Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Miami

Menossa Miamiin

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut olevansa menossa Miamiin. Oletko sinä menossa Miamiin? Ilmoita siitä muille!

Käynyt Miamissa

Oletko sinä käynyt Miamissa? Ilmoita siitä muille!

parmir

Kohde: Miami Beach
Ajankohta: Joulukuu 21, 2015 - Joulukuu 31, 2016
Kommentti: Mukavavn lämmintä koko matkan ajan.

ristoheikki

Kohde: Miami Beach
Ajankohta: Joulukuu 2015
Kommentti: Floridasta Floridaan risteillen Kuuban ympäri. Pysähtyi 10-12 tuntia Jamaikalla, Cayman-saarella(UK)ja Meksikossa. Syötävää yllin kyllin. Juotavat maksoivat n. Suomen hintatasoa laivalla (Carnival Breeze)

molinpa14

Kohde: Miami Beach
Ajankohta: Marraskuu 01, 2013 - Marraskuu 15, 2013
Kommentti: Miami Beach oli hieno paikka mutta lähtiessämme Karibian risteilylle Allure Of Seas laivalla koimme Haitin, Jamaikan ja Mexicon parhaat puolet. Lopuksi kävimme Las Vegasissa ja näimme aikuisten Disneylandin.

jumppis

Kohde: Miami
Ajankohta: Toukokuu 21, 2010 - Toukokuu 22, 2010
Kommentti: Hiski Salomaan jäljillä.

parmir

Kohde: Miami Beach
Ajankohta: Maaliskuu 22, 2010 - Huhtikuu 06, 2010
Kommentti: Miami on rento lomailupaikka verrattuna Californiaan. Liikenne on kylläkin moottoriteillä samanlaista hengestä taistelua.Lämmintä ja tuulista oli. Kolmena päivänä oli myrskyä. Evergladen holidayparkkia suosittelen jos haluaa alligaattoreita nähdä 23 dll/h. Aventura mall on hyvä merkkivaatteiden ostospaikka. Pohjoisamerikan suurin outlet myymälä Sawgras mill on myös hyvä kokemus ja rahaa menee ja halpaa on. South beach on se parhain ja suosituin ranta. Miamin keskustassa ei juurikaan ole kuin liike-elämän rakennuksia ja muutama ostoskeskus. Port evegladessa näkee hienoja ristelyaluksia. Key westissä emme päässet käymään, mutta ensi kerralla sitten. Aion mennä vielä uudestaankin, koska siellä on rento meininki. Fort lauderdalessa on vähän halvempaa kuin miamissa, vaikka kaikki siellä on halvempaa kuin Suomessa paitsi tupakka ja viina. Tuli ostettua pari juhlapukua, kahdet Leviksen farkut, lenkkarit ja puseroita ainakin 20.
Pieni hetki, sivua ladataan.