Aurinkomatkat

Aurinkomatkat logo
  • Suomen suurin suomalainen matkanjärjestäjä.
  • Kuuluu Finnair-konserniin.
  • Mahdollisuus kerätä ja käyttää Finnair Plus -pisteitä Aurinkomatka-paketeissa.
  • Valikoimassa myös omatoimimatkoja.
  • Aurinkomatka-paketteihin sisältyvät suomenkielisen oppaan palvelut.

Aurinkomatkat: Kokemuksia

Kerro kokemuksistasi!

Oletko ollut matkalla, jonka Aurinkomatkat on järjestänyt? Suosittelisitko tätä matkatoimistoa muille? Kerro kokemuksistasi!

Voit kertoa esimerkiksi matkajärjestelyjen toimivuudesta, opaspalveluista, matkatoimiston järjestämistä retkistä ja asiakaspalvelusta.

Parque la paz
25.12.2023 klo 10:44

Parque la paz Las Americas Teneriffa 24.12.2023 Meteli niin voimakasta, ettei toisen normaalia puhetta kuule parvekkeella, nukkuminen mahdotonta, sekä huoneenvaihtaminen takkuaa. En suosittele tätä hotellia.

Arvosana matkatoimistolle:
Lellu
19.11.2023 klo 14:14

Matka Alanyaan Riviera Spa 4 tähden hotelli. Eka matka keväällä hyvin ja ostettu standart huone pää talossa hyvä. Kun viehätyttiin hotellista niin lokak. 4 -15 aamuyön lento takas. 4 pv. kaks tuntia hotellissa. Ensin tarjottiin B talon roskis ekakerros pieni 2 tähden (mun mielestä)PASKAA huonetta. Siinä vaihtoa toivottiin ja seuraavana päivänä parin esittelyn jälkeen saatiin OIKEASTA pää hotellista huone. No Kuultiin että ollaanki 12 tuntia ilman hotellia loman vika päivänä jos vapaa voi 90 e 12 tuntia OSTAA. No onneksi oli vapaa ja 90 e piti maksaa. Nyt loppu meidän Aurinkomatkat ja Riviera spa.

Arvosana matkatoimistolle:
pksalo
16.09.2023 klo 23:13

Hotellin katosta valuu vesi useammassa huoneessa,asiakas saa vahvoja allergia oireita, mutta aurinkomatkat kiistää homeen tai sädesienen olemassaolon.Ei anna vaihtaa hotellia tulevalle viikolle, eikä palauta rahoja tulevasta viikosta.Perussiivous pitäisi olla joka päivä, nyt ollut 2 päivänä kahdeksasta.Aurinkomatkat ei ota mitään vastuuta mistään epäkohdasta.Huonoin asiakaskohtelu mitä ikinä olen kokenut.Chatissa pahoittelevat kaikkea, mutta mitään ei tehdä asioille.Täysin pilalla oleva loma aurinkomatkojen toiminnan vuoksi.En ikinä enää käytä heidänpalveluita.Varoituksena muille olkoon tämä.

Arvosana matkatoimistolle:
Ta
07.08.2023 klo 10:25

Asiakaspalvelu ei toimi ollenkaan, chatissa annetaan vääriä neuvoja tai ei niitäkään.Käsketään ottamaan yhteyttä puhelimitse, ei toimi. Olen jonottanut monena päivänä 1-2 tuntia /kerta, en saanut yhteyttä.

Koko matkatoimisto on mennyt aivan hakoteille. onkohan siellä muita kuin yksi asiakaspalvelija reppana.

En antaisi yhtään pistettä.

Arvosana matkatoimistolle:
Kg
29.07.2023 klo 17:55

Aivan ihmeelinen matkatoimisto joka ei voi myydä alaikäiselle pelkkää lentolippua vaikka kaikki luvat olisi kunnossa.

Arvosana matkatoimistolle:
Mirja
11.07.2023 klo 12:38

Hei! Soitin teille tiistaipäivänä 11.7. ennen puoltapäivää numeroon 09-8181101. Odotin mielenkiinnosta vastaustanne reilun tunnin. Sitten luovutin. Olen huolissani tulevasta matkastani, jos tämä kertoo palvelualttiudestanne. Poistakaa numero, mikäli ette katso tarpeelliseksi vastata siihen. Arvosanani siis miinusmerkkinen, jos olisi mahdollista.

Arvosana matkatoimistolle:
Maggie
08.06.2023 klo 14:51

Tulimme juuri (8.6.23) hotelli Oscariin Kreetalla. Aurinkomatkojen kuvat hotellihuoneesta ei vastannut sitä mitä meille annettiin. Todella harhaanjohtavaa mainosta. Jo toinen kerta kun matkatoimiston kuvat ja todellisuus ei kohtaa. Saa nähdä jos luvattu huoneen vaihto onnistuu!
Arvosana sekä hotellin toiminnalle että Aurinkomatkoille on 1.

John
26.05.2023 klo 12:00

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c5551a93-a005-44a4-a6ac-1bdfaf4bc640?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1685009785

ei voi varmastikkaan suositelle aurinkomatkoja kenellekkään jos kohtelee asiakkaita näin.

Arvosana matkatoimistolle:
Pekka
27.02.2023 klo 15:41

Olimme Capo Vaticanossa Calabriassa viime kesänä. Homma toimi hyvin, ainoa miinus oli hotellille saapuminen tuloiltana (vastassa pieni iltapala, ei vastanut illallista).
Kymmenen pistettä miesoppaalle, joka antoi loistavia vinkkejä sekä hänen johdolla 2 upeaa retkeä. Eritysikiitos, myös kuljetuksesta hotellilta retkibussille ja takaisin. Hotellilta oli matkaa päätielle noin 1 km.
Calabriaan pitää päästä uudelleen, seuraavaksi valloitetaan Tropea!

Arvosana matkatoimistolle:
Kirsikka65
05.02.2023 klo 11:46

Viime kesänä Calabriassa. Olimme erittäin tyytyväisiä Aurinkomatkoihin. Tropea oli upea ja loma onnistui erittäin hyvin. Osallistuimme myös kahdelle retkelle Viinitilalle ja Reccio Calabriaan. Oppaana meillä oli Arto, joka oli todella ammattitaitoinen. Hänelle 10 pistettä työstään. Ainoa miinus oli hieman haastava kulkeminen kaupungin ulkopuolelle. Mutta sellainen aito italia-fiilis korvasi tuonkin

Arvosana matkatoimistolle:
Kaverin kanssa
12.12.2022 klo 13:35

Ennen koronaa oli paremmin. Nyt käsketään vain lataamaan puhelimeen kaikki montakymmentä sivua. Sehän täyttää koko puhelimen enkä minä ainakaan käytä lomaani siihen, että etsin puhelimesta sen tärkeän tiedon jota kaipaan. Kyllä oppaan pitäisi saada tarvittaessa vaikka puhelimella kiinni. Meidän piti soittaa Helsinkiin saadaksemme ohjeita sairastapauksessa. Edes paikan päällä olevan oppaan puh.numeroa ei annettu. Ja hotelli oli hyvä, mutta aurinkomatkojen matkapaketissa ei mainittu, että viimeisenä päivänä ei saa ruokaa, koska ranneke otettiin pois. Ja mikä törkeintä, että hotellissa ei voinut edes rahalla maksaa, joten piti kävellä hakemassa evästä muualta. Meillä oli yölento, lähti klo 23, ja huone piti luovuttaa jo klo 12. Lisähinta huoneesta olisi ollut 88 e/6 tuntia. Eipä enää luottoa matkatoimiston palveluun.

Arvosana matkatoimistolle:
Harmistunut
11.12.2022 klo 16:03

Olimme Kanarialla Maspalomaksessa 13.11-4.12.
Itse matka meni niinkuin pitikin mutta opaspalvelu kehnoa. Emme tarvinneet opasta muuhun kuin vastauksen saamiseen Chatissa laittamaani kysymykseen \"onko Las Palmasin kentällä lahteville loungea johon on pääsy
Finnairin gold cardilla. Vastaus oli että on \"lounge portilla B9 jonne pääsee jos mahtuu.
Menimme kyseiseiselle portille mitta siellä ii ollut ristinsielua ja oli tasan toisessa päässä mistä
lentomme lähti. Ei olisi ollut oppaalle iso vaiva tarkistaa että tilava VIP lounge löytyy C alueelta
aivan lähtöporttiimme läheltä ja sinne pääsimme juuri ennen sen sulkeutumista.
Ei ole iso asia mutta parempi vaihtoehto lisi sanoa en tiedä kuin antaa väärät ohjeet.
Tarkistin vielä kentällä oppaalta ja vastaus oli sama kuin sain chatissa eli väärä.
Eli oppaat saa yhden tähden.

V*ttuuntunut
15.10.2022 klo 17:49

Oltiin heinäkuussa Italian Capo Vaticanossa viikko, hotelli Torre Marinossa. Saavuttiin myöhään illalla hotellille, sieltä ei saanut enää ruokaa. Hotelli oli niin syrjäisellä paikalla, ettei siellä ollut kauppoja lähimainkaan. Hotelli oli karussa kunnossa, ja parhaimmillaan huoneeseemme kuului kova musiikin jumputus kolmesta eri paikasta: oman hotellimme musiikki sekä kahden viereisen hotellin illanviettomusiikki. Luultiin että päästään rantalomalle lepäilemään, ja mitä vielä! Ennen klo 12 yöllä ei mitään asiaa nukkumaan metelin takia. Ei todellakaan vastannut Aurinkomatkojen kuvausta.

Hotellilla tarjottu ruoka oli kuvottavaa. Illallisella esim yksi ruokalaji oli kuiva kanankoipi. Edes Suomessa ei tollasta harrasteta..

Ja sitten ne \"opaspalvelut\". Opas kävi viereisellä hotellilla kerran viikon aikana, sen lisäksi ei opasta tavattavissa. Jos mieli retkelle lähteä, oli käveltävä 1,5km vuoristoisia, vilkkaasti liikennöityjä teitä 30 asteen helteessä toiselle hotellille, josta retkelle lähdettiin. Hotellin erikoiset järjestelyt piti itse selvittää, niistä ei kukaan kertonut mitään. Onneksi ollaan kielitaitoista sakkia. Ainoa reissu elämäni aikana minkä olisin mielummin jättänyt tekemättä.

Arvosana matkatoimistolle:
Spedetteri
01.10.2022 klo 13:01

Palvelu laskenut kuin lehmän häntä. Palvelut nolla puhelut yhdistyvät Gran Canarialle vaikka olen lomalla Rodoksella puheluihin ei vastata ilmeisesti korona rapsinut loputkin palvelut pois. Oppaan saa hotel Cactuksesta kolme kertaa viikossa kiinni ma,ke pe jos aika sopii 2h per päivä En käytä jatkossa kyseistä firmaa harmi

Arvosana matkatoimistolle:
Unna
01.10.2022 klo 12:06

Aurinkomatkat mainostaa ja myy majoitusta parveke+merinäköala kalliiseen hintaan neljän tähden hotellista. Parveke vain puuttui ja muutenkin majoitus ala-arvoinen. Reklamaation tuloksena tarjottiin 27€ hyvitystä tai 50€ lahjakorttia. Ei ikinä Aurinkomatkojen palvelua jatkossa.

Arvosana matkatoimistolle:
RP
18.07.2022 klo 10:02

Aurinkomatkat matkanjärjestänä oli ihan okei, sovellus toimi hyvin, mutta oppaat chatissa eivät osanneet vastata retkiä koskeviin kysymyksiin. Kävimme valkoisten vuorten jeeppisafarilla ja kyselimme etukäteen, että onko retki turvallinen vai pitääkö pelätä henkensä puolesta, eivät osanneet vastata koska eivät ole itse käyneet retkellä. Retki ei todellakaan sovi esim. Pahasta korkeanpaikan kammosta kärsivälle, sellaiselle joka voi saada paniikkikohtauksia pelon takia tai liikuntarajoitteisille. Reissu oli upea ja kuski oli taitava, mutta ei todellakaan heikkohermoisille sopiva retki. Mielestäni jos tällaisia retkiä tarjotaan aurinkomatkojen kautta, tulisi oppailla käydä ne itse kokemassa että osaavat vastata asiakkaiden kysymyksiin.

Olimme matkalla heinäkuussa 2022 ja hotellimme oli kreetalla, kolimbarissa nimeltä Nereidas. Huono hotelli, siivous oli ala-arvoista, puhtaat pyyhkeet ja lakanat olivat valmiiksi likaisia ja kosteita, vessapaperia ei ollut tarjolla tarpeeksi, henkilökunta ei osaa englantia, viikossa saimme yhdet puhtaat pyyhkeet ja lakanat vaikka piti vaihdon olla joka toinen päivä. Suihku oli epäkäytännöllinen ja sen viemäriä ei oltu putsattu varmaan ikinä ja suihkuverho oli likainen. Uima-allas oli myös roskainen. Plussaa rauhallisesta ympäristöstä ja ystävällisistä ihmisistä.

Meillä oli äkkilähtö ja maksoimme viikosta n.800e/henkilö. Hotelli ei ole hintansa arvoinen, ei todellakaan. Muuten kreeta on upea ja onneksi hotellissa vain peseydyttiin ja nukuttiin. En tiedä onko hotellin toimimattomuus aurinkomatkojen vika, mutta laatu saisi olla parempi.

Arvosana matkatoimistolle:
Vieras
14.12.2021 klo 08:39

OLIN BLAYDE INGLIKSESSÄ HOTELLI GREENFILDISSÄ AJALLA 17.11-1.12 MINULLA OLI TÄYSHOITO ,MUTTA LÄHTÖPÄIVÄNÄ KELLO 12 OTETTIIN RENGAS KÄDESTÄ JA PITI MAKSAA 10 EUROA RUUASTA SIIS MAKSOIN KAKSI KERTAA SINÄ PÄIVÄNÄ RUUASTA JA 6 YLIMÄÄRÄISTÄ TUNTIA MAKSOI 30 EUROA EMMEKÄ SAANEET VAIHDETTUA HUONETTA JOKA OLI MAANTASOLLA JA HIRVITTÄVÄN KYLMÄ MYÖSKIN LÄHTÖAIKA OLI VÄÄRIN MINKÄÄNLAISTA TIETOA EI SAATU OPPAILTA EIKÄ NIITÄ NÄKYNYT ,KUIN BUSSISSA OLEN MATKUSTELLUT VUODESTA 1972 JA TÄMÄ OLI KYLLÄ ENSIMMÄINEN PETTYMYSMATKA TOIVON ,ETTÄ OTATTE YHTEYTTÄ.

MaailmanMatkaaja
01.07.2020 klo 08:09

Aurinkomatkojen lomat ovat käytännössä omatoimilomia. Suomenkielinen opastus ainakin Korfulla ja Kreetalla on vain lentokenttäkuljetuksissa ja muutamalla hassulla retkellä. Suurin osa retkivalikoimasta on yhteisretkiä ulkolaisten matkatoimistojen kanssa, joissa ei ole mukana suomenkielistä opasta. Jos haluaa lentää Finnairilla suhteellisen hintavalle omatoimilomalle, niin Aurinkomatkat on ihan ok, mutta samaan hintaan saa muilta matkatoimistoilta/lentoyhtiöiltä enemmän ja laadukkaampaa palvelua. Loman aikana yhteydenpito suomenkielisiin oppaisiin tapahtuu chat-sovelluksen kautta, johon vastaus joko tulee jossain vaiheessa tai sitten se ei tule. Puhelimiin ei kukaan vastaa, eikä oppaita näy fyysisesti muualla, kuin lentokenttäkuljetuksissa. Aurinkomatkoilla matkustaminen sopii parhaiten avoimella mielellä varustetuille seikkailijoille, joilla on hyvä kielitaito ja kokemusta omatoimisesta matkailusta.

