Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

STS Alppimatkat

STS Alppimatkat logo
  • Osa ruotsalaista STS Alpresor Ab:ta.
  • Järjestää alppimatkoja talvikaudella ja vaellus- ja golfmatkoja kesäkaudella.
  • Mahdollisuus ostaa all inclusive -paketteja, joihin kuuluu lennot, majoitus, ruokailut ja hissiliput.
  • Toimistoja seuraavissa kaupungeissa: Helsinki

STS Alppimatkat: Kokemuksia

Kerro kokemuksistasi!

Oletko ollut matkalla, jonka STS Alppimatkat on järjestänyt? Suosittelisitko tätä matkatoimistoa muille? Kerro kokemuksistasi!

Voit kertoa esimerkiksi matkajärjestelyjen toimivuudesta, opaspalveluista, matkatoimiston järjestämistä retkistä ja asiakaspalvelusta.

Hannu
23.10.2023 klo 18:57

Huono asiakaspalvelu toimistossa ja muutenkin jos tulee jotain ongelmaa kohteessa. Härski rahastus jos joutuu perumaan reissun puolivuotta enne matkaa, pidättivät 400€ En voi suositella!

Vaeltaja
13.02.2023 klo 01:27

Olen ollut STS:n kautta Bad Gasteinissa kesällä 2019. Matka oli todella onnistunut. Hotelli oli hyvä, kolmen ruokalajin illalliset erinomaiset, lennot Finnairilta. Kaikki järjestelyt pelasivat, osallistuimme monille retkille, mutta ohjatuille vaelluksille emme. Vaelsimme kyllä, mutta omatoimisesti. Palvelu oli hyvää, paitsi hotellin paikallinen respa (paikalla vain osan aikaa) oli töykeä, jos hänelle esitti lisäkysymyksiä. Positiivinen yllätys olivat edulliset hinnat kohteessa ravintoloissa ja kahviloissa. Itse en kaipaa STS:n oppaita kanssani aikaa viettämään, vaan valitsen pakettimatkan toimivien järjestelyiden takia. Hintojen vertailu on myös osoittanut että ei ole kovin yksinkertaista toteuttaa yhtä tasokasta lomaa itse järjestelleen, tai ei siinä ainakaan juuri voita. Arvostan esimerkiksi sitä, että illalliselle oli varattu valmiiksi sama pöytä joka päivälle, mikä teki siitä vaivatonta.

Arvosana matkatoimistolle:
Viimeinen kerta
30.09.2022 klo 20:17

Tosella huono, sekä kohteessa että asiakaspalvelu ennen matkaa… Maksettuja kyytejä odotettiin turhaan . Vuokrasimme lopulta auton

Huono
30.09.2022 klo 08:22

En suosittele kenellekään, asiakaspalvelussa osaamatonta väkeä jolla ei ole valtuuksia päättää mistään asioista. Ylempi porras ei vastaa mihinkää.

Varokaa
28.09.2022 klo 10:05

Terve!

Asiakaspalvelu ala-arvoista, eivät noudata, alan yleisiä ehtoja esim peruutus tilanteissa, luottavat kuluttaja-asiamiehen 1,5 vuoden jonoihin... rahat jotka olette, heille jo maksaneet, eivät varmasti tule takaisin... eli jo varausmaksu on päätös matkan ostamisesta...eivät noudata minkäänlaisia alan aikarajoja tai sopimusehtoja.

Herra numero 7 HUS:lla
03.11.2021 klo 22:11

Helmikuun 2020 lopulla Val Gardenassa. Kallein hotelli ja siellä oli jo käsidesit joka paikassa!!!!!Eli olivat jo tietoisia coronasta. Oppaat ymmällään vaikka muutaman sadan kilometrin päässä alkoi viikon puolivälissä kuolla satoja ihmisiä. POHJOIS-Italialaisilla oli myös hiihtolomaviikko ja olivat hyvin edustettuina myös kylässämme. Valitettavasti saimme taudin ja tietoomme tuli vielä kolme muuta \\\"onnekasta\\\". Matkoja myytiin vielä 3 viikkoa maaliskuun alussa. Huonoa tilannetajua matkanjärjestelijältä.

Arvosana matkatoimistolle:
Vieras
12.03.2020 klo 19:00

Toimii niin kauan kun mitään ongelmaa ei satu. Tosi liukasta porukkaa jos näin käy.

Arvosana matkatoimistolle:
M
20.01.2020 klo 13:54

Kyllä huonompaa palvelua saa etsiä.

Arvosana matkatoimistolle:
Maija
15.07.2019 klo 13:45

Kiinnostus varaajaan kysymyksiin häviää, kun matka maksettu. Vastuutonta ja heikkotasoisia ”olankohautus”-palvelua. En suosittele, vaikka kohteet hyviä.
0 tähteä.

Alppien kävijä
24.02.2019 klo 17:13

St Anton; ei kehumista; oppaat ruotsalaisia tai ruotsinmielisiä; yhteisiä hiihtoretkiä tosi vähän; muutenkin huonot järjestelyt; seuraavalla kerralla omatoimimatkalle

Arvosana matkatoimistolle:
Hessu
26.08.2018 klo 19:28

Bad Gasteinin Plus-vaellus erinomainen, oppaat loistavat. Olimme tosin ruotsalais-norjalaisessa ryhmässä, minä ja tyttäreni olimme ainoat suomalaiset jotka uskaltautuivat plus-ryhmään. Kieli oli sitten ruotsia ja välillä englantia, mutta hyvä porukka oli. Voi kyllä suositella esim. etelän rantaloman sijaan.

