TUI

TUI logo
  • Suomen toiseksi suurin matkanjärjestäjä.
  • Entinen Finnmatkat, vaihtoi nimensä 1.11.2016. TUIksi.
  • Järjestää valmismatkoja satoihin lomakohteisiin ympäri maailmaa.
  • TUI Finland kuuluu maailman suurimpaan matkailukonserniin TUI Groupiin.
  • Lomavalikoimasta löytyy perhelomien lisäksi myös ylellisiä luksushotelleja ja huviloita.
  • Lentoja kymmeneltä kotimaan kentältä.
  • Toimistoja seuraavissa kaupungeissa: Helsinki

TUI: Kokemuksia

Kerro kokemuksistasi!

Oletko ollut matkalla, jonka TUI on järjestänyt? Suosittelisitko tätä matkatoimistoa muille? Kerro kokemuksistasi!

Voit kertoa esimerkiksi matkajärjestelyjen toimivuudesta, opaspalveluista, matkatoimiston järjestämistä retkistä ja asiakaspalvelusta.

Thaimaa 5 x
25.12.2023 klo 03:40

Ei mitään huonoa sanottavaa. Kaikki toiminut aina moitteettomasti

Arvosana matkatoimistolle:
Ei koskaan Tuille
24.12.2023 klo 16:44

Varoitus !Tui ei korvaa ,vaikka hotellialueella moottorisaha huutaa vieressä.Pahoittelut vain.Maksoimme merinäköalasta joka pilkotti parvekkeen toisesta laidasta .Teimme reklamaation ei korvausta.Älkää luottako Tuihin.

Arvosana matkatoimistolle:
Pettynyt
24.12.2023 klo 16:35

Tui myy merinäköalalla olevia huoneistoja .Parvekkeen toisesta laidasta pilkottaa meri.Mielestäni tätä pitää myydä rajoitetulla merimaisemalla.Ei luonto ole esteenä vaan hotellin seinä.

Arvosana matkatoimistolle:
Lea Lavikainen
21.12.2023 klo 16:13

Ei saa mitä tilaa !Maksoin merinäköalasta se oli hyvin rajallinen.Moottorisaha huusi ensimmäisenä päivänä heti aamusta vieressä altaalla.Näin tää loma alkoi. Ei mitään korvausta Tuilta.

Marianna
17.12.2023 klo 00:59

En suosittele kenellekään matkustamista Tuilla. Erittäin ala-arvioista tiedottamista lennon myöhästymisestä. Oli kolmas ja viimeinen kerta noin 20 vuoden aikana. Jokaisella kerralla matka on ollut myöhässä ja palvelu yhtä huonoa.

Arvosana matkatoimistolle:
tuittu67
27.09.2023 klo 15:22

Erehdyin varaamaan matkan tuolta firmasta. Oli kyllä viimeinen kerta. Missään en ole saanut niin järkyttävät ala-arvoista \"asiakaspalvelua\" chatissa. Todennäköisesti perun koko matkan mutta en piruuttanikaan yhtään ennen kun viimeisenä mahdollisena päivänä. Arvosanaksi antaisin nolla tähteä jos voisin.

Arvosana matkatoimistolle:
Hanna
26.07.2023 klo 21:44

Opas nähtiin kerran bussissa tullessa, ei jäänyt edes kyytiin. Omatoimimatka kaikkinensa. Paluukyydin perumisesta lentokentälle ei saatu mitään tietoa ellei olisi sitä itse kysytty. ( Rodos 23.7.23)

Arvosana matkatoimistolle:
TUI RUVENNUT VARKAAKSI!
12.07.2023 klo 16:55

Varaussivustolta varaamaamme huonetyyppiä emme saaneet. Tui antaa sivuillaan hotellista vääriä tietoja. Esim. mainostettua aurinkoterassia katolla ei ollut olemassakaan ja sääliski kävi hotelliin huijatuja lapsiperheitä, koska lasten leikkipaikka oli niin karsea. Tui väitti hotellia neljän tähden hotelliksi, vaikka se todellisuudessa oli kaukana siitä. Nauraisin, jos ei itkettäisi. Yli kolme tonnia huijareiden taskuun. Kai se piti tämäkin kokea. Ei ikinä enää pakettimatkoja. Niillä tulee tuplahuijatuksi. Jotenkin surullistakin seurata kuolevan yrityksen epätoivoista kamppailua, mutta asiakkaita huijaamalla ei pitkälle pötkitä.

Florence53
23.09.2022 klo 19:23

TUI matka Rodokselle nyt ohi,eikä todellakaan ole hotellista positiivista sanottavaa.Allinclusive-hotelli oli täynnä italialaisia,kaikki info italiaksi,ohjelmat vain italiaksi,ei edes englanniksi.Eli erilaisiin aktiviteetteihin ei voinut osallistua,koska ei ymmärtänyt italiaa.Olimme kuin jotai muukalaisia italiaanojen joukossa,ei tervehditty,katsottiin vain ohi.Hotelli oli kyllä hienolla paikalla ja meri ihana,mutta ei kyllä tuntenut oloaan tervetulleeksi ja lopussa huomasimme,että rannekkeet olivat erivärisiä(joku arvojärjestys?).Tällaista hotellia ei pitäisi tarjota suomalaisille tai ainakin informoida asiasta.Matkatoimisto siirsi matkamme ja osa seurueestamme joutui muuttamaan lähtöpäivää ja lähtökenttää!Ei voi antaa kuin pitkin hampain yhden tähden,eikä kyllä enää koskaan TUI-matkalle

Arvosana matkatoimistolle:
Jaana
24.08.2022 klo 06:57

Koska haluan itse valita missä hotellissa ei oo olisi suomalaisia, enkä tee matkaoppailla mitään, ne on mamnanpoikia varten, tarvitsen vain lennot.

Arvosana matkatoimistolle:
Joku muu jatkossa
21.06.2022 klo 15:26

Ensisijaisesti kannattaa valita joku muu matkanjärjestäjä.
Jos varaat retkiä kohteessa, ota ne suoraan paikalliselta toimijalta. Saat paljon edullisemmin saman paketin. Tämän firman retkillä puhutaan englantia tai saksaa, ei suomea.

Arvosana matkatoimistolle:
On sitä muitakin matkanjärjestäjiä
29.05.2022 klo 09:11

Mainostaa nettisivuillaan retkistä suomenkielisen oppaan johdolla. Todellisuudessa retket ovat kansainvälisiä siten, että voit valita opastuksen joko suomeksi tai saksaksi. Jos kielitaito ei ole hyvä, jää selostuksista paljon ymmärtämättä. Erään retken aikataulu oli varmaan rakennettu siten kuin kohteessa ei olisi muita ihmisiä eli jonoja. Mainostettiin, että on aikaa lounastaa omatoimisesti, mutta todellisuudessa olisi pitänyt silloin valita syökö vai tutustuuko kohteeseen. Olisi kannattanut ottaa eväät mukaan... Tui-sovellus, jota kehoitetaan käyttämään ei myöskään toimi kunnolla. Välisivut eivät avaudu ja myös siellä olevat tiedot eivät kaikki pidä paikkaansa. Lisäksi etukäteen ei kerrottu hotellikuvauksessa, että kaikki palvelut eivät ole käytössä kauden aluksi. Tässä muutama syy miksi seuraava matkanjärjestäjä EI ole Tui.

Arvosana matkatoimistolle:
Jasoni
03.05.2022 klo 08:10

Asiakkaan lypsämistä,maksat matkan sitten pitää maksaa jos haluaa ruokaa koneessa,matkatavaraa,hotelli kuljetuksen kohteessa.Lennot melkein aina myöhässä,Homeelle haisevia hotelli huoneita.Ei mitään tietoa oppaasta paikan päällä.Omatoimi matkailu rules,nämä matkanjärjestäjät on täysin kusetusta.

Arvosana matkatoimistolle:
Diva
02.03.2022 klo 09:59

En ole ollut TUI:n matkalla enkä mene. TUI ei liity mukaan Venäjän pakoteisiin koska siitä kolmasosan omistaa Putinin oligarkkikaveri Alexey Mordashow

Arvosana matkatoimistolle:
Paras loma
28.01.2022 klo 18:24

Olimme perheeni kanssa 2018 Fuerteventurassa All Exclusive-matkalla. Lentokoneessa hyvin vähän jalkatilaa, mutta perillä kaikki oli täydellistä. Tyttären perhe majoittui rivitalokaksioon ja minä viereiseen yksiöön.
Tavallinen sisustus, mutta riittävän viihtyisä, siivous aivan huipputasoa ja ruoka todella hyvää, juotavaa ja jäätelöä koko ajan tarjolla, tarjoilijat erittäin palvelualttiita ja ystävällisiä. Aurinkotuoleja riittäväsi, lapsille omaa tekemistä päivällä, iltaohjelmaa.
Elämäni paras loma. Täysi kymppi TUI:lle.

Arvosana matkatoimistolle:
K&O
17.01.2022 klo 14:55

Hei.Terveiset täältä Kata Phuket, Kolmenviikon loma menollaan ,kaikki menee hienosti Hotelli Kata Sun Beach on erittäin miellyttävä ja kaikki on sistiä sekä henkilökunta mukavaa,kirkas ranta vieressä, ilmat ovat olleet erittäin lämpimät ja sateettomat, vaikka kovid alkuvalmistelut olivat jonkunverran mutkikkaat kaikki sujui hyvin.
Paljot kiitokset Tui hyvinjärjestetystä matkastamme. T.K&O

Arvosana matkatoimistolle:
Pettynyt
24.11.2021 klo 20:48

Lähettä sähköpostilla retken noutopaikan tiedot ja kartan mutta ei kuitenkaan nouda sieltä. Kuulemma paikka vaihtunut, unohtui vain ilmoitus meille?

Pettynyt
14.10.2021 klo 11:04

Varasimme syyskuuss 21 matkan Kyprokselle. Lomat oli sovittu töistä ja lentokentälle kulkemiset ja hotellit Suomen päässä pohdittu. Puolitoista viikkoa ennen lähtöä TUI ilmoitti sähköpostitse, että paluulennon aikataulu on muuttunut. Klo 12 päivälento muuttui klo 23 lähtöön ja täten Suomeen noin. klo 4 saapumiseen. TUI esitti, että heillä ei muka olisi tietoa mitä päivälennolle tapahtui, mutta meillä vahva veikkaus lennon ylibuukkauksesta. Selvittelimme mahdollista kompensaatiota esimerkiksi TUIn tarjoamalla hotellihuoneen kohteessa lähtöpäivän ajalle. TUI ei tullut lainkaan vastaan. Koska myöhäinen lentoaika olisi vaatinut extra lomapäivän anomista töistä, olimme pakotettuja perumaan koko matkan. Olisi ollut ensimmäinen TUI matkamme ikinä, mutta nyt totesimme, että parempi vain välttää jatkossakin TUIn palveluita.

Nyt jo pappa
11.02.2021 klo 22:36

Matkustimme kanarialle puerto ricoon 2018.
Tätä ennen 25 matkaa tjäreborgin kyydillä, kokeiltiin vaihtelua, ensimmäinen ja viimeinen kerta. Opas jätti töykeästi kadulle näytti että hotelli on tuolla, minun pitää huolehtia näistä tärkeistä englantilaisista! Olimme varanneet ison terassihuoneiston merinäköalalla saimme pienen kaksion mantereellepäin. Monien soitteluiden ja selvittelyn jälkeen saatiin maksamamme huoneisto 4 päivän kuluttua.
Takaisin lähtiessä bussi myöhässä yli puolituntia, hirvee kiire koneelle, bussissa huusi joku nauhoitus monella kielellä ohjeita.
Nyt palattu takaisin tuttuun ja turvalliseen kyytiin. Puerto rico tuttu oltu 28 kertaa 3-4 viikon jaksoja, tuttu kylä sinänsä,osataan mennä hotelliin itekin, mutta kommentti tärkeämmistä englantilaisista ei unohdu ikinä, eikä se huoneen vexlaus ollut parasta sillä reisulla. Tui:lle suomalaiset eivät ole tärkeitä.

mare11
05.11.2020 klo 12:08

Lentoni 6.12. peruttiin Kanarialle ilmeisesti koronaan liittyvien rajoitusten vuoksi. Asia kerrottiin puhelimitse, mutta selkeää, tiettyä syytä ei kerrottu. En ole saanut mitään matkan peruutukseen liittyvää sähköpostia/tekstiviestiä, jossa matkan voi vaihtaa tai perua, jotta saa rahat takaisin, vaikka TUI:n sivuilla näin luvataan. TUI ei myöskään ole tiedottanut näistä peruutuksista sivuillaan mitenkään. Olen ollut yhteydessä TUI:hin kahdesti chatin kautta, ja minulle on kerrottu, että en tule saamaan sähköpostia perutusta matkasta. Miten voin esim. vaihtaa matkan toiseen, jos minulla ei ole mitään \"mustaa valkoisella\"? Kun keväällä Tjäreborg perui matkani koronan takia, sain tekstiviestin ja linkin, jonka kautta peruutus hoidettiin.

Vieras
09.10.2020 klo 18:11

Cap verdelle mentiin tuin matkalle. Paskin kokemumus ikinä, koneessa ei ollut jalkatilaa edes lapselle kiva istua siinä se 10 tuntia. Hotellissa oli lutikoita ja kukaan ei tietty tunnustanut sitä, vasta suomessa sain hoitoa siihen, en voi suolitella kenellekkään. Opas ajoi kuin hullu kuoppaisellaa tiellä. Kiitti ei koskaan enää tuituita

Arvosana matkatoimistolle:
Paljon reissaava lapsiperhe
19.09.2020 klo 15:41

Meillä oli matka varattu TUI:lta, yksi viikko juhannuksen paikkeilla. Varausmaksu maksettu ajallaan. Koronatilanteen synkistyessä peruutimme matkan vapun tienoilla.

Vahvistus matkan peruuttamisesta tuli melko nopeasti. Rahoja ei ole tullut vieläkään eli noin 4,5 kk peruutuksesta. Tuossa peruutusvahvistuksessa oli myös laskelma. Saamme takaisin melko tarkkaan puolet varausmaksusta. Toinen puoli menee joka tapauksessa TUI:lle erilaisina peruutuskuluina. Absurdin tuosta tilanteesta tekee se, että vaimoni oli ostanut matkan peruuttamista koskevan vakuutuksen. Vakuutus nyt vain sattuu olemaan TUI:n oma (tai jonkun tytäryhtiön tms.)

Eli kaksi neuvoa. Älä ikinä osta matkaa TUI:lta. Ja jos sen jossain mielenhäiriössä vahingossa tekisitkin, osta matkan peruuntumista koskeva vakuutus jostain TUI:n ulkopuolisesta vakuutusyhtiöstä.

Arvosana matkatoimistolle:
Kimmoke
17.08.2020 klo 11:57

Matka piti olla 19.5.2020, joka peruuntui. Rahoja ei vieläkään ole palautettu..eikä Tuille saa mitään yhteyttä muuta kuin automaatti.
Suosittelen kyllä vahvasti jotain muuta matkatoimistoa.

Arvosana matkatoimistolle:
Carajillo
14.08.2020 klo 12:36

7.4.2020 piti olla lähtö, TUI perui. Rahoja ei ole palautettu, yhteyttä ei saa, matkan varaustiedot \"siivottu\" www.tui.fi-palvelusta. Ja muka suurin osa on palautettu, niin on ollut jo pari kuukautta. Onko joku oikeasti saanut kevään matkasta rahansa takaisin?

Arvosana matkatoimistolle:
Raivotar
12.08.2020 klo 20:00

Ei koskaan enää Tui. Noin huonoa palvelua ei saa varmaan mistään. Rahoja odotettu 19 vk. Menis konkurssiin vaikka niin se taitaa tehdäkin. Ei yhtään tähteä.

Aurinkomatkat
05.08.2020 klo 06:08

Palautukset myöhässä 12 viikkoa perumisesta lähtien. Viestiin tuli vakio copy paste vastaus, että saattaa mennä useampi viikko ja käsittelemme nyt touko-heinäkuun matkoja. Useamman vuoden yhteistyö päättyi nyt tähän, 5000e sisällä. Viivästyskorkoa pitäisi alkaa vaatimaan jo tässä vaiheessa.

Arvosana matkatoimistolle:
Äljii
30.07.2020 klo 16:29

Matka toukokuussa, loppumaksu piti maksaa huhtikuun alkupuolella. Ei vieläkään rahoja palautettu. Selitykset ontuvat. Kuluttaja-asiamies sanoo, että rahojen palautukseen saisi mennä pari viikkoa. Odottelen omiani jo neljättä kuukautta! En suosittele.

Arvosana matkatoimistolle:
Lastenlapset mukana
24.07.2020 klo 10:11

Tui itse perui matkamme 20.8.20 ja rahat maksettu jo tilille.Kiitos hyvä palvelu.

Arvosana matkatoimistolle:
Ei enää TUI
23.07.2020 klo 09:26

TUI Rahanpalautus. Huhtikuussa peruttu matka TUI:lle , eikä vieläkään rahoja palautettu! Ei ihan mene läpi että olisi vain ruuhkasta kiinni, taitaa jäädä rahat saamatta

Arvosana matkatoimistolle:
Vihainen
15.07.2020 klo 10:59

Odottelemme oikeita tietoja rahanpalautuksista!? Matka toukokuussa, jolloin jo oli tietoa koronan aiheuttamista rajoituksista, kuitenkin piti maksaa matkan loppusumma?!? Kyllä harmittaa, kun emme varanneet Aurinkomatkoilta, joka on jo maksanut ihmisten rahat takaisin. Ei edes sähköpostilla saa yhteyttä asiakaspalveluun, tylysti vaan luuri korvaan, kun kaikki mahdolliset nauhotteet on soitettu. Ei koskaan enää Tui ole meidän matkojemme järjestäjä. Never!!!! Ei yhtään tähteä!

