Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Ranska

Menossa Ranskaan

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut olevansa menossa Ranskaan. Oletko sinä menossa Ranskaan? Ilmoita siitä muille!

Käynyt Ranskassa

Oletko sinä käynyt Ranskassa? Ilmoita siitä muille!

vekkuli72

Kohde: Pariisi
Ajankohta: Joulukuu 05, 2018 - Joulukuu 08, 2018
Kommentti: suurta odotusta oli elämäni ensimmäinen pariisin reissu lentokoneella.ärimmäisen mahtava reissu jossa olin rakkaan vaimoni kanssa majoittuen hotel du deamountissa.metroa kannattaa opetella käyttämään ,jolloin siirtyminen paikasta a paikkaan b siirtyminen on helpompaa ja nopeampaa:)3km matkaa menee helposti ajallisesti 1h,mihikkään ett pääse oiko reittiä pitkin:/paljon on skoottereita ja sähköpotkulautoja,peruspotkulautoja,polkupyöriä,enkä yhtään ihmettele kun miettii muutaman km matkaan menee tuhottomasti aikaa.hotellin aamiainen olis maksanut 15e per henkilö joka olis sisältänyt vaaleata leipää tai croisanttia hillon kera,ei syöty sitä vaan mentiin joka aamu yhteen leipomo/kahvilaan syömään tuore täyetty patonki,kahvi ja joku herkku ja vesipullo ps vesipullo kannattaa säästää koska siinä on näppärä korkki joka menee tiiviisti kiinni ja jonka voi täyttää jossain eikä ostaa uutta pulloa:) joulukuussa oltiin reissua niin lämpötila oli +12-+14 joten hirveät talvitopit ei ole suotavia;)matka neryyn lentokentältä esti lähes tunnin ja enkä ihmettele kun pariisin liikenne on kuin etanan vuosirenkaat tai oisko se selvempää sanoa puun vuosirenkaat:)liikenne pyörii ympyrää pikkuhiljaa siirtyen ulommaksi,jos ajattelee matka oli 17 km niin tunnin reissu niin huh huh:)hintaa oli 23.50 yhteen suuntaan kertaa 4 meno-paluu lentokentälle ,sen verran lähti jo matka rahoista..jos tarjoavat pikku efeltornia kaupistelijat efeltornin lähistöllä niin ostakaa kun hinta oli 1 e tai 2e ettei käy kun itelleni kun sen haluaa ostaa lentikentältä se maksaa melkein 10e;)pariisi on kallis paikka mutta todella hienoja ja vanhoja paikkoja.

sadey80

Kohde: Pariisi
Ajankohta: Huhtikuu 06, 2018 - Huhtikuu 11, 2018
Kommentti: Jännittää! Matkan päätarkoitus on juosta elämäni ensimmäinen maraton 8.4.2018

ekku71

Kohde: Nizza
Ajankohta: Kesäkuu 06, 2016 - Kesäkuu 12, 2016

Kajar

Kohde: Nizza
Ajankohta: Toukokuu 30, 2015 - Kesäkuu 02, 2015

ristoheikki

Kohde: Nizza
Ajankohta: Syyskuu 2014
Kommentti: Beaulieu-sur-Mer, Nizza, Cannes, Monaco ja Eze(Bussilla) paikallisjunalla pendelöitynä. Osa kohteista menneiden muistelua vuodelta 1991. Sama viehätys jäljellä.Paluupäivänä vaikeuksia mahtua junaan. (italialainen lakko?).
Pieni hetki, sivua ladataan.