Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Olympia Kaukomatkatoimisto

Olympia Kaukomatkatoimisto logo
  • Ohjelmallisia kaukomatkoja järjestävä matkatoimisto.
  • Runsas valikoima kiertomatkoja.
  • Toimistoja seuraavissa kaupungeissa: Helsinki

Olympia Kaukomatkatoimisto: Kokemuksia

Kerro kokemuksistasi!

Oletko ollut matkalla, jonka Olympia Kaukomatkatoimisto on järjestänyt? Suosittelisitko tätä matkatoimistoa muille? Kerro kokemuksistasi!

Voit kertoa esimerkiksi matkajärjestelyjen toimivuudesta, opaspalveluista, matkatoimiston järjestämistä retkistä ja asiakaspalvelusta.

Jussi-75
17.02.2023 klo 04:26

Tänään lähtee ittellä 23. matka Olympian kautta.Aina toiminut kaikki täydellisesti.

Arvosana matkatoimistolle:
Jake
24.01.2021 klo 18:13

Vuosi sitten Japanin kiertomatka ei valittamista kaikki toimi hyvin ja helposti,opas kielitaitoinen ja asioista perillä oleva . Seuraava olympiamatka suunnitteilla kunhan korona hellittää.

Hankku
06.07.2020 klo 04:28

Olen ollut Olympian matkoilla 7 kertaa.lähinnä kiertäen yhdysvaltoja.palvelu on ollut erinomainen ja oppaat hyviä.

Arvosana matkatoimistolle:
Nanna & Karppa
11.02.2019 klo 14:14

Kiina, Intia, Suuri Indokiinan kierto, Australian kierto, safarit Keniassa ja Tansaniassa, Sri Lankan kierto sekä sokerina pohjalla Suuri Etelä-Amerikan kierto silloin, kun se vielä käsitti Amazonasin risteilyn.
Aina loistava palvelu myyntihetkestä kotiinpaluuseen. Hinta kannattaa ajatella nimenomaan sen kautta, mitä kaikkea se sisältääkään. Erityismaininta matkanjohtajille ja nimenomaan Sirpa Laineelle.
Olemme suositelleet myös ystäville, jotka ovat jääneet hyvään koukkuun. Eka matka 1990-luvulla ja loppua ei näy.

Arvosana matkatoimistolle:
RitaLisa
08.01.2019 klo 11:21

Monta Olympian kiertomatka jo tehty. Viimeisin Filippiinien kiertomatka loulukuussa. Kaikki aina toimii erinomaisesti, hotellit korkealuokkaisia ja oppaat asiantuntevia.
Seuraava matka jo harkinnassa.

Anu
10.11.2018 klo 13:03

Olen ollut kahdella eri Kiinan, Japanin, Montenegron, Balkanin ja Puolan kiertomatkalla. Nyt on liput taskussa Thaimaan kiertomatkalle ja Kazakstan-Kirgisia matkalle. Huoletonta ja helppoa! Ei tartte miettiä miten pääsee mihinkin, ostella lippuja, vertailla hintoja paikanpäällä, opastukset järjestetty, aina näkee parhaimmat nähtävyydet ja yhtälailla näkee paikalliselämää, tutustuu uusiin paikkoihin ja ihmisiin. Hotellit hyviä ja nälkä näillä matkoilla ei pääse yllättämään. Omaa aikaa aina riittävästi. Laadukasta matkustamista kaikin tavoin!

Arvosana matkatoimistolle:
Jussi
24.08.2018 klo 14:21

Erinomainen matkatoimisto. Moitiskellaan kalliiksi, mutta olisi hyvä ottaa huomioon, että Olympian matkalla ei tarvitse maksaa mitään ylimääräistä. Olen ollut muiden toimistojen matkoilla ja hankkinut itse viisumit, Esta-luvat jne.. Matkoilla olen maksellut lento- ja turistiveroja, maahantulo- ja poistumismaksuja, palvelupalkkioita, kantajamaksuja, juomarahoja paikallisoppaille ja bussikuskeille.Usein myös erilaiset retket ovat olleet lisämaksullisia. Pidin joskus kirjaa matkan hintaan kuulumattomista maksuista ja lisättyäni ne matkan alkuperäiseen hintaan huomasin, että ei ollutkaan mikään halpa matka.

Arvosana matkatoimistolle:
Raita
10.08.2018 klo 12:40

pari olympian retkeä tehty,uusi-seelanti ja irlanti, mahtava opas, ihanat matkat olivat molemmat, seuraavaksi lähdemme Kuubaan.

Arvosana matkatoimistolle:
koivupalmu
10.10.2017 klo 11:45

Kiinan kiertomatkastani blogissani: www.koivupalmu.blogspot.com

Arvosana matkatoimistolle:
Helena
19.01.2017 klo 13:27

Kolmella safarilla. Kaikki palvelu, opastus, hotellit yms loistavat. Suomen paras matkatoimisto. Aino vika melko hinnakas, mutta hyvästä palvelusta kannattaa aina maksaa.