Arvosana matkatoimistolle:
Emeritus konsernijohtaja
26.06.2020 klo 12:32

Direktiivin (EU) 2015/2302 mukaiset tärkeimmät oikeudet

Matkustajat saavat KAIKKI olennaiset tiedot
matkapaketista ennen matkapaketisopimuksen
tekemistä.

Tämä ei kuitenkaan Koske aurinkomatkoja.

Heillä on oma oikeusjärjestelmä kuten
Finnairilla. Pääset lennolle pärstäkertoimen
mukaisesti, myöskin silloin jos kone on
täyteen puukattu.

Maksoin matkasta 5000 euroa ja jäin
Vantaa-Helsinki letokentälle nauravien
henkilökunnan saattelemina. Yksi
heistä oli Finnairin asiakaspalvelun
johto ihminen, kansalaisuuttahan EI
saa mainita.


Jamo
03.03.2020 klo 17:07

Ottakaa tarpeeksi tähtiä hotelliin, niin ei tarvitse valittaa huonosta hotellista.

Arvosana matkatoimistolle:
Markus_77
15.02.2020 klo 07:28

olen melkein aina käyttänyt aurinkomatkojen matkoja mulle on toiminnut aina hyvin pari kertaa olen tjäreborin matkoilla ollut myös sielläkin toimi hyvin yksin matkustanut aina

Arvosana matkatoimistolle:
E&R
30.01.2020 klo 15:16

Aivan upeat oppaat ja toimivat järjestelyt,retket,kohde,hotelli,Finnairin lennot ym. aurinkomatkojen sovellus puhelimessa tosi hyvin toimiva.Kaikki lomamme Aurinkomatkoilla mennyt hienosti ja jatkossakin varmasti käytämme tätä luotettavaa matkatoimisto.

Arvosana matkatoimistolle:
Tyhjänvaraaja
20.01.2020 klo 14:59

Matkojen varaustilanteen päivittyminen sivuille kestää todella kauan. Ruuhkaisena aikana et voi tietää onko matka oikeasti loppuunmyyty vai varattavissa. Sivut päästävät maksuvaiheeseen saakka ja sitten antaa virheilmoituksen joku johtuu siitä että matka on loppuunmyyty. Et voi tietää mistään hotellista onko se oikeasti vapaana.

Arvosana matkatoimistolle:
Juuso
05.01.2020 klo 15:55

Olimme Thaimaassa Rayong marrasjoulukuussa 2019. Kaikki oli järjestetty loistavasti ja hotelli oli parempi kuin kuvittelin. Yleensä teen omatoimimatkoja, mutta nyt päädyin aurinkomatkoihin ja miten helppoa kaikki oli kun ei tarvinnut kuin lomailla. En ymmärrä ihmisten valituksia kaikesta pienestä. Luulisi että lomalla ei vaivata päätä jos ikkunat huoneessa ovat pihalle eikä merelle. Kuka nut huoneessaan nököttää lomalla. Mä olen ainakin ulkona auringossa.

Arvosana matkatoimistolle:
Vieras
29.12.2019 klo 10:02

olin aurinkomatkojen matkalla vajaa vuos sitten oli hienosti kaikki järjestetty en ymmärrä valittajia

Arvosana matkatoimistolle:
Jaffa Aurinkoinen
18.12.2019 klo 13:34

Olimme Aurinkomatkojen pakettimatkalla marras-joulukuussa 2019, kohteena Gran Canaria opaspalvelut toimivat erittäin hyvin. Saimme sen avun ja tiedon mitä tarvitsimme. Hotelli oli tuttu entuudestaan, joten yllätyimme positiivisesti tasoon. Saimme remontoidun huoneen melko kivalta paikalta.
Tämä oli ensimmäinen matka Aurinkomatkoilla, olemme reissanneet muiden matkoilla ja nyt vaihdamme Aurinkomatkoihin.

Arvosana matkatoimistolle:
Pertsa + Vaimo
09.12.2019 klo 15:28

Minna
05.12.2019 klo 11:56 Olen niin täydellisen samaa mieltä kanssasi. Ennen oli hyvä matkatoimisto ja opaspalvelut toimi, jopa suomeksi. Nyt tuntuu siltä että matkailijat jätetään täysin oman onnensa nojaan kun maksu on saatu.
En koskaan enään lähde aurinkomatkojen matkoille.

Päkä
06.12.2019 klo 02:43

En suosittele kenellekään. Lisävuodetta ei ollut pedattu kun saavuttiin yöllä kohteeseen. Ei kannata maksaa tyhjästä aurinkomatkoille. Hotelli muutenkin ala-arvoinen. Viikon aikana vietiin vaan roskat. Itse piti hankkia välineet tiskaukseenkin.

Arvosana matkatoimistolle:
Minna
05.12.2019 klo 11:56


Tulimme pari viikkoa sitten Aurinkomatkojen matkalta. Asiakaspalautetta Aurinkomatkojen toiminnasta ei ole kysytty, joten siitä ensimmäinen miinus. Ainut sähköposti oli mahdollisuus antaa itse hotellista palautetta Aurinkomatkojen sivuilla julkaistavaksi. Sen jälkeen kun kohteeseen saavuttiin, opas oli paikalla hotellissa varttitunnin heti ensimmäisenä ja viimeisenä lomapäivänä. Loman aikana ei kertaakaan. Mitä olemme TUIn kautta lomailleet, niin opas on ollut päivittäin lomalla tavattavissa hotellissa.

Toisin kuin TUI:lla, Aurinkomatkojen kohdeoppaisiin ei saanut puhelimitse lainkaan yhteyttä, vaan Aurinkolinjaan soitettu puhelu ohjautui ihan muualle. Muistan, että TUI:lla kohdeoppaat ovat olleet puhelimitse tavoitettavissa 24 h. Kaikki yhteydenpito Aurinkomatkojen kohdeoppaisiin loman aikana tapahtuu erittäin työläästi ja hitaasti vain ja ainoastaan chatin kautta. Lisäksi Aurinkomatkojen sovellus ei ole toimivalla tasolla. Android-puhelimella käytettäessä kirjoitettu ja lähetetty chat-teksti hävisi kuin tuhka tuuleen ja kirjoitettaessa peittyi osin näppäimistönäkymän alle. Sovellus oli ladattuna varausnumerolla ja sähköpostiosoitteella kolmelle eri laitteelle (kaksi puhelinta ja i-pad); huoneessa käytimme i-padia, muualla luonnollisesti puhelinta. Kussakin laitteessa näkyi kuitenkin vain ko. laitteesta käyty chat-keskustelu. Kohdeoppaiden neuvo tilanteeseen oli käyttää vain yhtä laitetta ja poistaa sovellus muilta laitteilta! Minkäänlaista aloitteellisuutta näin keskeisen ongelman eteenpäinviemiseen sovelluksen kehittämiseksi ei ollut havaittavissa. Uskomatonta. Chat-keskustelun tulisi itsestäänselvästi näkyä samanlaisena riippumatta laitteesta, jolle sovellus on samalla varausnumerolla ladattuna.

Koska kyseessä oli meille henkilökohtaisesti erittäin tärkeä merkkipäivämatka, olimme jättäneet asiassa huonetoiveen varaukselle. Toki normaalijärjellä varustettu aikuinen ihminen ymmärtää, että toive on toive, tätä ei tarvitse erikseen asiakkaalle useaan otteeseen viestittää. Pyysimme ennen matkaa chatin kautta Aurinkomatkoja varmistumaan siitä, että varaukselle kirjattu huonetoive on varmasti välittynyt hotellille, jotta mahdollisuuksien mukaan huomioivat sen, koska kyseessä on meille erittäin tärkeä merkkipäivämatka. Aurinkomatkojen vastaus oli passiivinen, huonetoiveita ei taata, minkäänlaista varmistumista hotellin suuntaan eivät viitsineet tehdä. Kävipä sitten niin, että huonetoive ei ollut lainkaan välittynyt hotellille. Sisäänkirjautumisvaiheessa hotellin vastaanotto totesi, että varausvahvistukseen kirjattu huonetoive ei ollut tullut heille lainkaan tiedoksi. Onneksi vahvistus englanniksi kirjattuine huonetoiveineen oli siinä meillä tulostettuna ja vastaanotto totesi, että näkivät kyseisestä paperista ensimmäisen kerran huonetoiveemme. Niinpä selvittelimme asiaa itse ajan kanssa sisäänkirjautumisvaiheessa ja onneksi toivottu huone järjestyi hotellin ansiosta. Aurinkomatkojen opasta ei tietenkään näkynyt missään eikä sellaiseen saanut sujuvasti puhelimitse yhteyttä.

Toisin kuin Aurinkomatkat, hotelli huomioi todella hienosti ja monin eri tavoin merkkipäivän. Aurinkomatkoilta ei tullut edes onnittelua. Eivät viitsineet vaivautua.

Lisäksi matkan aikana oli kaksi isompaa ongelmaa, joista ilmoitimme heti Aurinkomatkoille. Toiseen eivät osanneet lainkaan vastata eivätkä myöskään nimenomaisesta pyynnöstä huolimatta vaivautuneet sitä millään tavoin selvittämään. Toisen selvittäminen Aurinkomatkojen toimesta epäonnistui kaksi kertaa, jonka jälkeen Aurinkomatkat heitti pallon takaisin meille ja kehottivat selvittämään asiaa itse hotellin palvelupäällikön kanssa. Lisäksi kehtasivat vielä pyytää, että ilmoittaisimme heille, mikä oli keskustelun lopputulos. Kiitimme Aurinkomatkoja hienosta asiakaspalvelusta asiassa, mutta viestiin vastannut opas ei nähnyt tässä mitään ironiaa. Sanottakoon, että kyseessä oli erittäin tärkeä ja periaatteellinen kaikkia ko. hotellin ja so. myös Aurinkomatkojen asiakkaita koskeva asia. Että näin.

Aurinkomatkojen oppaat olivat loman aikana kuin Vietkongin sissit. Tiesimme, että sellaisia on, mutta emme heitä kertaakaan nähneet. Asiakaslähtöiseen ongelmanratkaisuun ei ollut minkäänlaista viitseliäisyyttä, kiinnostusta saati osaamista, vaan asiakkaalle lähetettiin suorastaan alentuvasävyisiä standardivastauksia aidon, laadukkaan, yksilöidyn ja tavoitteellisen asiakkaan kohtaamisen sijasta. Paljon kertoo sekin, että minkäänlaista asiakastyytyväisyyskyselyä ei loman jälkeen ole tullut. Tämäkin toisin kuin TUIlla. TUIlla myös chat-keskustelu jää näkyviin loman jälkeen appiin, mutta Aurinkomatkoilla se poistuu. On kuitenkin aivan keskeistä, että chat-keskustelu on nähtävissä ja tulostettavissa myös loman jälkeen mahdollisia reklamaatiotilanteita varten.

Arvosana matkatoimistolle:
Asiakas, jota matkatoimisto \"pissitti\"
19.10.2019 klo 19:25

EN suosittele Aurinkomatkoja.
Hotelli ei ole sitä mitä luvattiin. Suomalaisilla olivat hotellin huonoimmat huoneet takapihan suuntaan. Kun asiasta reklamoi heti matkakohteessa, niin Aurinkomatkojen nuoret tyttöset vain kikkattelivat ja sanoivat, että lue tarkkaan mitä matkavahvistuksessa luki. Ateria ei ollut sitä mitä piti ja siinä mentiin semantiikan puolelle mitä tarkoittaa suomenkieli.
Jouduin tekemään KKV:lle (Kilpailu- ja kuluttajavirasto) reklamaation, ennen kuin sain matkasta korvauksen ja palautuksen. Kysessä oli matkapaketti eikä mikään omatoimimatka.
EN todellakaan suosittele kyseistä puljua.

Arvosana matkatoimistolle:
Mielessä
19.10.2019 klo 15:18

N. 2 vuotta sitten olin Thaimaan matkatkalla jota en unohda. Matkanjohtaja mies käyttäytyy tosi Törkeästi heti loman alussa matka pilalla. Tein reklamaation, mutta mies keksi verukeita jota aurinkomatkatkojan esimiehet uskoivat. Ei enää aurinkomatkoille.

Arvosana matkatoimistolle:
Oinas
10.09.2019 klo 12:05

Rodoksella olimme, hieno matka. Ainoa miinus että hotellihuoneesta joutui maksamaan 30 euroa lisähintaa lähtöpäivänä sadakseen pitää huoneen muutaman tunnin pidempään, paluu kyytiin saakka.

Arvosana matkatoimistolle:
Kati
31.08.2019 klo 08:51

Oltiin maalis-huhtikuussa Teneriffalla, Playa de las Americasissa ja hotelli oli Vista Sur. Hotelli ylitti kaikki odotuksemme :) Retki La Gomeralle oli huippu. Chatti auttoi monta kertaa meitä loman aikana.

Arvosana matkatoimistolle:
Loma pilalla
21.08.2019 klo 01:46

En suosittele Aurinkomatkoja. Todellisuudessa hotellihuoneet on kaukana siitä mitä netissä myydään. Asiakaspalvelu on erittäin huonoa.

Arvosana matkatoimistolle:
Eki
13.08.2019 klo 09:33

Pitäkää ihmiset varanne netissä olevien Aurinkomatkojen kohdetietojen kanssa. Varmistakaa kirjallisesti kaikki esim. se, että onko huoneestanne merinäköala. Chatista voi toki yrittää selvittää, mutta voi asian selvittäminen tyssätä sielläkin. Näin kävi meille. Koska matkamme oli jo maksettu jouduimme itse selvittämään asioita Kreikassa olevasta hotellista.
Tämän matkanjärjestäjän toiminnan taso on laskenut aiemmista huomattavasti. Olen paljon matkustellut ja kokemusta on muistakin.
Eli valinta on helppo vastaisuudessa.

Arvosana matkatoimistolle:
50 v juhlamatka
02.08.2019 klo 12:24

Monta matkaa olemme Aurinkomatkoilla tehneet, mutta kesäkuinen Gardan matka oli lajissaan viimeinen Aurinkomatkojen kanssa. Olimme tilaneet superior huoneen, mutta superioria ei ollut kuin hinta. Kaikki listatut superior ominaisuudet puuttuivat ja huone oli vesivahingon jäljiltä tunkkainen. Huoneen vaihto ei onnistunut ja reklamaatio kuitattiin sellaista sattuu viestillä

Arvosana matkatoimistolle:
40-vuotishääpäivä
01.06.2019 klo 14:32

Monta matkaa olemme Aurinkomatkoilla tehneet, mutta toukokuinen Nizzan reissu taisi olla viimeinen. Reklamaatioon ei ole vastattu lainkaan. Varasimme \"supeeior\"-huoneen ja sellaiseen emme ikinä päässeet. Ensimmäinen yö hotellin takapihalla sementtiläävässä, joka kylmä, kostea ja pimeä. Ei ollut superiota ikinä nähnytkään. Loput yöt sentään itse hotellirakennuksessa vilkkaan kadun puolella kolkossa perhehuoneessa.

Arvosana matkatoimistolle:
J.A.
23.04.2019 klo 22:28

Aurinkomatkojen matkapaketilla eka kertaa Teneriffalla pääsiäis viikolla. Hotellina meillä oli GF Fanabe **** joka oli myynti sivujen kuvausten mukainen. Lentokentällä oli reippaat oppaat vastassa mennen tullen, jotka ohjeistivat asiakkaita hyvin. Lentokenttä kuljetukset toimivat hyvin ja aikatauluissa. Hotellissa meillä oli all inclusive jonka ruoka oli hyvää ja monipuolista. Hotelli vähän kulahtanut, mutta eihän mikään uutena loputtomasti kestä. Henkilökunta oli ystävällistä ja siisteys koko hotellissa kunnossa.Aurinkomatkojen retkivalikoima oli hyvä, olimme kolmella retkellä joissa kahdella olimme Marjutin matkassa, (Teide ja La Gomera). Marjutin asiantuntemus saaren historiasta nykypäivään oli huippu luokkaa.
Ainoa mistä vähän annetaan miinusta (hotelli) ettei hotellissa pääsiäisaika näkynyt ruokatarjonnassa millään lailla.

