Petran kalliokaupunki, jännittävä Kuollutmeri, ystävälliset ihmiset, innokkaat taksikuskit sekä alkoholittomat ravintolat ja baarit.
Pieni hetki, sivua ladataan.