Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Gerani

Menossa Geraniin

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut olevansa menossa Geraniin. Oletko sinä menossa Geraniin? Ilmoita siitä muille!

Käynyt Geranissa

Oletko sinä käynyt Geranissa? Ilmoita siitä muille!

aholta

Kohde: Gerani
Ajankohta: Syyskuu 21, 2013 - Syyskuu 28, 2013

perhekoski

Kohde: Gerani
Ajankohta: Heinäkuu 26, 2009 - Elokuu 09, 2009
Kommentti: Hei, olemme menossa Geraniin Lito Beach hotelliin heinäkuun loppupuolella. Emme ole aikaisemmin käyneet Geranissa. Mikäli lapsiperheitä matkalla Geraniin, ota yhteyttä. Matkaseuraa kaipailee kolmihenkinen perhe, poikamme on 5-vuotias.

Karhu-äiti

Kohde: Gerani
Ajankohta: Heinäkuu 17, 2009 - Heinäkuu 23, 2009
Kommentti: Pääsin kuin pääsinkin tänäkin vuonna Kreetan polttavan auringon alle Haraldin ja kohteemme oli Geranin tuppukylä Plataniaksesta länteen ja Galdera Beach-hotelli, josta jonkinlainen tenniskenttä löytyi. Kanssamme Hanian rannikon Openiin matkustivat Haraldin veli rautarouvansa ja kahden poikansa kanssa. Nassikallamme oli siis kerrankin ikäistään seuraa. Caldera Beach oli isohko hotellialue, jossa onneksemme huoneemme olivat aivan merenpuoleisessa päässä. Toisesta päästä, paikallistien toiselta puolelta olisi ollut aika kävelymatka altaille ja merelle. Merellä tosin pauhasivat sellaiset aallot, ettei sinne monena päivänä ollut asiaa. Yhden matkapäivistä vietimme Elafonississa ja yhden tietysti Limnoupoliksen vesipuistossa mäkiä laskeskellen. Yhtenä päivänä ajelimme Falassarnan kehutuille rannoille, mutta siellä kyllä oli sellainen tuuli ettei sinne voinut lasten kanssa jäädä rannalle loikoilemaan. Kävimme sitten Kolimbarin pikkukylässä kevyellä lounaalla ja taisipa Hjalmar heittäytyä Kolimbarin kaksimetrisiin aaltoihinkin. Haniassa piti tietenkin käydä ja törmäsimmepä siellä suomalaiseen Artoon, joka piti siellä kahvilaa ja tarjoili kunnon juhlamokkaa ja siideriä. Ja koska kerran Kreetalla oltiin, niin olihan se aivan pakko käydä myös Daratsossa ja Pergolassa syömässä. Onneksi oltiin ajoissa, sillä pöydät menivät taas kerran kuin kuumille kiville.

tapukka

Kohde: Gerani
Ajankohta: Heinäkuu 05, 2009
Kommentti: Rauhallinen lomapaikka...meille juuri sopiva ja ilmatkin suosivat! Lapsiperheen unelmakohde.

Phenomenon

Kohde: Gerani
Ajankohta: Toukokuu 23, 2008 - Kesäkuu 01, 2008
Kommentti: Oltiin Silver Beach hotellissa.. Todella kaukana kaikesta. Lähin kauppa n.500 m. toinen n. 1km.. Kaikki hotellin asukkaat suomalaisia.. Valitettavasti mielestäni Aurinkomatkojen esite antaa sinulle valheellisen kuvan paikasta.. Toki kaikki toimi ja loma oli onnistunut mutta aina tarvitsee taksin.. Ainii ja ranta oli kivikkoinen..
Pieni hetki, sivua ladataan.