Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Aktiv-Resor

Aktiv-Resor logo
  • Perustettu vuonna 1986.
  • Järjestää omatoimimatkoja eksoottisiin matkakohteisiin.
  • Järjestää myös räätälöityjä häämatkoja.
  • Toimistoja seuraavissa kaupungeissa: Helsinki

Aktiv-Resor: Kokemuksia

Kerro kokemuksistasi!

Oletko ollut matkalla, jonka Aktiv-Resor on järjestänyt? Suosittelisitko tätä matkatoimistoa muille? Kerro kokemuksistasi!

Voit kertoa esimerkiksi matkajärjestelyjen toimivuudesta, opaspalveluista, matkatoimiston järjestämistä retkistä ja asiakaspalvelusta.

Jane
15.10.2013 klo 13:46

Syksyllä 2012 kiertelin muutamissa Australian peruskohteissa. Aktiv-Resorin kautta toimi järjestelyt kaikki hyvin: lennot ja hotellit olivat kaikki ok ja hyvillä paikoilla. Mutta erityisesti bussireissu kuljettaja-oppaineen oli hyvä. Sain jo etukäteen matkasta hyviä vaihtoehtoja ja asiantuntevaa opastusta matkatoimistosta!

Arvosana matkatoimistolle:
Sanna
09.06.2013 klo 14:42

Aktiv-Resor järjesti meille ikimuistoisen häämatkan! Vaikka olimme kokemattomia reissaajia, 5 viikkoa jenkeissä ja havaijilla meni enemmän kuin loistavasti!! Suosittelen lämpimästi Aktiv-Resoria!

Arvosana matkatoimistolle:
Iloisesti yllätetty asiakas
30.12.2011 klo 14:36

Aivan ihana häämatka! Mauritiukselle Frankfurtin kautta ja paluumatkalla yö Pariisissa. Järjestelyistä täysi kymppi. Meille osattiin tehdä juuri toiveidemme mukainen matka ja enemmänkin. Mies lupaillut uusintaa kymmenvuotishääpäivänä... Ehdottomasti aktiv resorilla.

Arvosana matkatoimistolle:
SiljaLine5
21.09.2009 klo 11:11

ok. :)

onttopohjaoy
06.04.2009 klo 19:55

matkakokonaisuudet suunnitellaan ja tehdään mittatilaustyönä ja olen ollut tyytyväinen varsinkin Australian matka oli ihan jees

Arvosana matkatoimistolle:

Kokemuksia matkatoimistosta: Aktiv-Resor


Arvosana matkatoimistolle:

Nimimerkkisi:

Vierailijoiden tulee vastata allaolevaan kysymykseen spämmin välttämiseksi.
Liity Napsuun, niin sinun ei tarvitse vastata näihin kysymyksiin enää.Pieni hetki, sivua ladataan.