Vieras
14.07.2020 klo 13:38

Tui tiedottaa että huhtikuun peruutukset on käsitelty.
Ihan paskapuhetta,kun maaliskuun peruutuksia ei ole maksettu.
TÄÄ ON IHAN RIKOLLISTA TOIMINTAA.

Vieras
04.07.2020 klo 20:40

ONKO TUI MATKATOIMISTOLLA OIKEUS PITÄÄ IHMISTEN RAHOJA? VAIKKA LAKI SANOO ETTÄ NE PITÄÄ
PALAUTTAA.PÄÄTTÄJIÄ EI ILMEISESTI KIINNOSTA KOKO JUTTU.

Vieras
29.06.2020 klo 20:50

paska juttu kun ei rahoja tule.
Kyllä tästä joku ryhmäkanne pitää tehdä.
Ei näin voida toimia!

Vieras
29.06.2020 klo 19:14

Meidän rahat vasta pari kuukautta myöhässä. Mutta periaate ärsyttää: suuren kansainvälisen matkajärjestäjän riskienhallinta ontuu niin pahasti että ollaan tässä tilanteessa. Ja jos asian kääntää toisin päin: varaisin matkan, maksaisin varausmaksun ja vähän ennen lomaa ilmoittaisin etten aio ainakaan kahteen kuukauteen maksaa loppuosaa, koska olosuhteeni muuttuivat, mutta lomalle aion mennä, mikä olisi matkayhtiön vastaus? Ja saisitko varausmaksun takaisin?

Arvosana matkatoimistolle:
Entinen Tuin asiakas
29.06.2020 klo 11:40

Meidän matkan piti alkaa 24.3 ja vieläkään ei ole rahat tulleet takaisin! 29.6. Tämä on hävytöntä!!

Arvosana matkatoimistolle:
Vieras
14.06.2020 klo 08:56

matka peruttu maaliskuussa,
Luvattu palauttaa rahat, ei kuulu rahoja 14.6.2020.
Ihmeellistä toimintaa kai niitä pitää alkaa vaatimaan oikeudessa.

Lomia odotellessa.
13.06.2020 klo 19:51

Rahat palautettu kiitos siitä :D nyt voidaan alkaa suunnitella uutta häämatkaa.

Arvosana matkatoimistolle:
Matilda60
28.05.2020 klo 11:44

Ottakaa kuluttaja-asiamieheen yhteys. www.kkv.fi Peruutin matkan 23.3. rahoja ei vieläkään tilillä. Ei silti talouteni siihen kaadu vaikka niitä takaisin ei saisikaan, mutta periaate jos myydään matkaan peruutusvakuutus niin tottakait kuluttaja luottaa siihen, että saa rahansa takasin kun on vakuutukset ottanut.

Lomia odotellessa
26.05.2020 klo 16:28

Kyllä ne rahat palautetaan mutta kun ei ole mistä palauttaa niin aikaa menee ! veikkaan saavani omat
vasta 6kk päästä aikaisintaan nyt mennyt vasta 74pv maksetulle lähdölle 15.3. Tui matkatoimistona erinomainen ei huonoja kokemuksia !

Arvosana matkatoimistolle:
Entinen TUI asiakas
25.05.2020 klo 11:00

Surullista TUI-palvelua palautuksien suhteen .Yli kuukausi odoteltu palautusta ja ketään ei saa kiinni millään nykyajan keinolla ?????.

Vihainen lehmän hermo
14.05.2020 klo 18:19

Matkamme peruuntui kaksi kuukautta sitten koronan takia eikä rahoja vieläkään näy takaisin tilillä!
Asiakaspalvelussa on \"jatkuva ruuhka\" ja kerta toisensa jälkeen meille asikkaille tarjotaan samaa nauhoitetta vastuksena soittoyritykseen, sitten tulee luuri korvaan.

Hyvissä ajoin ennen matkaa TUI kyllä osasi laskuttaa koknaisuudessaan matkavarauksen >:(
Säälittävää.

Vanhapalvelija
12.05.2020 klo 00:25

TUI on aina ollut loistava, monien vuosien aikana. Mutta ihan ymmärrettävää että ongelmia maksaa rahat takas koronaepidemian aikana. Naurettavaa lukea näitä kommentteja, luulisi että ymmärtäisitte mistä kiikastaa ja miksi ei ole rajoja vielä palautettu.

Arvosana matkatoimistolle:
Pieni ajattelija
08.05.2020 klo 12:39

Nyt kun on kulunut kahdeksan viikkoa peruuntuneen matkan lähtöpäivästä, kyselin toista kertaa palautuksen tilannetta. Varausnumero pyydettiin tarkistusta varten, siinä kaikki. Lähestyvä konkurssi? Aurinkomatkalaiset ovat kuulemma saaneet palautukset lyhyessä ajassa.

Jani
03.05.2020 klo 05:54

14.3.2020 Koronan vuoksi peruuntunut matka. Ei vieläkään saatu rahoja takaisin. Todennäköisesti menossa konkurssiin eikä tämän vuoksi palauta rahoja.

Arvosana matkatoimistolle:
MM55
29.04.2020 klo 17:42

Moi
Kyselin matkan palautuksia 16.3.2020, sain vakiovastauksen \"kestää useampia viikkoja poikkeustilanteen vuoksi. Nyt on päivä 29.4.2020 eikä palautuksuisia ole tullut. Taitaa olla syytä tehdä rikosilmoitus rahojen anastamisesta, koska ei ole tullut mitään väliaikatiedotusta.
Nm 14v yhteistyön menetys

Pieni ajattelija
23.04.2020 klo 10:41

Meillä olisi ollut matkalle lähtö 14.3.2020, puolta vuorokautta myöhemmin kun TUI muiden matkanjärjestäjien tapaan joutui perumaan koronatilanteen vuoksi matkansa. Tuosta on nyt kuusi viikkoa eikä rahojen palautusta ole vieläkään kuulunut. Pari viikkoa sitten tuli \"virallinen\" peruutusvahvistus sähköpostitse.
Kun TUi ensimmäisenä matkanjärjestäjänä aikoinaan alkoi periä matkan loppumaksun jo kuusi viikkoa ennen lähtöä, soveltaako TUI myöskin näihin rahanpalautuksiin tuota kuuden viikon sääntöä? Vai sovelletaanko rahanpalautuksiin mahdollisesti pitempääkin aikaa? Mikäli asiakaspalvelu on edelleen ruuhkautunut, olisiko yhtiön aiheellista palkata lisähenkilökuntaa selvittämään ruuhka?
Valitettavasti Finnmatkojen yhdistyttyä TUIhin yrityskuvaa ja palvelua ei ole voinut verratakaan Finnmatkojen vastaavaan. Asiakas ei ole enää ykkönen.

Hyvästi TUI
23.04.2020 klo 06:18

Tiedottaminen ala-arvoista. Saamatta jääneistä palveluista luvattuja automaatti hyvityksiä ei makseta. Reklamaatioihin vastaukset pelkää copypastea. \"Kiitämme kärsivällisyydestänne\" Turha kiittää TUI, kärsivällisyytemmme on loppu. Äänestämme jaloillamme. Hyvästi TUI, ei koskaan enään matkaanne.

Arvosana matkatoimistolle:
Vieras
14.04.2020 klo 17:23

TUi on ihan p...
Kaikki muut matkatoimistot ovat peruneet nyt Korona-aikana matkansa vähintään toukokuun loppuun, mutta ei TUI. Perii varatuista matkoista kuluja, vaikka matkat on mahdotonta toteuttaa. Kannattaa miettiä valitseeko TUI.ta matkanjärjestäjäksi jatkossa, en ainakaan koskaan enää

Gona
22.02.2020 klo 16:27

11.2 Tui:n matka La Gomeraan Teneriffan kautta. Maksoimme tietty kuljetukset kentältä kohteeseen eli meidän tapauksessa lautta satamaan. Lento ajallaan perillä klo 12 ja lautta lähti satamasta klo 14 Satamaan noin15-20 minuutin matka. Kentällä oppaat kuutamolla mutta saimme kuitenkin laivaliput heiltä sekä tuon lähtöajan. Bussissa sitten odoteltiin kauan muidenkin matkustajien ihmetellessä odottelua. Viimein paikalle saapui opas joka sanoi heihei jonka jälkeen bussi viimein lähti. Kello oli jo reilusti yli yksi mutta luotimme paikalliseen kuskiin ja oli vielä Tuin bussi, että ehdimme lautalle. Kuski kierteli ison hotellikaupungin kujat ja pudotteli matkustajia heidän hotelleihinsa. Viimein olimme ainoat matkustajat ja kun olimme satamassa oli lautta La Gomera lähtenyt 6 minuuttia sitten. Seuraava lähtee 5 tunnin kuluttua ilta seitsemältä.
Raivoisamme tuihin yhteys ja tiedustelimme onko meitä myöhäisellä laivalla joku nyt vastassa kuljettamaan hotellille. Tähän ei saatu selvyyttä koko aikana ja useiden tiedustelujenkaan jälkeen. 5 H sitten matkavaatteissa odottelemaan hotellien täyttämälle rantakaistaleelle.
Vihdoin perille päästyämme taksilla hotellille ja rekkulan tekoon tuille.
Paluumatkaa edeltävänä päivänä kysyin tuilta kyytien aikatauluja hotellilta satamaan ja Teneriffan satamasta kentälle. Tästä alkoikin sellainen sekoilu ettei paremmasta väliä. Tuli eri aikoja, vääriä lentoja, myös hotelli vaihtoa kaksiosaisen matkan takia. Vaimoni ihmetteli välillä että onko siellä tuin oppaat kännissä töissä kun sekoilu sitä oli luokkaa.
En tähän nyt viestittelyä lisää kun tila ei riitä mutta kyllä meni luotto täysin tähän firmaan lopullisesti. Käsittämätöntä välinpitämättömyyttä asiakkaita kohtaan. Esimerkiksi lauttojen aikataulut löysin netistä itse noin minuutissa mutta nämä ammattilaiset olivat tässäkin asiassa aivan tietämättömiä. Yksi selitys tulomatkaan oli mm se että joskus aikataulut on tiukkoja kohteiden välillä. Nyt aikataulu käsitti 45 minuutin odottelua bussissa ja kuskin täysin väärää reitin valintaa.
Reklamaatiot lähtee yksityikohtineen(onneksi asioimme viestittelemällä joten dokumentit lähtee liitteinä)
Summasummarum ei ikinä tuin matkoja ja tuille vinkkinä : hoidelkaa te matkat kohteisiin jossa Marionin El Bimbo soi ja lihapullat löytyy suomeksi listalta ja jättäkää moniosaset matka järjestelyt ammattilaisille

Vittuuntunutasiakas
22.02.2020 klo 08:40

Tää lentoyhtiö on aivan täyttä paskaa! Istun tällähetkellä koneessa joka on edelleen maassa ollaan tässä nyt tunnin myöhässä koska aluksi ei päässyt koneeseen ja seuraavaksi tuulilasipyyhkijä oli rikki. Ei saatana konkurssiin koko paska sanon minä.

Arvosana matkatoimistolle:
epäilys
22.01.2020 klo 11:22

1-kerta matkustettu,lento aika piteni 2-tuntia pelkän tuulen takia,jet time.lentokone bouing ahdas isoille matkustajille,henkilökunta vaihtelevaa,mitään tietoa-näyttöä,ei lenolla ollut,6-8-tuntia,hiljaista tiedotonta menoa,ilman mitään esityksiä esim lapsille piirettyjä,ei.hinnat koneessa ei mitään edullista,tamp-pirkkala,2-lasia punaviiniä maksoin 28eur-2019.allenukset matkalta saimme,maksoimme matkan peruutuksesta,emme tarvineet,en osaa sanoa sen toimivuudesta,mutta on kumma jollei saa rahojaan takaisin,olisi hyvä olla yhteydessä kuluttajasuojaan asian selvittämiseksi.

Arvosana matkatoimistolle:
Ei ikinä enää !
15.09.2019 klo 15:06

Olen ollut ns. Kanta-asiakas 30 vuotta,emme ole käyttäneet muuta matkan järjestäjää. Nyt kuitenkin tuli loppu! Peruutuskulut 398€ varausmaksusta...
Vaikka nimenomaan olin ottanut peruutus ja muutosturvan. Saan kokonaiset 80€ takaisin!!!
Tämä on KIITOS jonka saan jo muutenkin ylihintaisista matkoista!!!
Koskaan ei ole saatu alennuksia tms.

Päätin että otan minkä saan ja en enää suosittele tai käytä TUIn palveluja ikinä. Näkemiin.

Kuusi
12.09.2019 klo 20:57

Lomamatkalla kohteessa saatu tauti vei kuukaudeksi sairaslomalle. Söimme ja joimme ainoastaan TUI ketjun All inclusice hotellilla - luonnollisesti koska kaikki kuului hintaan (TUI Sensimar Belek Kemer). Siellä alkoi jo vatsaoireet jotka jatkuivat kotisuomessa ja veivät lopulta sairaalahoitoon lähes kahdeksi viikkoa + 2 viikkoa sairaslomaa päälle. Sain sieltä salmonellasta sen verran jytäkän version että jouduin myös eristetyksi - välillä diagnoosi oli myös lavantauti. TUI:n vastaus reklamaatioon oli että ei voida osoittaa että olisi heiltä peräisin - eikä luonnollisestikaan korvaa mitään, vaikka todellakin ainoastaan syöty ja juotu kohdehotellilla. Samassa vastauksessa kehtaavat väittää että he ottavat tällaiset tapaukset vakavasti. Epäilen suuresti. Ainakaan ei jatkossa tarvitse käyttää kyseistä matkanjärjestäjää, meni usko ja luottamus hygieniaan, siitä huolehtimiseen ja vastuun kantoon jos heillä. Muutenkaan ei kehuttavalla tasolla applikaatioon viety kohdepalvelu - se kun ei oikein toimi. Itse piti soitella kuljetusten perään. Enää en luota tähän.

Arvosana matkatoimistolle:
kukuu
20.08.2019 klo 14:17

Onko kellään tietoa, miksi eilinen lento kyprokselle oli niin mennessä kuin paluussakin myöhässä? Paluuhan oli noin 12 tuntia myöhässä....

jepjep__
19.08.2019 klo 09:59

Kone myöhässä reippaasti yli kaksi tuntia. Odottelu aika pitkä koneessa, ei ilmastointia tuolloin päällä. Ilmastointi luukuissa vikaa ja vesisateella tämä ilmenee. Henkilökunta ystävällistä ja kapteeni mukava. Pisteet heille. Muuten ihan susi kone ja lento.

Arvosana matkatoimistolle:
hese
18.08.2019 klo 16:47

Oppaat ihan kokemattomia ja välinpitämättömiä, mikäli heitä tarvitset valitse joku muu toimisto. Meillä tuli myös muutos ja eka yö todella hirveässä hotellissa ..en ole moista ennen nähnyt. No matkalla sattuu ja siihen sopeutuu, loppumatka olikin sitten esitettä parempaa asumista. Onneksi selvittiin hotelleista sekä laiva kuljetuksista ominpäin, muuten olisi ollut vaikeuksia.

Arvosana matkatoimistolle:
Rehtilöitsijä
16.07.2019 klo 19:07

Olemme vasta lähdössä TUI:n matkalle (lento Jet Time). Varausta tehtäessä vaadittiin erikseen matkatavaroista 20 €/henkilö. TUI:n nettisivuilla luki, että matkatavarat veloitetaan lentoyhtiön käytännön mukaisesti. Lentoyhtiö Jet Time ilmoitti, että he eivät tilauslentoyhtiönä määrittele hintaa ruumaan meneville matkatavaroille vaan sen tekee matkatoimisto. Kaikki suuret matkatoimistot ovat Jet Timen mukaan siirtyneet erillishinnoitteluun vuoden 2019 aikana - valmismatkalaki ilmeisesti suojasi kuluttajia nykylakia paremmin. Vaikuttaa asiakkaan pettämiseltä, kun normaaleista matkatavaroista peritään erikseen hintaan. Kuka matkustaa etelään lomalle ilman matkatavaroita? Kas kun ei istumapaikoista peritä erillishintaa. Kuluttajasuojaviranomainen voisi tarkistaa, voiko harhaanjohtavalla hinnalla markkinoitu matka maksaaa todellisuudessa enemmän. Kun kohteita on vähän, valinta tehdään nopeasti ilmoitushinnan perusteella - ei ehdi perua ja valita uutta. TUI on jo muuttanut matkatavaran hinnoittelua koskevia nettitietoja. Muiden kirjoitusten perusteella hieman arveluttaa jo ennen matkaa. Lisäkommentteja tulee....

vesimeloni_
09.07.2019 klo 18:00

itse olen lähdössä kreetalle lähiaikoina, ja ainakaan vielä ei ole tullut mitään torumista TUI:n matkoilta. Menemme Jet timella ja olisiko teillä jotain arvosteluja jet timestä?

Arvosana matkatoimistolle:
Kylmää paossa
09.07.2019 klo 11:41

Oltiin Tuin matkalla Sardinian Algherossa. Matka sujui hyvin, hotelli oli hyvä ja hotellin henkilökunta ystävällisiä ja paikka aivan upea.

Vinkkinä sanoisin, että kannattaa varata retket itse suoraan satamista jne. Me varattiin veneretki Tuin paikallistoimistosta. Satamassa selvisi, että Tuin toimiston kautta varanneet eivät pääse mukaan koska retki on \"peruttu\". Tuilta ei tullut perumisesta mitään viestiä vaan satamassa oli useita pettyneitä lapsiperheitä. Retkeä ei kuitenkaan oikeasti oltu peruttu vaan kaikki satamasta lipun etukäteen ostaneet pääsivät retkelle. Tätä sitten lapsille yritettiin selittää.

Rahat kuvittelin saavani takaisin Tuin toimistosta, mutta sekin oli vähän haastavaa. Rahat voi palauttaa vain se sama henkilö, jolta retki on ostettu. Näin kuulemma Sardiniassa. Meidän tapauksessa tämä henkilö oli töissä lähtöä edeltävänä iltana.

