Omat matkat - Parga

Käynyt Pargassa

Oletko sinä käynyt Pargassa? Ilmoita siitä muille!

ViidakonMursu

Kohde: Parga
Ajankohta: Heinäkuu 28, 2014 - Elokuu 04, 2014

maarityp

Kohde: Parga
Ajankohta: Syyskuu 19, 2011 - Syyskuu 26, 2011
Kommentti: Idyllinen pikkukaupunki, tykkään. Hotelli oli Villa Perivoli ja matkatoimisto Tjäreborg.

KilimanjarO

Kohde: Parga
Ajankohta: Kesäkuu 21, 2011 - Heinäkuu 05, 2011
Kommentti: Lueskelin tänä keväänä netistä Pargan kävijöiden palutetta ja havaitsin että ei ainuttakaan negatiivistä kommenttia.Tulin siihen tulokseen että on lähdettävä katsomaan tätä kohdetta!!!

skootteristi

Kohde: Parga
Ajankohta: Syyskuu, 2010
Kommentti: Tarkoitus olis vallottaa Parga ja lähi kylät skootterilla.

Jineka

Kohde: Parga
Ajankohta: Heinäkuu 06, 2009 - Heinäkuu 20, 2009
Kommentti: Patikoimaan/pyöräilemään Pargaan heinäkuussa? Jos haluaisit välillä tutustua lPargan lähinähtävyyksiin patikoiden tai pyöräillen, reippaan rouvan seurassa, niin eo ajankohtana, fillaroin ja patikoin yksin Pargassa, yöpyen hotelli Two Brothersissa. Minusta olisi välillä mukavaa, osa reippailuistani jakaa toisen ihmisen kanssa. -Sellaisen, joka on hörähtänyt reippailuun helteessä, ja vanhojen raunioiden tuijotteluun. Niinkuin itsekin olen. Myös pyöräilyvinkit Pargan lähettyvillä, otan ilomielin vastaan.

Pörrö

Kohde: Parga
Ajankohta: Kesäkuu 17, 2009 - Heinäkuu 04, 2009

Jäppinen

Kohde: Parga
Ajankohta: Kesäkuu 15, 2009 - Kesäkuu 29, 2009

april59

Kohde: Parga
Ajankohta: Kesäkuu 08, 2009 - Kesäkuu 15, 2009
Kommentti: Olimme reissussa aikusporukalla ja viihdyimme Pargassa tosi hyvin. Kaupunki sopivan kokoinen, kävelemällä pääsi joka paikkaa. Uimarantoja löytyi neljä erilaista, venematkat ihania, ruoka hyvää ja yleensäkin hyvin siisti paikka. Maisemat kauniit, niin ylhäältä vuorenrinteiltä kuin mereltäkin päin. Ilmat suosivat ainakin meidän lomaviikolla, eli lämmintä koko ajan n.30 astetta. Suosikkiruokapaikoiksi tuli Perivoli ( hyvä hinta-laatusuhde ) sekä Yannis lähempänä keskustaa.Mutta jokapaikassa missä syötiin, oli kyllä ihan kelvollista sapuskaa. Herkkua oli mussaka, grillatut sardiinit ja tietysti kreikkalainen salaatti. Pargaan voisi lähteä toisenkin kerran...

PetraCL

Kohde: Parga
Ajankohta: Tammikuu 2009

immonhe

Kohde: Parga
Ajankohta: Kesäkuu 02, 2008 - Kesäkuu 19, 2008
Kommentti: Hei, kesät 2007 ja 2008 nautimme Pargasta Villa Diamond hotellissa asuen. Aivan loistava lomakohde, ainakin meidän perheelle, 2 aikuista ja 3 vuotias. Hyvät tiet lähteä autoilemaan ja kohteessa itsessään kunto kasvaa :) \nRavintoloista Zakis oli ykkönen - pöytiä ja tuoleja kannetaan sitä mukaa kun asiakkaita tulee ja palvelu on huomaavaista. Satamasta puolestaan löytyy kivoja suvlaki-ravintoloita. Shoppailla voi, riippuu tietenkin siitä mitä etsii, mutta aina on kotiin viemistä löytynyt. Ja ihanat lomamuistothan eivät paina mitään ...! \nTänä vuonna vaihdoimme Kreikan kohdetta mutta Pargaan palaamme vielä!
Pieni hetki, sivua ladataan.