Arvosana matkatoimistolle:
Hanuriräp
21.04.2019 klo 05:03

Valitettavasti Aurinkomatkat on opettanut suomalaiset pakettiatkojen alhaiseen tasoon. Emme ymmärrä edes valittaa. Aurinkomatkat on ollut surkein matkanjärjestäjä, jota olen käyttänyt. En tiedä mistä yritys haalii kaikki ne nuhruiset hotellit listoilleen, ja onnistuvat vielä saamaan ne hotellin huonoimmat huoneet omille asiakkailleen. Jos todella halvan äkkilähdön sattuu saamaan, niin ok, muuten maksaa tyhjästä ja luultavasti pettyy. Kannattaa välttää!

Arvosana matkatoimistolle:
Hanna
19.04.2019 klo 19:29

Myivät kalliimmalla uima-altaallisen hotellin. Altaan vesi vain oli uimakelvottoman kylmää. Monta sataa euroa maksoimme tyhjästä.

Arvosana matkatoimistolle:
Kimmo
11.04.2019 klo 22:48

Terveisiä kaikille jotka olette tulossa Teneriffalle Los Cristianokseen Teneriffa Sur tai Aquamar hotelleihin. Ko. Hotellien vieressä iso hotellin rakennusprojekti ja piikkaavat kalllota klo 08.00 - 18.00 joka päivä. Meteli on kauhea. Aurinkomatkat eivät muka ole tietoisia asiasta. Eivätkä informoi tästä mitenkään ja eivät ole tästä vastuussa.Täällä parhaillaan ensimmäinen viikko menossa ja hotellissa ei voi olla päivisin. Meiltä Teneriffa Surista 70 m matkaa ko. työmaahan. Endi viikko pääsiäisviikko, kysykää bussissa oppailta!

Arvosana matkatoimistolle:
Maatuska
02.03.2019 klo 20:38

Olen käynyt yli 35:ssä maassa ja tehnyt yli 120 ulkomaanmatkaa, noin 1/3 niis Aurinkomatkoilla. Ei valittamista. Kun lapset olivat vielä leikki-ikäisiä, arvostimme tenavakerhoa ja \"lapsellisia\" retkiä.

Arvosana matkatoimistolle:
kessinkulkuri
15.02.2019 klo 19:41

Olin vaimoni kanssa tammikuun puolestavälistä helmikuun puoleenväliin Kuubassa,Varaderossa.
Kymmeniä vuosia Aurinkomatkoja matkusalustana olemme käyttäneet mutta nyt taitaa olla vaihdon paikka.
Kolmesti olemme nyt peräjälkeen Karibian suunnalla. Kolme vuotta sitten Dominikaanisessa opas tuli kentältä hotellille(n.20 min).
Toissa vuonna opas oli kymmenminuuttisen linja-autossa kun kentältä lähdimme ja siinä kaikki kuukaudenajalta, ei edes lähtiessä ollut kentällä.Kuukauden aikana englanninkielinen opas näyttäytyi kahdesti.
Tänä vuonna oppaamme oli linja -autossa hotelille asti ja lähtiessä kentällä.
Hotelli oli mitä esite lupasi, hiukan nuhjuinen mutta kuitenkin siisti. Ruoka sellaista kun oletimme siellä olevan. Kyllä sillä pärjäsi.
Kahdenpäivän matka Havannaan oli pettymys. Molempina päivinä satoi osan päivää mutta ilmoille ei voi mitään. Isohko ryhmä,saksalaisia, kanadalaisia ja kolme suomalaipariskuntaa. Ristivetoa vähän joka suuntaan. Opas teki mitä voi mutta pettymys kokonaisuutena. Miksiköhän meidät piti viedä sinne vallankumousaukiolle molempina päivinä? Olisi tuon kerralla uskonut isoksi toriksi.
Hotelli missä olimme yötä oli varsinainen kämppä. Ilmeisesti venäläisten aikoinaan rakentama nyt homeinen luola. Muutaman kympin olisi mielellään maksanut jos olisiollut vähän parempi huone.
Toisena päivänä jo hyvissäajoin iltapäivälä opas ilmoitti meidän lähtevän kotiinpäin. Syykin selvisi kun tulimme Varaderoon. Oppaan vanhemmat ja vaimo odottelivat jo kyytiä. Mikäs siinä jos se ei olisi sotkenut meidän ohjelmaa. Toiset suomalaiset olivat eri päivänä samalaisella retkellä ja heidä kokemiksensa aivan toisenlaisia.
Iltana muütamana olimme ruokailemassa kun selän takaa naapuripöydästä alkoi kuulua selkeästi suomenkielistä puhetta.Aikamme kuunneltuamme huomasimme Aurinkomatkojen kaksi opasta keskustelemassa siitä miten tyhmiä ja tolloja ovat heidän asiakkaansa.
Melkoisen ryöpytyksen saivat asiakkaat kun olivat tulleet heidän harmikseen. Nousin pöydästä hakeakseni lisää ruokaa ja kuin veitsellä leikaten puhe loppui kun tunnistivat minut. Voi aikoja voi tapoja.
Oppaitten keskinäinen sanailu sai meidät luopumaan Aurinkomatkojen käytöstä, ettei pilattaisi oppaitten elämää.
Jos haluaa mennetty maailmaa ja vanhoja jenkkiautoja nähdä, Kuuba on siihen oiva tilaisuus.(vielä)
Paikalliset ihmiset ovat iloisia ja ystävällisiä.
Mutta varoittaisin noista oppaista!

Eki V
10.02.2019 klo 13:13

Aurinkomatkat eivät ota mitään koppia Finnairin lentojen vaikeuksista vaikka ovatkin myyneet matkan. Meillä esim Puerto Vallartan lentojen etukäteen maksetut lentopaikat eivät toteutuneet lainkaan (mukana 8 kk vanha sylilapsi) Samassa koneessa oli lukuisa muitakin etukäteen paikkansa maksaneita jotka eivät paikkojaan saaneet. Aurinkomatkat ilmoittavat että asia kuuluu Finnairille ei heille. Finnairin palautejärjetelmä on varmaan tahallisesti tehty vaikeaksi ja kun vihdoin saa kaikki tarpeelliset tiedot naputeltua ja jätettyä korvausanomuksen niin siihen ei vastailla edes 3 viikon aikana. PALAUTELOMAKKEEN TEKEMINENKIN ON VAIKEAA KOSKA PAKOLLISISTA KENTISTÄ EI LÖYDY EDES PUERTO VALLARTAN KENTTÄÄ. Älkää ihmeessä maksako turhaan lisäpalveluista joita ei saa. Minusta myös Aurinkomatkojen pitäisi olla jolloian lailla kiinnostunut pakettimatkojensa lisäpalveluista eikä pestä käsiään totaalisesti. Ovat kuitenkin samaa Firmaa...

Arvosana matkatoimistolle:
Carol
22.01.2019 klo 13:42

Käytiin Aurinkomatkojen Al Hamra Resience & Village -kohteessa Arabiermiraateissa ja oli kyllä suuri pettymys siihen hintaan. Meille se olisi ollut pitkällisen säästämisen tuloksena elämämme reissu, mutta valitettavasti jouduimme pettymään. 90% hotellin asiakkaista on itänaapurista ja meno on sen mukaista. Henkilökunta juttelee kaikille venäjää olettaen että kaikki puhuvat venäjää. Kaikesta pitää maksaa ekstraa ja hotellin vesipullo on kallein, mitä olen nähnyt missään päin maailmaa. Henkilökunta kaataa roskat hiekkarannalle, mitä jouduimme todistamaan useasti. Aurinkomatkoille tehty reklamaatio ei johtanut mihinkään.

Arvosana matkatoimistolle:
Rahat meni, eipä taida valitus auttaa
22.01.2019 klo 13:25

Jos varaat retkiä Eilatista, niim kannattaa menna turisti-infoon. Varasimme Timnan jeeppisafarin Aurinkomatkojen kautta. Kulkuneuvo oli parhaat päivänsä nähnyt ajat sitten. Istuimme kapeilla penkeillä takana, en saanut turvavyötä irti. Sillä olis sitten pitänyt mennä autojen ja rekkojen sekaan! Opas ylimielinen, palasimme 5 min ajelun jälkeen hotellille. Törkyhinta 67€/henkilö. Ostimme turisti-infon kautta kiertoajelun, ilmastoitu pikkubussi n. 35€/henkilö. Mielestäni Aurinkomatkojen putäisi selvittää tarkemmin mitä myyvät. Istuimme samoissa varusteissa kuin olemme olleet Suomen pakkasissa, joten olimme varautuneet matkaan

Arvosana matkatoimistolle:
Entinen asiakas
07.01.2019 klo 07:15

Eivät ole kiinnostuneita matkustajien ongelmista.

Ei enää aurinkomatkoja
05.01.2019 klo 20:37

Heille rahat kelpaa, mutta mitään apua/neuvoa ei voi odotella. Unohdavat asiakasta samantien. Jopa lentokentällä ennen lähtöä! Eivätkä hyvitä senttiäkään. Varokaa!
En suosittele. Asiakaspalvelu ja koko matkatoimisto eivät ansaitse yhtäkään tähtiä!
Varatkaa itse lennot ja hotellit, eikä tule pettymyksiä.

Angry
05.01.2019 klo 16:54

Kun rahat on maksettu kyseiseen lafkaan, ketään ei enää kiinnostanut kaikkia sinun lomaa varten.
Älkä ihmiset ostako ns. MATKAPAKETTEJA (bussikuljetuskaan ei enää kuulu hintaan), niitä ei ikinä voi peruuttaa, eikä saada takaisin yhtään mitään. En edes tajua eikö matkapaketti tarkoitettu niin, että asiakkaalle tehdään kaikki valmiiksi lomaa varten. Eikä vaan oteta rahat ja annetaan lentolippu ja hotelli ja olet omilla.
Ei enää ikinä aurinkomatkoja. Vaan varaan itse lennot ja hotellit. Eikä tarvitse turhia välikäsiä.

T. Todella tyytymätön entinen asiakas.
Ei tarvitse vastata minulle. Riitti jo.

Arvosana matkatoimistolle:
Laadunvarmistus
07.12.2018 klo 10:31

Vei rahat 4700 € ei päästy matkalle kuin VANTAA-HELSINKI lentoasemalle ja
sieltä heti kotiin.

Henkilökunta lentoasemalla ja aurinkomatkoilla parhaimpia mitä € saa-
olivat molemmat iloisia matkamme onnistumisesta ja hakivat vielä
Finnairin lähtöselvityksen esimiehen iloiseen seuraansa.

Arvosana matkatoimistolle:
Meerimuori
17.11.2018 klo 20:12

Vuosia sitten Gran Kanarialla oli ostettu 2 huonetta merinäköalalla. Palmut oli kasvaneet eteen. Saimme molemmat vaihdetuiksi oppaan avulla. Ja korvauksen vaihdon odottelusta. Vieläkin käyttäisimme Aurinkomatkoja, jos lähtöjä olisi Vaasasta. Hyvät muistot kaikista Aurinkomatkojen matkoista.

Platanias_kaksi_kertaa;_ensimmäinen-ja-viimeinen-kerta
08.09.2018 klo 13:17

Platanias, Aurinkomatkat, Porto Platanias Beach resort hotel -kokemuksia.

Platanias Beach resort hotel, oli puitteiltaan hieno ja yleisesti ottaen siisti.
Mutta ei 5 tähden. Ei ainakaan jos majoitus oli alakerroksen huoneissa, joista jotkut olivat mielikuvitusta käyttäen sijoitettu: Osa oli osittain maan alla ja osan parveke oli esim uima-altaan vieressä, samalla tasolla.
Maksoimme täyden hinnan huoneesta, jossa piti merinäköala, huone oli osittain maan alla ja merinäköala oli parvekkeelta katsoen 180 astetta oikealle, josta merta hieman näkyi.
Toisena yönä vaimo huomasi ison torakan, joka pääsi pakoon sängyn päädyn taakse.
Valitettiin respaan joka lähetti siivoojaan paikalle myrkkypurkin kanssa. Siivooja potki päätyä josta tuli pieni ilmeisesti nuorin ja tyhmin torakka ulos, jonka se sulloi hengiltä. Kielsimme myrkyttämisen, koska kello yli 21 ja vaimolla paha allergia.
Respa kertoi ettei huoneen vaihto onnistu, valitteluna vain \"Shit happends\". Mutta ei ratkaisu ollut myrkyn tuulettaminen, koska mitä ulkoa sitten olisi tullut ja miten kauan se tuuletus olisi kestänyt ?
Jäätiin aulaan, parin tunnin odottamisen jälkeen kun oli soitettu Aurinkomatkojen oppaalle (Mistä ei mitään apua) ja pyritty saamaan hotellin johtajaa kiinni (Ei ollut paikalla, respa ei halunnut häiritä, ei saatu puhelinnumeroa) toinen huone lopulta järjestyi. Se oli samoin pohjakerroksessa ja siellä haisi myrkky vahvasti. Emme suostuneet menemään sinne. (Soitimme Aurinkomatkojen oppaalle, josta ei mitään apua).
Vaadimme huonetta ylempää, johon ei suostuttu; Perusteena että hotelli täynnä. Kielsivät jäämästä aulaan. Haimme huonetta yöksi muista hotelleista, joista ei tietenkään mitään löytynyt.
Kellon ollessa yli puolen yön palasimme ja huomasimme uuden matkailijaryhmän saapuneen ja odottavan huoneidensa vapautumista aulan sohvilla, johon myös menimme.
Huonosti nukutun yön ja sen aikana lukuisten respan kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen saimme huoneen ylimmästä kerroksesta, tosin kadunpuolelta.
Eli ei ollut maksettua merinäkymää, mutta ei myöskään torakoita.
Mitään valittelua tai hyvitystä ei saatu hotellilta. Hotellin johtaja \"ei ollut\" paikalla koskaan kysyessämme. Aurinkomatkojen apu jäi valittelun tasolle.

Arvosana matkatoimistolle:
Pettynyt
27.08.2018 klo 22:57

Tilasimme 2 hengen huoneen osittaisella merinäköalalla Kalive Beach-hotellista Kreetalta. Hotellin luokitus oli 4 tähteä. Valintaamme vaikutti myös Aurinkomatkojen sivulla ollut kuva hotellihuoneesta. Saimme pienen huoneen osittaisella merinäköalalla. Parveke oli ravintolan terassin katon päällä ja katto peitti näkyvyyden joelle. Merinäköala oli luvatun mukainen. Saman katon päällä oli useita parvekkeita pienellä aidalla erotettuna, joten parvekkeella oleskelu oli vähemmän miellyttävää. Huoneessa liikkuminen oli hankalaa, kun aina oli jotakin tiellä. Suihkutilan suuruutta voi verrata laivan A-B-luokan hytin suihkutilaan. Lisäksi huone oli kaikin puolin meluinen. Koska mielestämme huone ei vastannut Aurinkomatkojen kuvaa ja kuvausta, ja huoneen laatu- ja hintasuhde ei ollut kohdallaan, pyysimme opasta selvittämään, olimmeko saaneet varaamamme huoneen. Ystävälliset oppaat selvittivät asian ja olimme saaneet huoneen, jonka olimme varanneet.Huonetta ei voinut myöskään vaihtaa, koska hotelli oli täynnä. Olemme käyttäneet Aurinkomatkoja kolmen vuosikymmenen ajan eikä huoneissa ole yleensä ollut valittamista. Nyt tuli kyllä sellainen pettymys, että harkitsemme jatkossa tarkkaan, mikä matkatoimisto matkamme järjestää.

