Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Auckland

Menossa Aucklandiin

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut olevansa menossa Aucklandiin. Oletko sinä menossa Aucklandiin? Ilmoita siitä muille!

Käynyt Aucklandissa

Oletko sinä käynyt Aucklandissa? Ilmoita siitä muille!

palisanteri

Kohde: Auckland
Ajankohta: Lokakuu 16, 2011
Kommentti: Kuvia saattaa jonkinverran ilmestyä reissunaikana Napsuun. Lentoliput ja kansainvälinen ajokortti jo plakkarissa. 3 ekaa yötä varattuna hotellissa, senjälkeen minne nokka näyttää.

PelPa10

Kohde: Auckland
Ajankohta: Huhtikuu 07, 2011 - Toukokuu 04, 2011
Kommentti: Valokuvausta harrastava nuorekas nainen aikoo lähteä elämänsä seikkailuun niin pitkälle kuin pääsee.... ja etsii matkaseuraa lähes kuukauden kestävälle matkalle jakamaan kokemukset sekä tietysti majoitus- ja autonvuokrakustannuksetkin.... Löytyisiköhän matkaseuraa?

ahoiii

Kohde: Auckland
Ajankohta: 2000
Kommentti: Auckland on purjehtijain kaupunki. Sen uskoo kun katsoo paikallista satamaa ja paikallista jahticlubia. Mutta kyllä maakrapukin viihtyy siellä. Kaupunki on nykyaikainen ja elämän tyyliltään kuin Suomi. Uusi Seelanti on turvallinen ja kaikkea mitä Suomalainen odottaa löytävänsä saarilta, löytyy sieltä. Mutta kaikkea ei löydy Aucklandista. Nähtävyydet onnopeasti nähty. Ja jos pidät suurkaupungeista, täällä sitä ei ole, ainakaan jos olet käynyt todellisissa suurkaupungeissa. Tarvitset auton, jolla pääset kätevästi ihailemaan niin sademetsää kuin lumihuippuisia vuoriakin. Autoillessasitäytyy tottua ehdottomaan kurinalaisuuteen. Jos taulussa on 80 km. nopeusrajoitus, sitä myös ajetaan. Se tuntui uskomattomalta hissuttelulta. Mutta nopeuksiakuten liikennettä yleensäkkin valvotaan tarkasti. Pimeitä "peltipoliiseja" on paljon. Ja lappu tulee perässä kotiin. Se kannattaa maksaa, sillä maahan ei tulemista jos plitikka on jäänyt rästiin. Maahan tullessasi olet joutunut täyttämään tarkan tiedustelulomakkeen. Se kannattaa täyttää tarkoin, sillä jokalaukku läpivalaistaan. Esim. jos sinulla on retkeily/vaelluskengät, niistä täytyy kertoa lomakkeessa. Ne tarkistetaan, ja jos niissä on maa-ainesta pohjissa, otetaan ne pois ja sakko tulee että napsahtaa. Ruokia ei saa tuoda maahan jne. jne. Mutta kun olet maassa, se on upea. Aucklandiin kannattaa tutustuminen aloittaa korkeasta tv tornista. Saat kokonaiskuvan alueesta. Ja jos haluat jännitystä, voit hypätä bentsin hypyn tornista alas. Kaupungista täytyy matkustaa maaseudulle, kuten sanoinsen nähtävyydet onnopeasti katsottu.
Pieni hetki, sivua ladataan.