Arvosana matkatoimistolle:
Never ever with TUI and Jet Time!!!
20.06.2019 klo 14:25

Palasimme tänään ensimmäiseltä ja viimeiseltä matkalta TUI:n kautta (Alghero, Sardinia). Helsingissä ruumaan mennyttä laukkua olemme saaneet takaisin Helsingissä paluulennon jälkeen. Moneen otteeseen on yritetty selvittää missä meidän laukku on koko loman aikana. Vastaukset \"ei ole tietoa\". Opas paikalla ihan surkea. Neljännellä päivällä pyysimme hänet soittaa selvittämään... Hän yritti soittaa. Ilmoitti meille, että pitää yrittää uudestaan puolin tunnin kuluttua... Ja lähti saman tien pois hotellista. Sen jälkeen emme kuulleet häneltä mitään. Näimme vain illalla rantabaarissa kun kävelimme ohi. Olemme itse yrittäneet soittaa PIR-raportissa olevaan numeroon. Meille sanottiin, että lento Helsinki-Alghero vain kerran viikossa. Kysyttiin, että miten yleensä tällaisissa tapauksissa toimitaan. Meille sanottiin, että yleensä lähetetään laukkua jonkun muun ja Alitalian yhtiön kautta. Mutta näköään ei Jet Time tapauksessa. Sitten outo turistivero juttu. Me luovutettiin huoneiston avaimet reseptionille. Meitä kysyttiin \"are you leaving?\". Vastasimme \"Yes\". Meille sanottiin \"Chao, thank you!\". Sitten jälkikäteen huomasimme viesti TUI:lta, että meidän on palattava viipymättä hotelliin maksamaan sen veron. Mikä ihme? Kun saapumatta jäänyt laukku ja pilattu lomatunnelma, ei näy/kuulu ketään? Kuulimme vain pahoittelut Algheron kentällä, kun meille ojennettiin revitty palapaperi, jossa luki koodi, jolla voi hakea oma laukku Helsingissä..Pettyneitä molempiin - TUI:in sekä Jet Time:in!!!

Arvosana matkatoimistolle:
Kettuuntunut
22.05.2019 klo 20:15

Nyt muistin, että piti olla jo viimeksi jviimeinen kerta TUI:lla! Miten olinkaan unohtanut ja nyt tuli tilattua matka Sansibaarille reittilennoilla ja varattua hotelli TUI: n kautta. Ennen varausta kyselin FB: n kautta heiltä että saako lennon varattua bisneksestä heidän kautta. Vastaus oli kyllä ettei heillä ole niitä, mutta lentoyhtiön kautta voi korottaa matkustusluokkaa itse varmasti. Tilattiin siis matka ja otettiin yhteyttä Quatarin josta neuvo oli ettei he voi auttaa vaan TUI:n on se tehtävä. Nyt on soiteltu puolin ja toisin asiasta ( vähintään neljä kertaa) ja molemmista pyydetään ottamaan toiseen yhteyttä. TUI ilmoitti ettei heillä ole työvälineitä tähän korotukseen ja Quatar sanoi että TUI:n on se tehtävä ja lupasivat auttaa TUI:ta muutoksessa. Ei kun taas ottamaan yhteyttä TUI:lle, niin vastaus oli ettei he soita sinne, ettei heillä ole siihen resursseja. Eli joko heiltä puuttuu älylaitteet, ”puhelin” tai järki (ehkä kaikki) ja sen päälle vielä asiakaspalvelualttius. Muita kommentteja lukiessa voikin odottaa että koko reissu menee reisille (maustettuna vanhoilla kokemuksilla) Matkasta piti tehdä luksusta 50v päivien vuoksi, mutta TUI on eri mieltä. Kysyin vielä että jos perumme lennon heidän kautta ja otamme Quatarilta lennot niin peruutusmaksu oli yli 2600€ EN siis suosittele kenenkään ottavan TUI:n ”palveluita” Jos miinustähtiä voisi antaa niin viisi lähtisi

Arvosana matkatoimistolle:
Mikä tahansa muu kuin TUI
24.04.2019 klo 21:49

Olimme all-inclusive matkalla Teneriffalla sylivauvan ja pikkulapsen kanssa. Hotellilla jylläsi vatsatautiepidemia johon me molemmat vanhemmat sairastuimme syötyämme vain hotellin ravintoloissa. Matkaseurueeseen kuulunut diabeetikko sairastui myös. Keskellä yötä alkoi raju oksentelu ja diabeetikon sokerit ja vointi romahti. Kysyin hotellilta (****) ämpäriä lainaan ja mehua diabeetikolle. Vastauksena tyly ei. Soitto TUI:n \"hätäpalveluun\" ja vastauksen että voivat soittaa siihen aulaan, jossa itse seisoin, ja että oppaat nukkuu nyt ja heräävät neljän tunnin päästä. Reklamaatiossa perus kiitokset palautteesta ja pahoittelut ettei korvata yhtään mitään.

Pakettifirmat on hanurista melkein kaikki mutta TUI on pahin. Toivottavasti menee konkkaan ku Boeingit lepää maassa.

En suosittele
10.03.2019 klo 19:07

TUI peruutti tänään syyslomaviikon lähtömme Kanarialle ja siirsi sitä päivällä. Paluu on myöhään, ajomatkaa Helsingistä 1,5 tuntia ja paluu menee maanantain puolelle. Matkat eivät kuulemma ole käyneet kaupaksi, niin siksi toimenpide. Syyslomaan on vielä 7,5 kuukautta! Mikä helkkarin into on perua matka näin aikaisin?
Jet Timen ruoka on aivan surkeaa, viimeksi mennessä nakkeja ja munakasta, joka maistui kamalalle. En voi suositella. Jalkatila käytävän vieressä istuvalla on olematon.

Arvosana matkatoimistolle:
Hene
07.03.2019 klo 18:08

Varattiin 2018 alkuvuodesta tuttanapariskunnan kanssa 2 viikon reissu Gran Canarialle lokakuun lopulle. Ongelmat alkoi syksyllä, kun tui ilmoitti lähtöpäivän muuttuneen. Aluksi meille lupailtiin jotakin hyvitystä mutta peruivat se myöhemmin. Meilla oli jatkolennot varattu edullisesti, ilman muutosoikeutta. Siitä emme saaneet mitään hyvitystä vaa käskettiin kyseleen matkavakuutuksesta !?! Eihän ne nyt ala korvaamaan matkatoiminton pompotteluja! \'Olimme varanneet kummallekkin pariskunnalle merinäköalahuoneet, mutta matkatoimisto sanoi että vain toinen pariskunta oli vain varannut sen(ei pitänyt paikkaansa, alkuperäisissä tulostamissamme varausvahvistuksissa molemmilla samanlaiset huoneet!). Jouduimme siis ostamaan uudet matkaliput liittymälennoille.Perille saavuttuamme Hotellilla ihmeteltiin, miksi tulimme vasta nyt vaikka oliis pitänyt tulla eripäivänä. Tui ei ollut ilmottanut matkamuutosta hotellille!! Las Palmasissa ei ole myöskään matkaopasta, jolta voisi kysellä ruokapaikkoja yms. Puhelimella sai kysellä joltakin oppaalta jossakinpäin maailmaa..Tuttavapariskunnan huoneen ilmastointia ei voinut säätää, koska termostaatti ei toiminut, vaan puhalsi täysillä aina! Huolto kävi sitä kahtenapäivänä katsomassa, mutta väittivät että se toimii oikein. Ei kuulemma ole mikään lämmitin? Ei kyllä semmosta edes väitetty. Sitten vaadittiin huoltomies heti paikalle. Vieläkin selitti että ei oo lämmitin. Onneksi voitiin käydä meidän huoneessa näyttämässä että miten ilmastoinnin pitää toimia. Jos ei lis ollut niin olis varmaan paleltu koko loma! Nyt ymmärsi asian ja sano että huomenna korjataan(manjana....) seuraavana päivänä ei tapahtunut mitään ja ilmastointi piti sammuttaa aina yöksi ettei vilustu. Neljäntenä päivänä Tui opas otettiin mukaan selvittämään asiaa. Päivällä opas tuli meidän aurinkotuolien viereen hotellin vastaavan kanssa selittämään että kyllä se ilmastointi toimii(=tyhmät turistit ei vaan ymmärrä...). Taas marssittiin huoneeseen ja näytettiin toiminnan ero meidän huoneen ja viallisen huoneen kesken. No nyt jo älysivät että tämähän ei toimi oikein !! Tuttavamme saivat uuden huoneen viimeisiksi päiviksi. Hyvitystä pyydettäessä, tarjosivat hotellin buffetillallista. Kysyimme, että voitaisko me syödä hotellin tiloissa olevassa tilausravintolassa. Myöhemmin ilmoittivat että ei onnistu, koska ravintola on täynnä. Kun olimme syömässä buffetissa, tilausravintola lasin toisellapuolella oli lähes tyhjä!!!
Kotiin päästyämme olimme yhteydessä asiakaspalveluun, joka ainoastaan pahoitteli asiaa, eikä mitään kompesaatiota ehdoteltu. Toivoivat vaan että varattas vastaisuudessakin Tui matkoja.TUSKIN VARATAAN !!
Lennoilla kuulimme muilta matkalaisilta että Tui siirtää nykyisin usein lähtöpäiviä, jos kone ei tule täyteen. Jos teillä on jatkolentoja tai lomapäivät ei ole muutettavissa kannattaa harkita, minkä matkatoimiston palveluja käyttää.

Arvosana matkatoimistolle:
Ei koskaan Tuin matkalle
05.03.2019 klo 07:07

En voi suositella Tuita kenellekään. Paluulento toistaiseksi yli 32 tuntia myöhässä ilman selvitystä myöhästymisen syystä. Menetimme jatkolentomme ja saamme vain olan kohautteluja kysyessämme mahdollisista korvauksista. Tuin App ei toimi- jo ennen matkaa ongelmia horellihuoneiden kanssa. Kaikki vetoavat siihen ettei heillä ole ”oikeuksia”. Hotellin henkilökunta yritti tavoittaa Tuin henkilökuntaa kun saimme tiedon koneen myöhästymisestä. Heille lyötiin luuri korvaan ennen kuin ehtivät sanoa mitään. Älä osta Tuin matkaa!

Arto
01.03.2019 klo 09:53

Ollaan toinen päivä ilman matkatoimiston
Sivuilta osittain maksettua autoa.
Viikon loma!piti olla cold car kanarialla.saapi nähdä oppaat mukavia mutta lienee voimattomia saamaan asiaan korjausta

Arvosana matkatoimistolle:
TuiTui
28.02.2019 klo 21:37

Älkää missään nimessä valitko TUI-matkatoimistoa!!! Jos valmismatkalle aiotte, valitkaa ehdottomasti Aurinkomatkat!
Olen juuri tällä hetkellä TUIn matkalla Mauritiuksella ja olen äärettömän pettynyt! Ensinnäkin varasin taksi-lentokenttäkuljetuksen, josta idioottina maksoin viisinkertaisen summan verrattuna siihen, mitä taksi oikeasti maksaa lentokentältä hotellille. No, tämä TUIn taksi ei saapunut koskaan lentokentälle, joten jouduin omasta pussistani maksamaan Taksin lentokentältä hotellille. Saan taksimatkasta rahat takaisin ehkä joskus kahden viikon päästä. Opas on täällä aivan surkea, ei osaa muuta kuin pahoitella! Älkää tehkö samaa virhettä kuin minä! Älkää ainakaan missään nimessä ottako TUIn kautta ”lentokenttäkuljetuksia”! Täyttä rosvousta!

Arvosana matkatoimistolle:
Pettynyt
11.02.2019 klo 19:56

Ei ikinä enää maksoin matka Gran ganarialla summassa 220 euroa Loro parkki Tui perus matka koska olimme ainoa pari sinne menossa.Nyt kerjan omi rahoja takaisiin jo 2 kk kautta soitto monta kerta pluss puhelinlasku koska on maksullinen numero.Ei ikinä enää Tui kautta.

Arvosana matkatoimistolle:
Cachaca
04.02.2019 klo 14:26

Älkää hyvät ihmiset ainakaan astuko Tuin käyttämiin JetTimen lentokoneisiin!!

Mennessä kone myöhässä ja hätälaskulla kentälle kesken matkaa ja paluu lento myöhässä ku koneessa vika ja piti vaihtaa. En jaksa uskoa, että ne pysyy pitkään ilmassa ilman isompaa katastrofia. Niin paljon ihmeellistä vikaa ja säätöä tehdään koneessa. Esimerkiksi en ole ikinä törmännyt sellaiseen, että eturivin paikoilla istuvat ihmiset siirretään perälle nousun ajaksi!!?Toinen asia miksi Tuita ei kannata käyttää on se, että jos haluat saada yhteyden oppaaseen taikka edes johonkin Tuin henkilökuntaan, nii se on täysi mahdottomuus. Yritin kaikista kanavista heitä tavoittaa, puhelinpalvelut, chat, Tuin appi enkä ole saanut vastausta keneltäkään.

Sulho
30.01.2019 klo 18:11

Vuosi sitten olimme vaimon kanssa 30-vuotis häämatkalla Playa de Fanbessa Kanarialla. Ostimme viiden tähden hotellista majoituksen, varmistin vielä puhelimella matkatoimistovirkailijan kanssa, että hotelli on hyvä ja huone myös. Astuessamme lentokentältä ulos, piti olla Tuin opas neuvomassa. Ei näkynyt missään. Löydettiin bussi itse. Hotellissa meinasivat pistää meidät eri huoneisiin. Ajattelin, että tästä hääreissusta tulikin A luokan matka! Olimme ostaneet huoneen merinäköalalla. Sitten meille tarjottiin maan alta homeelle haisevaa huonetta, josta oli hyvät näkymät rantakadulla kulkevien ihmisten jalkoihin. Tuin opas chattasi meille tehtyämme asiasta huomautuksen, että olimme saaneet, mitä olimme tilanneet. Itse saimme sitten vaihdettua huoneen. Ensimmäisen kerran ko matkalla näimme Tuin oppaan , kun olimme lähdössä pois. Opas toivotti meille hyvää kotimatkaa. Se sujuikin hyvin. Tui tui meidän puolesta.

Nimimerkki 60 ulkomaanmatkaa takana
09.01.2019 klo 12:29

Ensimmäinen kerta Tuin kautta matkalla marraskuussa -18, kohde Meksiko. Meksiko aivan mieletön paikka mutta kyllä valitettavasti teimme ensimmäisen ja viimeisen matkan Tuin kautta. Heillä ei onnistunut sovitusti mikään, lentokenttäkuljetukset ontuivat, retkille ei tultu noutamaan, ei tiedotettu muutoksista, oppaat eivät paikalla silloin kuin piti. Joten ei enää koskaan matkalle Tuin kanssa.

Hyvätoimisto
31.12.2018 klo 15:13

Sori vaan, mutta aika huvittavaa lukea osaa näistä palautteista.
Itellä monta matkaa takana ja myös edessä.
Ensimmäisenä kommentoin tuota Meksikoa, meillä ei ikinä ole ollut mitään ongelmaa, lisäkiloista huudellaan pitkin lomaa(pari viikkoa sitten kotiuduttiin ja jo mennessä hotellille ja palatessa asiaa painotettiin huolella, edellis vuotena jopa tervetulotilaisuudessa asiasta sanottiin). Ja matkatavaraehdot on täysin selvät, kun ymmärrät ne oikein.Jos ostaa yhden laukun, ei voi olettaa saavansa 2 henkilön tavaroita siihen ilman lisämaksua.Kentällä useat tosiaan joutuvat maksamaan, joten halvemmaks tulis hommata matkavaaka, me ei ilman sitä lähdetä minnekään.Tai jos ruoka maksaa 13,5€ suunta, on se aivan normaali hinta.
Matkatoimistoa ei voi syyttää kaikesta, suomalaisilla on ihmeellinen tapa saada vaan syyttää jotain.
Me tosiaan valitaan hotellit tarkoin ja selvitetään muualtakin kuin TUI:n sivuilta niistä asioita. Jos esimerkiksi maksan meksikon 2 viikon matkasta 1200€, en voi olettaa saavani sillä luxusta. Jos maksan 2000€, tiedän saavani oikeasti hyvän hotellin, hyvältä paikalta rannalta.Luxusta meudän perhe ei kaipaa, mutta lomalla kuitenkin taso pitää olla hyvä.
Meillä on asioinnit aina onnistunut tuin kanssa, viimeksi lento lähti myöhässä suomesta 3 tuntia, koska henkilökunnan lepoaika ei olisi täyttynyt. Ei tämä meille ollut ongelma, kun emme tehneet siitä ongelmaa :) Aina kaikki ei mene kuin strömssöössä Tuillakaan, mutta ei mene muillakaan matkatoimistoilla. Kaikkien toimistojen kanssa on sattunut jotain meiän kohdalla, mutta ei me niitä vakavasti oteta.
Voin suositella Tui:ta hyvillä mielin :)

Arvosana matkatoimistolle:
Anette M
30.12.2018 klo 12:06

Istun juuri lentokentällä Helsingissä ja odotan kohta toista tuntia matkalaukkuja.. tulimme juuri Meksikosta TUI :n matkalta, ja tämä on kyllä viimeinen kerta heidän kanssaan. Suomesta Meksikoon matkatavaroiden kanssa ei ollut ongelmia, mutta Meksikosta takaisin tullessa sanoivat meillä olevan ylipainoa, ja että tulisi maksaa yhteensä 300 dollaria liikakiloista. Meillä oli sama paino matkatavaroissa, kuin Suomesta lähdettäessä. Saimme tingittyä hinnan 75 dollariin, mutta tuli huijattu olo TUI n puolesta. Lentokoneessa en saanut maksamaani ja aiemmin tilaamaani pre order tuotettta. Lentoemo käski soittaa asiakaspalveluun. Sanoin, että en maksavana asiakkaana soittele minnekään. Toivottavasti saan edes rahat takaisin joskus. Lisäksi ostimme lennolle ruoat, törkeällä 27€ hinnalla per nenä, mutta tähän ei kuulunut juomat, ei edes vesi.

