Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Darjeeling

Menossa Darjeelingiin

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut olevansa menossa Darjeelingiin. Oletko sinä menossa Darjeelingiin? Ilmoita siitä muille!

Käynyt Darjeelingissa

Oletko sinä käynyt Darjeelingissa? Ilmoita siitä muille!

Mandala_Travel

Kohde: Darjeeling
Ajankohta: Lokakuu 31, 2010 - Marraskuu 11, 2010
Kommentti: Darjeeling-vaellus. Teestään tunnettu Darjeelingin kaupunki Koillis-Intiassa tarjoaa henkeäsalpaavat vaellus maisemat. Matkan aikan pääsemme tutustumaan teen viljelyyn ja vaeltaessamme viisi päivää Intian ja Nepalin erottavalla Singalilan harjanteella, taustalla piirtyy maailman korkeimman vuoren huippu, Mt.Everest. Matkan lopussa tutustumme Delhiin.

Nuhjus

Kohde: Darjeeling
Ajankohta: Lokakuu, 2008
Kommentti: Kavin Darjeelingissa, West-Bengalin osavaltion pohjoisosassa Himalajalla. Matkustin junalla Kolkatasta New Jalbaiguriin, sain käsiini jeepin joka vei Siliguriin ja siellä hyppäsin bussiin joka vei Darjeelingiin. Kadut olivat sokkeloiset siellä, kannattaa hankkia kunnollinen kartta tai luottaa paikallisten neuvoihin. Aamulla 4 kannattaa etsiä jeeppi ja lähteä Tiger Hillille katsomaan auringonnousua ja Mount Everestiä (ja toivoa että on kirkas sää). Darjeelingista kannattaa myös ostaa maailman parasta teetä!
Pieni hetki, sivua ladataan.