Arvosana matkatoimistolle:
J
31.07.2018 klo 18:48

En enään ikinä tilaa matkaa aurinkomatkoilta!
Saimme Kos saarella ollessamme ihan väärän huoneen. Kaksio parvekkeella ja keittokomerolla vaihtui pieneen yksiöön ilman parveketta ilman ikkunoita,joka sijaitsi kellarissa eikä siellä ollut edes kenttää, joten piti mennä ulos soittamaan jos halusi tavoittaa jonkun.
Kaiken kukkuraksi huone joka saatiin on semmoinen, jota ei voi edes aurinkomatkoilta tilata. Kysyin aurinkomatkoilta, miten moinen on mahdollista, niin eivät tienneet koko asiasta....
Hyvin hoituu kommunikointi kohteiden hotellien kanssa!!
Opaskaan ei saanut mitää aikaiseksi ja jos opas sanoo etti luota koko hotellin henkilökuntaan, miten voi pitää semmoista hotellia edes listoilla?
Matkatoimistokaan ei anna kunnon korvausta asiaan, eli huijausta koko toimisto.
Itse olen matustanut yli 14 maassa eikä tämmöistä ole koskaan tapahtunut, mutta en olekkaan tilannut aurinkomatkoilta koskaan matkaa, tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta.

Arvosana matkatoimistolle:
Tosi pettynyt en anna yhtään tähteä
31.07.2018 klo 18:29

Olin 21.-28.7. Kosilla phillipion hotellissa. Olin maksanut kaksion parvekkeella. Sain yksiön jossa ei ollut ikkunoita edes ulos. Kellarimainen tila jossa ei edes pystynyt soittamaan puhelimella koska ei vekkoyhteyttä. Maksoin matkasta 815 euroa. Minulle tarjottiin korvausta 82 euroa. Tällaista huonetta ei edes ole myynnissä aurinkomatkoilla jossa olin. Yksiö parvekkeella alle 500 euroa. Olen siis maksanut liikaa melkein 400 euroa mutta korvaus alle 100 euroa. Ei enää ikinä aurinkomatkojen tarjontaa. Älkää ostako matkoja täältä.

Matkalainen
16.07.2018 klo 21:25

Hyvin on aina palvelu toiminut. Chattiin vastatataan hyvin ja autetaan tarvittaessa. Oppaat olleet ystävällisiä ja asiansa osaavia, kokeneita työssään. Ei moitteensanaa.

Arvosana matkatoimistolle:
Mariia
11.07.2018 klo 15:25

Älkää varatko ainakaan hotellin kuvien perusteella hotellia! Kuvissa raikas ja värikäs kaksiohuone, jonka makuuhuoneesta pääsy parvekkelle. Hotellissa meitä odotti valoton (ikkunan koko 30 cmx30 cm) tummanruskealla sisustuksella varustettu huone, josta ei pääsyä parvekkeelle. Kutsuin sitä luolaksi. Hotellin henkilökunnan kanssa keskuteltuani meille kerrottiin, ettei kuvanmukaisia huoneita edes ole hotellilla kuin yksi ja se oli varattu. Jouduin itse selvittämään asiaa hotellin kanssa, koska opas ei vastannut puheluun tai chattiin kuin vasta vuorokauden vaihtuessa. Heidän mukaansa kaikki on kuitenkin ok??? Ei ikinä enää Aurinkomatkoille!

Arvosana matkatoimistolle:
Tosi pettynyt
09.05.2018 klo 12:47

Tulimme Korfun lentokentälle ja meitä odotti matkaoppaat antaen kirjekuoret missä oli jo maksetut matkamme.adunnolle päästyämme avasimme kuoret ja molemmissa vain maksutositteet.noin viiden itsesoitetun puhelun jäkeen oli opas ottanut selvää mihin toimitetaan passikopiot Albaniaa varten eli puhelimitse vasta seuraavana päivänä ja kun pääsimme rajatarkastukseen tuli vähän jonoa koska neljän passin tiedot hoidettiin puhelimitse minun laskuun ja kaikki väärin, kyselin seuraavan päivän merireissusta mistä meidät noudetaa ja nyt oli fiksu opas hän pahoitteli aiempaa,, kun odotimme aamulla tunnin ja taas soitin missä haku viipyy taas tämä fiksu pahoitteli että olettekin jääneet pois hänen pitikin soittaa mutta kerkesin kuulemma ensin. En suosittele enkä kehu mitenkään tätä matkatoimistoa,ellei halua aktiivilomaa eli itse hoitaa asiat.parhaiten löytää aurinkomatkojen esitteestä R-kioskilta Suomesta tietoa koska täällä niitä oppaita ei näy...Matkarahojen palautusta odotellessa.

Rahat pois tyyliä
30.04.2018 klo 20:55

Olihan kyllä tosi hunoa toimintaa Aurinkomatkoilta. Oltiin Mallorcalla kaksi viikkoa 14.4-18 alkaen . Opas ei käynyt hotellilla kertaakaan , (panplona) ja retkillä ollut opas oli ihan pihalla koko ajan. Pois lähtiessä ketään paitsi kuski ,oli hakemassa ja kentällä ei ketään bussia vastaan ottamassa. Huonolla rallienglanilla me vanhukset n 10 henkilöä etsittiin mistä lähtö ja laukkujen jättöpaikka löytyy. No siellä oli nokka pystyssä ylpeä aurinkomatkojen opas vihdoin . Mitä vittua se se siellä tekee .jokainen osaa linjalle laukkunsa jättää. Ei koskaan enää aurinkomatkoja.Lento Ay 1712.

Arvosana matkatoimistolle:
Matkailija
06.04.2018 klo 17:18

Tilasin ensimmäisen ja taatusti viimeisen kerran Aurinkomatkoilta matkan. Ei olla edes päästy matkaan ja nyt ovat jo ryssineet. Täysin ylihinnoitellut matkat laatuun nähden.

Pettyneet
03.04.2018 klo 15:55

Useita Goan matkoja tehty, kaikki sujunut hyvin. Uutta matkaa tilatessa kerrottiin myynnin alkavan myöhemmin ja alkamisesta ilmoitetaan sähköpostilla. Ennakkovarauksia ei haluttu ottaa koska se asettaa asiakkaat eriarvoiseen asemaan. Sähköpostia tuli kaikenlaita muuta muttei sanaakaan Goan myynnin alkamisesta. Kun kysyimme uuudelleen kerrottiin matkoja myydyn jo useita päiviä ja haluamamme pitkät matkat loppuunmyyty. Tämä tasa-arvoisesta asiakaspalvelusta.

Arvosana matkatoimistolle:
Psykologi
22.03.2018 klo 13:05

Yrityksellä ei ole enää myyntitoimistoa Helsingissä. Vanhemmat ihmiset, jotka eivät käytä nettiä, joutuvat pyytämään toisia hoitamaan asiansa. Tämä on kehnoa palvelua yritykseltä.

Arvosana matkatoimistolle:
Tyytyväinen turisti
12.03.2018 klo 08:39

Olimme helmikuun lopulla viikon matkalla Eilatissa. Ainoa hieman omituinen seikka oli vain kentällä tullessa ja lähtiessä nähdyn oppaan välinpitämätön ja osin töykeä asenne. Onneksi
matkoilla mukana ollut toinen opas korvasi tuon poloisen käytöstapojen puutteen. Molemmat olivat miehiä.

Pettynyt
23.02.2018 klo 19:39

Kaksio vaihtui yksiöön. Mitätön korvaus. Hotellissa ehdotettiin, että lapsi voi nukkua omassa hotellihuoneessa. Näin Portugalissa, missä takavuosina katosi englantilainen lapsi hotellihuoneesta. Ei enää koskaan Aurinkomatkoilla.

Silkkii
30.01.2018 klo 21:44

Paras syy lähteä Aurinkomatkoilla on pitkillä lennoilla mahdollisuus varata Business-luokka. Puerta Vallarta tuli katsastettua, kaikki Ok. Kauheasti ei ollut opaspalveluille käyttöä, ja jos oli hoitui näppärästi WhatsUpilla.

Arvosana matkatoimistolle:
johtaja
29.01.2018 klo 20:20

Täyttä paskaa. Yrittivät lavastaa meistä syyllisiä ja nyt on lasku tulossa.

Arvosana matkatoimistolle:
Pettynyt raskaasti
02.01.2018 klo 14:01

Gran Canaria oppaat todella huonoja ne jotka hoitivat meidän asiaa.

Vesa
02.01.2018 klo 13:56

Oppaat valehtelivat ja lupailivat,mutta eivät pitäneet puheitaan eikä minkäänlaista anteeksi pyyntöä.Sitten tein reklamaation,mutta vaikka tulee viesti että vastaamme kun asia on käsitelty,mutta toisin kävi rupesin kyselemään niin tuli vastaus että asia on saatu hoidettua kohteessa ja pahoitellaan että ette ole saanut tietoa.Aika erikoista toimintaa Aurinkomatkat.Kohde Puerto Rico .Mutta kauas se huonokello kuuluu.Lisäksi olen yrittänyt saada Aurinkomatkat selvitystä,miksi oppaat eivät ole hoitaneet luvatulla tavalla asioita,mutta turhaan onneksi on näitä palstoja jossa voi kertoa huonosta palvelusta.

Arvosana matkatoimistolle:
murtsi
31.10.2017 klo 11:25

Lanzarotella Puerta del Carmenissa Relaxia Olivina oli hotelli. Liikaa tähtiä hotellilla. Lapsille samat laulut ainakin 2 viikkoa. Liian kovaa musiikki, liikaa saksalaisia (en ole rasisti, mutta kuitenkin). Ja minkä erityisesti haluaisin muidenkin tietoon, oli ostoskeskus Biosferassa Sprinfiel- kauppa. Jos ostatte jotain, tarkastakaa hyvin onko hälyttimet poistettu! Me huomasimme vasta hotellissa 2 hälytintä eli seuraavana päivänä taksilla samaan kauppaan valittamaan. Hallitsen hyvin espanjan, joten pystyin hyvin valittamaan. Myyjä oli nenä nyrpässä, kun kysyin, etkö pyydä edes anteeksi. Hän vastasi, ettei hän ollut meille myynyt. Kun sanoin hänen kuitenkin olevan saman kaupan palveluksessa, ei muuta kuin halveksiva katse.

Timoteemu
25.09.2017 klo 07:21

Torremolinos,Sol Don Pedro hotelli.Aurinkomatkojen sivulla lukee hotellin kohdalla:Pääseekö lentokenttäbussilla hotellin eteen:kyllä.Tieto ei täysin pidä paikkaansa.Bussi pääsee kyllä Avenida De Lido kadulle joka on myös hotellin osoite,mutta siitä pitää vielä kävellä hotelliin.Bussi ei siis pääse hotellin sisäänkäynnin eteen.

Arvosana matkatoimistolle:
Pettynyt
07.04.2017 klo 21:26

olimme aurinkomatkojen matkalla 30.3.2017 Cran Ganarialla oppaita ei näkynyt kuin lentokentällä tullessa kertoi bussin numeron ja pois lähtiessä kertoi menevänsä uusille kertomaan bussin numeron

Zelda
11.03.2017 klo 20:31

Muutama Aurinkomatkojen matka takana ja ei mitään moitittavaa. Hotelli on aina ollut kuvausten kaltainen, opas hyvin tavoitettavissa puhelimella jos olemme opasta tarvinneet (yleensä emme) ja retket hyvin järjestettyjä ja mukana ammattitaitoinen opas. Hotellissa ei opas ole vieraillut mutta emme ole sitä kaivanneetkaan. Yksin pienten lasten kanssa matkustaessani arvostan opaspalveluiden sujuvuutta lentökentällä varsinkin menomatkalla ja se on Aurinkomatkoilla toiminut aina moitteetta verrattuna kilpailijoihin. Toki pieniä, yleensä huvittavia puutteita on ollut, esim. viime reissullamme hotellikuvauksessa varoitettiin lentomelusta mutta todellisuudessa ne läheiselle lentokentälle laskeutuvat koneet olivat pikkujuttu verrattuna hotellin naapurissa asustavaan kukkoon. Samalla reissulla Finnairin koneessa seurueemme kasvissyöjän annos oli päätynyt jonnekin muualle mutta asia korjattiin välittömästi tarjoamalla muuta sopivaa ruokaa. Hotellihuoneesta puuttui myös yksi peitto, sekin hoitui hettkessä respassa poikkeamalla.

Arvosana matkatoimistolle:
Mp
01.03.2017 klo 12:00

Olemme tähän saakka suosineet Aurinkomatkoja, mutta viimeisimmän matkan jälkeen uskon, että jatkossa teemme varauksemme toisen matkatoimiston kautta. Hotellikuvaus oli puuttellinen, mistä johtuen varasimme huoneet hotellista, joka oli valitettavasti erittäin meluisa. Ensimmäiset yöt menivät valvoen, loppu lomasta olimme jo niin väsyneitä, että nukuimme joten kuten metelistä huolimatta. Oppailta emme saaneet apua tilanteeseen ja reklamaatioomme ei mielestämme suhtauduttu asian edellyttämällä tavalla. En voi tämän kokemuksen jälkeen suositella.

Arvosana matkatoimistolle:
Eyla
12.10.2016 klo 15:22

Olimme 4.10.2016 Aurinkomatkojen järjestämällä Santorinin matkalla ja hotellina oli Aegean Plaza. Emme suosittele kyseistä hotellia koska hinta-laatusuhde ei kohtaa. TV ei toiminut, sauna ei toiminut, kuntosali näytti olevan siivoamatta ja jollain tavalla varastokäytössä sekä laitteet yhteen lukittuina. Aamupalalla oli munakkaat ym lämpimät ruuat aina kylmiä. Wifi ei toiminut kuin silloin tällöin. Lähtöpäivälle ei saatu matkalaukuille yhteistä huonetta kuten muilla matkoilla on tapana. Lisäksi oppaat jättivät toimittamatta lähtöaikatalut hotellille vaikka niin oli sovittu. Hotellissa oli kyllä hyvä siivous ja allasbaari. Se ei vaan riitä jos on esitteessä luvattu kuntosalia ja saunaa ym. ja hinnoittelu sen mukainen. Aurinkomatkojen kanta oli että olisi pitänyt valittaa heille eikä hotelliin. No kyseessä ol matkatoimiston viimeinen viikko tällä lomakaudella joten ei varmaan olisi opaskaan ehtinyt korjauttaa saunaa ja televisiota ym. juttuja. No aina voi äänestää jaloillaan. terv. pitkäaikainen Aurinkomatkojen asiakas.

Arvosana matkatoimistolle:
Epistä
19.09.2016 klo 13:32

Matkakohteiden palveluissa on eroja; eikä vähiten oppaiden ammattitaidoissa ja motivaatiossa. Matkanjärjestäjät ovat karsineet palveluitaan; otaksutaan että kaikki matkalle lähtevät ovat nykyään kielitaitoisia pystyäkseen kirjautumaan hotelliin ja liikkumaan kohteissa ilman matkanjärjestäjien apua. Mikäli opaspalveluista maksetaan, niitä tulisi myöskin olla riittävästi tarjolla; esim. hotellien sisäänkirjautuminen sujuisi vähemmällä ruuhkalla jos niissä opas olisi mukana. Kaikki eivät ole kielitaitoisia ja matkat palveluineen on tarkoitettu kaikenikäisille ja -näköisille ihmisille. Eivätkä matkojen hinnat ainakaan ole laskemaan päin vaikka ateriatkin samaan lentohintaan on poistettu.

riimini
10.09.2016 klo 10:00

Lomalennot surkeita - kaikki ylihinnoiteltua Finnairilla. Opas ei tullut edes hotellin respaan sisäänkirjoitukseen ja illallinenkin olisi (puolihoito) jäänyt syömättä, jos itse ei olisi kysellyt sen perään. Myös \"takuumaksu\" hotellille on maksetusta matkasta ylireagointia. Aurinkomatkojen \"retket\" esim. juusto -ja viininmaistiaisiin ovat nykyään muuttuneet myynti -.ja tuote-esittelytilaisuuksiksi.. Myös ns. maistiaiset ovat tosi niukat..Itse kannattaa ennen matkaa selvittää ja lukea kohteesta mahdollisimman paljon. Myös siitä hotellikirjasta löytyy paljon perustietoa. Niin opas vastaa, kuin sille huudetaan eli asiallisella keskustelulla kyllä neuvoja saa ja huonekin vaihtuu tarvittaessa. Kokeilkaa Albatros matkoja - oppaat ammattilaisia ja hinnatkin kohtuullisia, Japanissa ja USA/Kanadassa heidän matkallaan ollut.

