Omat matkat - Los Angeles

Käynyt Los Angelesissa

Oletko sinä käynyt Los Angelesissa? Ilmoita siitä muille!

riittainkeri

Kohde: Los Angeles
Ajankohta: Lokakuu 03, 2014

parmir

Kohde: Los Angeles
Ajankohta: Marraskuu 01, 2013 - Marraskuu 10, 2013
Kommentti: Tällä matkalla Venice beach oli näkemisen arvoinen ranta. Siellä on paljon katutaiteilijoita. Rahaa tehdään kaikin keinoin. Hippityylinen paikka.

Luelle

Kohde: Los Angeles
Ajankohta: Kesäkuu 28, 2010 - Heinäkuu 04, 2010
Kommentti: Ihan paras paikka! Muuttaisin sinne vaikka asumaan, jos pystyisin! Disneyland, hollywood-kyltti...ihastuin kaikkeen, mitä näin! JOS ETTE OLE KÄYNEET SIELLÄ, MENKÄÄ, TAI MISSAATTE MAAILMAN UPEIMMAN TARJOUKSEN!

Alinka

Kohde: Los Angeles
Ajankohta: Marraskuu, 2009
Kommentti: Tutustumista lähinnä West Hollywoodiin ja Sunset Stripin kuuluisiin rock-clubeihin. Tutuiksi tulivat myös Walk Of Fame, Universal Studiot, Santa Monica Beach, Hollywood Forever Cemetery, Hollywood Hills..jne. Iloisena yllätyksenä tuli julkisten käytön helppous. Ja jopa näin suomalaisena, loppumatkasta alkoi myös small talk sujumaan.

parmir

Kohde: Los Angeles
Ajankohta: Joulukuu 16, 2008 - Tammikuu 07, 2009
Kommentti: Los angelesin alueella asuu n. 4 milj. asukasta ja koko alueella 20 milj. Toiseksi suurin New Yorkin jälkeen. Hollywoodissa tyylikästä omakotialuetta, samoin kuin Santa monicassa, Malibussa ja Beverly Hillsissä. Hollywood-kukkulalta näkee koko Los angelesin. Beverly Hills on oma kaupunginsa, jossa oma runsaslukuinen poliisisto. n. 30 000 as. Rodeo drivella tyylikkäitä putikkeja, joihin ei tavallisilla ihmisillä juurikaan ole asiaa. Van nuys ja Burbank ovat rauhallista omakotialuetta. Universal studiolla menee koko päivä ja on hintansa arvoinen 68 doll. Automuseossa ja Long beachin Queen Marylla kannattaa myös käydä.

jumppis

Kohde: Los Angeles
Ajankohta: Helmikuu 27, 2008 - Maaliskuu 01, 2008
Kommentti: Universaalin studioilla ja Disney Worldissa sekä Honda Centerissä Anaheimin kotiottelu ja Selänteen peli katsottu. Täältä matka jatkui Australiaan.
Matkakokemuksia:

jakattil

Kohde: Los Angeles
Ajankohta: Toukokuu, 2005

karelia

Kohde: Los Angeles
Ajankohta: Maaliskuu, 2003 - Huhtikuu, 2003
Kommentti: Kierrettiin californiaa,Arizonaa,nevadaa avo-mustangilla ja kivaa oli...

valperi

Kohde: Los Angeles
Ajankohta: Elokuu, 1976
Kommentti: vuosikymmenen elämys
Pieni hetki, sivua ladataan.