Arvosana matkatoimistolle:
Tuntematon käyttäjä
15.12.2018 klo 08:12

Hyvä hotelli. Lento oli puoli tuntia myöhässä ja lento itse oli 7 tuntia. Jouduuttiin liitelemään kanariansaarien yläpuolella 45min ja sitten laskeutuminen. Laskeutuminen ei ollut kovin pehmeä. Lentoemännät olivat ystävällisiä mutta eivät kuulleet paljon mitään. Hotelli oli hieno ja hyvä. Tuli tieto suomalaisista oppaista vasta 3 päivää ennen loman loppua. Heti lennon jälkeen isä sai viestin tuilta: hei varaa jo seuraava lomasi.

Arvosana matkatoimistolle:
Ansku
12.12.2018 klo 17:06

Matkasimme Tuilla Meksikoon ja olimme ostaneet pelkät lennot Helsingistä Cancuniin. Ruumaan menevät matkatavarat eivät kuuluneet lennon hintaan ja varasimme kahdelle matkustajalle yhden yhteisen laukun. Tutkimme Tuin nettisiuvlta varausehtoja ja löysimme selvällä suomen kielellä kirjoitetun säännön että mikäli kahdella tai usammalla on yksi yhteinen matkalaukku, on painoraja yhteensä 32kg. Tässä uskossa siis varasimme vain yhden laukun koska enempää kiloja emme olisi edes tarvinneet. Helsingissä meidän päästettiin turvatarkastuksesta läpi ilman mutinoita vaikka laukku painoi noin 28kg. Meksikon puolelta tullessa alkoivat ongelmat kun virkailija sanoi että meillä on vain yksi laukku ja painoraja saa olla 20 kg yhteensä sisältäen käsimatkatavarat. Ja me kun olimme laskeneet sen 32 kg varaan, joka Tuin nettisivulla oli ilmoitettu!!! Kysyttiin vielä neuvoa suomalaiselta oppaalta joka vain naureskeli että emme ole osaneet lukea tai ymmärtäneet ehtoja. Viereisellä tiskillä oli toinen suomalainen pariskunta saman ongelman kanssa kuin me joten herää kysymys onko näin moni ihminen lukutaidoton vai onko kyseessä harhaanjohtavaa markkinointia. Joka tapauksessa jouduttiin siinä kolmensadan muun suomalaisen edessä heittelemään omaisuutta matkalaukuista roskiin jotta saatiin noin 8 kiloa tavaraa pois laukusta. LOpulta jouduttiin silti 7 kilosta maksamaan eli 120 euroa kiitos tästä. Palautetta laitettiin tuille mutta väittävät edelleen että sivuilla lukee ehdot. Kas kun minä en niitä näe vaikka suurennuslasilla yritän etsiä. Paska firma ja paska palvelu. Taatusti viimeinen kerta enkä voi kyllä suositella!

Arvosana matkatoimistolle:
Muuten tyytyväinen.
11.12.2018 klo 10:46

Valitsimme Tuin matkatoimiston matkan,Kap Verdeen.Muuten matka oli onnistunut,mutta
Tuilta jäi mainitsematta esitteessä,että matkan päässä on vielä turistivero maksettava
erikseen,elikkä 2euroa/vrk/henkilö.Meitä oli 2,joka oli yhteensä 32 euroa.Löytyihän se
turistivero raha siinä kiireessä,kun näytimme passit hotelliin,sisään kirjutumisessa.

Arvosana matkatoimistolle:
pentti52
09.12.2018 klo 23:11

TUI matkatoimiston Jet Time lentoyhtiön lentokone oli myöhässä 2 tuntia 7.12.2018 Kanarialta Vaasaan. Jet Timen kone oli kulunut ja vanhaa tyyppiä. Palvelu koneessa oli ok. Tuin oppailta ei saatu mielestäni riittävästi tietoa myöhästymisestä Kanarialla.

Arvosana matkatoimistolle:
M54
26.09.2018 klo 22:27

Matka Kreetalle Tuin mukana melkoinen kärsimys.Menomatkalla lento myöhässä 3 tuntia ja perillä aamulla viiden aikoihin.Hotellilla sain avaimen ja ohjeet kävellä pihan perälle mistä huone löytyy. Aamulla heräsin jumalattoman kuorma-auton meluun. seinän takana, huomasin asuvani kadun varressa. Huone oli maan tasalla ja oven vieressä metallinen pöytä laatoituksella .Avatessani oven se edessä ollut viemärikaivo haisi kunnolla. Vettä ei tullut suihkusta ja vedenkeittimestä puuttui johto.Kahden päivän päästä sain toisen pienen huoneen, jossa ei ollut edes pöytää kahvimukille.Ulkopöytä oli melkein naapurin oven edessä.Joka iltana nukahdin seinän takana kuuluviin ravintolan ääniin.Että silleen Tuo ja Castle Syites

Arvosana matkatoimistolle:
EiEnääTUI
20.09.2018 klo 21:27

iTUI:llä on prosessit ja asiakaspalvelu ihan hukassa. Varasimme netissä ja maksoimme matkan, jonka TUI sitten yllättäen perui, pitäen rahat. TUI tarjosi tekstiviestissä toista lähtöä eri päivänä, mutta lomamme oli jo sovittu alkuperäisen aikataulun mukaan, emmekä voineet siirtää lähtöpäivää. Tässä vaiheessa TUI vaatii että asiakas ottaa yhteyttä rahojen takaisin saamiseksi, jonka TUI on tehnyt todella vaikeaksi. TUI ilmeisesti paikkailee puuttuvaa likvideettiä asiakkaiden rahoilla. Kun yritin chatissa ilmoittaa tilinumeron rahojen saamiseksi takaisin, ohjattiin maksulliseen palvelunumeroon ja heitettiin ulos chatista ennen kuin olin edes ehtinyt selittää asian. Palvelunumeroon soittaessa menee ainakin puoli tuntia odottaessa, jonka jälkeen tympeä asiakaspalvelija syyttää asiakasta siitä että ei ole ottanut tarjottua vaihtoehtoa vastaan. Tämän jälkeen selviää että TUI:n rahat on Ruotsissa, ja että rahojen takaisin saanti kestää kaksi viikkoa. Tämä tarkoittaa että korvaavaa matkaa toiselta matkatoimistolta ei voi ostaa, jollei satu olemaan pari tonnia ylimäräistä. Asiakkaiden varojen pitäminen vaikka matkaa ei järjestetä on varkaus!
Kehotan äärimmäiseen varovaisuuteen TUI:n kanssa ja omalta osaltamme tämä on viimeinen kerta kun varaamme matkan TUIlta. Olemme matkustaneet paljon, mutta koskaan emme ole törmänneet näin epäluotettavaaan ja vaikeasti tavoitettavissa olevaan matkatoimistoa joka varastaa asiakkaiden varat viikokaupaksi.

Arvosana matkatoimistolle:
Minna
15.09.2018 klo 13:47

Kohteessa opaspalveluita vaikea ja lähes mahdotonta saada. Tui sovelluksen kautta vastaukset tulevat pitkällä viiveellä. Ostimme retken tuin oppaalta ja kun selvitimme aikatauluja tuin asiakaspalvelusta, ihmeteltiin vain kuka meille matkan on myynyt. Kukaan ei ollut tietoinen asiakaspalvelussa siitä, kuka tuin opas hotellissamme oli käynyt. Opaspalveluita ei ollut saatavilla lentokentällä ja apua ei saanut myöskään asiakaspalvelun kautta. Itselle jäi tunne, että täysin omatoimimatka jos tuin matkan tilaa!

Arvosana matkatoimistolle:
Eveliina
06.09.2018 klo 20:46

Finnmatkat toimi aikanaan paremmin kuin nykyinen TUI.Opaspalvelut lähes nollassa,myös suomalaisen oppaan käyttämä kieli oli englanti, kun hän käväisi antamassa lentokentällä informaatiota bussissa. Myös kohteessa oppaan kiinni saaminen oli työlästä. Soittaa ei voinut, tekstareihin tuli vastaus viiveellä.Kävimme kahdella retkellä, joissa oli englanninkielinen opastus. Opas kertoi niukasti menomatkalla retken ohjelmasta ja unohti kertoa mm., että milloin lautta lähtee takaisin sekä retkikohteessa bussin aikataulusta. Toki englantia osaavina pystyimme asiat selvittämään itsekin. Tuin palvelu oli niin huonoa,että koimme olevamme omatoimimatkalla. Miten Tuin matkoilla pärjää vanhemmat ihmiset, joilla ei ole ehkä kielitaitoa ja jotka tarvitsisivat vähän alttiimpaa opaspalvelua.

Arvosana matkatoimistolle:
Pirjo
22.08.2018 klo 07:35

Viimekertainen ja todellakin viimeinen matka tällä matkanjärjestäjällä oli viime syksynä Madeiralle. Maksoin kalliin hinnan merinäköalasta ja tein toivomuksen ettei ihan ylin kerros, mutta ylempää kuitenkin. Matkatoimiston virkailuja ei sitten voinut kirjata pyyntöäni vaan kirjasi:ylimmistä kerroksista.Ei voi tieä tehdä niin. Hotelli oli täynmä, emme saaneet vaihdettua huonetta. Vettä satoi parvekkeelle,jossa ei kattoa ja valui sieltä sisälle.Kahden viikon lomasta toisen viikon saimme asua kuivassa huoneessa, ilman merinäköalaa.Tui ei ottanut mitään vastuuta töppäilystään, vaikka hotellista sanottiin että toiveet huomioidaan ja olisi huomioitu.Töykeää pakvelua. Tämä ei ollut ainut kerta kun on tökkinyt. Turkissa ei tultu hakemaan poislähtiessö hotellista, soittelin moneen kertaan.Hotellista soiteltiin.Kerran jätetty toisen hotellin eteen josta piti mennä taxilla, sitä vaan ei kukaan ollut kertonut.Monta muuta...Tjareborg ja Aurinkomatkat toimii hyvin. Ei koskaan enää Tui.

Arvosana matkatoimistolle:
suosittelen
18.08.2018 klo 01:26

Meillä takana 3 etelän matkaa lasten kanssa TUIn kautta, Sardiniassa, Kreetalla ja Rodoksella. Kaikki matkat ovat menneet erinomaisesti, kohteet vastanneet tai oikeammin ylittäneet odotukset. Oppaat olleet aina erittäin avuliaita ja ystävällisiä. Lapset huomioitu upeasti joka kohteessa ja kaikki järjestelyt ovat osuneet nappiin. Jokaisesta matkasta on jäänyt todella hyvä mieli. Ehkä meillä on ollut tuuriakin matkassa, mutta olemme myös käyttäneet paljon aikaa kohteen valitsemiseen ja valinneet aina hotellin joka on paikallisella mittarilla väh. 4 tähteä sekä lapsiystävällinen.

Arvosana matkatoimistolle:
Pipsa
16.06.2018 klo 21:25

Kreikka, Zakynthos,Laganas.16.6.2018 Nyt jouduimme pettymään matkanjärjestäjään TUI. Varasimme 7.6 matkaoppaaltamme sunset cruice risteilyn la 9.6 mutta kyseinen risteily peruttiin merivartioston pyynnöstä. Risteilymme siirtyi tälle lauantaille 16.6 mutta matkanjärjestäjän bussi ei saapunutkaan kyseiselle tapaamispaikalle. Odottelimme bussia 45 min ja yritimme soittaa meille annettuun numeroon josta ei vastattu. puolisoni laittoi tekstiviestin johon meille vastattiin 30 min päästä ympäripyöreästi takaisin mihin olittekaan menossa ja seuraavaksi pahoittelemme ettei bussi noutanut sovitulta paikalta, selvitämme asiaa. Laitoin matkanjärjestäjälle suomeen sp.nä katkeran suloista palautetta koska olimme maksaneet matkan jo hyvissä ajoin.

Arvosana matkatoimistolle:
Anonyymi10
11.06.2018 klo 10:17

TUI teki virheen matkanvarausvaiheessa ja laskutti asiakkaalta 60 € virheen korjaamisesta.

Arvosana matkatoimistolle:
Ilona
31.05.2018 klo 19:11

Olimme toukokuussa -18 TUIn matkalla Turkin Belek Tui Magic Life Waterwordlissä. Hotelli oli valtava, upea puistomainen ympäristö. Siellä oli kaikki, siis ihan kaikki mitä ikinä lomalla tarvitsee. Mutta... hotellissa ei oikeastaan kukaan osannut puhua englantia, vain saksaa ja venäjää. Nekin, jotka hieman osasivat eivät paljon mitään ymmärtäneet. Erittäin huono opaspalvelu, hotellissa ei suomenkielistä opasta kertaakaan. Jouduimme vaihtamaan huonetta ja se olikin kokemus. Village-osasta tosi pitkä matka pääravintolaan, isolle uima-altaalle ja rannalle. Ei saa olla selkä- tai jalkavaivainen. Hotelliosa tai Hills-osat parhaimmat, kaikki lähempänä. Lapsiperheille hieno paikka. Paljon venäläisiä ja saksalaisia, suomalaisia ei muita kuin me.

Arvosana matkatoimistolle:
Vieras
17.04.2018 klo 22:59

Olimme TUIn matkalla Kanarian saarilla. Lentoyhtiö Jet Timen lennoilla palvelu oli ystävällistä ja toimivaa, paluumatkalla lento jopa etuajassa. Muutenkin matka sujui hyvin, ei mitään valittamista.

Arvosana matkatoimistolle:
yks-marja
13.04.2018 klo 13:02

Heippa vaan

Olimme kauden viimeisellä tuin-matkalla vietnamissa. Kyllä kaikki meni nappiin , eipä todellakaan voi moittia matkan järjestäjää.
Lentokone oli viimeisen päälle hieno ja henkilökunta todella ystävällistä, palvelua sai useammalla kielellä.
Aikataulut piti minuutilleen.
Hotelli ensiluokkainen, vaikka varatessa oli halvimmasta päästä.
Eihän sitä tuollaiselle matkalla lähtiessä voi vaatiakaan mahdottomia. Ehkäpä joskus asiakkaalla itselläänkin olisi peiliin katsomisen paikka.

Kiitokset vaan TUI-matkanjärjestäjälle.

13.04.2018

Arvosana matkatoimistolle:
Aktiivimatkaaja
11.04.2018 klo 13:05

Olimme kuuluisalla Kap Verden matkalla josta kotiuduimme 30 tuntia myöhässä. Varmaan kaikki voi sujua hyvin jos ei vastaan tule mitää erityistä. Jos jotain käy niin osaaminen on kehnoa. Emme ole saaneet mitään korvauksia vaan yrittävät väsytystekniikalla rimpuilla vastuusta.

Luurin korvaansa saanut Rapa-Ripa
19.03.2018 klo 17:32

Tuin lento TOM863 Kap Verdeltä 7.3.2013 (lähti 8.3)oli yli 13 tuntia myöhässä. Vaikka olimme ostaneet matkan Tui:lta, niin korvaushakemuksemme torjuttiin. Kehoitettiin hakemaan sitä Tui Airwaysilta.Tuin asiakaspalvelussa kerrottiin, että voimme tehdä sen myös matkatoimisto Tuille. Tuin yritysryppääseen kuulunee useita eri yhtiöitä joista kuluttajan on vaikea saada selvää ,mikä milloinkin on kyseessä. Istumapaikat maksettiin lentoyhtiölle, ostokset ruotsalaiselle Tuille ja matka ? suomalaiselle Tuille. Odotamme mielenkiinnolla seuraavaa siirtoa Tuilta.
Maailman suurimpiin matkailuyrityksiin kuuluva Tui näyttänee pitävän pilkkanaan tavallisia matkailijoita ja pomputellee asiakkaitaan väsymyksiin saakka. Kohde opas Sandran ansiosta he saivat toisen tähtensä.

Arvosana matkatoimistolle:
KV
16.03.2018 klo 15:45

Matkojen varaaminen ja maksaminen todella helppoa, lennetty neljä kertaa Oulusta Teneriffalle, pari kertaa Finnmatkojen ja pari viimeistä kertaa TUIn matkassa, omatoimimatkana, lentoyhtiönä Jet Time. Ei ongelmia vaan kaikki sujunut aina loistavasti.

Arvosana matkatoimistolle:
martta
07.03.2018 klo 12:24

Hiihtolomalla,Phuket, Kata Beach.
Lennot myöhässä lähtiessä ja palatessa, siinä meni jatko yhteydet uusiksi ja kalliiksi tuli. Ihan omatoimimatka. Jos et osaa turistienglantua, et pärjää todellakaan. Toisilla matkanjärjestäjillä kohdekansio hotellissa, Tui\"ta lopetettu.

Arvosana matkatoimistolle:
tuulaanneli
20.02.2018 klo 15:46

Hei , aivan uskomattoman töykeä asiakaspalvelu.

Arvosana matkatoimistolle:
Kesä 2017
14.02.2018 klo 20:23

Ei enää ikinä TUI:ta. TTT+ Hotelli oli kyllä hieno nettikuvissa,mutta paikanpäällä aivan hirveä ja huonokuntoinen homeloukko. Eivät olleet kuvat netissä samasta osasta hotellia, kuin mitä huone paikanpäällä. Mikään hotellissa ei toiminut, henkilökunta oli kyllä ystävällistä. Opas oli myös hyvä, siitä pisteet. Lentohenkilökunta oli todella töykeää.

Arvosana matkatoimistolle:
Last TUI Trip
25.01.2018 klo 11:53

TUI:n matkat tehty meidän osalta.
Opas ei tiennyt oikeastaan mistään mitään (viimeisin Meksikon matka). Kotimatkalla todella töykeätä palvelua koneessa. Ei löytynyt ehjää kahvikuppia kun pakkauksessa oleva rikki, lisämaito kahviin mahdottomuus jne...Jos perusjutut tökkii ?
Hotelli kohteessa loistava mutta sehän ei ole TUI:n ansiota

Arvosana matkatoimistolle:
Amigos
10.01.2018 klo 10:32

Ensimmäistä kertaa Tui:lla.Luki palautteita ,niin ajatteli mitähän tästä tulee.Homma toimi hienosti..lennot ajallaa erittäin ystävällinen henkilökunta,hotelli huippu.,kaikki meni top tenisti.Hienosti hoidettu.

