Omat matkat - Bulgaria:Sivu 8

Käynyt Bulgariassa

Oletko sinä käynyt Bulgariassa? Ilmoita siitä muille!

cadavre

Kohde: Sunny Beach
Ajankohta: 2008

ssatu

Kohde: Sofia
Ajankohta: Marraskuu 12, 2007 - Marraskuu 15, 2007
Kommentti: Tämä oli koulujuttu. Sinne lähti 4 oppilasta ja 2 opettajaa.. ja äitini oli yksi opettajista, joten halusin lähteä mukaan. Sofiassa oli 4 oppilasta jotka majoitti meidät ja opettajat asuivat hotellissa. Meijän matka ei alkanut hyvin. Meijän piti lentää turusta helsinkiin ja sieltä budapestin kautta sofiaan. Mutta eka lento oli myöhässä joten ei ehditty helsinki-budapest lennolle ja jouduttiin odottamaan helsingissä melkein 7 tuntia. Ja sit me lennettiinkin berliiniin, ja kun sinne päästiin, kuultiin että sofian lento on just lähtenyt. joten jäätiin yöksi Berliiniin. Saatiin tosi hieno hotelli ja illallinen ja aamupala ja meillä oli hauskaa siellä, joten ei se loppujen lopuksi haitannutkaan. :) Aamulla lennettiin munchenin kautta sofiaan. En paljon tykännyt Sofiasta, se oli aika likanen kaupunki. Mut ihan kiva reissu kun ei kestänyt niin kauaa.

rinsrenssa

Kohde: Sveti Konstantin (St. Konstantin)
Ajankohta: Syyskuu 01, 2007 - Syyskuu 07, 2007
Kommentti: Ihanan rauhallinen kohde, ei liikaa hälyä, mutta kuitenkin lyhyt matka menomestoille mm.Varnaan ja kultahietikoille. Suosittelen, mikäli haluaa viettää rauhallista ja rentouttavaa lomaa. Syyskuu ei niin kovin lämmintä aikaa, illat viileitä!

pleakley

Kohde: Sunny Beach
Ajankohta: Elokuu 11, 2007 - Elokuu 17, 2007

Lionking78

Kohde: Albena
Ajankohta: Elokuu 09, 2007 - Elokuu 23, 2007
Kommentti: Hotelli oli Arabella Beach All Inclusive systeemillä ja täytyy sanoa kun lapsen kanssa oltiin reissussa oli systeemi mitä mahtavin ei tarvinnut olla kokoajan rahapussi levällään...

sadey80

Kohde: Albena
Ajankohta: Elokuu 09, 2007 - Elokuu 23, 2007
Kommentti: Albenaan tai ylipäätään Bulgariaan ei olisi tullut lähdettyä, ellei matkaan olisi lähtenyt ensimmäistä kertaa tuolloin 5 vuotias poikani. Ja näin matkan jälkeen voinkin todeta, että kohde (Albena) oli suunnattu nimenomaan lapsiperheille. Lämmintä riitti ja paikka oli siisti, mutta liian pieni minulle. Albena itsessään oli koluttu jo parissa päivässä, onneksi sieltä pääsi kätevästi pois :) Mutta lapsen silmin katsottuna paikka oli todellinen paratiisi. Pojalle siellä riitti tekemistä päivästä toiseen, eihän sitä tuossa iässä vielä niin osaakaan ihmeitä vaatia. Kaikesta huolimatta, seuraava perhelomamme kyllä suuntautuu johonkin muualle kuin Mustan meren rannoille.

nanna78

Kohde: Nessebar
Ajankohta: Elokuu 04, 2007 - Elokuu 11, 2007
Kommentti: Tykkäsimme paikasta, hotelli oli perustasoa(vaatimaton). Sunny Beachlle mennään uudestaan =)

neali

Kohde: Sunny Beach
Ajankohta: Elokuu, 2007
Kommentti: ihan ok. matka, mutta en mene uudestaan kyseiseen kohteeseen...

parmir

Kohde: Sunny Beach
Ajankohta: Heinäkuu 16, 2007 - Heinäkuu 25, 2007
Kommentti: Toista kertaa tässä kohteessa ja edelleen oli vielä halpaa. Nuorten menopaikka. Köyhä maa, mutta paikalliset ystävällisiä. Käsityöläisiä; taulujen maalaajia, hiusten, kynsien laittajia, virkattuja liinoja ja savitöitä myynnissä paljon.

jonnats

Kohde: Sveti Vlas
Ajankohta: Heinäkuu 07, 2007 - Heinäkuu 14, 2007
Pieni hetki, sivua ladataan.