Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Tampere

Käynyt Tampereella

Oletko sinä käynyt Tampereella? Ilmoita siitä muille!

Anni61

Kohde: Tampere
Ajankohta: Tammikuu 17, 2014 - Tammikuu 19, 2014
Kommentti: Pikkujoulumatka valionaisilla. Majoituksena Tampereen kylpylä

-m-

Kohde: Tampere
Ajankohta: Elokuu 03, 2011 - Elokuu 05, 2011
Kommentti: Tämä suurperheeläinen lähtee honeymoonitsille Särkänniemeen.... Ehkä sitten parin vuoden päästä pääsemme viettämään sitä oikeaa kuherruskuukautta Balille.

koivunsisar

Kohde: Tampere
Ajankohta: Helmikuu 16, 2009 - Helmikuu 18, 2009
Kommentti: Kävimme pojan kanssa sukoloimassa ja koiranpennulle kaupungin vilinää näyttämässä. Vietimme kokoajan kaupungin keskustassa.Kerrostalojen kuumuus(keskuslämmitys) esti nukkumisen lähes kokonaan.Ja kuiva ilma kuivasi limakalvot nenästä.Hulina oli kovaa ja metsän keskellä kasneella koiranpennulla oli ulko paljon uusia hajuja ihmeteltävänään.Kova liikenne Hämeenpuistossa,kyllä välillä sitä peloitti. Ilta elämääkin kävin katsatamassa.Kerholla ja Sputnikissa,aika rauhallisa ja mukavaa(ehkä "äksönit" ,alkavat yö myöhällä) Kotiin oli mukava palata.

kapriel

Kohde: Tampere
Ajankohta: Helmikuu 12, 2009 - Maaliskuu 16, 2009
Kommentti: sinne olis tarkotus karata

valperi

Kohde: Tampere
Ajankohta: Elokuu, 2007

pikkukimalainen

Kohde: Tampere
Ajankohta: 2007
Kommentti: Särkänniemi rokkaa :)

kattom

Kohde: Tampere
Ajankohta: 2007

kultakatriina

Kohde: Tampere
Ajankohta: Elokuu, 2003
Kommentti: Kiva kaupunki. Särkänniemessä sai menemään koko päivän. Tampereen keskusta on kivan kokoinen ja erilaisia putiikkeja riittää. Kauppakeskus Siperiassa oli todella hyvä ruokapaikka; American Diner, mistä löytyi varmasti Suomen suurin Hampurilainen, siinä oli kuulemma melkein kilo lihaa!! tarjoilija kertoi nähneensä vain yhden kerran, että yksi ainoa ihminen söi sen hampparin kokonaan yksin. Muutkin annokset olivat ihan valtavia ja ruoka oli TOSI HYVÄÄ!
Pieni hetki, sivua ladataan.