Arvosana matkatoimistolle:
Ei enää ikinä
15.12.2017 klo 20:05

Tilattiin valmismatka Tuilta kanariansaarille ja jo lentokoneessa meni maku tähän yhtiöön. Lentoemäntä hyvin vittumainen epäasiallinen ja töykeä. Meistä ei ollut kelle mitään häiriötä mutta lentoemo oli ihan tappi otsassa ehkä myös muillekin matkustajille.Kehtasi vielä kirjoittaa kahden seurueemme henkilöstä kirjallisen reklamaation sen takia että olimme avanneet taxfree-ostokset ja yhden hlön taskussa oli Yksi tyhjä 0,3l juomatölkki joka oli juotu jo lentokentällä. Tästä lentoemo uhkasi paluumatkamme olevan vaarassa ja tuin opas toi meille kirjallisena kesken lomaamme että paluumatkaa varten meidän tulee olla täysin raittiita emmekä saa ostaa eikä nauttia alkoholia paluumatkalla. Saatiin ihan alkoholistin leima vaikka ihan tavallisia työssäkäyviä lomailijoita. Emme suosittele lentoja Tuilta kellekkään tai kannattaa varautua töykeisiin lentoemoihin. Ja alkoholin nauttiminen, parin viinilasin, lennolla saattaa antaa juopon leiman, ole varovainen.

Arvosana matkatoimistolle:
Tadaa
14.12.2017 klo 17:47

En suosittele! Erittäin töykeä asiakaspalvelu. Ensin otetaan rahat ja sitten käyttäydytään miten vain. Paikoissa ei mitään varaa vaikuttaa ellei osta etukäteen paikkaa, vaikka se ei lue missään selvästi. Harvoin matkustavalle tämä yritys ei tee matkustamista mukavasti helpoksi. Odotan vain kun hotellikin luultavasti on yhtä surkeä, kun koko palveluntaso ja varmasti tuolloinki todetaan \"ei ole meidän hotelli\" eli mistä siis maksan?!

Arvosana matkatoimistolle:
Vaihtoon meni Tui
28.11.2017 klo 17:42

Kyllä oli meilläkin viimeinen Tuin reissu. Taso laskenut huomattavasti Finnmatkoista. Henkilökunta lennolla epäasiallisia. Kukaan henkilökunnasta ei osannut Suomea ja lennolla useimpia matkustajia jotka eivät ymmärtäneet Ruotsia eikä Englantia. Henkilökunnan päätehtävä näytti olevan toistensa viihdyttäminen eikä matkustajien huomioiminen.

Arvosana matkatoimistolle:
Kana Ria
27.11.2017 klo 09:46

Tultiin Tuin matkalta Kanarialta. Hotelli oli pohjanoteeraus. Torakat, muurahaiset ja muut elävät hoitivat liikkuvan \"kokolattiamaton\" virkaa lattioiden lisäksi myös pöydillä, kaapeissa jne.
Ison ikkunan kuultavan verhon läpi aurinko kuumensi huoneen saunaksi. Pitkän tinkaamisen jälkeen lopulta laittoivat auringonpaistetta läpäisemättömät muoviverhot. Toinen puolisko oli riekaleina ja ehyt verho oli voimakkaasti haisevan nihkeän liman peitossa.
\"Siivous\" oli pintapuolista mutta syvältä.
Jet Timen Helsingin lennoilla henkilökunta ei puhunut eikä ymmärtänyt suomea, vaikka valtaosa matkustajista oli suomenkielisiä. Myöskään ruotsin- ja englannintaitoiset eivät saaneet mitään selvää kuulutusten tanskalaistyyppisestä korahtelusta.
Hinta/laatusuhde pohjanoteeraus. Ei enää koskaan Tuin huihaimatkalle.

Arvosana matkatoimistolle:
Reilukerho
18.11.2017 klo 15:00

Tuilla tuntuu olevan rahastus olevan ykkös prioriteetti. Tuin matkan hinta ei todellakaan ole se minkä asiakas nettisivuilla ensin näkee.. siihen summaan tulee jatkoa myöhemmin kun menee nettivarauksessa pidemmälle. Jos et maksa ahtaimmasta istumapaikasta koneen peräosasta 20 euroa per henkilö per suunta, saatat saada vieläkin ahtaamman paikan ihan viimeiseltä riviltä missä ei edes saa selkänojaa taakse päin yhtään. Joudut kuitenkin sietämään edessä istuvien kallistuvia istuimia. Nämä paikat arpoo kone automaattisesti, joten paska säkä saattaa toistua vielä paluulennollakin. Joten mieti tarkkaan, maksatko summan kiltisti etukäteen vai otatko tämän riskin. Thaimaan 11 h lento voi tuntua aika pitkälle ilman lepoasentoa. Tuin motto onkin Rahalla saa ja koneella pääsee. Edes kupillista kahvia ei saa korvaukseksi tästä vikan penkkirivin arpaonnesta.

Arvosana matkatoimistolle:
Elena B
21.10.2017 klo 14:01

Vuosittain olen ollut ko. Toimiston matkoilla eikä koskaan valittamista. Lentoyhtiö on viime aikoina ollut Jet Time, lennot jopa etuajassa, ateriat maukkaita ja lähtöselvitykset sujuneet nopsaan.
Lentokentältä hotelliin olemme menneet omatoimisesti. Opaspalveluja emme ole paljon tarvinneet, viimeksi tosin kaveri joutui tapaturman seurauksena sairaalaan, jolloin saimme tarvittavaa apua.
23 päivää lähtöön :)

Kreeta Platanias
17.10.2017 klo 16:48

Tui jätti matkalaukkuni Helsinki-Vantaalle kesäkuussa. Lento Haniaan laskeutui lauantaina klo: 10. Laukku saapui sunnuntaina klo: 14. Opas antoi 50 € välttämättömyyksien hankintaan, kun selvisi, että laukku viivästyy yli 8 tuntia. Tein tarpeelliset hankinnat (mm. pesuaineet, uimapuku, pyyhe, aurinkorasva, vaihtovaatteita). Säästin kuitit ja tein reklamaation Tuille kotiin palattuani. Tui kieltäytyi korvaamasta ja kehotti tekemään vahinkoilmoituksen omalle vakuutusyhtiölle. Asiakaspalvelijan reklamaatiovastaus oli suorastaan törkeä. Vakuutusyhtiö hoiti korvauksen mallikkaasti ja nopeasti. Mielestäni on törkeää, että Tui maksattaa omat töppäykset asiakkaiden omilla vakuutusyhtiöillä. Meni maku muuten mukavasta perheen lomamatkasta.

Ei enää ikinä
26.08.2017 klo 12:55

Aivan ala-arvoista toimintaa. Kts Samos episodi 22.-24.8.2017

Arvosana matkatoimistolle:
Marinheiro
25.08.2017 klo 11:05

TUI:n lentojen suhteen on hyvä varautua yllätyksiin ja viivytyksiin. Jotkut lentokoneet, esimerkiksi Boeing 767, ovat melko vanhoja. Niillä matkustaminen kannattaa ottaa elämyksenä. Muuten TUI suoriutuu lupauksistaan tyydyttävästi.

Arvosana matkatoimistolle:
Pettynyt
11.08.2017 klo 17:45

Varasimme joululomamatkan Sri Lankaan TUI:lta pari kuukautta sitten, eli muistaakseni kesäkuussa. Nyt elokuussa tuli heiltä ilmoitus, että lento on peruttu (heidän oman lentoyhtiönsä lento siis kyseessä, ei reittilento). Voisimme ottaa vaihtoehtoiset lennot viikkoa aikaisemmin tai viikkoa myöhemmin (ikään kuin jouluna olisi hirveän helppo järjestellä vanhemmille sekä lapsille lisälomia). Kommentilla, että ota tai jätä, muut vaihtoehdot ovat Thaimaa tai Kanariansaaret. Lyhyesti voisin todeta myös asiakaspalvelun aivan uskomattoman törkeän palvelun koettuani, että IKINÄ ei meidän perhe taida enää valita kyseistä matkanjärjestäjää. Tässä vaiheessa hotellit muiden matkanjärjestäjien kautta ovat jo varattuja, joten jäämme nuoleskelemaan näppejämme koti-Suomen räntäsateeseen koko jouluksi. Kiitos TUI hienosti hoidetusta lomamatkasta.

Arvosana matkatoimistolle:
7/2017 matka - Tui sakkasi, hotelli ei!
28.07.2017 klo 11:28

Kirjoitin asiallisen palauteen Tuin sähköiseen palautelomakkeeseen Tuista (Tuista hyvin huonot kokemukset) matkalta palattuani - eipä Tui sitä tietenkään julkaissut hotellin asiakasarviokohdassa!!!! Miksi ei?????

tui tui????????????????????????????
28.07.2017 klo 11:20

Palasimme juuri Tuilta ostetulta matkalta. Olemme matkustaneet paljon Finnmatkoilla (silloin asiat sujuivat jotenkin)! Nyt Tuilla matkatessa yhtiölle ei ole ollut mikään muu tärkeää kuin asiakkaan rahastus!!! Kysymyksiin saa hyvin tympeitä vastauksia usean päivän viiveellä, eikä toiveita huomioida, hoideta tai viedä eteenpäin mitenkään! Oppaatkaan eivät tee mitään asiakkaiden hyväksi kohteessa! Oppaat täysin turhia! Sovellus kännykässä toimii todella huonosti, vaikka kännykkä on uusi! Miksi muiden maiden matkayhtiöt hoitavat asiat aina niin, että heidän asiakkailleen järjestyvät ne parhaimmat huoneet kohteissa???? Onneksi oma aktiivisuus ja ystävällisyys kohteessa on auttanut! Pyytäkää matkatoimistoltanne rahallenne todellista vastinetta!!!!

Juho Poutanen tapaus hotel damo samos 7/2017
26.07.2017 klo 22:41

TUI:lla asiat \"ihan ok\" niin kauan kun kaikki menee käsikirjoituksen mukaan, MUTTA jos joku menee pieleen niin reklamaation hoito ja korvausasiat on ihan päin ***tua. Ja ongelma on firman ytimessä ja käytännössä, ei niinkään itse oppaista! Oppaille 9/10, TUI:lle -5/10

Arvosana matkatoimistolle:
HELDE
24.07.2017 klo 16:46

Olen varannut TUI:lta matkan marraskuulle 2017. Näitä kokemuksia kun lukee tulee olo, pitäiskös peruuttaa. onko toiminta todella näin ala-arvoista mitä kirjoitettu

Make
01.05.2017 klo 10:01

Vuosikausia käytin Finnmatkoja, ja erittäin tyytyväinen olin firman toimintaan. Nyt en todellakaan ole enää fuusion jälkeen varma valinnastani. Palveluista en osaa sanoa, mutta hinnat ovat hypänneet reilusti, lennot saattavat olla millä tahansa yhtiöllä, lento-ajat osassa matkoissa aivan päättömiä, ja jopa välilaskuja ja niiden takia todella pitkiä matkustus aikoja joihinkin kohteisiin. Todennäköisesti valitsen matkan sellaiselta firmalta, jossa on normaalit lennot tutuilla lentoyhtiöillä.

PJS
26.01.2017 klo 09:35

Niin TUI:lle tyypillistä toimintaa eli lähdille 3 tuntia myössä Mexicoon jonka syyksi kerrottiin henkilöstöön liittyvän ongelman vuoksi, mutta heidän oma palvelu sanoi sää olosuhteiden olevan syy myöhästymiselle... jäljimmäinen syy kirjattu, koska siihen syyhyn vedoten on huonommat mahdollisuudet saada hyvityksiä lennon myöhästyksestä eli taas oikeasta narusta vedetty... Paluumatka myöhästyi tietenkin sekin 1,5 tuntia jonka vuoksi emme enää saaneet hotellin kanssa sovittua maksutonta lentokenttä kuljetusta vaan jouduimme maksamaan taksin itse hotellille. Laitoin heille sähköpostia tapahtuneesta niin he vain vastasivat, että: \"Kyseessä on sellainen vahingonkorvausluontoinen kulu joka ei kuulu korvausvastuumme piiriin.\" Lisäksi asiakaspalautteen Taru näsäviisasteli siite miten kauan hänen mielestään meillä olisi mennyt ulos koneesta ja kuinka emme olisi ehtineet kuljetukseen, mutta tiedänhän mistä puhun kun olemme aikaisemminkin Finnairin lennoilla näin tehneet ehtineet mainiosti. He kyllä ottavat jokaisesta mahdollisesta asiasta lisämaksuja, mutta eivät ole vastuussa heidän myöhästymisistä tulleista lisäkuluista! Kiitos TUI:lle hyvin hoidetusta asiakastyytyväisyydestä!

Arvosana matkatoimistolle:
TUI
14.01.2017 klo 13:31

TUI teki sen taas! Lähdettiin Mauritiukselta kotiin lopulta pe 13. päivä klo 02.40 16 h myöhässä jonkun espanjalaisen Wamos Air halpalentoyhtiön koneella. Hieno 12 h lento varatun Premium-luokan sijasta normiluokassa ILMAN minkäänlaista viihdejärjestelmää. Myöskään paikkavaraukset eivät pitäneet vaikka TUI erillisellä tekstiviestillä lupasi paikat koneen etuosasta, vaan ne \"arvottiin\" ja perheet sijoitettiin ihan sikin sokin ympäri konetta! Maailman ynsein lentohenkilökunta \"palveli\" meitä niinkin hienosti, että nukkuville ei tarjoiltu ruokaa lainkaan enkä kiukkuisempaa henkilökuntaa ole kyllä ikinä ennen nähnyt! Että tui tui vaan TUI! Never again!!!

Arvosana matkatoimistolle:
Asiakashan ei voi olla oikeassa
19.08.2016 klo 18:06

Vastuuttomalla matkanjärjestäjällä myös harhaan johtavaa markkinointia. Ko. matkatoimistolla on aivan oma tähtiluokitusjärjestelmä tarjolla olevista majoituksistaan ja hotelleistaan. Harhauttavasti Finnmatkat luokittaa näyttävästi omalla nettisivullaan majoitukset / hotellit omaksi edukseen ****tähteä, paikallisen ***tähteä luokituksen sijaan - siis huomattavasti paremmaksi kuin kohde todellisuudessa itseään markkinoi. Miksi näin? Väärää ja harhaanjohtavaa markkinointia on todella se, että Finnmatkat luokittaa Blue Star-nimikkeellä myymänsä majoitustuotteen heti etusivullaan korkeammaksi kuin paikallinen majoitus / hotelli itseään markkinoi. Lasten saadessa hengitysoireta todettakoon, että oppaan kertoman mukaan eräissä huoneissa todettu home on desinfioitu ja pesty. Miksi näin? ( Finnmatkan nettisivulla on väärää ja vastuutonta markkinointia homeen osalta ja että asiakkaan hakema tieto löytyy vasta \"pienellä präntillä muuta tietoa hotellista;\" majoituksen / hotellin rakennusvuoden, tallelokero mahdollisuuden ja paikallisen luokituksen osalta)

Arvosana matkatoimistolle:
Pettynyt
17.08.2016 klo 15:14

Palvelu lennolla hyvin rajallista, mm. vesi maksullista. Finnmatkojan matkalla laukku hajosi kuljetuksen aikan, lentoyhtiönä halpalentoyhtiö Jet-time. Korvaushakemuksen jättäminen erittäin hankalaa. Sähköposti pitää lähettää Tanskaan, asiakaspalvelunumero myös Tanskassa, jolloin puheluhinta on ulkomaille. N. 2 viikon päästä sain vastauksen, jonka mukaan turvatarkastus on rikkonut laukun, joten Jet-time ei ole korvausvelvollinen. Laukussa kuitenkin ollut lentoyhtiöiden hyväkymä lukko, jonka saa avaimella auki. Finnmatkojen asiakaspalvelussa ei kuulemma voida tehdä asialle mitään Ilmeisesti TUI-konserniin liittymisen seurauksena palvelutaso laskenut huomattavasti. EN suosittele.

Arvosana matkatoimistolle:
Hupsista
18.05.2016 klo 14:00

Tammikuussa Thaimaassa Finnmatkojen matkalla ja kaikki toimi ok! Kerran jouduimme ottamaan yhteyden oppaaseen, kun varmistimme heidän käyttämän lääkärin osoitteen. Emme yleensä matkoilla ole tarvinneet opaspalveluita, olemme ihan itse osanneet etsiä ja toimia!! Samaa hotellia myi useampi matkatoimisto eli jos olisi ollut moittimista, niin emme Finnmatkojen niskaan olisi voineet kaataa sitä p...aa. Naurettavaa syyttää Finnmatkoja, jos brittinuoret pitää meteliä hotellissa......siitähän on huomautus tehtävä hotellille, joka antaa huomautuksen metelin pitäjille!! Tällaisen asian kuulimme lentokentällä pois lähtiessä. Lomailkaa ilman sitä tiukkaa pipoa.....paljon mukavampaa ja älkää etsikö väenväkisin niitä epäkohtia !!

Arvosana matkatoimistolle:
Vieras
13.01.2016 klo 15:32

Dubain matkalla ei opaspalvelua ne olisi pitänyt hoitaa verkon kautta - lähin opas 30km päässä. All inclusive oli tosi kehnosti järjestetty hotellissa. En suosittele matkan järjestäjää sellaiselle, joka oikeasti kaipaa opaspalvelua. Kentältä ei myöskään kannata ottaa heidän kuljetuspalveluaan - matka kestää viimeiseen hotelliin useita tunteja, taksilla se taittuu alle tunnissa.