Arvosana matkatoimistolle:
Kauhea Opas
10.07.2016 klo 11:53

Olimme Aurinkomatkojen pakettimatkalla Italiassa. Hotellimme oli todella hyvä. Ainoa ongelma oli ilmastointi lähtöpäivänä. Kaksi seurueemme jäsentä oli pakannut tavaran samaan matkalaukkuun olettaen, että se saisi painaa enemmän kuin yleensä sallitun 23 kg, mutta lentokentällä selvisi ettei saanut. Saimme onneksi otettua ylimääräisen painon käsimatkatavaroihin. Ennen oli sallittua kahden ihmisen yhteisen matkalaukun painaa enemmän kuin 23 kg, mutta nyt se oli muuttunut niin, että kaikki matkalaukut saivat painaa enintään 23 kg. Tästä uudistuksesta ei ollut tiedotettu yhtään. Helsinki-Vantaalla saimme tietää myös, että lentomme oli myöhässä. Lopulta saavuimme matkakohteemme lentokentälle noin 75 minuuttia myöhässä. Kaikki olivat meille kentällä todella ystävällisiä. Meillä oli kentältä bussikuljetus. Bussinkuljettajalla oli vaikeuksia saada kaikkia matkalaukkuja bussiin. Tähän Aurinkomatkojen matkaopas totesi avoimesti, että suomalaisilla on niin isoja matkalaukkuja. Se oli kyllä totta, mutta kaikki olivat tulossa matkakohteeseen vähintään viikoksi ja monet kahdeksi ja hotelleissa ei ollut pesulapalveluja ja monet olivat pakanneet tavaransa samaan laukkuun kahden erillisen sijaan. Bussimatkan aikana opas kertoi suurimmaksi osaksi vain retkistä. Hän ei tiennyt oikein muusta. Esimerkiksi hän käski meidän itse tarkistaa milloin meitä tultaisiin hakemaan takaisin lentokentälle. Lisäksi opas kertoi, että tulopäiväämme kuuluva ateria, jota emme ehtineet syödä myöhäisen tuloaikamme takia korvattaisiin lounaalla lähtöpäivänä. Lähtöpäivänä kävi ilmi, että sen olisi voinut korvata kaikkina muina päivinä paitsi lähtöpäivänä, joten meiltä jäi syömättä yksi ateria tietämättömän oppaan takia. Opas haukkui myös suomalaisten aamiaistottumuksia ja kehui erittäin huonoa ravintolaa. Vaikka olisin tilannut yli kalliin Aurinkomatkojen järjestämän retken en olisi mennyt sinne tämän oppaan takia. Paluu bussimatkalla jouduimme kiertelemään suljettujen katujen takia. Samalla jouduimme kuuntelemaan kun opas haukkui Italian kesä katukulttuurin. Kuulosti siltä kuin hän ei olisi kuullut katujen mahdollisesta sulkemisesta, vaikka se oli ollut tiedossa varmaan vähintään puoli vuotta. Opas ei myöskään kysynyt miten lomamme oli mennyt. Opas puhui myös ivalliseen sävyyn nykyaikaisista ennakkoon tehtävästi lähtöselvityksistä. Katujen sulkemisen takia olimme lentokentällä noin puoli tuntia myöhässä. Siellä oli todella mukava matkaopas, joka varmisti, että saamme tehtyä lähtöselvityksen. Myös italialaiset lentokenttä työn tekijät olivat taas todella auttavaisia ja ystävällisiä. Lentomme lähti noin puoli tuntia myöhässä, mutta saavuimme kuitenkin ihan ajallaan Helsinki-Vantaalle. Lentoemännät olivat myös hyvin auttavaisia. Tämän lisäksi karvas maku jäi myös Aurinkomatkojen puhelinasiakaspalvelusta. Yhdellä seurueemme jäsenellä oli syntymäpäivä (tasavuosia), joten otimme yhteyttä hotellimme ja pyysimme heitä järjestämään kakun. He eivät vastanneet, joten soitimme Aurinkomatkojen asiakaspalveluun. Siellä oli hyvin epäpätevä mies, jota jouduimme tarkasti neuvomaan miten toimimaan eli soittamaan ja lähettämään viestiä hotelliin ja kertomaan meille hotellin numeron siltä varalta, ettei vastausta kuuluisi. Myös siitä jäi todella ikävä maku miten Aurinkomatkat erottavat lentokoneessa matkaseurueet ympäri konetta. Jopa alaikäiset lapset vanhemmistaan lentosäädösten vastaisesti (alle 16-vuotiaat eivät saa matkustaa ilman saattajaa jonka on istuttava vieressä. tietenkin poikkeuksena ennalta tilattu saattaja palvelu ei istu vieressä). Tällä he yrittävät kerätä lisää rahaa. Ihmisten pitää maksaa päästäkseen matkaseurueensa viereen tai valita paikat netistä etukäteen. Anna matkasta kaksi tähteä hyvän hotellin takia.

Arvosana matkatoimistolle:
Marjukka
14.06.2016 klo 00:47

Useita kertoja matkattu, ystävien ja perheen kanssa myös. Ei ole ollut moitittavaa. Viime vuosina ei ole kyllä muuta toimistoa tullut käytettyä, ehkä kokeilu olisi paikallaan. Olen pitänyt AM luotettavana ja helppona varsinkin äkkilähtöjen suhteen, vaikka pakettihinnoittelusta tosin jäi kuljetukset ja lentoruoka pois.

Arvosana matkatoimistolle:
Entinen asiakas
06.06.2016 klo 07:18

Sisilian matkan kohdeopas todella loistava ja kaikki järjestelyt toimivat upeasti. Asiallinen reklamaatio lennoista Aurinkomatkojen ns. Asiakaspalveluun matkan jälkeen sai ensin kahdenlaiset selitykset ja lopulta syytettiin asiakasta itseään. Omaa selvää virhettä / tietämättömyttä ei missään tapauksessa tunnusteta vaan syytetään mielummin asiakasta. En todellakaan enää käytä Aurinkomatkoja.

Arvosana matkatoimistolle:
Onnellinen hääpari
11.11.2015 klo 21:53

Olimme Aurinkomatkojen matkalla häämatkan merkeissä,Maspalomasissa. Koneessa menomatkalla purseri tarjosi meille sampanjat kun hänelle selvisi ,meidän olevan häämatkalla. Oppaat olivat asiallisia ja ammattitaitoisia. Kohde oli esitteen mukainen;siisti palvelu asiallista ja ystävällistä.Ei torakoita eikä mitään muita ötököitä koko huoneistossa .Uima-pore-ja lämminvesi-altaat puhtaita. Ruoka hyvää ja monipuolista. Henkilökunta oli palvelu-altista. Ainoastaan bussikuljetus oli 45min aikataulusta myöhässä kentälle lähtiessä.

elämäni ensimmäinen valitus
23.09.2015 klo 15:58

Reisulla kesällä 2015 AM:n valmismatkalla Santorinin Perissassa hotelli Nine Muses. Hotellin tasoluokitus ei vastannut ilmoitettua 4 tähteä ja plussa päälle sekä lisämaininta ylellinen. Hotelli oli korkeintaan 3 tähteä. Huoneen vessan huuhtelu ei toiminut koko loman aikana. Tehtiin asiasta heti alkulomasta valitus oppaalle lupasi hoitaa asian. Ei tapahtunut mitään asian hyväksi. Kerrottiin asiasta myös hotellin henkilökunnalle, ei toimenpiteitä. Nyt riidellään hyvityksestä, AM ei ota vastuuta taphtuneesta. Asia katsotaan loppuun kuluttajaneuvonnan kautta. 28 vuotta kestänyt yhteistyö päättyy tähän reissuun.

Arvosana matkatoimistolle:
Minä
19.08.2015 klo 14:55

Reklamaatiota tehdessäni sain nenäkkäitä ja epäkohteliaita vastauksia. Lisäksi kyseinen asiakaspalvelija puhui itsensä pussiin.

todella pettynyt
01.08.2015 klo 23:12

Ensimmäistä ja viimeistä kertaa.. palasimme jokin aika sitten Turkista Sun City hotellista.Kolmen hengen huoneisto oli eli kuvauksena netissä, että kaksi makuuhuonetta ja olohuone. Toisessa makuuhuoneessa ei mitään ikkunaa, oli kuin vankityrmä, olohuone taas oli samalla keittonurkkaus ja eteinen muutaman neliön tilassa. Allinclusiven ruoka oli järkyttävää, parempaa saa mäkkäristä. Ruoka muuteniin oli arvelluttavaa, tuntui, että samat ruoat vaihtoivat vain paikkaa eri aterioilla ja edelliseltä jääneistä oli loihdittu jotain muunneltua. Juomat sai hakea itse toisesta baarista, ei pöytiintarjoilua tms. Allasvedestä saimme ihottuman ja silmätulehduksen ja koko perheemme sairasti oksennustaudin/ripulin/ruokamyrkytyksen? Hotellin asiakaspalvelu usein tylyä, ketään ei oikein kiinnostanut kun jotain kysyi.

Arvosana matkatoimistolle:
VUODESTA 77 REISSANNUT
15.07.2015 klo 13:39

KREETALLA AM:N OPPAAT SEKÄ KENTÄLLÄ , ETTÄ RETIMNONISSA OVAT OLLEET PÄTEVIÄ . TOISTA OLI VIIME KESÄNÄ PLATANIAKSESSA FINNMATKAN KANSSA . OPAS JÄTTI BUSSISTA KESKELLÄ YÖTÄ PORUKKAA KADUN VARTEEN JA YRITÄ SIINÄ SITTEN KULKEA PIMEYDESSÄ . CASTLE SUITESIN PÖYDÄLLÄ JA LATTIOILLA PARVEILI PIENIÄ MUURAHAISIA , JOTEN EI KIITOS SILLE \\\" HIENOSTOHOTELLILLE \\\". TÄYSIÄ PISTEITÄ EI VOI ANTAA KOSKA AINA ON JOSSAKIN PARANTAMISEN VARAA.

Pettynyt
08.06.2015 klo 20:27

Varasimme parin vuoden tauon jälkeen Aurinkomatkojen reissun heinäkuussa Rodokselle. Yllätyimme, kun huomasimme, että matkapaketista oli riisuttu pois ateriat lennoilla. Ateriat joutuu varaamaan ja maksamaan lennoille erikseen. Erikoisruokavalioita ei lennoille voinut enää tilata lainkaan, mikä oli todella pettymys ja aivan käsittämätön linjaus!!! Huononnusta perusteltiin Finnairin palvelukonseptimuutoksella. Kyllä on mennyt konseptit ja palvelu alaspäin. Reissuun lähdön fiilis latistui kertaheitolla.

Arvosana matkatoimistolle:
Hyi
27.05.2015 klo 16:38

Aivan surkea asiakaspalvelu! Onneksi löytyy muita matkatoimistoja jotka oikeesti osaa ja haluaa palvella asikkaittaan hyvin. Enään en osta AM reissua!

Arvosana matkatoimistolle:
Pettymys
07.04.2015 klo 00:11

En mene enään ikinä aurinkomatkojen kautta ulkomaille. Varasimme aurinkomatkojen kautta istumapaikat koneesta (maksoimme lisämaksua) ja emme ikinä päässeet paikoille jotka ostimme. Meidän poppoosta 2 olivat \"jalkavammaisia\" ja siksi varasimme nämä paikat jotta he pystyisivät istumaan 11h koneessa. Kun selvitimme asiaa, meille vastattiin että \"jokaisen pitää pystyä istumaan koneen kaikissa paikoissa\". Siis ei minkään näköistä ymmärrystä!! Olemme pyytäneet rahojamme takaisin istumapaikoista mutta aurinkomatkateivät ole halukkaita maksamaan. Kyseessä oli siis 6henkilön reissu joten rahaa oli tosissaan kiinni tässä reissussa (kaukomatka). Aurinkomatkat eivät myöskään edes saattaneet meitä hotellille jossa meiltä vaadittiin 100e per huone jonka saisimme takaisin kun kirjaudumme ulos. Aurinkomatkojen sivuilla ei lukenut mitään tästä oudosta tavasta että rahaa pitää jättää pantiksi. Opiskelijana matkustin ja rahat olivat muutenkin tiukilla ja kaikki pankkikortit jätimme suomeen joten budjetti meni tosissaan uusiksi. En ole koskaan kokenut yhtä sotkuista ja epävarmaa reissua. Ei aurinkomatkojen kautta enään ikinä!

Arvosana matkatoimistolle:
Kerran vuodessa
19.10.2014 klo 16:31

Olemme olleet noin 10 vuotta AM:jen vakiasiakkaita. Emme ole nähneet mitään syytä hamuta toisia matkanjärjestäjiä. Nyt viime aikoina tyyli on muuttunut ja palvelu mennyt vinhaa vauhtia alaspäin. Esimerkiksi hotellikohteiden kanssa AM:n painoarvo tuntuu pudonneen ihan alas ja kyky neuvotella ja saada palvelua pelaamaan on tipotiessään. Mikä pahinta, olemme myös matkalaisina joutuneet pompottelun kohteiksi ja toimisto tarjoaa yksipuolisia ratkaisuja. Seuraavaa matkaa jo mietimme ja valitettavasti joudumme ikäväkseni jättämään varmaankin Aurinkomatkat pois laskuista. Viime kokemukset kun ovat niin huonoja.

Arvosana matkatoimistolle:
Mitä sitä hyvää vaihtamaan
25.09.2014 klo 13:04

Olin pitkästä aikaa pakettimatkalla, kun juhlimme yhdessä mieheni kanssa hääpäiväämme syyskuun alussa. Kreeta on ihana paikka edelleen ja Aurinkomatkojen kanssa kaikki sujui mainiosti. Saatiin paljon tietoa oppailta, autovuokra onnistui muitta mutkitta ja saimmepa varsinaisena juhlapäivänämme pullollisen shampanjaa retken yhteydessä, vaikkemme olleet edes ilmoittaneet mitään heille etukäteen! Kyllä oli mukavaa ja sai hyvälle tuulelle. Kokonaisuus toimi hienosti, joten matkustamme varmasti myös ensi talvena tai kesänä Aurinkomatkoilla, kotimaista kun tukee mielellään.

Arvosana matkatoimistolle:
Uusi pettynyt
21.08.2014 klo 21:07

HUOM! Aurinkomatkoille on tullut uusi \"toimistomaksu\" 100e/hlö. Eli jos ostat matkan netistä ja haluatkin peruuttaa matkan (kuluttajasuojan mukaisesti netistä ostetulla palvelulla on 14vrk. peruutus ja palautusoikeus, joka ei koske toimistomaksua) niin maksat 100e/hlö = 2hlö/ 200e, 4hlö/400e toimistomaksuja. Asia on mainittu pienellä präntillä sopimusehdoissa... Joten älkää varatko matkaa täältä, jos on pieninkin epäillys, että tulee muutoksia matkaan!

Arvosana matkatoimistolle:
Kuka vastaa....
17.06.2014 klo 12:17

http://santtumatkaaja.blogspot.fi/2013/02/aurinkomatkat-painajainen-lomamatkalla.html Eli näin sitten tosi tilannteen edessä!

