Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Los Belones

Menossa Los Belonesiin

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut olevansa menossa Los Belonesiin. Oletko sinä menossa Los Belonesiin? Ilmoita siitä muille!

Käynyt Los Belonesissa

Oletko sinä käynyt Los Belonesissa? Ilmoita siitä muille!

Karhu-äiti

Kohde: Los Belones
Ajankohta: Heinäkuu 13, 2010 - Heinäkuu 28, 2010
Kommentti: Matka autolla läpi euroopan on tehty eikä avioeroa ainakaan vielä ole haettu! Varasimme Los Beloneista, Espanjasta talon hyvissä ajoin heinäkuuksi 2010. Talo oli vuokrattu viikoksi, mutta koko reissuun meni melkein kolme viikkoa, koska matkaahan tuli siis rapiat 8000 kilometriä. Viime kesäiseen tapaan kanssamme matkusti tennishirmu Hjalmar perheineen toisella autolla. Nousimme laivaan tiistai-iltana Turusta ja olimme perillä Espanjan perukoilla lauantaina iltapäivällä. Menomatkalla yövyttiin Silja Serenadella matkalla Tukholmaan, Lübeckissä Saksassa, Mulhousessa Ranskassa sekä Pineda de Marissa Espanjassa. Vihdoin lauantai-iltapäivällä löysimme pääsimme perille Villa Oasikseen ja talon omistaja John oli meitä talolla vastassa sekä täyttänyt jääkaapit. Itse talo oli aivan ihana valkoinen kahden perheen villa pikkuisessa ja hiljaisessa Los Belonesin kylässä. Taloon kuului myös iso aidattu piha sekä uima-allas ja tenniskenttä. Vuokraa koko talosta maksettiin 1100 euroa viikolta. Varsin kohtuullista, varsinkin kun kylässä oli hyvin edullista käydä kaupassa tai syömässä. Läheinen La Mangan tennis/golf-clubi veti jonkin verran turisteja kaupunkiin, mutta muuten kylältä löytyi vain ja ainoastaan paikallisia, espanjaa puhuvia ihmisiä. Ei siis mikään bilemesta, mutta eipä tässä perheelliset nyt mihinkään Ibizalle oltukaan menossa. Los Belonesin sijainti oli kuitenkin mitä parhain. Teimme autolla päiväretkiä Cartagenaan, La Mangaan, Capo de Palokseen sekä Calblanquen luonnonpuistoon. Jollemme olleet retkellä, polskuttelimme uima-altaalla ja toinen puoli porukasta pelasi tennistä. Teimme aamiaiset ja jonkin verran päivällisiäkin talolla, koska siihen oli kaikki mahdollisuudet. Jopa sitruunat sai kerätä talon puista! Papukaijat raakkuivat pihapuussa ja lapset telmivät uima-altaalla. Ai niin, lämmintä oli 34-38 astetta ja kuukauden päästä olisi kuulema ollut vielä 10 astetta enemmän! Takaisin pohjoiseen lähdettin lauantai-aamuna kahdeksan maissa, sillä edessä olisi pitkä matka Ranskaan Montpellieriin, sieltä Strasbourgiin ja vielä Tanskaan Karlslundiin ennen kuin tiistai-iltana ajettaisiin auto Tukhomassa Silja Galaxyyn. Niin, ne tietullit! Ne ovat ärsyttäviä, turhauttavia ja rahaa niihin paloi koko matkan aikana reilusti yli 200 euroa. Jos talon vuokraaminen Espanjasta kiinnostaa, niin suosittelen osoitetta: http://www.spain-holiday.com/ Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että lähes kahdeksantuhannen kilometrin istuminen autossa EI OLE aivan heikkohermoisten puuhaa... Olisin voinut jättää aviomiehen lähimmälle lentokentälle useammankin kerran! Esimerkiksi Lyonissa, jonka ruuhkissa matkamme eteni kolmessa vartissa kolme kilometriä.
Pieni hetki, sivua ladataan.