Arvosana matkatoimistolle:
Paskan marjat
20.12.2015 klo 22:51

Finnmatkat. Hhhmmmmmmmm. Ei hyvä. Meillä oli varattu reissuu Patongille (11pv) helmikuussa 2016. Nyt vaan ilmoitettiin sp. että sinne saa vaan viikon tai 2. , vaikka myivåt kuukausi sitten 11 pv reissuja netissä!!!. Fiksua toimintaa???. Ei ikinä varata enään tuolta mitään.

Lea
12.09.2015 klo 16:38

viime aikoina Mallorcalla ja Rhodoksessa oli tosi heikko Finnmatkat palvelut, niin huonot jopa jos hotellit ovat hyviä. Aina piti kysyä asiat respossa. Yllätyksenä ite huomannut, että matkat kalliit Finnmatkojen kautta, jos vertailu samat hotellit ja lennot. Ehkä bussikuljetus vain hyvää.

Arvosana matkatoimistolle:
kokemus
12.09.2015 klo 16:33

Hei, minulla oli surkea kokemus Finnmatkat kanssa. Maksoin äkkilähdön määrit-mätön hotelli paketista 620 euroa Bulgarian ja sain \"campus\" hotelli hinnalla 150 euroa+ lennot 150. Surkea kokemus ja hotelli, kun halunnut vaihtaa en saanut rahaa takaisin ja piti lisää maksaa 600 (mitä Finnmatkat tarjoisivat) tai itse löytänyt 4+ hotelli all inclusive 300 euroa. Joten matkaa meni tosi kalliiksi. Kuluttajana en uskaltanut, että voin maksaa tuplasti ja saada niin huono hotelli. Henkilökunta vain sanoi, luetko ehdot? Jos tiesi, että meni tämä tavalla voisi maksa oma toimimatka 4+hotellija, jossa on all inclusive ja lennot loppuhinnalla 520!

Heidille ja Johannalle lisää koulutusta
20.06.2015 klo 17:54

Bodrum imperialissa surkeat oppaat. Eivät tienneet bussiaikatauluja vaan latelivat vanhaa tietoa. Kansiossa ei retkiesitteitä eikä hintoja ja infokin oli siis missä kun me ja eräät muutkin sitä ihmettelivät. Oppaat vähän väliä koulutuksessa, joka ei näy missään. Kentällä Heidi väitti kertoneensa että vesipullot voi viedä ekan tarkistuspisteen läpi. No ei ollut kertonut!! Eikä sitäkään huomioitu , että paluulento oli tunnin myöhässä.Paras oli kun pluumatkalle lähtiessä UNOHTIVAT 10 henkeä hotelliin, jotenkin oli laskenut kymmenet väärin? Hotellissa ei moitteen sijaa ja neuvoja saatiin respan pojilta busseista ja reiteistä.

Arvosana matkatoimistolle:
Johannes
13.03.2015 klo 09:46

Suomen suurin ja paras matkanjärjestäjä! On hieno tunne, kun tietää olevansa Finnmatkojen matkalla. Kun sen tunnuskappaleen kuulee, tietää olevansa oikealla lomalla.

Arvosana matkatoimistolle:
Miihkali
17.08.2014 klo 21:14

Sain matkan pari päivää ennen lähtöä määritellyllä hotellilla Rodoksen Ixiasta. En odottanutkaan paljoa Hotelli Lisalta, kyllä viettäisin ihan kivan lomavkon vähemmän tähtiä saaneessa hotellissa. Huoneiden kunto oli kuitenkin niin heikko, että hotellin vaihto oli tehtävä. Ensimmäiset silmäoireet ja kurkun kutina alkoivat jo laukkuja kaappeihin purkaessa, henkeä alkoi ahdistaa pian myös. Finnmatkojen Riikka Rodoksen toimistolla hoiti hotellin vaihdon nopeasti. Hyvää palvelua häneltä! Samalle päivälle joku toinenkin Finnmatkojen virkailija soittaa ja kysyy kuulumiset. Tieto oli kulkenut myös paluupäivän kuljetukseen, sain tekstiviestillä uuden noutoajan ja -paikan. Hyvillä mielin palasin reissusta, mukava on huomenna maanantaina aloittaa työt pitkän kesäloman jälkeen.

Arvosana matkatoimistolle:
plääö
08.08.2014 klo 08:48

Oltiin lähhössä Egyptiin 3 vuotta takaperin finnmatkojen kautta mutta arabikevät sotki suunitelman.päästiin gran Canaria lle mutta kahtena ensimmäisenä huoneiston ovi ei auennut. Oltiin jäädä ilman huonetta. Kun saavuimme klo 12 aikaan yöllä soitimme respaan ja hotellin pomo sanoi että älkää lähtekö minnekkään. Oltiin oltu lasten kanssa ilman ruokaa montatuntia joten pistettiin sanoma lehti oven välliin ettei mene kiini ja käytiin paikallisella Shellillä hakemassa cream crackereita ja kokista.saatiin kumminkin korvauksena ostosretki.... buuu huoneistohotelli koala. Ja täyet pojot Finnmatkojen oppaiden toiminnalle.

Arvosana matkatoimistolle:
anne
22.06.2014 klo 18:34

Varoituksen sana Finnmatkojen järjestämistä matkoisa Holiday Village -hotelleihin. Hotellit ovat brittiläisiä konseptihotelleja, joka tarkoittaa sitä, että ohjelma ja ruoka on räätälöity brittituristeja varten. Kokemuksemme Holiday Village Ibiza -hotellista oli suuri pettymys. Ruoka oli tyypillistä englantilaista ruokaa, kuten Cadbury steak, steak and kidney pie, englantilainen aamiainen, runsaasti säilykeruokaa, esim. pavut, babyporkkanat, säilykehedelmiä. Espanjalaista ruokaa ei juurikaan näkynyt, ehkä kerran oli tarjolla paellaa. Ohjelmat oli suunniteltu briteille myös eli käytännössä ohjelma oli pubivisoja ja epämääräistä älämölöä. Ei puhettakaan, että olisi järjestetty mitään espanjalaista ohjelmaa. Näistä asioista ei ollut mitään mainintaa Finnmatkojen nettisivuilla, kun teimme varausta, joten Finnmatkan toiminta yrityksenä on vähintäänkin erikoista. Paikan päällä ei oltu millään lailla halukkaita hyvittämään tilannetta, joten asia on siirtymässä kuluttaja-asiamiehelle. Ei todellakaan vastaa hintaa. Jos haluatte luotettavan matkanjärjestäjän, suosittelen Tjäreborgia, hyviä kokemuksia kahdesta eri all inclusive -matkasta, joissa todellakin oli tarjolla paikallisia herkkuja ja paikallista ohjelmaa.

Arvosana matkatoimistolle:
Alanya 2014
19.06.2014 klo 18:36

Lähdin Finnmatkojen matkalle Alanyaan toukokuussa ja linja-auto matka Antalyasta Alanyaan kesti 3,5 tuntia, toisten matkatoimistojen matkoilla kyseinen matka menee n. 2 tunnissa, kotiin tulon jälkeen tein reklamaation asiasta ja nyt tällä viikolla sain vastauksen että oppaat ovat ilmoittaneet että matka on kestänyt 2,5 tuntia. Finnmatkoilla on todella pätevät oppaat että vaikka he eivät kulje mukana niin he pystyvät minuutien tarkkuudella sanomaan paljonko aikaa menee. Tämä oli vain yksi moka matkatoimiston puolesta sillä matkalla kaikkia en viitsi edes kertoa, ainoa mitä totesin Finnmatkojen edustajalle oli että onneksi täällä on muitakin matkatoimistoja

Arvosana matkatoimistolle:
Hansku-79
04.04.2014 klo 20:37

Kahdesti ollaan reissattu Finnmatkojen mukana, -11 Alanyassa ja -13 Kreetalla ja ollaan tykätty. Myös tänä vuonna ollaan Kyprokselle lähdössä Finnmatkojen reissuun. Varaamiset on onnistunut netissä erinomaisesti, samoin maksaminen. Viestejä tuli matkatoimistolta mukavasti, kohdeopasta yms. sähköpostiin. Muutaman kerran ennen reissua kyselin käytännön juttuja sähköpostilla ja aina sain vastauksen nopeasti ja vastaus oli kattava ja ystävällinen. Kohteissa lentokenttäkuljetukset sujui hyvin ja sukkelasti. Hotellit ja huoneet oli sitä mitä odotettiinkin. Kreetalle varasimme kaksion maaterassilla eli sen halvimman ja saimme upean kaksion todella isolla parvekkeella ja aivan mahtavilla meri-näköaloilla. Oppaisiin olimme yhteydessä tekstiviestein loman aikana ja aina vastaus tuli nopeasti. Myös toimistolla kävimme pari kertaa ja aina palveltiin hyvin. Turkissa retkeilimme matkatoimiston kanssa kahdesti, Kreetalla kerran. Retket olivat lähestulkoon sitä mitä odotimme. Tervetulotilaisuuksia ei ollut, eikä niitä kaivattu, Turkissa oli yksi matkatoimiston järjestämä karaoke-ilta, jossa pikaisesti poikettiin. Vain hyvää sanottavaa Finnmatkoista, tulevaisuudessakin käytämme suurella todennäköisyydellä Finnmatkoja :)

Arvosana matkatoimistolle:
Ninni
15.03.2014 klo 19:40

Tammikuu 2014 Koh Tao Thaimaa,häämatka.Kysyttäessä vastaus tuli,mutta info kohteesta tuli päivä lähdön jälkeen joka alkoi sanoilla,viikon päästä tapaamme Thaimaassa..olimme siis jo kohteessa.Hotellista oli maininta,Saireen melu saattaa ajoittain häiritä,noh totuushan oli helvetillinen jytke 21-03 joka ikinen yö,neljän lapsen kanssa asuessa ei pikku melut häiritse,mutta kun olet reissusta maksanut useamman tonnin ja totuus on että nukut yökerhossa niin Se alkoi jo haittaamaan.noh,tarjosivat kohteen vaihtoa jos lyödään vähän lisää rahaa tiskiin,ei lyöty,mutta hotelli järjesti toisen huoneen kun heidän kanssa juttelimme(matkatoimiston mukaan tämä ei ollut mahdollista,oli kuulemma hotellilta kysynyt) ja täysin ilman maksua saimme luksus sviitin,hotelli siis korjasi sen mitä Finnmatkat ei suoraan hotellista kerro.Bankokissa yövyimme kaksi yötä jossa myös oppaamme tapasimme ensi kerran,tähän asti olimme haahuilleet Bankokin kentältä Koh samuin koneeseen ja sieltä Koh taon lautalle ihan ominemme,ohjeet oppaiden näkemiseen nimittäin oli siinä sähköpostissa joka tuli viikkoa liian myöhään.Matka oli ihana ,mutta jos olisimme tienneet että maksamme pakettimatkasta jossa oli huijauksen makua,olisimme menneet ihan omatoimi matkalle.

Arvosana matkatoimistolle:
TCFBJ
07.03.2014 klo 20:55

Viime kesänä suoralento Kuopiosta Antalyaan ja sieltä bussilla Alanyaan, lennot ok. (paitsi aamuinen tulo hotelliin) klo 06.30. Free Birdin lennolla hyvä tarjoilu ja plussana sai varata istumapaikat. Hotelli My Flower ok aamupaloineen, ainut pieni miinus sähkökatkokset jotka johtui avainkortista mutta siihen löytyi ratkaisu laittamalla avainkortin alle pankkikortin.Oppaat tosi mukavia.

Arvosana matkatoimistolle:
omatoimimatka
06.03.2014 klo 20:26

Saavuimme Patalavacaan - sijaitsee Inglesin ja Puerto Ricon välissä - Mariposa del sol hotelliin. Jo bussissa lentokentältä hotellille opas toivotti ystävällisesti tervetulleeksi tervetulotilaisuuteen ja kehoitti ottamaan yhteyttä soittamalla tai/ ja tekstiviestein, esim. jotkut pankkiautomaatit ovat erilaisia kuin Suomessa ja he tulevat neuvomaan, jos tarvitsee apua. ”Rohkeasti vaan otatte yhteyttä pienissäkin asioissa.” Pankkiautomaatin tarve tulikin pian ja totesimme, että se oli todella erilainen kuin on totuttu ja ajattelimme että otamme siitä sitten selvää maanantain tervetulotilaisuudessa. Hyvissä ajoin tulimme respaan ja odottelimme opasta. Selvisi, että kyseisessä hotellissa ei ole ollenkaan tervetulotilaisuutta, vaan ”lähihotellissa”. Ruotsalainen opas sattui paikalle ja hän selitti että me ei ehditä enää tilaisuuteen. Siinä vaiheessa luimme infopaketin ja respassa olevan kansion huolella ja totesimme, että tuskinpa siinä tervetulotilaisuudessa mitään kovin uutta asiaa tulee. Toki se pankkiautomaatti - rahan nosto - vähän pohditutti. Lähetin alla olevan viestin kolme (3) kertaa. Siihen ei vastattu. Tarvitsemme apua pankkiautomaatin kanssa, jotta saisimme käteistä. Muutakin asiaa on, tervetuliashotellia emme ehtineet etsiä, luulimme että tilaisuus on omassa hotellissa. Sitten soitimme oppaalle asiasta. Nyrpeä ääni kertoi, että ”mitä pankkiautomaateissa nyt on ihmeellistä? Ei meillä ole ketään laittaa sinne.” Vastasin kuten edellä jo kerroin, että tulomatkalla bussissa on opas niin kertonut. ”Ei meillä ole ketään laittaa sinne.” EI SITTEN. Tiistai-iltana sitten vielä yritimme ottaa Patalavacan pankkiautomaatista rahaa. Automaatti ei antanut enää korttia takaisin. Jouduimme mitätöimään pankkikortin. Hyvähän se siinä mielessä oli, että lomarahat säästyivät. Finnmatkojen opaslehtisessä oli muutama kartta, mutta alueen karttaa, jossa asuimme, ei lehtisestä löytynyt. Se olisi ollut pieni, mutta meille tärkeä helpotus lomamme onnistumiseen. Kun saimme soittamalla yhteyden oppaaseen, hän jälleen nyrpeästi kertoi, että ”respasta niitä saa”. Asia ei ollut respassa itsestäänselvyys, vaan virkailija löysi sellaisen jostakin pitkän ajan etsittyään. Silloin meille vasta selvisi, että missä olemme. Kartta oli meille mm. sen takia tärkeä, että suunnittelimme Yellow Submarine -retkeä ja saimme kuulla, että vain tietyiltä bussiasemilta noudetaan. ”Bussi ei teidän takia muuta reittiään.” Lisäksi kummastelen luottokortin tietojen antamista, jolla retki olisi pitänyt maksaa ja sitten liput olisi faxattu hotellille. Tässä vaiheessa oli luottamus jo horjunut aikatavalla matkanjärjestäjään, joten retki jäi tekemättä. Matkanjärjestäjä FINNMATKOJEN opaspalvelu oli siis sitä, että matkan maksaneet asiakkaat soittavat saadakseen palvelua. Puhelut tietenkin maksaa maksava asiakas. Kaikki tietävät sen, että hinta on aivan jotakin muuta kuin kotimaanpuhelu. Odotan siis kauhulla puhelinlaskua. Olemme tottuneet tapaamaan oppaan/matkanjärjestäjän joko tervetulotilaisuudessa tai muulla tavalla esim. käynti toimistolla ja näin ovat aikaisemmat lomat aina onnistuneet. Samalla on maksettu retket jne. Nyt oli siis toisin. Oli ensimmäinen ja viimeinen FINNMATKOJEN matka. Onneksi olemme useasti matkailleet Kanarian saarilla ja siksi pystyimme lopulta selvittämään itse ongelmatilanteet. Täytyy kuitenkin muistaa, että olimme maksaneet ns. valmismatkasta. Kun saavuimme hotelliin, menimme erikoisella, voisi luonnehtia jopa hauskalla hissillä, ylös kahdeksanteen kerrokseen. Näkymät olivat terassilta henkeäsalpaavan hulppeat, huoneisto siisti ja kaikin puolin odotuksiamme vastaava. Tilahuoltajat kävivät päivittäin ja olivat ystävällisiä, aurinkoa pääsi ottamaan jo aamusta altaalle ja iltapäivästä rannalla tai terassilla. Matkamme pelasti myös SUOMIRETKET, jota tulen suosittelemaan kaikille tuttavilleni. Retkellä saimme kokea ystävällistä, luotettavaa ajantasaista palvelua. Matkalla oli suomalainen matkaopas ja se oli oikein rikastuttava retki saaren ympäri. Kyllä – vajaan tunnin tuote-esittely oli ja ilmainen ateria viineineen, mutta sekin tehtiin ammattitaidolla ja hienovaraisesti. Paljon näkemistä jo kokemista 10 eurolla.

Arvosana matkatoimistolle:
Sonjamiini
21.11.2013 klo 13:40

Olimme lokakuussa parin viikon lomalla Antalyassa. Hotelli oli aivan mainio paikka (Liberty hotels Lara) mutta Finnmatkojen toiminta aika ala-arvoista. Oli sama kuin olisimme olleet omatoimimatkalla! Oppaan näimme kolme kertaa: saapuessa lentokenttäbussissa, jossa hän kävi kertomassa samat asiat jotka olivat esitteessäkin, lähtiessä jälleen lentokentällä ohjaamassa meidät oikealle tiskille ja kun hän pyynnöstä tuli hotellille ottamaan varauksen retkestä. Yritimme ensin varata retken puhelimitse mutta joidenkin ongelmien vuoksi se ei ollutkaan mahdollista, joten oppaan oli raahauduttava seuraavana päivänä hotellille. Hotellilla ollut Finnmatkojen retkikansio ei pitänyt paikkaansa. Erään retken mainostettiin toteutuvan joka päivä, mutta puhelinsoiton jälkeen saimme kuulla, että sillä kyseisellä viikolla retki tehdään ehkä maanantaina tai sitten keskiviikkona. Mieti siinä sitten päiväohjelman tekemistä... Ja kaikki retkethän olivat ainoastaan englanninkielisiä eli paikallisten johtamia. Silloin kun otamme valmiiksi järjestetyn matkan, olettaisimme saavamme myös palvelua kyseiseltä matkatoimistolta. Nyt tosiaan emme mielestämme saaneet minkäänlaista vastinetta rahoillemme. Tämän jos olisimme tienneet, olisimme pystyneet järjestämään matkan itse. Nyt valitettavasti ensimmäinen kerta Finnmatkoilla jää myös viimeiseksi ja palaamme siihen matkanjärjestäjään, johon olemme olleet aina 100% tyytyväisiä eli Nazariin.

