Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Kanada

Käynyt Kanadassa

Oletko sinä käynyt Kanadassa? Ilmoita siitä muille!

Mamix

Kohde: Toronto
Ajankohta: Lokakuu 14, 2011 - Lokakuu 23, 2011
Kommentti: Koko perheen kanssa syyslomamatkalle Torontoon :)

Sirpa-Liisa

Kohde: Toronto
Ajankohta: Toukokuu 05, 2011 - Toukokuu 20, 2011

maria

Kohde: Toronto
Ajankohta: Heinäkuu 07, 2010 - Heinäkuu 12, 2010

raijakaarina

Kohde: Vancouver
Ajankohta: Heinäkuu, 2009 - Elokuu, 2009
Kommentti: Koko 5 hengen perheen voimalla ollaan menossa "rapakon taa" ens kesänä. Saa nähärä ny kuinka meirän käy?

sirtsu

Kohde: Vancouver
Ajankohta: Toukokuu 25, 2008 - Toukokuu 27, 2008
Kommentti: Tehtiin jenkki matkan yhteydes pikkuvierailu myös vancouver BChen ;)

heidi.seikkula

Kohde: Ottawa
Ajankohta: Tammikuu 11, 2008 - Tammikuu 22, 2008
Kommentti: Oli hauska kaupunki, Paljon kaikkea mahdollista. Kaupunki oli hauska sekoitus nykyaikaa ja sen alkuaikaa. Ilma oli mukavan leuto vaikka tammikuu olikin, aurinko paisteli ja oli mukavaa ottaa kuvia kaupungista, sen hienoista parlamenttirakennuksista. Shoppailu oli mahtavaa!! 1 euro oli n. 1,5 Kanadan Dollaria joten kaikki oli hieman edullisempaa jo senkin takia + että siellä tottakai oli m yös kevät ALE justa alkanu. Mahtavia laatu/merkki vaatteita kenkiä ymsyms todella edulliseen hintaan, jouduin (harmi vain=) ostamaan toisen laukun että sain kaikki shoppailuni pakattua mukaani. Hotelli oli Capital Hill, se oli ihan jees tasoinen ja sijainti oli hyvä, vieressä iso ostoskeskus jonne oli helppo hävitä tuntikausiksi kiertelemään kivoja kauppoja. Huoneesssa suuri plussa oli hyvin varustettu keittiö joten kokkaamaanki pystyi. Illanvieetokin oli hauskaa..käytiin kiinalaisessa ravintolass, josssa oli karaokea, mikä oli minun mielestä hauska ja ruokakin oli maistuvaa. Söin muuten Sushia joka päivä jota sai ostettua myös ihan tavallisesta ruokakaupasta ja sitä' oli gtarjolla jokaisessa kadunkulmassa, aina se oli yhtä hyvää. Pistikin miettimään onko Japani sittenkään Sushin alkuperämaa...pitää varmaan käydä siellä maistelemassa. =) Liikuin kaupungissa ja sen yöelämässä paikallisten seurtassa ja Voinpa kyllä sanoa että on vilpittömän hauskaa ja avokätistä sen maan porukka. Ja kun kanadaan meneee, kannattaa ehdottomasti käydä Stand up klubeilla koska se on yksi osa kulttuuria ja Kanadalaiset hallitsee sen osa-alueen kyllä vallan mainiosti! Yksi hauskimmista törkyturvista taisi olla Jason Rouse joka jonkun verran käy myös Suomessa keikalla tsekkaa jasonrouse.com. Eipä nyt tällä hetkellä tule muuta mieleen, mutta Ottawa on ehdottomasti näkemisen/kokemisen arvoinen paikka. Älkääkä ujostelko tutustua paikallisiin jotka ovat avointa hauskaa ja hyväntuulista kansaa.

Muscadet

Kohde: Quebec City
Ajankohta: 2008
Kommentti: Upea paikka!

aalika

Kohde: Whistler
Ajankohta: 2008
Kommentti: Whistler on tuleva Olympia-kaupungin yksi kisapaikoista ylhäällä vuorilla. Tie Vancouverista Whistleriin on \"Sea to Sky\"-tie, joka on laitettu/laitetaan kuntoon kisojen alla. Talviurheilukeskuksessa riittää myös kesällä maisemia ja luontoa ulkoiluun. Kesän 2008 reilun 100 kilometrin tietyömaa lienee jo paremmalla tolalla?

peikko

Kohde: Toronto
Ajankohta: Syyskuu 04, 2005 - Lokakuu 23, 2006
Kommentti: Töissä

maria

Kohde: Toronto
Ajankohta: Syyskuu 04, 2005 - Syyskuu 23, 2006
Kommentti: Töissä. Kanadassa on hyvä ja kiva asua.
Matkakokemuksia:
Pieni hetki, sivua ladataan.