Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Suomen Matkatoimisto

Suomen Matkatoimisto logo
  • Räätälöityjä ja opastettuja matkoja järjestävä matkatoimisto.
  • Laaja urheilumatkavalikoima.
  • Perustettu jo vuonna 1909.
  • Toimistoja seuraavissa kaupungeissa: Espoo, Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kemi, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pietarsaari, Pori, Rauma, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa, Varkaus

Suomen Matkatoimisto: Kokemuksia

Kerro kokemuksistasi!

Oletko ollut matkalla, jonka Suomen Matkatoimisto on järjestänyt? Suosittelisitko tätä matkatoimistoa muille? Kerro kokemuksistasi!

Voit kertoa esimerkiksi matkajärjestelyjen toimivuudesta, opaspalveluista, matkatoimiston järjestämistä retkistä ja asiakaspalvelusta.

Pettynyt
05.05.2014 klo 08:00

Ainakaan yritysmatkojen kanssa matkatoimiston palvelu on heikkotasoista. Henkilöprofiileiden luonti ei onnistu ja tärkeä asiakaspalaveri viivästyi, koska matkatoimiston palvelut jumissa ja lippuja ei saatu varattua. Matka venähti viikolla, eikä ollut firman maineelle hyvä juttu. Viikon myöhässä olevan matkan lasku kyllä toimitettiin heti tilauksen jälkeen, mutta yllättäen lippu \"unohtui\". Piti soitella 3 euroa minuuti maksavaan neuvontapuhelimeen ja jonottaa iät ajat et sai tilaamansa lipun.

Arvosana matkatoimistolle:
girasol
20.02.2011 klo 22:58

Muutama vuosi sitten olimme lähdössä ystäväni luo Norjaan ja Kouvolassa silloin ollut Suomen matkatoimisto tuntui luontevalta valinnalta meitä auttamaan.Virkailija oli erittäin osaava ja räätälöi meille edulliset lennot yhdellä firmalla Osloon ja toisella lentofirmalla takaisin Helsinkiin.Asuimme muutaman viikon ystävieni luona, joten hotellia emme tarvineet.Teimme loistavan reissun Norjaan ja todella pienellä pudjetilla.Kiitos hyvän virkailijan;harmi, kun en muista rouvan nimeä enää...Mutta matkatoimistokin on muuttanut muualle.Jäin hieman kyllä heitä kaipaamaan.

Arvosana matkatoimistolle:
justus
30.03.2010 klo 06:24

Oman paikkakuntani toimistoa olen käyttänyt useaan otteeseen. Palvelu on aina pelannut, ja ollut asiantuntevaa. Yhteistyötä teen kanssanne jatkossakin. Kiitos teille, nähdään piakkoin.

Arvosana matkatoimistolle:
onttopohjaoy
16.04.2009 klo 22:27

Ensimmäisiä kertoja reissatessa tuki käytettyä ja olin ihan tyytyväinen. Kaikki järjestelyt OK

Arvosana matkatoimistolle:
Eme
06.04.2009 klo 21:27

joskus aiemmin on tultu käytettyä tätä toimistoa.. Hienosti pelasi kaikki. enpä keksi mitään huonoa sanottavaa

Papiti
06.04.2009 klo 16:20

Ostin ensimmäisen matkani nuorena miehenä Suomen Matkatoimistosta joskus hyvin kauan sitten. Miinusta annan vieläkin siitä, että yrittivät vaihtaa matkan toiseen ajankohtaan, pois Joulusta, vaikka olin maksanut matkan jo keväällä ja imoitus matkan peruutuksesta tai siirrosta tuli syksyllä! Soitin tietenkin siitä paikasta, että mitä pelleilyä tämä oikein on ja puheluun vastannut virkailija oli myös samaa mieltä, että tällainen ei käy päinsä ja lupasi hoitaa minut matkalle vaikka väkisin. Hoiti myös, mutta hotelli vaihtui halvempaan.

Arvosana matkatoimistolle:

Kokemuksia matkatoimistosta: Suomen Matkatoimisto


Arvosana matkatoimistolle:

Nimimerkkisi:

Vierailijoiden tulee vastata allaolevaan kysymykseen spämmin välttämiseksi.
Liity Napsuun, niin sinun ei tarvitse vastata näihin kysymyksiin enää.Pieni hetki, sivua ladataan.