Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Fort Myers

Matkakohteita Fort Myersin lähellä

Suosittuja hotelleja Fort Myersissa

  • Cape Coralin luksushuvilat

    Vietimme pari viikkoa maaliskuussa 2011 Cape Coralissa, joka on iso saari Fort Myersin edustalla. Cape Coralissa on vuokrattavana satoja ellei tuhansia luksusluokan huviloita kohtuuhintaan. Kanavien rannoilla sijaitsevat huvillat on varusteltu loisteliaasti omilla uima-altailla ja porealtailla. Yleensä joka makuuhuoneessa on omat kylpyhuoneet. Vuokrasimme huvilan saksalaisen firman kautta ja kaikki toimi täsmällisesti. Huvilasta maksettiin varausmaksu, varsinainen vuokra 1 kk ennen vuokrausta sekä vakuusmaksu. Vakuusmaksusta ennen palautusta vähennettiin sähkönkulutus, joka oli meillä noin 50 €. Loppusiivous ja lakanat sekä pyyhkeet sisältyivät hintaan. Sen sijaan wc-papeerit ym. piti käydä hankkimassa alkuun itse. Auto on ehdoton, mutta jopa luksuluokan auton vuokraaminen edullista ja bensa ei paljoa maksa. Kaikki on suunniteltu autolla ja isolle maasturillekin parkkipaikka löytyi kivuttomasta (paitsi Miami Beachilta).Viimeksi lensimme Lontooseen, jossa vietimme kolme yötä ja sitte...  Lisää...

    Vietimme pari viikkoa maaliskuussa 2011 Cape Coralissa, joka on iso saari Fort Myersin edustalla. Cape Coralissa on vuokrattavana satoja ellei tuhansia luksusluokan huviloita kohtuuhintaan. Kanavien rannoilla sijaitsevat huvillat on varusteltu loisteliaasti omilla uima-altailla ja porealtailla. Yleensä joka makuuhuoneessa on omat kylpyhuoneet. Vuokrasimme huvilan saksalaisen firman kautta ja kaikki toimi täsmällisesti. Huvilasta maksettiin varausmaksu, varsinainen vuokra 1 kk ennen vuokrausta sekä vakuusmaksu. Vakuusmaksusta ennen palautusta vähennettiin sähkönkulutus, joka oli meillä noin 50 €. Loppusiivous ja lakanat sekä pyyhkeet sisältyivät hintaan. Sen sijaan wc-papeerit ym. piti käydä hankkimassa alkuun itse. Auto on ehdoton, mutta jopa luksuluokan auton vuokraaminen edullista ja bensa ei paljoa maksa. Kaikki on suunniteltu autolla ja isolle maasturillekin parkkipaikka löytyi kivuttomasta (paitsi Miami Beachilta).Viimeksi lensimme Lontooseen, jossa vietimme kolme yötä ja sitten Virgin Atlanticin jumbolla Miamiin. Sieltä iso Chevrolet Traverse (SUV) alle ja läpi Floridan Cape Coraliin. Auton vuokrasimme Suomesta välitysfirman kautta. Suoraan Miamista vuokraten auto olisi ollut paljon kalliimpi. Traverse, vapaat kilometrit, 0-omavastuun vakuutus ja tankillinen bensaa 10 vuorokaudeksi 350 euroa! Kannattaa ostaa myös Sunnypass, jonka ansiosta voit ajaa suoraan läpi tietullien ja esimerkiksi Miamissa pääsee ajamaan täysin omaa ruuhkatonta kaistaa keskustaan. Lähellä on mahtavat ostosmahdollisuudet Miramar-outletmyymälöissä merkkituotteita uskomattoman halvalla. Ostokset samasta liikkeestä kannattaa ottaa kerralla koko porukalle, sillä hinnat ovat sitä halvemmat, mitä enemmän ostat. Tuonne todella kannattaa mennä laukut tyhjänä... Päiväretken evergladesiin ehtii tekemään hyvin, samoin Miamiin. Kävimme yhden päivän aikana myö Key Westissä, mutta kyllä siinä sai ajaa... Cape Coral on todella rauhallinen paikka, jossa palvelu pelaa. itse et kanna edes ostoksia autolle ja silti kaupan palvelijoiden rinnassa on lappu "please do not tipping". Seuraava matka on jo varattu maaliskuulle. Tarkoituksena nyt käydä kalastelemassa, ehkä yhden yön retki Orlandoon ja tietysti ostoksille. Tällä kertaa lennämme New Yorkiin ja vietämme siellä muutaman yön ja Nykistä suoraan Fort Myersiin.

    Kohde: Fort Myers, Yhdysvallat (USA) Kategoria: Fort Myersin muita vinkkejä
    Lisätty: 17.08.13 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Fort Myersissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Fort Myersissa

Kysymyksiä Fort Myersista

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Onko sinulla kuvia Fort Myersista?

Fort Myersista ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Fort Myersissa?

Lisää matkakuvasi Napsuun!

Oletko menossa Fort Myersiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Fort Myersissa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Fort Myersissa. Oletko sinä vieraillut Fort Myersissa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Fort Myersista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Yhdysvallat (USA)
Etäisyys Helsingistä: 8339 km
Lentoaika-arvio:[1] 10h 10min
Rahayksikkö: Yhdysvaltain dollari
Valuuttakurssi (1 EUR): 1,18 USD

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT -4
Aikavyöhyke (virallinen): GMT -5
Aikaero Suomeen: -7

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: A  B  
Jännite ja taajuus: 120 V, 60 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +1
Yleinen hätänumero: 911
Ambulanssi: 911
Palokunta: 911
Poliisi: 911

Hyödyllisiä linkkejä 

Suomen suurlähetystö Yhdysvalloissa
Yhdysvaltain suurlähetystö
Suositeltavat rokotukset: Yhdysvallat (USA)
Englanninkielinen Wikipedia: Fort Myers
Ulkoministeriön matkustustiedote: Yhdysvallat (USA)
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Fort Myers
Pieni hetki, sivua ladataan.