Se on niin asenteesta kiinni
04.04.2014 klo 11:49

Olimme viikolla12 Aurinkomatkojen matkalla Andaluciassa. Näin jälkeenpäin ajatellen en antaisi hetkeäkään pois! Se on rakkaat \"rantasalmelaiset\" niin,että matkailu avartaa! Oppaan tavoitti 24/7 , hotelli sijaitsi just parhaalla paikalla, palvelu parasta mahdollista. En maksanut itseäni kipeäksi ja nälkä ei päässyt yllättämään. Ja sielu lepäsi. Mitä sitä muuta voi toivoa?

Arvosana matkatoimistolle:
matkustan
04.03.2014 klo 19:24

Jo kolmisenkymmentä matkaa tehneenä.Hassella aloitin ,Finnmatkoilla,Aurinkomatkoilla,Tjärellä,Lomamatkoilla,Apollomatkoilla.Kaikki tuntuvat huonontavan palveluita.Oppaan saa puhelimella kiinni,tietyllä viiveellä.Olen samaa mieltä,että suomalaisia syjitään.Huoneet jaetaan miten sattuu.Muunmuassa ei aina merinäköalaa vaikka on maksanut.Kerrankin neni kolme päivää taistellessa,sitenpä oli lux kämppä.On ollut tapuksia kolme opasta tupakalla ulkona,vanha pariskunta ihmeissään lähtöselvityksessä.Jne..jne..Muutamat lentokoneet olleet nuhjuisia/likaisia,kukapa ne kerkeisi siivoamaa.tunti kentällä ja taas taivaalle.koneessa kaupataan kokoajan jotain.

Arvosana matkatoimistolle:
JHurmerinta
16.01.2014 klo 11:25

Olemme käyttäneet Aurinkomatkoja toistaiseksi vain suoran lennon vuoksi. Esimerkiksi Sisilian Cataniaan. Kaikki toimi hyvin alusta loppuun.

Arvosana matkatoimistolle:
M-L, mummi Savosta!
01.09.2013 klo 15:12

Olemme olleet Aurinkomatkojen matkalla jo kymmeniä kertoja ja olemme tyytyväisiä heidän palveluihin. Nyt meillä on suunnitteilla tammikuussa 4-viikon matka Kuubaan, Varaderoon hotelli Sol Sirenas Coral. Olisiko kenelläkään ehkä kokemuksia tästä kohteessa, odotan tietoa mahdollisimman pian .Olisimme erikoisen kiitollisia matkakokemuksista ja maasta yleensä.

Arvosana matkatoimistolle:
Epärehellisyys ei per maata
30.06.2013 klo 16:22

Outoja piirteitä tullut Aurinkomatkojen palveluun viime aikoina. Enää en kyllä suosittelisi kenellekään heitä, ainakaan jos etsii varmaa laatua ja asioiden sujumista. Tämä markkinointihuijaus näissä matkatestaajajutuissa ei lisää luottamusta.

Arvosana matkatoimistolle:
Pettynyt matkailija
29.06.2013 klo 23:12

Vuosien varrella taso on pudonnut Aurinkomatkoilla. Kaikki ei enää pelaakaan kuten aiemmin. Odotan itse rehellisempää toimintaa.

Arvosana matkatoimistolle:
Syksyllä taas menossa
25.06.2013 klo 17:42

Aurinkomatkat on ollut luotettavin toimisto 1972-2012 minkä olen matkustanut. Muitakin on kokeiltu, mutta kyllä niillä kaikilla on petraamisen varaa. Valittajille voisin sanoa, että kun varaa sitä mitä aikoo vaatia perillä, lukee huolella mitä on tilannut ja hoitaa oman osuutensa kunnolla (eli käyttäytyy itse hyvin eikä örvellä), hommat yleensä sujuu. Nämä valittajat on usein sellaisia \"ostaa yksi tähti, tahtoo viisi tähti\" -matkaajia.

Arvosana matkatoimistolle:
matkaMara
09.06.2013 klo 20:28

Myös minulla huonoja kokemuksia aurinkomatkoista. Hotellien tähditys ei vastaa huoneiden tasoa ja huoneet sijaitsevat yleensä jossakin alakerroksissa tai näkymät ovat rakennustyömaalle/takapihalle. Oppaat toisinaan ylimielisiä ja heidän tavoittamisensa tuntuu nykyään olevan salapoliisin työtä. Herää kysymys miksi maksan matkatoimistolle

petetty lapsiperhe
03.05.2013 klo 22:35

Valtava pettymys! En suosittele kenellekään. Harmi,luulin aina että ihan huippu yhtiö mutta olikin kaikkea muuta.

Arvosana matkatoimistolle:
kohti aurinkoa
03.01.2013 klo 13:43

Aurinkomatkat meidän perheen ehdoton suosikki ylivoimaisesti edullisin ja paras palvelu ainakin kaukomatkoilla!!

Arvosana matkatoimistolle:
Ripa
01.01.2013 klo 22:31

Nyt tässä lukeneena teidän mielipiteitä matkoista ym; Olen tavallinen matkustelija myös matkatoimistojen kautta,aina valitetaan hotelleista lennoista. jos lähtee reissuun niin täytyy varautua myös aikatulu muutoksiin.Olin viikko sitten Eilatissa(ei Am,matkalla)joli hieno reissu palvelut toimi niin matkatoimiston puolelta kuin myös paikallisten kanssa..Vuonna 81\" ensimmäinen etelän reisssu romaniaan,että se siiiiiitä !

Pitkäaikainen asiakas Oulusta
01.01.2013 klo 11:04

Palvelut aurinkomatkoilla toimineet hyvin .Suuri miinus lähinnä siitä ,että suoria lentoja Grand kanariaalle ei ole enään Oulusta. Onko vaihdettava matkanjärjestäjää

nokiotta
21.11.2012 klo 18:12

teneriffa hotellit :jos kerran mainostetaan all inclucive, vois myös mainita onko juomat a itsepalvelupöydissä kiitos bahia principe hotel adeje sai itse otta mitä halusi tämmönen litrahuuli kun vaimoni on no mjaa taisinko puhua ittestäni ?vaihtoehto b hotel family isabell paukut pitää hakea baari tiskiltä ei hyvä kuolee janoon yks nokiotta kuorta nykyään vaasassa

VIIPURINKADUN VIHELTÄJÄ HAMINA
11.11.2012 klo 19:30

MEILLÄ ON KAIKKI TOIMINUT PAREMMIN KUIN HYVIN USEITA ONNISTUNEITA MATKOJA PITÄISIKÖ JONKUN VALITTAJAN KATSOA PEILIIN ???? PARASTA MITÄ RAHALLA SAA ETTÄ KIITOKSEMME

Arvosana matkatoimistolle:
Vieras
10.09.2012 klo 15:36

Olen tätänykyä pettynyt Aurinkomatkatoimiston palveluihin. Olemme mieheni kanssa olleet vuosikausia Aurinkomatkojen vakioasiakkaita ja menneinä vuosina saaneet hyvää palvelua, mutta nykyisin palvelu on sellaista, että tulee tunne ettei valmismatkalaisista ole väliä. Mitenkään ei huomioida pitkässä asiakassuhteessa olleita, eikä oteta heidän toiveitaan huomioon. Euroopan kaupunkeihin ei enää ole valmismatkoja joista ainakin me pidimme, vanhoja kun ollaan. En enää mainosta Aurinkomatkoja hyvänä yhteistyökumppanina. Oppaat ovat kohteissa olleet verrattomia, viimeksi Kanarialla, kiitos heille. Tähdet tulevat pelkästään oppaille.

Arvosana matkatoimistolle:
Hymyillään kun tavataan.
24.08.2012 klo 09:57

Minä en ymmärrä näitä valittajia ,jokainen valitsee itse minne hotelliin menee ,ja minkälaisen palvelun haluaa.Itse olin Auroinkomatkojen matkalla Bulgariassa äskettäin ,ei mitään valittamista ,oikeen onnistunut matka .Ensivuonna uudelleen.Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan ,pitää taaskin sanonta paikkansa.Lentokin oli tosi miellyttävä Finnairin kone ja suomalainen henkilökunta .

Arvosana matkatoimistolle:
reissaajat
02.08.2012 klo 17:09

Aurinkomatkoilla on reissattu jo vuosia. Hintoja en missään nimessä pidä kalliina. Palvelu erinomaista. Ehkä huoneissa olis toivomisen varaa tähdityksen suhteen.

Arvosana matkatoimistolle:
maisemien ihailija
08.06.2012 klo 13:22

Pariisissa kolme kertaa, oppaat 10+. Espanjassa kolmesti, oppaat ok. Italiassa tänä kevääna Kattolicassa, aivan Upeat oppaat !! Asiat ovat hyvin hoituneet.

Arvosana matkatoimistolle:
Ripa
20.05.2012 klo 22:18

Muistan myös hyvin HASSEN reissut,ja Spantaxilla lennettiin.En ymmärrä noita narisijoita,huoneetpitäis olla luxusta,tilataan kahden tähden hotellihuone, ja vaaditaan viiden tähden palvelua .Itse kiertänyt noin 30 maata,ja itse tilannut matkat plus hotellit.Olen nähnyt monen tasoista hotellia ja huonetta,en valita huoneista y.m, koska vähän siellä tulee vietettyä aikaa.Olen tehnyt reissuja monen matkatoimiston kautta,esim:Toivelomat,hasse fritidresor,tb,fm,lm. Aurinkomatkoilla viimeiset 20 vuotta,ja olen erittäin tyytyväinen AM;n palveluun.

Vieras
22.04.2012 klo 00:12

satunainen kulkija .Muistan hyvin Hassenmatkat.Ja Psantax:illa lennettiin,ties minne välillä,mutta kotiinpäästiin,Turvallisesti? tv : 35v,sitten aloittanut matkailija.

Vieras
20.04.2012 klo 15:36

HEI, Useita matkoja AM:n kautta ja kaikki toiminut loistavasti, samoin kun jouduimme perumaan tämän kevään matkan sairastumisen vuoksi niin kolmessa vuorokaudessa matkan hinta oli palautettu. Käytämme jatkossakin AURINKOMATKOJA!

satunainen kulkija
23.03.2012 klo 11:22

ei hyvä HASSE aikanaan paras

Arvosana matkatoimistolle:
Eikku
15.03.2012 klo 20:22

Matkaoppaat ylimielisiä, eivät osaa neuvoa kohdetta kartalta, jos kysyy neuvoa. Ali -arvioivat asiakkaitaan. Ei vastaa puhelimeen. Takaisin Finnmatkoille. Ainoa iso + hyvä hotelli

Arvosana matkatoimistolle:
Perheenäiti Tampereelta
29.02.2012 klo 19:45

Miksi kaikki valittavat AM huonoista huoneista? Itse olin viime kesänä Kreetan Kato stalossa , hotelli creta palmissa ja meidän huoneemme (kaksio) oli enemmän kuin positiivinen yllätys. Kaksi parveketta, makuuhuoneella siis oma parveke, todella siisti vessa ja suihkut, kaikki pelasi ja keittiöstäkin löytyi kaikki mahdollinen viikon aikana pikku kokkaamiseen. Kaiken lisäksi näkymät olivat SUORAAN uima-altaalle KUMMALTAKIN parvekkeela, melua ei laisinkaan eikä minkään maailman työmaita yms näkyvissä silleen. Palveluki oli todella hyvää ja ystävällistä, lennot ajallaan ja kuljetukset toimi moitteettomasti, SUOSITTELEN !!!

Arvosana matkatoimistolle:
Vierailija
17.02.2012 klo 10:49

Olemme käynneet kaikkien Suomessa toimivien matkanjärjestäjien matkoilla ja omatoimimatkoilla. Valitettavasti AM:n matkoilla huone on poikkeuksetta heikoin mahdollinen. Huoneen saa kyllä vaihdettua kolmen päivän sisällä. Olemme olleet useinmiten ainoat matkalaiset ko hotellissa tai joskus on ollut kaksi kolme muuta pariskunataa. Joten pitäisi saada mainoksen mukaan paras mahdollinen huone. Mutta syy on se, että Aurinkomatkat varaavat kaikkein heikommat, halvimmat huoneet kiintiöönsä **** ja ***** hotelleista (Aparteista ei kokemuksia) , jotka eivät saksalaisille tai muille mene enää kaupaksi. Kuukausi sitten olimme eka kertaa Apollomatkoilla ja saimme heti parhaan mahdollisen huoneen. Arvosana AM:lle: **

Aarni
01.02.2012 klo 16:32

On todellakin niin, että Aurinkomatkat antaa suomalaisille kaikkein huonoimmat hotellihuoneet. Huoneet ovat kellarikerroksessa tai sitten parveke on pohjoiseen tai rakennustyömaalle päin niin ettei parvekkeella voi lainkaan viettää aikaa. Tähän on tultava muutos, sillä Aurinkomatkojen matkat eivät todellakaan ole halvimmasta päästä. Hinnan vastineeksi on saatava kunnon huone. Ei ole syytä kohdella suomalaisia B-luokan kansalaisina kun samalla saksalaiset, ruotsalaiset ja muut saavat samalla hinnalla paljon paremmat edut. Miksi olla Aurinkomatkojen asiakas - saat huonoimmat palvelut!

Vuosia 50+
29.01.2012 klo 11:10

Minusta Aurinkomatkoilla on hyvät oppaat. Tulevat mukaan hotelliin, tarkistavat jopa että kaikki saavat huoneensa. Tämä on ehkä mielestäni vähän turhaa sillä bussissa olevat matkustajat joutuvat tällä välin odottamaan. Mutta hyvää palvelua kuitenkin. Oppaat vastaavat aina puhelimeen, neuvovat ja auttavat. Samoin auttavat check inissä niitä jotka tarvitsevat apua kun on kotiinlähdön aika. Finnmatkat on myös hyvä, Tjäreborg ehkä hieman huonompi...

Arvosana matkatoimistolle:
Maiki
05.01.2012 klo 18:17

Air berlinillä tosi hyvä ruokaa juoma myös alkoholi juomat kaikki hinnassa thaimaahan uuet konet tosi tyytyväisiä ,verrates finnairi ei ikina enää

Kaisa
05.01.2012 klo 18:11

No ei kiitos aurinkomatkoile ei enää kallis yhtiö

kanaria
02.01.2012 klo 22:25

paras matkan järjestäjä

Arvosana matkatoimistolle:
Reissulasse
30.12.2011 klo 10:23

Olen matkustanut Aurinkomatkoilla useita kertoja kuten myös muiden matkatoimistojen järjestämillä matkoilla. Mielestäni AM on ylimainostettu ja, jos vertaan hinta-laatusuhdetta niin on kyllä Aurinkomatkoilla tosi huono. Lisäksi Finnairin koneissa joita AM käyttää on tosi huono ja töykeä palvelu, kun vertaan johonkin muuhun, sen suuremmin nyt tässä mainostamatta. Pelkkä kotimaisuus ei riitä valintaperusteeksi. Sorry!

Arvosana matkatoimistolle:
Edith
20.09.2011 klo 17:49

Aurinkomatkojen matkalla on oltu useasti; mm. Eilat ja Brasilia. Hyvä ja luotettava matkanjärjestäjä. Hyvät oppaat. Ei valittamista. Suosittelen.

Arvosana matkatoimistolle:
Ripa
12.08.2011 klo 13:24

Olen tehnyt kymmeniä matkoja Aurinkomatkoilla ja kyllä paras matkatoimisto.Olen tehnyt reissuja myös muiden matkatoimistojen kautta,mutta AM:lla paras palvelu.Olin kuukausi sitten Sisiliassa no menomatka kesti reilun vuorokauden.eiAm:n vika .Oltiin Roomassa yö,mutta hyvin järjestetty ruokailut ,hotelli y.m.Omasta mielestäni Am:lla työnsä osaavia oppaita!