Kerran vuodessa viikko alpeilla
10.02.2018 klo 10:45

Ollaan neljä kertaa käytetty STS:ää ja homma toimii kunnes tulee joku ongelma. Meillä oli puolihoito St.Antonissa ja ravintola mokas oikeen kunnolla. Ravintola ei tietenkään hirveesti välittänyt asiakkaistaa, niitähän St.Antonissa riittää. Mutta ettei matkatoimistokaan kanna vastuuta oli yllätys.
En suosittele enkä käytä enää itsekään tätä firmaa. Ennemmin näen itse vaivaa ja teen omatoimireissun. Sääli ettei Aurinkomatkat enää järjestä hiihtomatkoja.

Arvosana matkatoimistolle:
Käppäilijä
25.07.2017 klo 17:08

Kesällä 2017 olin STS:n vaellusmatkalla. Järjestelyt sinänsä hyviä, oppaissa tai hotelleissa ei omaan vaatimustasoon valittamista. Vaelluksilla lähinnä keski-ikäisiä ihmisiä ja vaellukset ns. helpossa ja keskivaativassa ryhmässä lyhyitä eivätkä fyysisesti kovinkaan haastavia, jos on yhtään liikuntaa harrastava. Maisemat hienoja toki, mutta jos tähtäimessäsi on liikunnallinen loma, jolla haluat iltaisin tuntea tehneesi jotain, en suosittelisi tätä vaellusmatkaa.

Arvosana matkatoimistolle:
Elmeri
03.08.2015 klo 15:50

Olen ollut vaikka kuinka monta kertaa hiihtoreissulla, ei ole valittamista yhdestäkään reissusta. Ihan pieniin kohteisiin ei olla menty eikä mennäkkään ja majoituskaan ei ole ollut niitä halvimpia. Hyvällä matkaporukalla mahtavia reissuja. Niin ja kokemusta on myös omatoimireissuista ilman matkatoimistoja. Kaikkiallehan missä voi hiihtää ei alppimatkojen kanssa pääse.

ski ittam
05.04.2015 klo 17:06

Saalbachissa talvella 2014. Ihan ok matkanjärjestäjä,kaikki toimi ammattimaisesti,joten ei valittamista. Matkan hintaan kuuluneet illalliset ei kovin kummoisia olleet,mut eipä niiltä paljon odotettukaan. Parina iltana tuli käytyä syömässä \'oikeassa\' ravintolassa ja se on täysin eri juttu,eikä hinnatkaan ole pahoja.

Arvosana matkatoimistolle:
Freeheel59
11.02.2015 klo 20:20

Sauze D\'oulx Italia 24.-31.01.2015 Valikoimissa ollut all inclusive majoitus Villa Daniela oli katastrofi: oppaat eivät olleet tutustuneet ko. majoitukseen, sillä edes sisäänkäynti ei tuloyönä ollut selvillä. Huoneet olivat vetoisia räjähtäneiden ikkunoiden ja ovien takia ja kylpyhuone oli alle romanialaisen maalaismajoituksen tason, sillä pari suihkuverhoa erotti puuritilätilan wc-pytystä ja lavuaaritilasta. Matkatoimisto muutti kotisivuilleen kyseisen majoituskohteen kuvausta hieman oikeampaan suuntaan matkamme jälkeen, joka antaa varsin luotettavan vaikutelman matkanjärjestäjän rehellisyydestä. Pahoittelut heidän taholtaan tosin lämmitti sydäntä ja sai hukkaan valuneet eurot tuntumaan mitättömiltä heidän ponnisteluihinsa verrattuna suomalaisen alppimatkailun pioneereina.

Arvosana matkatoimistolle:
Iras
25.06.2014 klo 18:21

Olin tänä kesänä Alppimatkojen vaellusmatkalla ja olin todella tyytyväinen. Oppaat olivat ystävällisiä ja auttavaisia, vaellusjärjestelyt erinomaisia ja hotelli hyvä runsaine aamupaloineen ja illallisineen. Kun sääkin vielä sattui suosimaan, niin voin kyllä suositella Alppimatkojen vaelluspakettia niin nuorille kuin vanhoillekin!

Arvosana matkatoimistolle:
PAHJUK
17.10.2010 klo 08:36

moi olaan oltu 4 kertaa ja kaikki pelaa loistavasti suosittelen lämoimästi kaikille todella vaivaton tapa käydä laskettelemassa....

Arvosana matkatoimistolle:
Jubu
20.05.2009 klo 15:47

Olen ollut Alppimatkojen reissulla kaksi kertaa. Lennot ja oppaat ok, hotellit muuten ok mutta all-inclusive-pakettien illallisissa ei ollut kehumista. Ruokaa oli riittävästi mutta laatu oli koulu/laitostasoa.

Arvosana matkatoimistolle:
simpura
02.03.2009 klo 19:02

Hyvin on matkat pari kertaa sujuneet alppimatkoilla. Ainoastaan lennot Blue 1 koneella hieman ala-arvoisia, mutta oppaat ja hotellit on olleet tosi hyviä.

Kokemuksia matkatoimistosta: STS Alppimatkat


Arvosana matkatoimistolle:

Nimimerkkisi:

Vierailijoiden tulee vastata allaolevaan kysymykseen spämmin välttämiseksi.
Liity Napsuun, niin sinun ei tarvitse vastata näihin kysymyksiin enää.Pieni hetki, sivua ladataan.