Omat matkat - Bulgaria:Sivu 5

Käynyt Bulgariassa

Oletko sinä käynyt Bulgariassa? Ilmoita siitä muille!

Martsi84

Kohde: Sunny Beach
Ajankohta: Elokuu 14, 2008
Kommentti: +40 lämmintä, ruoka ei ollut erityisen hyvää.. onneksi oli mäkkäri lähellä.. aika paljon kerjäläisiä.. Teinien ja nuorten bilemesta....hotelli paloma oli ihmeen hyvä paikka, vaikka oli halvin hotelli missä olen ollut. suosittelen.

dandelion

Kohde: Sunny Beach
Ajankohta: Elokuu 13, 2008 - Elokuu 20, 2008
Kommentti: Paahdetta piisasi!

hemi

Kohde: Sunny Beach
Ajankohta: Elokuu 12, 2008 - Elokuu 19, 2008

tuupu

Kohde: Obzor
Ajankohta: Elokuu 07, 2008 - Elokuu 14, 2008
Kommentti: Olimme lomalla Obzorissa 7-14.8.2008. Obzor oli meille kaikille uusi lomakohde. Bulgariassakin ryhmästämme oli aiemmin käyny ainoastaan minä (Kultahietikolla elokuussa -06). Mikäli haluat lomallasi rentoutua ja ahdistut liiasta turisti tungogsesta Obzor on oiva lomakohde. Aidon Bulgarialaisen kylän tunnelma välittyy vaikka turisteja kuitenkin on suurin osa väestöstä lomakautena. Ranta on aivan upea ja sinne mahtuu auringonottoon. Ainoa miinus on, jos mukana on pieniä lapsia ranta syvenee aika pian ja aallot mereltä olivat lähes päivittäin aika voimakkaat. Rannan puolesta välistä mereen laskee kuitenkin pieni kanava/joki jonka \"suistossa\" on matala lasku alue jossa olisi varmasti pienten lasten kanssa hyvä polskia. Olimme hotelli Casablancassa ja mielestämme hotelli oli todella hyvä. Iltaohjelmaa siellä ei juurikaan ollut järjestetty. Matkaamme sisältyi aamupala joka oli todella hyvä ja monipuolinen. Aktiviteettejä löytyi rannalta, perinteiset banaaniveneet, liitovarjo lennätykset yms. lisäksi rannalla oli pieni tivoli kuten myös kylän keskustassa. Katdulla olevia muotokuvamaalareita ei Obzorissa ollut mikä jäi harmittamaan, kun olin varannut lasten kuvat matkalle mukaan. Ostos kojut risteili keskustan kaduilla ja tarjontaa oli ihan riittävästi ainoastaan nahkalaukkuja ei juurikaan ollut, kun ainoastaan yhdessä kaupassa. Hintataso oli alhaisiempi kuin parivuotta aiemmin Kultahietikolla. Tavernoita ja ruokaravintolita oli tiheään, ruoka oli hyvää ja edullista. Obzorista puuttui kokonaan \"sisäänheittäjät\". Kävimme omatoimisesti päivämatkan Sunnybeachilla ja Varnassa. Ensimmäisessä taksilla ja jälkimäisessä bussilla. Ne reissut onkin jo oma tarinansa, jos jotain kiinnostaa niin kerronmielelläni =).

harri3

Kohde: Sunny Beach
Ajankohta: Elokuu 05, 2008 - Elokuu 12, 2008

kamelih

Kohde: Sunny Beach
Ajankohta: Elokuu 03, 2008 - Elokuu 10, 2008

rinsrenssa

Kohde: Sveti Konstantin (St. Konstantin)
Ajankohta: Elokuu 01, 2008 - Elokuu 07, 2008
Kommentti: Toinen kerta samassa kohteessa, edelleen kannatan! Nyt menimme oikeaan aikaan säitten puolesta, lämpöä riitti aamusta iltaan! Varnaan avattu uusi loistava ostoskeskus, jonne kannattaa mennä! Tavaraa laidasta laitaan ja hinnat todella vaihtelevia, löydettiin hyvä edullinen tuliais juomien ostos paikka juuri tästä ostoskeskuksesta, pohja kerroksessa kunnon kauppa mistä löytyy ruuat ja juomat joka lähtöön! Oli ihana reissu!!

BisaNte

Kohde: Nessebar
Ajankohta: Elokuu, 2008

riika

Kohde: Kultahietikko
Ajankohta: Heinäkuu 31, 2008 - Elokuu 07, 2008

parmir

Kohde: Varna
Ajankohta: Heinäkuu 24, 2008 - Heinäkuu 31, 2008
Kommentti: Varna on vähän rauhallisempi paikka kuin sunny beach. Varnan keskustassa myös halvempaa kuin turistirysässä ja sinne on helppo mennä linja-autolla eikä maksa juuri mitään. Hinnat olivat kuitenkin hiukan nousseet Eu:n liittymisen myötä. Aurinkoa saa riittämiin. Ruoka ei ole kummosta, mutta syötyä tuli varsinkin kanakebappeja
Pieni hetki, sivua ladataan.