Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Mandala Travel

Mandala Travel logo
  • Aktiivilomia eksoottisissa kohteissa.
  • Järjestää kulttuuri-, luonto-, vaellus- ja kiipeilymatkoja.
  • Perustettu vuonna 2008.
  • Toimistoja seuraavissa kaupungeissa: Helsinki

Mandala Travel: Kokemuksia

Kerro kokemuksistasi!

Oletko ollut matkalla, jonka Mandala Travel on järjestänyt? Suosittelisitko tätä matkatoimistoa muille? Kerro kokemuksistasi!

Voit kertoa esimerkiksi matkajärjestelyjen toimivuudesta, opaspalveluista, matkatoimiston järjestämistä retkistä ja asiakaspalvelusta.

Ville
16.01.2023 klo 16:45

Mandala Travelsilta tuli sähköpostiin mainosta vuodenvaihteen matkojen alennuskampanjasta. Selvisi, että olemme maksaneet varausmaksun \"liian ajoissa\" alennuksen suhteen ja kyselyihin varaamamme matkan varmistumisesta ei vastattu. Tässä vaiheessa alkoivat hälytyskellot soida siinä mielessä, että liekö koko kyseistä varaamaamme matkaa on olemassakaan tai että he tietävät jo nyt ettei se suurella todennäköisyydellä toteudu. Pyysin useaan kertaan Mandala Travelsia joko palauttamaan koko varausmaksun olemattomasta matkasta tai sitten pitämään varauksen voimassa ja ilmoittamaan päivämäärän mihin mennessä tiedämme toteutuuko matka vai ei. Mitään vastausta ei kuulunut eikä myöskään vastausta tiedusteluihin. Sen sijaan veloittivat meiltä 200 euroa \"toimistomaksuna\" olemattomasta matkasta! Eli semmoinen kokemus tämän firman asiakaspalvelun kanssa. Kuluttajaneuvojan ohjeen mukaisesti jatkamme asian käsittelyä kuluttajariitalautakunnassa, josko saisimme sitten Mandala Travelsin varastamat rahamme takaisin sitä kautta.

Arvosana matkatoimistolle:
AL
28.08.2009 klo 14:56

Ostin heiltä räätälöidyn vaellus&kiipeilyloman Chamonix'in. Loistava kohde, hyvin sujuneet järjestelyt. Lähden vastakin!

Arvosana matkatoimistolle:
SiljaLine5
21.06.2009 klo 20:47

patikkaretkeily on mukavaa, suosittelen ^^

onttopohjaoy
24.04.2009 klo 02:48

Luontokokemuksista kiinnostuneille hyvä valinta työkavereiden kertomista tarinoista päätellen.

Kokemuksia matkatoimistosta: Mandala Travel


Arvosana matkatoimistolle:

Nimimerkkisi:

Vierailijoiden tulee vastata allaolevaan kysymykseen spämmin välttämiseksi.
Liity Napsuun, niin sinun ei tarvitse vastata näihin kysymyksiin enää.Pieni hetki, sivua ladataan.