Arvosana matkatoimistolle:
Juzzy65
03.07.2013 klo 15:18

On nyt sitten kokemuksia Finnmatkoista 3 reissun ajan. Päällisin puolin kokemukset ovat ollet hyviä ja oppaat kyllä tekivät työnsä paremmin kuin hyvin Turkin matkallamme 2012 kun laukkuni sattui Alanyan sijasta \"lipsahtamaan\" Berliiniin. Laukku tuli hotellille 2 päivää myöhässä ja koko loma ei mennyt piloille :) Egyptinmatkoilla ei sit ole noita opaspalveluita käytetty kun on jo tultu tutuiksi paikallisten kanssa mutta näyttäshän noita hotelleilla pyörivän, eli ne jotka tarvitsevat suomenkielistä palvelua niin kannaattaa käyttää sitä hyväkseen. Toki aina voi parantaakin, joten siksi vain 4 tähteä :D

Arvosana matkatoimistolle:
Jussi
03.03.2013 klo 18:36

Torstaina 07.03 2013 Kap verdelle eka kertaa Finnmatkoilla

Aurinkomatkalla sitten vain....
28.01.2013 klo 18:35

Finnmatkoilla yli yhdeksän tunnin lennolla. Omaan pahan lentopelon ja siksi varattiin puhelinpalvelun kautta tietyt maksulliset paikat. Eli asian piti olla selvä ja tiesivät varatessa miksi kyseinen paikka piti saada. Näitä paikkoja ei saanut varattua netin kautta. Jopa vaihtuu finskin matkat toisiin: kumpaankaan suuntaan emme saaneet maksettuja paikkojamme. Vastaus oli että ovat myyneet samat paikat tuplaten ja jostain kumman syystä me olimme aina ne häviäjät! \"Meidän\" paikoilla istui vielä kumpaankin suuntaan eri ihmiset... eli oikein tuplamoka sitten vain. Parasta oli se että suomen päässä teimme lähtöselvityksen jo illalla... ja ne paikat oli muka jo menneet...... Harmillista siksi että muuten toiminut kaikki hyvin, matkustamme 2-3 kertaa vuodessa etelään ja tykätään ihan finskin henkilökunnasta koneissa.

Arvosana matkatoimistolle:
.
11.01.2013 klo 18:34

5 kertaa matkustanut finnmatkojen kautta ja ei mitään ongelmia. lennot ollut jopa luvattua aiemmin perillä. tiistaina lähdetään taas phukettiin. jos lento on myöhässä niin sehän ei ole matkatoimiston vika vaan voi johtua esimerkiksi säästä..

Arvosana matkatoimistolle:
VAROITUS FINNMATKOISTA
22.12.2012 klo 21:53

!Suosittelen lukemaan tämän tositarinan ennenkuin varaat mitään Finnmatkoilta! Varasimme matkan Thaimaahan Finnmatkoilta lokakuussa 2011. Peruimme matkan kuitenkin tuttumme käytyä kohteessa marraskuussa 2011 ja hänen arvosteltuaan Si Kaon huonoksi kohteeksi. Matka peruttiin 40 vrk ennen lähtöä. Finnmatkoilla ehdoissa sanotaan että rahat palautetaan KOKONAAN mikäli matka peruutetaan viimeistään 28vrk ennen matkan alkua joten olimme laillisesti 100% varmuudella oikeutettuja saamaan rahat takaisin. Ensimmäinen rahojen palautus lupaus oli 3 viikon kuluttua perumisesta. Rahoja ei ikinä kuulunut ja soittelimme Finnmatkoille useaan otteeseen,. Noh toimitusjohtajaa myöten rahat luvattiin palauttaa useita useita kertoja ja lahjakortti 300e luvattiin vielä hyvitykseksi ja pahoiteltiin. Otimme yhteyttä kuluttaja-asiamieheen ja hän neuvoi liittymään joukkokanteeseen. Mikään ei auttanut ja liityimme FINNMATKOJA VASTAAN NOSTETTUUN JOUKKOKANTEESEEN!! Emmekä todellakaan olleet ainoat. Siinä vaiheessa joukkokanteeseen oli jo liittynyt 13 samantyyppistä tapausta, jotka eivät olleet saaneet rahojaan takaisin. Tilanteesta on kulunut jo yli VUOSI!! Asia on edelleen syyttäjälle. Rahoja emme vieläkään ole saaneet !!(alkuperäinen summa yli 3300€) Tällä hetkellä summa on jo korkojen kera ja lahjakortti mukaanlukien liki 4000€. Toivottavasti joku kaunis päivä rahat saamme. EN TODELLAKAAN SUOSITTELE FINNMATKOJA KENELLEKÄÄN!! Erittäin törkeää ihmisten huijaamista :/ Mietityttää miten näin suurella yhtiöllä ei ole intressejä hoitaa tälläisiä asioita kuntoon?

olihan ohjeet
26.10.2012 klo 21:30

Saksalaisetko söivät aamiaisemme? Ostettiin, (2 henkilöä), jonkin aikaa sitten ns. äkkilähtö Rhodokselle. Tuli tilanne, piti päästä nopeasti lomalle. Matkapaketin hinta oli sama kuin esitteessäkin, mutta lähtö joostoa seuraavana päivänä, siksi matka oli äkkilähtölistalla. Esitteen matkapaketissa aamiainen kuului hintaan, mutta nyt saimmekin, tosin vasta perillä, kuulla, ettei meille kuulukaan aamiaista, kun olemme äkkilähtömatkalla. Tämän \"rosvouksen\" laitan tämän TUI:n piikkiin, opastakin moinen hävetti, mutta sellaiset oli kuulemma ohjeet. No, nyt on tehty ainakin 5 matkaa tuon tapauksen jälkeen, mutta niin suurta tarvetta ei enää tule, että finmatkoilta mitään ostaisin.

l.86
17.10.2012 klo 13:35

Surkea palvelu Finnmatkoilla, en suosittele! Harhaanjohtavaa infoa hotelleista sivuilla ja asiakaspalvelijat todella töykeitä!

Arvosana matkatoimistolle:
Vieras 28.9.2012
28.09.2012 klo 14:47

Olimme Finnmatkojen matkalla Kreetalla 16.-23.9.2012. Finnmatkat järjestäjänä oli ok. Ihmettelimme kuitenkin sitä, ettei hotellissamme, Corinna Mare; oppaat käyneet ollenkaan. Puhelinnumero oli, johon kaksi kertaa yritin soittaa, mutta puhelu meni vastaajaan. Pyysin soittamaan takaisin, mutta soittoa ei kuulunut. Miksi ei Finnmatkojen oppaassa ole, että Tanskan, Ruotsin ja Norjan kansalaisille on järjestetty hotelliopas. Suomalaiset ovat nykyään hyvin kielitaitoista väkeä ja oppaat osaavat englantia, joten lisätkäähän Corinna Maren kirjaanne opaskäynnit, mainiten kielistä. Corinna Maressa oli aivan loistava ravintola ja aamiainen oli monipuolinen. Ravintola oli puhdas ja henkilökunta ystävällistä. Huoneet siivottiin joka päivä. Mutta sitten, joka ei tietysti koske matkatoimistoa, Hanian lentokenttätarkastus oli karmea. Meitä pidettiin vähintään rikollisina. Lapsenlapsemme (13 v) sai aivan kauhun, kun hänen laukkunsa avattiin ja kaikki pengottiin. Harkitsemme tarkkaan menemmekö uudelleen. Olemme käyneet 1-2 kertaa vuodessa Kreikan eri saarilla. Taitavat kostaa suomalaisille huonon taloudellisen tilanteensa. Myös minun laukkunu pengottiin.

Arvosana matkatoimistolle:
Corfun pyöräilijä
17.08.2012 klo 23:15

Vieras 17. 8. 2012 klo 22.50 Olin matkalla Corfulla 27.7.-10.8. Hotelli Lena Maressa suuria ongelmia. Ei huonetta vaikka oli varattu ja maksettu. Jääkaappi ei toiminut. Hotelli temppuili sen kanssa ei korjannut eikä vaihtanut. Finnmatkaoppaiden ansiosta saimme sitten 4. päivänä uuden huoneen,jossa jääkaappi toimi hyvin. Hotellia en suosittele kenellekään , erityisesti Boss oli epäkotelias ja tyly. Suuret kiitokset kuitenkin Finnmatkaoppaille , erityisesti Leeni Männistölle , joka oli vastuuntuntoinen ja tarkisti aina hotellin lupaukset. Suosittelen Finnmatkoja kaikille. Täydet pisteet TEILLE ja kiitos vielä !

Jussi
10.07.2012 klo 20:57

Peruitte Hurghadan lennot air Finlandin mentyä konkurssiin. Venytitte perumista viimetinkaan, jotta vaihtoehtoja ei enää varmasti tarjolla. Kehtasitte vielä tarjota heikompia vaihtoehtoja tilalle ja olla vailla lisää rahaa!! Ette kunnioittaneet yhtään ajoissa varanneita, hinnat varattaessa eri kuin pahimpaan sesonkiaikan varattaessa. Suora vaihto mihin tahansa samantasoiseen olisi voinut olla ok. En enää varaa teidän matkojanne, ja muistan mainita kaikille kiinnostuneille huonosta kokemuksesta. Kiitos perheeni kesäloman pilaamisesta. Ei arvosanaa, ala-arvoinen.

matkalainen
01.06.2012 klo 19:04

pääsiäinen kanarian inglisissä jäjestelyt matkat ja retket ihan ok.tammikuussa ekyptiin .elikä toka matka tulossa finmatkoilla.aikasemmat pääasiassa aurinko matkoilla..ja vielä kotiin palatessa kanar,matkalta lahja kortti 70e kiitos siittä

Toinen kerta Kreetalla
15.05.2012 klo 15:13

Palasin viikon matkalta Kreetalta 13.05.12 Matkan varaus sujui mainiosti netissä > n.viikko ennen matkaa Finmatkoilta soitettiin vielä ja kysyttiin onko kaikki matkan suhteen ok. Auliista sain lisäohjeita. Lennot aikataulun mukaisesti Vaasasta. Opaspalvelu Hanian kentällä ok. Siirryttäessä Plataniakseen opas olisi mielestäni voinut kertoa Kreetasta enemmänkin. Hotelli ok. Päivän retki - oliko se nyt poikki Kreetan, ihan ok. mahtavat oppaat - taisi olla Jenni ja Waaso ? Samaten oppaat kävivät päivittäin hotellilla. Auttoivat auliisti esim autonvuokrausasioissa. Samoin oppaiden \"saatto\" tullitsekkaukseen saakka ok. Pienen miinuksen matkatoimistolle annan siitä että varasin heiltä ennen matkaa hotelliaamiaiset viikoksi (7 aamiaista ) hintaan 49 €. Hotellissa olisin saanut samat aamiaiset sieltä ostettuna hintaan 42 euroa > ja toki olisi siellä voinut ostaa vaikka joka päivälle erikseen aamiaisen 6 € hintaan. Hotelliaamiainen ihan ok > jaksoi sitten pienellä välipalalla iltaan ja iltaruokailuun saakkka. Täydet pisteet Finmatkoille - no pieni miinus tosta aamiaisen hinnasta

Arvosana matkatoimistolle:
arjamargareta
23.02.2012 klo 11:04

Palasimme juuri Phuket Kata Beahiltä. Finnmatkojen osalta olemme todella tyytyväisiä, matkan tilaaminen netin kautta on helppoa, ainoastaa Premiun paikkojen suhteen oli pientä hässötystä. Kone lähti Vantaalta ajoissa, lentomatka sujui ällistyttävän nopeasti varaamassamme luokassa, jossa sai rauhassa katsella leffoja ja kuunnella musiikkia viiniä nauttien. Suositelen. Elelimme kaksi viikkoa Phuket Kata Resort -hotellissa. Saimme huoneen mahtavalta paikalta - oma kuisti, aurinkotuolit ja pääsy suoraan veteen. Ranta n. 200 m. päässä. Hotellin aamiainen ei ollut mieleeni, respan henkilökunta hymytön ja kyllästyneen näköinen; nämä olivat ainoat pikku miinukset. Katalla oli joka puolella valtavasti venäläisiä. Minua eivät häirinneet muut kuin muutamat öykkärit, muuten käytös oli ihan normaalia. Paikaliset eivät oikein pitäneet näistä turisteista. Ovat kuulemma liian määräileviä, kovaäänisiä, vaativia. Mutta maksavat hyvin. Eli siis britit ja saksalaiset ovat jäneet pois tilalle tullut venäläisiä, joka tarkoittaa että hinnat tulevat nousemaan lähivuosina. En usko että minäkään haluan enää samaan paikkaan uudelleen; olen käynyt piipahtamassa Katalla jo kymmenen vuoden ajan ja nähnyt sen kasvun. Phuketin päässä lentoasemalla oli sitten kaikenlaista häslinkiä, Premiun varauksesta ei ollut mitään hyötyä kenttäpalveluissa. Venäläiset eivät olleet ymmärtäneet täyttää maihinnousukorttia ja he tukkivat koko tsekkauksen. Jonot kasvoivat valtaviksi ja odotus meillä kesti n. 45 min. Ärsyttävää. Mutta ihanat lämpimät yöt, merivesi ja löhöily kyllä vittivat kaikki närkästykset.

Arvosana matkatoimistolle:
Iceman
15.02.2012 klo 13:41

oltiin parivuotta sitten häämatkalla kanarialla ja otettiin hetken mielijohteesta äkkilähtö määrittelemättömällä hotellilla...no saatiin olla koko 2 viikkoo samassa hotellissa joka oli ihan ok. ainoa asia mikä vähän ihmetytti oli, että oppaista ei näkyny vilaustakaan meidän hotellilla vaan piti niitä etsiä muista hotelleista et sai ostettua pari retkeä..joista toinen valitettavasti peruttiin myrskyn takia mut sehän ei ole matkatoimiston vika..toinen retki sen sijaan oli upea. nyt olis uusi äkkilähtö edessä ens kuussa ja todennäköisesti se tulee olemaan myös finnmatkojen matka :)

Arvosana matkatoimistolle:
sukeltaja
23.01.2012 klo 05:54

Tässä on aikaa ja rahaa palanut, kun haetaan matkatoimiston vastuuta. Ostettiin viikko Egyptistä, Hurghadasta, ElLuxor-hotellista. Finmatkojen antamassa matkasopimuksessakin oli vielä Hurghadassa olevan El-Luxor hotellin sepustukset oikein kuvan kanssa. Vasta Egyptissä sitten selvisi, että se hotelli onkin ihan eri kaupungissa (Luxorin kaupungissa). Finmatkojen opas neuvoi menemään Luxoriin kyseiseen hotelliin. Näin sitten lopulta tehtiin. Konttorissa ei millään myönnetä, että nettisivuilla oli pieni virhe oikeissa paikoissa aiheuttamassa matkan virheen. Verukkeita ja venkoilua on riittänyt. Lakimiehen mukaan sopimusteksti on niin selvä, että juttu pitää viedä loppuun asti. Näin tehdään ,hävinnythän nämä viulut sitten maksaa. Kalliiksi tuppaa vaan tulemaan.

sara
22.01.2012 klo 18:21

Olen lähdössä finnmatkojen lennolla Phukettiin. Tässä pari viikkoa hämmästellyt kun finnmatkojen lennot ovat kovasti myöhässä. 22.1 klo 16.35 lähtevä lento lähteekin vasta klo 1 yöllä. Myöhässä reilu 8 tuntia tänään. Muut lennot lähteneet melko ajallaan. Alkaa muistuttaa Almatouria joka teki samoin ennen konkurssia.

vin matkaajat.
15.11.2011 klo 18:28

fin matkat on tosi hyvä ollaan kuljettu varmaan 20 kertaa ja tyytyväisiä aina onnistunut viikko sitten tultiin kanarialta ja erittäin tyytyväisiä 2 viikkoa oltiin. hotelli oli aivan erinomainen. ensivuonna uudelleen.

Arvosana matkatoimistolle:
crf450
07.11.2011 klo 16:50

olemme olleet useita matkoja finnmatkoilla,tsäreborilla,aurinkomatkoilla.ja voin sanoa että kaikki finnmatkojen reissut on onnistunut hyvin,mutta näillä kilpailijoilla ei ole aina onnistunut,aurinkomatkojen ainakin äkkilähdöt ovat tosi huonosti järjestetty ja niitten retket finnmatkoihin verrattuna ovat tosi huonoja,,,,elikkä käyttäkää finnmatkoja suosittelen olen tehnyt niillä toistakymmentä matkaa eikä mitään ongelmia ole ollut,,tv,crf450

Arvosana matkatoimistolle:
Tuipe
25.10.2011 klo 13:55

Olen kaksi kertaa ollut Finnmatkojen valmismatkoilla (Lanzarotella ja Kreetalla) ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Kolmas tuleva matkani on myös Finnmatkojen kautta. Palvelu on aina ollut hyvää ja oppaat ovat olleet ystävällisiä sekä ammattitaitoisia. Mielestäni Finnmatkat on myös edullinen valinta. Suosittelen.

