Omat matkat - Viipuri

Käynyt Viipurissa

Oletko sinä käynyt Viipurissa? Ilmoita siitä muille!

Mekka-1946

Kohde: Viipuri
Ajankohta: Marraskuu 30, 2018 - Joulukuu 02, 2018
Kommentti: PIKKUJOULU PERINTEISESTI JOULUOSTOKSIA TEHDEN. 1.12. osallistumme Kauneimmat Joululaulut -ohjelmaan luterilaisessa kirkossa ja hotellin \"KARELIA\"-ravintolassa nautitaan illallinen. Tanssimusiikkiakin on luvassa. Tervetuloa!\r\nMatkaohjelma on Internet-sivulla www.matka-mekka.fi

jumppis

Kohde: Viipuri
Ajankohta: Heinäkuu 15, 2009 - Heinäkuu 17, 2009
Kommentti: Kanavaristeily Saimaalle

riituska

Kohde: Viipuri
Ajankohta: Kesäkuu 16, 2008 - Kesäkuu 20, 2008
Kommentti: Tarkoitus olisi kesällä lähteä muutamaksi päiväksi (2-4) viipuriin.Missä parhaat PAIKALLISET (ei turisti ruokaa) ruokapaikat ym kaupat.

ciby

Kohde: Viipuri
Ajankohta: Kesäkuu 06, 2008 - Kesäkuu 09, 2008
Kommentti: Olimme viime vuonna 3yötä viipurissa,Laivalla Lappeenrannasta menimme sulkuja alas ja sulkuja ylös, joita olikin 7 muistaakseni.Ne olivat aikas hurjia minsta ja jännittäviä.Viipurissa kiersimme viipurinlinan.pyöreän tornin ,kauppahallin joka oli kokemus sinänsä,ja rautatieaseman.Ristiin rastiin talssimme kaunkilla,ja tietty kuvasimme lenin patsaalla matkamkaverimme.3 yötä Duzbas (on ehkä väärin kirj.) Kiva hotelli ja hyvää ruokaa, kuten joka paikassa Viipurissa oli ruoka ja juomat hyviä,

Pieta

Kohde: Viipuri
Ajankohta: Toukokuu 16, 2008
Kommentti: Olemmelähdössä Viipurin risteilylle Saimaan kanava pitkin Lappeenrannasta. Onko kukaan käynyt sellaisella? Matka laivalla kestää noin 5 tuntia ja olemme yön hotelli Viipurissa. Tutut olivat käyneet viime kesänä ja kehuivat kovasti. Heinäkuussa on myös joku Castle Dance tapahtuma Viipurin linnassa, noin 20 000 henkilöä viime vuonna.

Pieta

Kohde: Viipuri
Ajankohta: Helmikuu 20, 2008 - Helmikuu 21, 2008
Kommentti: Olimme tyttöjen kanssa Viipurissa shoppailemassa. Uskomatonta, mitä kaikkea sieltä löytyi. Ostin kesän hääpareille kristallilaseja lahjaksi. Pellavakauppa hieman keskustan ulkopuolella oli mahtava, hyllymetreittäin eilaisia ja upean värisiä kankaita, hyvä laatu, hinta noin 3 euoa metri. Rive Gosh- meikkimyymälä tosi edullinen ja oikeita merkkituotteita. Nesteen huoltoaseman vastapäätä olevassa pienssä tavaratalossa pikkuliikkeitä, joissa mm italialaisia kenkiä halvalla. Olimme yön pienessä mutta viihtyisässä Lepakko hotellissa, ystävämme olio varannut sen ja viisumit lappeenrantalaisesta saimaa-matkatoimistosta. Menimme omalla autolla, rajalla oli kovat jonot. Ensi kerralla päätimme käyttää junaa.

pikkukimalainen

Kohde: Viipuri
Ajankohta: 2008
Kommentti: Kiva kauppahalli. Kerjuulla olevat tyypit rasittivat, puhuivat suomea, eikä niille riittänyt mikään. Harmi, että Venäjä ei ole pitänyt huolta tästä kaupungista. Aallon suunnittelema kirjasto on ihan rempallaan!

Merike

Kohde: Viipuri
Ajankohta: Huhtikuu 16, 2006 - Huhtikuu 18, 2006

nosusa

Kohde: Viipuri
Ajankohta: Toukokuu 05, 2005 - Toukokuu 25, 2005

kuusama

Kohde: Viipuri
Ajankohta: 2005
Pieni hetki, sivua ladataan.