Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Amsterdam

Menossa Amsterdamiin

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut olevansa menossa Amsterdamiin. Oletko sinä menossa Amsterdamiin? Ilmoita siitä muille!

Käynyt Amsterdamissa

Oletko sinä käynyt Amsterdamissa? Ilmoita siitä muille!

riittainkeri

Kohde: Amsterdam
Ajankohta: Marraskuu 18, 2013 - Marraskuu 25, 2013
Kommentti: Minulla tulee olemaan mielenkiintoinen matka Amsterdamiin, sillä Ken Torontosta tulee sinne myös. Tapasimme Kenin kanssa 31 vuotta sitten reissaillessamme euroopassa ja yhteinen matkamme kesti neljä vuorokautta ja meillä oli tosi hauskaa. Helmikuussa 2008 Ken löysi minut Facebookin kautta ja sen jälkeen olemme olleet erittäin tiiviissä sähköpostiyhteydessä ja nyt vihdoinkin tapaamme. Päätimme viettää yhteisen loman Amsterdamissa nähdäksemme olisiko meillä yhä yhtä hauskaa. Siksi tämä matka on poikkeuksellisen tärkeä ja suunnittelemme sitä huolella. Amsterdam on aina ollut minun suosikkikaupunkini Euroopassa, en vain ole käynyt siellä nyt vuosiin, joten siksi olen kiitollinen jokaisesta \"inside\"-vinkistä, minkä joku antaa.

timomila

Kohde: Amsterdam
Ajankohta: Huhtikuu 21, 2011 - Huhtikuu 25, 2011

maria

Kohde: Amsterdam
Ajankohta: Heinäkuu 14, 2010 - Heinäkuu 18, 2010

ruhanlee

Kohde: Amsterdam
Ajankohta: Toukokuu 06, 2010 - Toukokuu 09, 2010

myttyli

Kohde: Amsterdam
Ajankohta: Toukokuu, 2010
Kommentti: Kävin Alankomaissa katsomassa vaihdossa olevia kavereitani Nijmegenissä. Samalla reissulla kävimme myös Amsterdamissa joka oli erittäin kaunis kaupunki. Matka oli melko lyhyt joten kovin yhtenäistä kuvaa en kyseisestä maasta saanut. Lähtisin kuitenkin koska tahansa uudestaan.
Pieni hetki, sivua ladataan.