Arvosana matkatoimistolle:
E+K
18.10.2011 klo 16:50

Olemme olleet Finmatkoilla Gran Canarialla jo seitsemän kertaa ja kuukauden päästä taas uudelleen. Olemme olleet tyytyväisiä matkatoimistoon, Las Palmasissa saisi olla opas ainakin yhden päivän viikossa, se tekisi paikasta vielä mukavamman. Arvosana 9

Webu
13.10.2011 klo 12:15

hyvin meni. Lopussa vaan vietiin turhaan rhodoksen kentälle konetta odottamaan, vaikka tiedettiin jo aamulla koneen olevan monta tuntia myöhässä. nettivaraus toimii kyllä hienosti

Arvosana matkatoimistolle:
Edith
20.09.2011 klo 17:58

Hyvä ja luotettava matkanjärjestäjä. Useilla matkoilla olen ollut mukana mm. Kreeta ja Isla de Margarita Venezuela. Tällä Karibian reissulla ei mielestäni matkatoimisto pitänyt riittävän hyvin huolta, nimenomaan menomatkasta kyse. Suomen ja Ruotsin lumimyräkän takia jouduimme jo matkan alussa viettämään tuntitolkulla aikaa Ruotsissa lentokentällä odottaen kapteenia joka oli pyryn takia jossain jumissa (miehistön vaihto oli Ruotsissa). Saimme ainoastaan pikkuisen "ruokarahan" joka ei riittänyt edes viinilasilliseen. Ja kun Ruotsin valuuttaa ei ollut mukana niin heti alkumatkasta Visa vinkumaan Ruotsin lentokentällä. Se ei ollut kivaa. Muutoinkin se oli ikävä harmi kun pitkä lento edessä niin tuntitolkulla odotella Ruotsissa. Tämä kostautui perillä myöhästymisenä ekan illan päivälliseltä ja se kuului all inclusive. Tätä ei koskaan mitenkään hyvitetty reklamaatiosta huolimatta.

Arvosana matkatoimistolle:
Eläkeläispariskunta
19.09.2011 klo 12:45

Ihmettelen todella Finnmatkojen ja oppaiten käytäntöä. Matkustin vaimonikanssa Turkin Alaniaan lomalle , olemme eläkeellä oleva pariskunta eikä meidän kielitaitokaan ole kovin kehuttava . Varasimme matkan netinkautta ja emme huomanneet ruksanneet rastia lentokettäkuljetuksesta koska luulimme sen koskevan kotimaan kuljetuksia . Perillä Turkissa meitä kohtasi yllätys kun opas ei huolinut meitä autoonsa vaan sanoi että menkää Taksilla tai kysykää muiden matkatoimistojen oppailta ottavatko he teitä autoonsa , no Alaniaan oli matkaa 130km ja taksi kyyti maksaa100eur oppaan ilmoituksen mukaan on siinä me vainonikanssa olimme Turkin lentokentällä kielitaidottomana. Ruksin pois jääminen matkanvaraus lomakkeesta aiheutti meille yllättäviä hankaluuksia ja kustannuksia eikä opas suostunut ottamaan meitä kyytiin maksuakaanvastaan , toisaalta meitä ihmetyttää se ,että olimme poistettu oppaiten listoilta eli meitä ei ollut olemassa , oppaat eivät tienneet meistä mitään missä hotellissa asuimme , aikamoista välinpitmyyttä Finnmatkojen ja heidän oppaiden tahiolta , myöskin paluumatkan saimme tehdä ominkustannuksin. En suosittele kenellekkään tämänyhtiön palveluksia , todella huonoa ja joustamatonta asiakaspalvelua.

Susanna
08.09.2011 klo 14:03

Kaksi kertaa ollaan oltu Finnmatkojen reissulla eikä valittamista. Egyptissä oltiin päivä Luxorissa ja Hurghadasta olimme snorklausreissulla, Kanarialla olimme katamaraaniajelulla. Guide Online oli myös molemmilla reissuilla käytössä ja toimi hyvin. Ainahan tuota tietenkin sattuu ja tapahtuu, itse olen sitä mieltä että jos vaatii täydellisyyttää jokaiselta ihmiseltä niin kannattaa siinä tapauksessa jäädä kotiin tuijottelemaan peiliin. Tekevällehän aina sattuu.

Arvosana matkatoimistolle:
aurinkomies
05.07.2011 klo 16:55

eka kertaa finnmatkoille elokuussa 29.päivä. epätietoiselle vastaus,lentokenttä kuljetus lisämaksusta 14€/hlö.itse olen käynyt vain aurinkomatkojen reissuissa,mutta ei varmaan jää finnmatkat toiseksi.kavereitten kanssa ollaan menossa tsarevoon viikon reissulle.ja aurinkoa piisaa.

epätietoinen
29.04.2011 klo 21:34

periikö finnmatkat bussimatkasta lentokentältä hotelliin maksun

reissaajat
27.02.2011 klo 17:47

Nyt tuli käytyä Kap verdellä finnmatkojen matkalla taas kaikki toimi tosi hyvin

Arvosana matkatoimistolle:
reissaajat
31.01.2011 klo 20:21

Ollut muutamalla reissulla kyseisen matkatoimiston mukana aina palvelu hyvää.

Arvosana matkatoimistolle:
Johanna
01.10.2010 klo 18:18

Olen käyttänyt Finnmatkojen palvelua 3 kertaa, eli joka kerta matkustaessani ulkomaille. Olen ollut erittäin tyytyväinen. Gran Canaria oli mahtava kokemus ekana ulkomaanreissuna, oppaat olivat aina apuna jos tarvitsi, sain hyviä neuvoja joka tilanteessa mitä eteen saattoi tulla. Nyt viimeisin, Phuket, oli aivan mahtava kokemus. Eka kerta, mut ei takuulla viimeinen :) Oma oppaamme, Martti, oli kentällä vastassa, ja mukana bussissa matkalla hotellille tuli paljon hyödyllistä tietoa ja neuvoa. Hänet sai tarvittaessa kännykällä kiinni, ja muutamina vkonpäivinä oli tavattavissa omalla hotellillamme. Eli suosittelen, oppaista on suuri apu, ja olen muutenkin tyytyväinen Finnmatkoihin. Takuulla käytän uudestaan.

Arvosana matkatoimistolle:
Helena
17.09.2010 klo 11:42

Matkatoimistolla ei matkan suunnitteluvaiheessa ole koivn ratkaisevaa roolia, kohde ratkaisee valinnan. Usein se kuitenkin on ollut Finnamatkat. Nettisivut ovat mielestäni vaatimattomat, mutta oma lomani -sivusto on erinomainen, kiitos siitä. Joillekin retkille olen osallistunut varmaankin kaikilla matkoillani, eikä Finnmatkojen järjestelyissä niiden osalta ole moittimista. Erityiskiitos kevään 2009 Krabin matkan etukäteen maksetusta 2 vrk:n järviretkestä! Retki maksettiin Suomessa etukäteen ja ollessamme ainoat osallistujat, sen sijaan, että retki olisi peruutettu ja rahat annettu takaisin, se järjestettiin vain meille kahdelle! - Tänä keväänä Dominikaanisessa Tasavallassa opas teki kaikkensa, jotta etukäteen maksettu Santo Domingon retki olisi toteutunut edes jommalle kummalle viikolle, mutta osallistujien puutteessa se valitettavasti peruuntui. Koskenlasku kuitenkin korvasi pettymyksen, se oli huikea elämys isolla hoolla!!! Sillekin retkelle oli minimiosallistujamäärä ja kiitos oppaan aktiivisuuden porukan keräämisessä, se toteutui.

Arvosana matkatoimistolle:
bag13
05.09.2010 klo 16:04

viime viikolla kreetalla, lennot tui ja matka finnmatkoilta,palvelu molemmisa ok.

Arvosana matkatoimistolle:
crf
11.05.2010 klo 14:11

finnmatkat on mielestäni luotettava ja helppo matkayhtiö.olemme olleet useita kertoja finnmatkojen ja muittenkin yhtiöitten kautta loma matkoilla. ja nytkin tilasin tulevan loman finmatkoilta,ainut huono puoli on retkien kalleus muihin yhtiöihin nähden,elikkä olen ottanut retket siellä paikan päällä paikallisilta yrittäjiltä.

Arvosana matkatoimistolle:
justus
30.03.2010 klo 05:42

Matkan tilaus sujui vaivattomasti netin välityksellä, ja liput sain suoraan kotiini. Oppaat olivat asiantuntevia, ja ystävällisiä. Ja antavat tarvittaessa neuvoa. Suuri kiitos Finnmatkoille.

Arvosana matkatoimistolle:
Ripa
12.03.2010 klo 18:30

Kävimme Egyptin Hurhgadassa. Tilasin matkan netin kautta, arvellutti hieman, miten systeemit toimii. Maksettuani matkan, alkoi heti ilmestyä sähköpostiini, erinäistä hyödyllistä tietoa matkakohteesta, ja kaikista suoritettavista retkistä hintoineen. Oppaat olivat hyvin ystävällisiä, ja rennon oloisia, niin kuin pitääkin olla. Saimme aivan riittävästi apua, silloin kun tarvitsimme. Kaikki asiat järjestyivät mielestämme aivan hyvin matkatoimiston puolesta,ei valittamista. Uusia matkoja ja lomia odotellessa, aurinkoisin mielin !

Arvosana matkatoimistolle:
SiljaLine5
21.09.2009 klo 11:10

Ei minkäänlaisia ongelmia :D

SiljaLine5
21.09.2009 klo 11:10

ihan ok järjestely. :)

SiljaLine5
21.09.2009 klo 11:10

iha ok järjestely :)

matkalaukku
08.09.2009 klo 20:23

Olemme suurimmaksi osaksi käyttäneet Finnmatkojen palveluja.Kertaakaan ei ole ollut moitteen sijaa.Oppaat neuvoivat kaikessa mitä vaan kysyimme.Aikataulut pitivät, retket ihan ok.Matkoista saa enemmän irti, kun takana on hyvä matkatoimisto,oppaat osaavat kertoa retkikohteista hyvin.Jos sitä hakeutuisi itsekseen vuokratulla autolla, paljon hyvää tietoa jäisi tajunnan ulkopuolelle.Yritän vastaisuudessakin hakeutua Finnmatkoille!

Arvosana matkatoimistolle:
leka
18.08.2009 klo 11:37

Viime matka tuotti pettymyksen, varasin netin kautta lentokenttä kuljetuksen merkintä on erehdyttävä lentokenkkä kuljetus ei, kuitenkin toisessa sarakkeessa oli sis. niin kuin muissakin palveluissa jotka sisältyivät. Niinpä jouduttiin turvautumaan taksiin 130 km, jäi tosi huono maku ei ikinä Finnmatkoilla.

Arvosana matkatoimistolle:
SiljaLine5
21.07.2009 klo 12:16

Ei matkatoimistoa voi siitä syyttää, jos kävelimme väärälle hotellille. Vai voiko?

Arvosana matkatoimistolle:
vipuli
21.07.2009 klo 10:07

Viime reissulla jä vähän ikävä maku Finnmatkoista. Otin äkkilähdön ja opas kertoi, että viimeistään vuorokautta aiemmin kerrotaan jos minun pitää jakaa hotellihuone jonkun muun kanssa. Niin ei käynytkään, vaan tuntia ennemmin tultiin kertomaan, että joku vieras ihminen tulee myös samaan huoneeseen.

Arvosana matkatoimistolle:
Mystigueh
12.07.2009 klo 20:32

Monesti olen finnmatkojen kautta lomalla ollut. Suosittelen.

Arvosana matkatoimistolle:
SiljaLine5
23.06.2009 klo 09:33

Retket ovat kyllä todella kalliita, mutta jos on todellinen hinku lomalle, kyllä se on sen väärti.

SiljaLine5
23.06.2009 klo 09:32

Mutta kaikenlaisia kommelluksia sattuu aina. Eihän opas voi teitää kaikkea, eikä kaikkea mihin mennä, vaikka pitäisi. Hyviä lomia on ollut meillä ! :)

Arvosana matkatoimistolle:
SiljaLine5
21.06.2009 klo 20:37

Palvelusta puheen ollen. Espanjassa kun oltiin, niin opas unohti meidät bussiin, etsimme miestä , ja löysimme hänet piakkoin. Me vain nauroimme, eikä tuo pieni huumorilla varustettu kömmellys haitannut lomaa ollenkaan. Terveisiä vain miehelle, jonka nimeä en muista. :)

Arvosana matkatoimistolle:
Jäppinen
12.06.2009 klo 19:41

Kerran olen finnmatkoilla ollut... Hinnat ovat huokeammat, mutta palvelu oli aika surkeaa.

Arvosana matkatoimistolle:
laattamies
29.04.2009 klo 18:42

kävin thaimaassa helsinki-thaimaa-helsinki lennot todella 10 thaimaassa todella upea virkailija hoiti meidät todella hyvin ei mitään moitittavaa ,,hetkinen olis se kun bankokin kentällä jouduime kielitaidottomina pärjäämään yksin.. mutta hieno kokemus sekin...

Arvosana matkatoimistolle:
Eme
06.04.2009 klo 21:24

Finnmatkat minusta luotettavin matkatoimisto. Enitenhän heidän palvelujaan on tultu käytettyäkin juuri näistä syistä.Jos ongelmia matkallakin ilmenee, olkoon ne sitten mitö vain, niin löytyy finnmatkojen oppailta/muilta työntekijöiltä apu nopeasti ja varmasti.Ruusuja!

Papiti
06.04.2009 klo 15:53

Arvostan Finnmatkoilla sitä, että kaiken saa netistä matkalippua myöten samalta istumalta. Kyllä se muiltakin onnistuu niin, että matkalle pääsee suht. vaivattomasti, mutta usein jotain jää roikkumaan, kuten Aurinkomatkoilla täytyi etsiä lentokentällä paikka mistä matkalipun sai.

Arvosana matkatoimistolle:
sannabrygga
01.04.2009 klo 01:04

Olen ollut 4:llä Finnmatkojen reissulla ( ja viides varattuna puolen vuoden päähän ). Nettisivut ovat hyvät ja toimivat, esitteet ok. Puhelinpalvelu ihan loistava :) Matkaoppaissa tosin olisi toivomisen varaa, jos asiakas oikeasti on pulassa, niin väärä vastaus puhelimessa siihen on: enpä oo tälläiseen ongelmaan koskaan törmännyt, en tiedä mitä teidän pitäisi tehdä, koittakaa pärjätä... Kyllä siinä omaa kekseliäisyyttä ja luovuutta sai käyttää.

Arvosana matkatoimistolle:
nopa
12.03.2009 klo 00:20

Finnmatkat toimii aina!! Tykkään, koska järjestävät rantalomia ja kaupunkimatkoja! huippu

Arvosana matkatoimistolle:
vagabond
18.02.2009 klo 22:42

Olemme käyttäneet Finnmatkoja reilusti yli 15 v. Alussa koko perhe (4-h), nykyisin vaimoni kanssa kahden 1-2 krt/v. Etusijalla blue village -tyyppiset kohteet, mikä päiväsajan lasten hälinän vastapainona antaa yleensä rauhallisempiä yöunia. Varaukset teen aina FM:n toimistossa, saa kerralla selvän kaikista yksityiskohdista ja mahdollisuuksista. Kaikenlaista pientä perillä sattuu, mutta apua tarvittaessa oppailta sitä on aina saanut. Retkille osallistumme harvoin, yleensä meille uusissa kohteissa. Lennot ihan samaa luokkaa kuin muilla, paitsi että pitkillä lennoilla koneiden premium- ja comfort-luokat ja hyvät jalkatilat on tosi hyvä ratkaisu! Comfortia kaivattaisi myös 757-koneisiin! Ja jos vielä jotakin kaipaamme, niin mahdollisuus varata huone, joka ei ole baarin tai ravintolan, diskosta puhumattakaan melualueella, vaikka lisämaksusta. Tulimme aivan hiljattain Lanzarotelta, taas onnistunut matka vaikka paluulento olikin myöhässä. Sellaista on tämän päivän lentoliikenne. Olemme hyvin tyytyväisiä Finnmatkojen asiakkaita.

Arvosana matkatoimistolle:
liisukka
11.02.2009 klo 01:16

Lento oli myöhässä 10 tuntin Finmatkat korvasi 57Euroa. Kiitos vaan.

coconut
10.02.2009 klo 12:54

Hyvä palvelu, ei ole mitään ongelmia ollut, mutta olen vaan ottanut pelkät lennot Finnmatkoilta : )

C
03.02.2009 klo 13:12

Matka Finnmatkoilta sujui hyvin, palvelu Suomessa oli ihan ok, opas kohteessa oli hyvä. Ainoa asia mikä todella inhotti lomallani oli TUI:n koneet, joista en pitänyt.

Arvosana matkatoimistolle:
maria
20.01.2009 klo 10:24

Finnmatkoilla oli vähän aikaa sitten sellainen chat kotisivuillaan, jonka kautta pystyi ottamaan yhteyden asiakaspalvelijaan ja suunnitella matkan hänen kanssaan. Sitä palvelua ei enää näy olevan. Kokeilin sitä kerran ja minusta ainakin se toimi. Matkan aikana heillä on käytössä Guide Online, joka on myöskin aikas kätevä, jos ongelmia sattuu ilmenemään. Edellinen Finnmatkojen kautta tekemämme matka oli Gran Canarialle, silloin otimme pelkät lennot. Kaikki sujui hyvin, ei valittamista.

Arvosana matkatoimistolle:
Mistyli
19.01.2009 klo 08:44

Matkan varaaminen sekä maksaminen Finnmatkoilta + käytännön asiat itse matkakohteessa (Egypti) sujuivat todella hyvin. Ei mitään ongelmia! Pari retkeäkin tuli tehtyä (Luxorin retki ja snorklausretki) Finnmatkojen kautta ja hommat luisti niinkuin pitikin. Ei valittamista, voisin varata matkani uudestaankin kyseiseltä toimistolta.

Arvosana matkatoimistolle:

Kokemuksia matkatoimistosta: TUI


Arvosana matkatoimistolle:

Nimimerkkisi:

Vierailijoiden tulee vastata allaolevaan kysymykseen spämmin välttämiseksi.
Liity Napsuun, niin sinun ei tarvitse vastata näihin kysymyksiin enää.Pieni hetki, sivua ladataan.