Clipper
08.08.2011 klo 15:08

Tulimme juuri Aurinkomatkojen järjestämältä matkalta Pesarosta. Olimme erittäin tyytyväisiä matkaan, retkiin, opaspalveluihin ja hotelliin. Olemme olleet myös Hispanian järjestämällä matkalla Azoreilla ja silloinkin olimme tyytyväisiä matkaan sekä opaspalveluihin toisin kuin nimimerkki Anonyymi.

matkaaja
13.07.2011 klo 18:19

oltiin thaimaan rayong 2v sitten ja käytiin joillakin retkillä oli maailman paras opas joka jaksoi kertoa ja tiesi asioista tästä lähin ei muuta kuin aurinkomatkat.

Arvosana matkatoimistolle:
esko
15.05.2011 klo 17:55

kyllä on turha moittia aurinkomatkojen oppaita. aurinkomatkoilta saa täyden palvelun hotellikuljetuksen hotellin saakka ilman eri maksua. maspalomassa viimeksi viime talvena.

Arvosana matkatoimistolle:
Marokko11
07.05.2011 klo 14:37

Olimme vuonna 2009 Aurinko Matkojen kautta Teneriffa sellaset 2 viikkoa. Henkilökunta pelaa ja osaavat auttaa. Matka maksoi sellaset 500e/per henkilö. Vähän turhan kallis... Hinta on vähän huono puoli

Arvosana matkatoimistolle:
Tapsu
25.03.2011 klo 13:13

Aina kaikki toiminut ihan moitteetta,ei mitään valittamista.Henkilökunta iloista hymyilevää porukkaa,oppaat hyviä ja huumorintajuisia.Kiitos kaikesta

Arvosana matkatoimistolle:
Elionoora
01.03.2011 klo 15:19

Olimme miesystävän kanssa helmikuussa kaksi viikoa Teneriffalla ja isäntä katkaisi jalkansa JO toisena lomapäivänä uima-altaalla,jouduimme soittamaan monta kertaa oppaille,milloin hotellista,milloin apteekista,kun ei ole sitä kielitaitoa,ja eikä käsillä puhuminen auttanut,aina saatiin oppailta tulkki apua,ja olivat tosi ystävällisiä Olemme ylensä käyttäneet Aurinkomatkoja ja olemme olleet tyytyväisiä.

Arvosana matkatoimistolle:
anjaella
25.02.2011 klo 14:19

Erittäin ystävällinen palvelu kun varasin äkkilähdön ja linkitin samaan hotellihuoneeseen reppumatkalla olevat perheenjäsenet. Turvallinen ja helppo vaihtoehto. Kiitos!

Arvosana matkatoimistolle:
girasol
20.02.2011 klo 23:09

10 maata ainakin nähty Aurinkomatkojen avulla.Olen seonnut laskuissa, mutta valittamista ei ole viime vuosina ollut.Taakse on jääneet ne ajat, kun lentokoneessa sai äidit mankua lasillista maitoa lapselleen...Palvelu pelaa ja henkilökunta jaksaa hymyillä. Oppaat ovat kielitaitoisia ja heistä on moneksi.Apua olemme aina saaneet, niin kadonneiden (paikallisten) ystävien etsinnöissä, kuin kaikessa muussakin mitä ikinä vaan on voinutkaan tarvita.Hatun noston arvoista työtä!

Arvosana matkatoimistolle:
Sirpale
16.02.2011 klo 13:19

MOIKKA! Olen matkustanut kymmeniä matkoja aurinkomatkojen matkoilla. Yleensä ottaen kaikki onnistuneita. Nyt tammikuussa olimme Tahaimaan Phuketissa Katan rannalla ja Alpina hotellissa. Hotelli olikin ihan ok, mutta meidän huone oli kosteuden riivaama. Hometta huoneilmassa ja palmut tuli melkein sisälle parvekkeelta. Onneksi sitten saimme vaihdettua huonee ihan hienosti ja helposti. Kuulin kuitenkin kanssamatkustajilta, että siihen hotellialueen taloon majoitetaan aina suomalaiset, koska ne tyytyy ihan mihin vaan! Näin ei ole asian laita. Maksamme aivan saman hinnan kuin muutkin matkalaiset ja laatu palveluista pitää olla sen mukaista. Hotellin henkilökunta kyllä huoneen vaihdon jälkeen "Inhosi" meitä vaativia asiakkaita. Emme ehkä osanneet selittää ihan oikein muuttohalumme syytä. Emme välittäneet tästä, vaan hymyilimme samalla lailla edelleen heille ,kuin ennen muuttoakin. Olin myös tilannut matkamme heti, kun matkoja keväällä 2010 myytiin. Olin hiukan pahoillani, että lentomatkalla jouduimme aivan peräpenkkeihin ja polttoaineen käry oli aika hirveä. Samoin pitkä odotus myynti- ja tarjoiluvaunuille oli ikävää. Korvapuustit loppuivat jo puolessa välissä ja jotenkin koimme, että oltiin "toisessa luokassa " kaikkien palvelujen suhteen. Olen jotenkin ymmärtänyt, että lentopaikat menisi sen mukaan, milloin matkat olisi tilattu. No, emme me ilman ruokaa jääneet, mutta kuitenkin harmitti!!!Lentopaikkaa voisi kyllä muutella paluulennoilla ainakin. Siitä huolimatta, aion kuitenkin seuraavatkin matkat tilata AM:lta. Kiitos ystävällisestä palvelusta näiden vuosien aikana. terv Sirpale

reissaajat
01.02.2011 klo 18:29

Aika monella aurinkomatkojen matkalla olen ollut viimeksi 2009 israelissa aina ollut tyytyväinen.

Arvosana matkatoimistolle:
Anonyymi
07.01.2011 klo 00:36

AM on ehdottamasti paras matkatoimisto Suomessa. Ollaan oltu Hispanian ja Finnmatkojen matkoillakin. AM luokittelee hotellinsa aina rehellisesti. Ei ole mukavaa maksaa neljää tähteä kolmen tähden hotellista. AM:n oppaat ovat aina olleet erittäin ammattitaitoisia ja aidosti kiinnostuneita kohdemaansa kulttuurista yms. AM:n oppaalta saatiin Kroatiassa todella hyvät viinisuositukset. Eräskin AM:n opas Roomassa oli oikea kulttuuripersoona. Azoreilla Hispanian opas ei tiennyt kohteesta edes perusasioita, esim. kuinka bussit kulkevat ja mitä maksaa? Gardajärvella Finnmatkojen oppaat pomppivat piiloon vapaa-aikanaan kun lähestyimme uhkaavasti, ettei vaan tarvitse omalla ajallaan palvella. Olisihan se ollut noloa sanoa vaikka ciao asiakkaille. No, laatu maksaa aina.

BLUE HEVEN´S
04.01.2011 klo 16:41

MONTA KERTAA AM MATKOILLA, AINA ONNISTUNEEST. AM TOSI RAUTAINEN AMMATINSA OSAAVA OPAS ISOLLA SYDÄMELLÄ. MIA.HAK... IHANA IHMINEN, PAIKALLAAN

Arvosana matkatoimistolle:
[email protected]
12.11.2010 klo 16:58

Taitaapi Aurinkomatkat kirjotella ihan ite nuo kehumiset. Firma on kallein eikä aina ole niin onnistunut hommissaan. Matkakohteitten esittely on mielestäni epärehellistä eikä useinkaan pidä paikkaansa, oppaat välinpitämättömiä hälläväliä tyyppejä. Ja sitten ne helkkarin kiertomatkat, onko pakko jonkun mielenkiintoisen kohteen houkuttelemana hautaantua jonnekin kuppaiselle hiekkarannalle suurimmaksi osaksi ajasta. Esim. 2 päivää New Yorkissa ja kahdeksan luojan hylkäämässä hiekkahotellityhjiössä. Olen käyttänyt kyllä valitettavasti aika usein mutta katsotaan tulevaisuudessa, olenpa tarkempana.....

Arvosana matkatoimistolle:
uppean maireasti
22.10.2010 klo 15:42

vaimoni kanssa olemme käyneet viisi kertaa aurinkomatka lla ,mm 95vrk tunisiassa..ölemme kerta kaikkiaan tyytyväisiä aurinkomatkan tapaan hoitaa matkat.oppaat joustavia,ammattitaitoisia,kaikki pelaa kuin on luvattu.kaikille oppaille terveisiä lapista.

Arvosana matkatoimistolle:
tango mike
14.10.2010 klo 18:10

Kahdenkymmenen vuoden matkakokemuksella ei voi muuta kun kehua.Käyty on Pohjois-Thaimaa,Brasilian kierrot.Kanariat ja Välimeret.Lisäksi 4kertaa Itävallan Söllissä"Pension Erhart ja kerran Seefeldissä ja Zell am Seessä.Jouluksi Madeiralle ja taas ensi keväänä Söll Itävalta,paratiisiAlppien sylissä. Pettyä ei ole tarvinnut,joka reissu hintansa arvoinen.

Arvosana matkatoimistolle:
Ipa
10.10.2010 klo 13:36

Olen ollut 2x Madeiralla Aurinkomatkojen kautta ja olen ollut tosi tyytyväinen. Oppaat ovat osanneet asiansa, palvelun ja kertomisen kohteista. Rennon tuntuisia ja joustavia. Huolehtivia myös.

Arvosana matkatoimistolle:
titi
15.09.2010 klo 17:58

aurinkomatkat rulez:D aivan ihania oppaita ja kaikki todellakin pelaa. aina oltiin auttamassa jos vähänkin oli jokin epäselvää. olin rodoksella heinä-elokuun vaihteessa ja opas todellakin osasi hommansa, kiitos hänelle (en muista nimeä:D). suosittelen kaikille ja olen varma, että varaan jatkossakin aina matkan aurinkomatkoilta!!:)

Arvosana matkatoimistolle:
matkailija
02.09.2010 klo 08:41

Aurinkomatkojen Turun toimiston henkilökunta ei todellakaan ole ystävällisiä eikä palvele asiakkaita kuten pitää. Finnmatkojen henkilökunnalla Turun toimistolla on aivan eri suhtautuminen asiakkaisiin. Palvelualttiita ja ystävällisiä.

Arvosana matkatoimistolle:
matkalaukku
31.08.2010 klo 19:45

Aurinkomatkat on toimisto, johon voi luottaa. Olimme tänä kesänä Mallorcalla perheen kanssa. Pienin matkustaja oli alle vuoden ikäinen.Kaikki sujui niin kuin pitikin.Hotelli oli mukavalla paikalla.Ei ole moitteen sanaa.

Arvosana matkatoimistolle:
Aurinkomieli
30.08.2010 klo 23:32

Mainio matkatoimisto.Monta matkaa on tehty,Meksiko,Madeira,Kypros,Kreikka.Yhteensä 7 matkaa,eikä yhtään pettymystä,kaikki on pelannu mennessä ja lähtiessä hyvin.Opaat on ollu asiansa osaavia ja mukavia.Erityisesti mieleen on jääny Kati Pargassa.Kukapa lähtis kolmen lomalaisen kans monen tunnin patikka retkelle vuoristoon,vanhaa linnaketta ihailemaan.Nyt muistellaan kuvien kera matkaa.Kiitokset Katille,toivottavasti olet vielä oppaana.Järlestit mukavan kiireettömän päivän,ei autojen meteliä,pienet kylät ja kauniit maisemat.Hyvät on ollu hotellit,vaikka on otettu aina 2 tai3 tähden.Eihän se tuo matkustaminen halpaa ole,jos et pysty äkkilähtöö ottamaan.Jos joskus vielä pääsen lähtemään reissuun otan tutun matkan järjestäjän ,miks vaihtamaan.Matkaa varatessa Oulussa ovat tytöt kertonu paikasta eikä ole isompia pettymyksiä tullu eteen reissuilla.Onhan se jonnii verran omasta asenteesta kiinni loman onnistuminen.Aurinkoisia lomia kaikille matkaaville.Lomamieli mukaan.

Arvosana matkatoimistolle:
Kummallinen höpöttäjä
23.08.2010 klo 19:54

Tähän asti olen ollt n.20 kertaa Aurinkomatkojen matkassa ja eipä ole moitetta. Olen ollut tietenkin myös muiden matkatoimistojen mukana, mutta yleisesti ottaen AM on yliveto. Kun lähtee matkalle niin kaikki tarvittava on maksettu, kun on matkan maksanut. Ei tarvitse tilata maksullisia ruokia lennolle, ei maksullisia kenttäkuljetuksia, jne. Ja matkan hinta on aina ollut kikpailukykyinen. Jos muualta olisi saanut halvemmalla, niin kyllä laatu on kornannut sen pienen hintaeron.

Arvosana matkatoimistolle:
tosi on
17.08.2010 klo 18:39

hyvä.

Arvosana matkatoimistolle:
ettinger
10.06.2010 klo 18:40

Itselläni on hyvät kokemukset Aurinkomatkoista kaupunki ja alppimatkojen osalta. Viime elokuussa olimme Aurinkomatkojen lomalla Cattolicassa Italiassa. Jossa oppaat yhtä lukuun ottamatta oli tosi surkeita. Kun aurinkomatkoilla tottunut huippu oppaisiin esim nizzan opas ollu oppaana nizzassa yli 20 vuotta ja tiesi kaikkeen vastauksen mitä vain keksi kysyä. Samaten wienissä pari yli 30 vuotta wienissä asunutta rouvaa oli oppaina ja olivat ihan loistavia. Mutta tuolla Italiassa oli muutama reilu parikymppinen mitään mistään tietämätön naikkonen. jotka luki kaiken suoraan papereista umpisurkeita. Ilmeisesti tonne rantakohteisiin on hieman vaikeampi saada Kunnon oppaita.

Leo-setä
04.06.2010 klo 16:47

Näyttää olevan sellasta hehkutusta, ettei varmaan kauheasti ole lisättävää ;-) Kesät, talvet on reissattu ympäri Eurooppaa ja pääsääntöisesti on lähes aina kaikki mennyt ihan nappiin: kuljetukset toimii, majoitukset on hyviä ja oppaat on hyviä. No - yritetään nyt muistella edes jotain parantamisen varaakin, ennen kuin alkaa hunaja valua korvista. Paluupäivät ovat usein melko "tehottomia" (kuten varmaan muillakin matkatoimistoilla); varsinkin, jos lentokenttäkuljetus on vasta iltapäivällä, huoneet pitää yleensä luovuttaa jo viimeistään keskipäivällä ja loppu aika on sitten semmoista hotellin aulassa notkumista, kun ei oikein mihinkään kuitenkaan enää ehdi lähtemäänkään. Olisi ehkä parempi lähteä ajelemaan heti huoneiden luovuttamisen jälkeen ja käydä matkalla jossain hyvässä ruokapaikassa. Kentällä kun joutuu kuitenkin odottelemaan jopa pari tuntia ja niiden ruuat on, mitä on. Yhden kerran muistan, jolloin emme olleet majoitukseen kauhean tyytyväisiä: paikka taisi olla Saalbach ja hotelli Pension Aigner (?). Koko hotellissa oli jatkuvasti epämiellyttävä lämmitysöljyn katku. No, sitä hotellia ei sitten seuraavana vuonna enää ollut Aurinkomatkojen listalla. Alppireissujen lasketteluoppaat ovat hyviä; ehkä vähän liiankin hyviä. Laskijat jaetaan yleensä kahteen ryhmään: kokeneisiin ja vähemmän kokeneisiin. Käytännössä yleensä käy niin, että iso osa kokeneistakin laskijoista haluaa vähemmän kokeneiden ryhmään ja siitä taas seuraa se, että tuokin ryhmä menee niin kovaa, ettei oikeasti vähemmän kokeneet meinaa pysyä mukana tai ainakaan saa hetkenkään hengähdystaukoa. No - siinä pakolliset urputukset. Oikein mainio matkanjärjestäjä kaikenkaikkiaan.