Arvosana matkatoimistolle:
Seuraava matka jo varattu
23.09.2016 klo 09:25

Olemme olleet noin 15 Olympiamatkalla, mukaan lukien Pohjois-Korea, viimeksi Venäjällä Volgan risteilyllä. Järjestelyt ja puitteet ovat olleet erinomaisia, oppaat asiantuntevia ja palvelualttiita. Ryhmät ovat sopivan kokoisia, enintään 25 henkilöä. Poikkeuksena Volgan risteily, jolla mukana oli 34 asiakasta ja kaksi opasta.

Arvosana matkatoimistolle:
Matkaaja
24.07.2016 klo 23:22

Olen ollut useilla Olympiamatkatoimiston matkoilla. Mm. Pekingissä, Sanghaissa, Keniassa, viimeisenä Huippuvuorilla. Voin suositella lämpimästi. Matkat hyvin suunniteltu, paljon ohjelmaa, oppaat ovat asiantuntijoita. Sen olen myös huomannut, että tapaan samoja matkaajia aina uudestaan.

Arvosana matkatoimistolle:
Peetu
16.07.2016 klo 20:29

Yli kymmenellä Olympian matkalla ollut mukana. Loistavia matkoja olleet kaikki

seija
06.03.2016 klo 19:31

Olen ollut monella Olympia matkalla Yhdysvalloista Pohjois Koreaan.Voin suositella,kaikki matkat ovat olleet hienoja.Seuraava matka on Brasiliaan safarille.

Arvosana matkatoimistolle:
Pettyneet Kiinan kiertolaiset
02.01.2016 klo 07:27

Ensimmäinen Olympia matkamme ja täydellinen floppi verrattuna muiden toimistojen kiertomatkoihin, joille olemme vuosikymmenien saatossa osallistuneet. Oppaamme kertoi palvelleensa yhtiötä 30 vuotta, mutta ainakin Kiinan historian tuntemus oli kevyttä ja organisointikyky lähes olematon. Hotellit vaihtelivat surkeasta jääkylmästä loukusta ihan ok hotelliin Pekingissä. Mistään luksuksesta emme joutuneet kärsimään. Hintaan kuuluvat ruokailut vaihtelivat syömäkelvottomasta kelvolliseen. Matkan kohokohta tuntui olevan opastus rättitorille Pekingissä. Matkan aluksi oppaamme kertoi, että hänellä on kolme puhelinta, joista yksikään ei ole älypuhelin. Harmi, sillä älypuhelimesta olisi nopeasti voinut päivittää tietonsa nykyaikaan. Olemme paljon kiertäneitä kokeneita matkailijoita mikä saattoi vaikuttaa odotuksiimme matkatoimiston suhteen. Emme kaipaa pelottelua pimeistä kujista, kaipaamme kohteeseen perehtynyttä asiantuntijaa ja matkan hintaa vastaavia palveluita, kun olemme ostaneet opastetun matkan.

Arvosana matkatoimistolle:
Hessu
27.04.2013 klo 00:36

Olen ollut yli viidellä Olympian matkalla, kaikki ovat olleet hyvin onnistuneita. Oppaat ovat asiantuntevia, erityisen upeat matkat olivat mm. Tansanian suursafari sekä Borneon matka muutama vuosi sitten. Ainoana \"huonona\" seikkana pidän sitä, että Olympian käyttämät hotellit ovat joskus ehkä vähän liiankin prameita, itse viihtyisin paremmin ehkä vähän vaatimattomimmissa majoituksissa.

Arvosana matkatoimistolle:
kaija
31.01.2013 klo 22:53

Olen ollut kolmella Olympian järjestämällä matkalla Etelä-Amerikassa, Afrikassa ja Australiassa. Kaikki matkat ovat olleet hyvin järjestettyjä. Matkoilla on ollut myös yllätyksiä. Oppaat ovat olleet ystävällisiä. Suosittelen lämpimästi. Itse suunnittelen seuraavaa Olympian matkaa.

Arvosana matkatoimistolle:
Pirkko
21.11.2012 klo 12:22

Unohtumattomia matkoja ,mieleenpainuvia kokemuksia.Monta Olympian järjestämää matkaa takana,eikä vielä yhtään pettymystä miltään matkalta.Voin suositella.

Arvosana matkatoimistolle:
klasu
10.08.2010 klo 15:40

Parhaat matkat, parhaat matkanjohtajat. Ei kovin halpa mutta hinta-laatusuhde kohdallaan.

sikku
30.05.2010 klo 22:21

Olen ollut kahdella Olympian kaukomatkalla, Kiinassa ja Kenian safarilla + Mombassa. Molemmilta matkoilta arvosana kiitettävä +, hyvin järjestetyt ja kaikin puolin onnistuneita!

Arvosana matkatoimistolle:

Kokemuksia matkatoimistosta: Olympia Kaukomatkatoimisto


Arvosana matkatoimistolle:

Nimimerkkisi:

Vierailijoiden tulee vastata allaolevaan kysymykseen spämmin välttämiseksi.
Liity Napsuun, niin sinun ei tarvitse vastata näihin kysymyksiin enää.Pieni hetki, sivua ladataan.