Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Saint Vincent ja Grenadiinit

Sääennuste

Fri
Pilvetöntä
-
Sat
Mahdollisia sadekuuroja
+23°C
Sun
Puolipilvistä
+24°C
Mon
Mahdollisia sadekuuroja
+23°C
Tue
Mahdollisia sadekuuroja
+24°C

 • TOBAGO CAYS

  Grenadiineihin kuuluvista saarista Tobago Cays´sta sanotaan,että se on lähempänä taivasta kuin paratiisia,pitää paikkansa valkoisina hiekkarantoineen,kristallinkirkkaine vesineen ja luontoelämänsä takia.Saaret ovat kansallispuistossa,jonne kerätään pääsymaksu,kuitenkin ne ennenpitkää rakastetaan kuoliaaksi.Niitä ympärli ns.Horseshoe-riutta,jonka sisäpuolella ihmeellinen rauha snorklata vedenalaisessa paratiisissa vesikilpikonnein ja värillisten kalojen keskellä. Saarelle menimme kumiveneellä,joka ainoa mahdollisuus,näimme maakilpikonnia ja iguaaneja kivettyneinä ikuisuuskatse jäykistyneenä ja liikkuen hitaasti,kaktus maailma oli runsas ja korkeimmalta paikalta näkymä merelle huike,kun tummina kuulsi veden alta korallriutan muodot.

  Kohde: Saint Vincent ja Grenadiinit Kategoria: Saint Vincent ja Grenadiinien nähtävyydet
  Lisätty: 25.05.09 Lähettäjä: PateT
 • TONY´s bar WALLILABOU

  Tonys bar on ihanan hiekkarannan tuntumassa Wallilabou baylla St.Vincent ja Grenadiineilla.Paikalla lavasteita Pirates of Caribbean filmauksen ajoila.Tosin aika huonoon kuntoon ovat päässeet vuosien varrella,mutta jos leffasta muistaa jotakin,ovat ne niitä. Tony itse on hauska veikko ja rakentelee 80%sta rommista vaikka mitä drinksuja ja kertoilee vuolaan iloisena kuvausjuttuja.Baari on itseasiassa ruokorakennelma,koristeltu monilla lipuilla ja vieraiden valokuvilla ja postikorteilla,mutta kait kestävä ja kotolla varustettu.Sähkökatkoja vähänväliä ja generaattorin ääntä kuului. Kovin kansainvälinen baari on,illalla tsekki-puolalainen lääkäriporukka keskenään melkein nyrkkitappelussa,sitä yhdistelmää tänä vuonna(2009)on paljon Karibialla.Näimme "poikaporukoita" aivan änkyräkännissä lastaavan veneitään,tippuivat joskus lankulta mereen tai ainakin kassit tputosivat.Kaikki tämä hirveän älämölön kanssa;kurva-huutoja Tarzanin tyyliin.Sääliksi käy vuokrakipparia moisen gastin kanssa. ...  Lisää...

  Tonys bar on ihanan hiekkarannan tuntumassa Wallilabou baylla St.Vincent ja Grenadiineilla.Paikalla lavasteita Pirates of Caribbean filmauksen ajoila.Tosin aika huonoon kuntoon ovat päässeet vuosien varrella,mutta jos leffasta muistaa jotakin,ovat ne niitä. Tony itse on hauska veikko ja rakentelee 80%sta rommista vaikka mitä drinksuja ja kertoilee vuolaan iloisena kuvausjuttuja.Baari on itseasiassa ruokorakennelma,koristeltu monilla lipuilla ja vieraiden valokuvilla ja postikorteilla,mutta kait kestävä ja kotolla varustettu.Sähkökatkoja vähänväliä ja generaattorin ääntä kuului. Kovin kansainvälinen baari on,illalla tsekki-puolalainen lääkäriporukka keskenään melkein nyrkkitappelussa,sitä yhdistelmää tänä vuonna(2009)on paljon Karibialla.Näimme "poikaporukoita" aivan änkyräkännissä lastaavan veneitään,tippuivat joskus lankulta mereen tai ainakin kassit tputosivat.Kaikki tämä hirveän älämölön kanssa;kurva-huutoja Tarzanin tyyliin.Sääliksi käy vuokrakipparia moisen gastin kanssa. Lähikylään kävelymatka mäkeä ylös ja jyrkästi alas autotietä myöten,jonka varrella viehättäviä karibialaistyylisiä taloja ja pari kirkkoa.Tie myötäilee rantaa,joten näköalat huikeat Karibian merelle.

Oletko käynyt Saint Vincent ja Grenadiineilla?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Saint Vincent ja Grenadiineilla

Kysymyksiä Saint Vincent ja Grenadiineilta

kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Saint Vincent ja Grenadiineille?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Saint Vincent ja Grenadiineilla?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Saint Vincent ja Grenadiineilla. Oletko sinä vieraillut Saint Vincent ja Grenadiineilla? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Saint Vincent ja Grenadiineista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Saint Vincent ja Grenadiinit
Virallinen nimi: Saint Vincent ja Grenadiinit
Englanninkielinen nimi: Saint Vincent and the Grenadines
Pääkaupunki: Kingstown
Pinta-ala: 392 km²
Asukasluku (2005): 118 000
Suurimmat uskontokunnat: anglikaanit, helluntailaiset, metodistit, katolilaiset, hindut
Itsenäistynyt vuonna: 1979
Viralliset kielet: englanti
Puhutuimmat kielet: kreolienglanti, englanti
Englanninkielinen nimi: Saint Vincent and the Grenadines
Etäisyys Helsingistä: 8529 km
Lentoaika-arvio:[1] 10h 30min
Rahayksikkö: Itä-Karibian dollari
Valuuttakurssi (1 EUR): 3,21 XCD

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT -4
Aikaero Suomeen: -7

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: A  C  E  G  I  K  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +1784
Yleinen hätänumero: 999 tai 911
Ambulanssi: 999 tai 911
Palokunta: 999 tai 911
Poliisi: 999 tai 911

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Saint Vincent ja Grenadiinit
Englanninkielinen Wikipedia: Saint Vincent ja Grenadiinit
Suomenkielinen Wikipedia: Saint Vincent ja Grenadiinit
Ulkoministeriön matkustustiedote: Saint Vincent ja Grenadiinit
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Saint Vincent ja Grenadiinit
Pieni hetki, sivua ladataan.