Arvosana matkatoimistolle:
justus
29.03.2010 klo 21:46

Aurinkomatkoille täydet pinnat! Parhaimman palvelun olemme saaneet tältä toimistolta. Oppaat ovat olleet erittäin ystävällisiä, ja huolehtivaisia heti kentältä hotelliin asti. Hotelliluokitukset pitävät tällä toimistolla paikkansa, ja hotellit ovatkin heillä laadukkaita ja huolella valittuja.

Arvosana matkatoimistolle:
notre-dame
13.02.2010 klo 22:13

Ostan lomani aina Aurinkomatkoilta, koska haluan suosia suomalaista ja koska Aurinkomatkat nyt vaan on niin hyvä! Joskus kauan sitten tuli muitakin kokeiltua, joten tiedän, mistä puhun. Aurinkomatkoilla on käyty Pariisissa, Nizzassa ja Roomassa ja kaikki on aina sujunut loistavasti.

Arvosana matkatoimistolle:
SiljaLine5
31.01.2010 klo 23:30

Juuri näin ! Aurinkomatkat on saanut huikeasti suosiota Suomessa! Eikä ihme, onhan sen palvelu erittäin hyvää !

ritu
29.01.2010 klo 19:38

25 v tehty matkoja Aurinkomatkojen kanssa ja aina ollut tosi tasokkaat hotellit ja palvelu on pelannut,olla myös kokeiltu kilpailevia mut aina palattu tuttuun firmaan..

Arvosana matkatoimistolle:
ekorem
18.01.2010 klo 22:19

Raimo ja Leena 18.01.2010 Olimme 2009. joulunajan 2 vk.Panamassa Royal DecameronissaTosi onnistunut loma,äkkilähdöllä tosi edullinen.Täysihoito oli parempi kun osasimme odottaa.Opaspalvelu tosi mahtavaa LIISA ja NOORA oli meidän oppaamme ,emme oleet saaneet sellasta opaspalvelua vaikka oli jo 37 ulkomaille tehty lomamatka.Iso kiitos!!! ps.Suosittelen

Arvosana matkatoimistolle:
1+1+1
11.01.2010 klo 18:25

Suosittelen Aurinkomatkoja kaikille! Ihan mukava matka oli! :)

Arvosana matkatoimistolle:
thaikkumatkailija
27.10.2009 klo 12:58

Thaimaan matkaoppaat olleet kautta linjan paljon ammattitaitoisempia kuin kilpailevan matkatoimiston. Ovat olleet kerrassaan loistavia oppaita.

maailmanmatkaaja
22.09.2009 klo 14:44

No Oltiin lanzarotella maraton matkalla ja maraton paikalle mentiin sitte aurinkomatkojen järjestämällä bussikyydillä. Paluukyytiä ei sitte kuulunukkaa ja se jouvvuttiin sitte rankan juoksun ja pitkän oottelun jälkeen tekemään taksilla. Niin vähän tarvittiin siihen sitä matkatoimistoo, että omatoimi matkalla oltas yhtähyvin pärjätty että ei kiitos! Liian kalliskin on mulle!

Arvosana matkatoimistolle:
Annu-Liinu
16.09.2009 klo 14:58

Kaverini sanoi käyneensä tällä sivustolla ja kirosi virusta koneessaan. Aurinkomatkat sopii urautuneille "mersu on hyvä auto" perus taviksille jotka maksavat mielestäni kohtuutonta ylihintaa. Tjäreborg ja Finnmatkat on hyvät matkatoimistot kumpikin. Aurinkomatkojen Sisilian reissu oli sairaan kallis eikä palveluista ollut tietoakaan. Jos olen oikein ymmärtänyt niin Aurinkomatkat on Finnairin tytäryhtiö. Olkoon miten on mutta ei kiitos. Asellakaan uhaten en halua enää Aurinkomatkoja. Ayia Napa voisi olla seuraava viikon kohde ehkä Finnmatkoilta. Terveisin Annu-Liinu

Arvosana matkatoimistolle:
matkalaukku
08.09.2009 klo 20:52

Olen ollut Mallorcalla, Santa Ponsassa, viettämässä tasavuosipäivää perheeni kanssa.Kaikki sujui erinomaisesti.Asiantuntevaa väkeä nämä herttaiset oppaat. Meille sattui siellä sellainen palovammajuttu. Yksi lapsi ei uskonut aurinkovoiteiden tärkeyttä. Ui ja ui, eikä välittänyt tuon taivaallista kielloista. Tuloksena rakkuloille palanut iho. Hotelliin tuli lääkäri katsomaan. Sitten matka klinikalle.Uintikielto. lääkkeet ja kivuliaat olkapäätOpas auttoi kaikessa. Jotkut teini-ikäiset lapset ovat vaan niin mahdottoman viisaita, että aurinkovoiteet on mamojen juttuja. Opetus jälleen kantapään kautta.Muuten ihana matka. Hyvä hotelli ihan rannalla.Merinäköala.Kaikki palvelut kävelymatkan päässä.

Arvosana matkatoimistolle:
Eila&Jouko
06.09.2009 klo 19:15

Erittäin kiva ja onnistunut Itävallan vaellusmatka. Suosittelen!

Arvosana matkatoimistolle:
Tiina PM
24.08.2009 klo 09:10

Kalliit matkat, toinen matkatoimisto hoiti päiväreissut. Aurinkomatkat osoitti hotellin ja ei hoitanut mitään. Lähtöpäivänä ilmestyi bussi. Kentillä ei myöskään mitään kokoontumista. Kallis toimisto jonka muutaman pettyneen käyttökerran jälkeen vaihdoin Finnmatkoihin mikä on ammattilaisten hoitama ja kaikki pelaa unelmallisesti. Aurinkomatkat on ylimainostettu ja ylimielinen rahastaja. Kuuluu Finnair konserniin mikä on valtionyhtiö ja se selittää jäykän tyylin ja rahastuksen.

Arvosana matkatoimistolle:
pari matkaa vuodessa
23.08.2009 klo 09:41

30 vuotta tyytyväinen asiakas

Arvosana matkatoimistolle:
SiljaLine5
22.06.2009 klo 17:20

Naureskelimme matkallemme, kun välilaskuja ja vuoronvaihtoja oli perä-perään, siitä aiheutui hieman harmaata hiusta, mutta selvisimme ihan hyvin, ja täälä kotona sitä ollaan :)

Arvosana matkatoimistolle:
SiljaLine5
21.06.2009 klo 20:34

hienoa oli myös se, että saimme varattua pelkän lennon espanjaan, ja sieltä bussin Madridiin. :)

Arvosana matkatoimistolle:
SiljaLine5
21.06.2009 klo 20:33

Positiivistä sinänsä, että näinkin hyvin on asiat hoidossa. En ylläty, mutta ihmettelen hyvässä mielessä. :)

Arvosana matkatoimistolle:
SiljaLine5
21.06.2009 klo 14:48

Olemme jälleen lähdössä lomalle Espanjaan kahdeksi viikoksi. Jälleen käytämme Aurinkomatkoja, entisten kokemusten vuoksi.

Arvosana matkatoimistolle:
SiljaLine5
21.06.2009 klo 14:47

Minne ikinä olemmekaan menneet, aina on asiat hoidettu loistavasti.

Arvosana matkatoimistolle:
SiljaLine5
21.06.2009 klo 14:46

Minne ikinä olemmekaan menneet, hyvin on asiat hoidettu.

Arvosana matkatoimistolle:
Olli
16.06.2009 klo 15:06

Jos ja kun aurinkomatkat myy äkkilähtöjä ovat hinnat ajoittain tosi kohdallaan. Mutta kun ainahan ei ole niitä parin, kolmen sadan reissuja saatavilla.Ja kun netistä nappaa tietää että kaikki kuuluu tähän hintaan. En ole pettynyt matkoihini, joita olen viimeaikoina tehnyt vain äkkilähtölistalta. Sain jopa viime kerralla aivan mahtavan huoneiston kun olin yksin reissussa Rodoksella Athineon hotellissa 10 päivää. Kaksiossa oli mm. kolme parveketta merinäköalalla.

Arvosana matkatoimistolle:
Jäppinen
12.06.2009 klo 19:40

Hintava perheellisten matkoille, mutta oikein hyvä ollut. Matkaoppaat osaavat asiansa ja ovat mukavia.

Arvosana matkatoimistolle:
laattamies
29.04.2009 klo 18:38

olin toukokuussa 2006 aurinkomatkojen reissulla kreikassa ja kaikki toimi helsingistä- helsinkiin todella 100% kiitettävästi ,tytöt olivat todella palvelupäällä ...todella upeaa käydä ammattitaitoisten matkanjärjestäjien matkoilla

Arvosana matkatoimistolle:
musar
13.04.2009 klo 22:51

Olimme marraskuulla Kwai JOki risteilyllä, oppaamme oli tosi mukava ja ammattitaitoinen.Kaikki pelkäsivät enemmän tai vähemmän moskiittoja, mutta hän rauhoitteli kaikkia omalla rauhalisela olemuksellaan.Ei ollut moskiitoista haittaa...

Arvosana matkatoimistolle:
terttuinkeri
09.04.2009 klo 23:53

Olimme Madeiralla Aurinkomatkojen matkalla viime vuoden lopulla. Kävimme Levadavaelluksella. Niin ihana opas oli mukana, että .... Kiitos hänelle. Ystävällinen, rauhallinen ja sujuvasanainen. Muutenkin matka oli erittäin kiva, vaikka olemme tottuneet omatoimimatkailuun.

Arvosana matkatoimistolle:
terttuinkeri
09.04.2009 klo 23:50

Olimme toissa vuonna Aurinkomatkojen matkalla Kuubassa. Matka oli ihana, kun aikaisemmin omatoimimatkailijoina itse piti huolehtia kaikesta, nyt kaikki oli jäsjestetty. Meillä oli Santiago De Gubassa hotellissa oven lukon kanssa ongelmia. Oppaamme oli erittäin rauhallinen ja ystävällinen tilanteessa, jossa meidän jo olisi pitänyt olla matkalla eteenpäin. Oikein hyvää palvelua. Meitä ei tehty syyllisiksi mihinkään, eikä me kyllä oltukkaan..

Arvosana matkatoimistolle:
Eme
06.04.2009 klo 21:25

Ihan hyvä matkatoimisto sanoisin.. Vähän voisi vaan hinnat olla edullisemmat,sitten olisin täysin tyytyväinen.

onttopohjaoy
06.04.2009 klo 16:58

Laadukas matkatoimisto kaikin puolin! Lento+kuljetukset kentältä hotellille sujuneet hyvin!

Arvosana matkatoimistolle:
Papiti
06.04.2009 klo 15:59

Aurinkomatkoilla ei tule pettymyksiä itse matkalla. Hotellit ovat tähtensä arvoisia. Nettipalvelu parhaasta päästä. Pieni miinus siitä, että äkkilähdöllä ei voi tulostaa itse matkalippua, vaan se on haettava kentältä. Ei kovin iso asia, mutta siinä hässäkässä toivoisi, että se olisi jo taskussa.

Arvosana matkatoimistolle:
Jon 45
29.03.2009 klo 23:52

Aurinkomatkojen kannattaisi harkita Turun toimiston henkilökunnan vaihtamista ennenkuin asiakkaat menevät muille matkan järjestäille. Matkanjärjestäjään olen 100%:n tyytyväinen olen kaikkialla muualla saanut huippuhyvän palvelun paitsi Turun konttorista ! ! !

Arvosana matkatoimistolle:
Jousimies Anne
26.03.2009 klo 13:56

Matka ja kaikki muu siihen liittyvä 100%...............mutta Turun toimiston tytöt eivät ole ilmeisesti tietoisiamiten toimitaan palveluammatissa. Olisi pitänyt aivan tarkkaan tietää minä päivänä ja mihin kaupunkiin, -tässä ne sitten oli-.

sikuri
22.03.2009 klo 13:29

olimme helmikuussa 2009 agadirissa aivan mahtv matka. voin suositella aurinkomatkoja-

Arvosana matkatoimistolle:
aurinkoinen
05.03.2009 klo 10:32

Olemme olleet perheen kanssa aurinkomatkojen reissuilla ja matkat ovat olleet todella hyviä. Kuljjetukset ja muu informaatio toimii hyvin. Olemme jälleen lähdössä airinkomatkojen järjestämälle matkalle luottavaisin mielin.

Arvosana matkatoimistolle:
minttumaaria74
23.02.2009 klo 14:17

Olemme usean ulkomaan matkan jälkeen todenneet aurinkomatkat meille sopivaksi matkatoimistoksi. Aina on kaikki mennyt hyvin. Myyvät sen mitä lupaavat eikä enempää (tai vähempää). Tjäreborgin kanssa on ollut huono tuuri ja Finnmatkoja emme ole uskaltaneet lähteä edes kokeilemaan

Arvosana matkatoimistolle:
PIPSA
12.02.2009 klo 19:27

Olimme Aurinkomatkojen matkalla Mexicossa, lähtöpäivä oli 14,12-08.ja seuraava 2 viikkoa oli aivan mahtava,. Retket kivoja ,,mut hurja oli kuski linjaautos ,,pikkasen välil pelotti hurjastelu. Lämmintä oli noin 30 koko 2 viikkoa. Mahtava matka . Kohteliait ja aurinkoisia ihmisiä ,Matka täys 10. Kiitos Aurikomatkoille ja Oppaille. Suosittelen muillekkin.Uusi matka suunnitteill samaan paikkaan,. Lämpimin ajatuksin -----. Terveisin Pipsa Lahdesta.

Arvosana matkatoimistolle:
rinsrenssa
10.02.2009 klo 16:56

Halvalla oon saanut 2 kertaa loistavan matkan, kun olen äkkilähdöllä lähtenyt, ei mitään moittimista. liput ym. suoraan kotiin nopeesti, ja kyydit ym. hoituu helposti! Suosittelen!!

Arvosana matkatoimistolle:
Hansu
04.02.2009 klo 09:08

Laadukas matkatoimisto kaikin puolin! Lento+kuljetukset kentältä hotellille ja hotellit "laatutavaraa". Ja vaivattomasti kaikki käypi koska kentillä aurinkomatkoilla on oppaita neuvomassa Sinua:) Turvallinen matkatoimisto.

Arvosana matkatoimistolle:
C
03.02.2009 klo 13:20

Aurinkomatkoilla on mielestäni hotellien laatu ehkä keskitasoa parempaa. (huom, itse en ole matkustanut aurinkomatkoilla, mutta todella paljon katsellut hotelleja ja vertaillut hintoja). Hinnat ehkä hitusen keskimääräistä kalliimpia. Toimistossa saatu palvelu oli aika hapanta :S Uskon kuitenkin että tulen matkustamaan Aurinkomatkoilla tulevaisuudessa.

Arvosana matkatoimistolle:
maria
20.01.2009 klo 10:14

Olimme muutama vuosi sitten Aurinkomatkojen pakettimatkalla Kuubassa. Kaikki toimi tosi hyvin. Oppaat olivat mukavia ja asiantuntevia. Paluu lentomme viivästyi, joten hotellilta lähtö siirtyi tunneilla. Oppaat soittivat kaikille huoneisiin jo aamulla ja ilmoittivat, että saamme pitää huoneet aivan lähtöömme saakka. Oikein onnistunut matka siis.

Arvosana matkatoimistolle:

Kokemuksia matkatoimistosta: Aurinkomatkat


Arvosana matkatoimistolle:

Nimimerkkisi:

Vierailijoiden tulee vastata allaolevaan kysymykseen spämmin välttämiseksi.
Liity Napsuun, niin sinun ei tarvitse vastata näihin kysymyksiin enää.Pieni hetki, sivua ladataan.