Omat matkat - Bulgaria:Sivu 9

Käynyt Bulgariassa

Oletko sinä käynyt Bulgariassa? Ilmoita siitä muille!

KOD0U

Kohde: Kultahietikko
Ajankohta: Heinäkuu 05, 2007 - Heinäkuu 12, 2007
Kommentti: Todella mukava paikka. Sisäänheittjät ehkä vähän häiritseviä. Todella halpa paikka ja paljon piraatti tuotteita. Yllättävän hyvä ranta ;)

tinttura

Kohde: Kultahietikko
Ajankohta: Heinäkuu 01, 2007 - Heinäkuu 07, 2007
Kommentti: Mukava matka, svetissä käytiin joka on ihan näkemisen arvoinen. Delffinaario ja eläintarha olivat myös jännä kokemus.Koko viikon lämpöä riitti ja osuttin paikalle kun kultahietikko täytti 150v. poika sai klovnilta paidan...ja sitähän ei ihan jokaisella olekkaan :). Huijareihin ei ainakaan törmätty eli ihan nappiin mennyt matka ja kohta taas uudelleen noustaan koneeseen.

riika

Kohde: Sunny Beach
Ajankohta: Heinäkuu, 2007

dandelion

Kohde: Sunny Beach
Ajankohta: Heinäkuu, 2007

mikaolli-1

Kohde: Sunny Beach
Ajankohta: Heinäkuu, 2007
Kommentti: Lämmin ja vauhdikas rantalomapaikka.

laisau

Kohde: Varna
Ajankohta: Heinäkuu, 2007
Kommentti: Bulgarin Varna oli paikkana sekainen ja epäsiisti. Kauppiaat taxit ja rahanvaihtajat jatkuvasti kimpussa, en mene toiste. Ilmat olivat kesällä tosi kuumat, sattui vielä olemaan helleaalto koko viikon päällä yli 40-astetta melkein koko viikon. Hotelli Perla oli keskitasoinen ei mikään häikäisevä, buffetaamiainen heikohko.

marde

Kohde: Sunny Beach
Ajankohta: Kesäkuu 05, 2007 - Kesäkuu 12, 2007

-Olivia-

Kohde: Primorsko
Ajankohta: Kesäkuu, 2007
Kommentti: Olin ystävättäreni kanssa Primorskossa Plamena Palace hotellissa. Hotellissa oli erittäin ystävällinen henkilökunta ja hyvä palvelu. Uima-allas alue ei ollut iso, mutta juuri sopiva. Lapsille oli erikseen lastenallas ja siihen meni liukumäki. Tosin ei katettua allasta. Kävelymatkan päässä oli hieno hiekkainen, siisti uimaranta. Keskustakin oli kävelymatkan päässä ja pääkadun varrella oli erilaisia kojuja ja myyjiä.Ruokapaikkojakin oli ihan mukavasti.

tarska

Kohde: Kultahietikko
Ajankohta: 2007
Kommentti: tulipa käytyä.kiva matka mut en usko et menen toiste

miiah_

Kohde: Kultahietikko
Ajankohta: 2007
Pieni hetki, sivua ladataan.