Puerto Vallarta

Puerto Vallarta

Puerto Vallartan sääennuste

ke 22.5.

Selkeää
35°C | 21°C
5 m/s

to 23.5.

Osittain pilvistä
34°C | 21°C
5 m/s

pe 24.5.

Osittain pilvistä
35°C | 21°C
5 m/s

la 25.5.

Selkeää
34°C | 21°C
5 m/s

su 26.5.

Selkeää
34°C | 21°C
5 m/s

ma 27.5.

Selkeää
33°C | 21°C
5 m/s

Koe Puerto Vallarta

Puerto Vallartan hotellit

Matkakohteita Puerto Vallartan lähellä

 • Surffausta ja sukellusta Puerto Vallartassa

  Olimme marraskuussa 2017 Puerto Vallartassa. Paikalliset ihmiset ovat uskomattoman ihania ja avuliaita. Resortti hotellien alueelle emme suosittele menemistä, vaan kannattaa keskittyä Zona Romantican läheisyyteen, jossa parhaat ruokapaikat, rannat ja tunnelma sijaitsee. Kaupustelijoita on paljon rannoilla, mutta niitähän on joka turistipaikassa. Suosittelen paikallisten Danielin "Vallarta Surf n' Dive" ja Sayulitassa Davidin "Surf'n Sayulita Surf School" surffaukseen ja sukeltamiseen. Tyypit ovat todella hauskoja, loistavia opettajia ja puhuvat englantia. David on erinomainen surffiopettaja, jonka tunnilta varmasti lähdet hymyissä suin.

  Kohde: Puerto Vallarta, Meksiko Kategoria: Puerto Vallartan aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 27.02.18 Lähettäjä: Vieras
 • Liikenne ja kadut

  Liikenteen rytmi on varsin hektinen ja autoilijat eivät juurikaan väistä jalankulkijaa. Rantakatu hotellialueella 6-8 kaistainen ja kadun ylittäminen vaatii pelisilmää. Jalankulkijoille ei ole liikennevaloja ollenkaan, vaan on seurattava autojen liikennevaloista liikenteen pysähtyminen. Jalkakäytävät välillä todella korkeita, kapeita ja epätasaisia.

  Kohde: Puerto Vallarta, Meksiko Kategoria: Puerto Vallartan vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 02.12.17 Lähettäjä: Pölypeikko
 • La Casa de Mi Compadre

  Surffibaari, jossa tarjolla maukasta ruokaa varsin kohtuulliseen hintaan. Isäntäväki ystävällistä ja palvelu tapahtui pieni pilke silmäkulmassa. Rennon meiningin ja hyvän ruoan vuoksi tässä tuli käytyä kolmen iltana syömässä. Suosittelen kalaa nimeltä Mahi Mahi (dolphinfish) kolmella tavalla laitettuna. Valkosipulin vihaajat voivat kiertää paikan kaukaa. Hintataso varsin edullinen. Negatiivisena: ilmastoinnin puuttuminen (tuulettimia) ja katumelu (sijainti pääkadun varressa).

  Kohde: Puerto Vallarta, Meksiko Kategoria: Puerto Vallartan ravintolat ja baarit
  Lisätty: 02.12.17 Lähettäjä: Pölypeikko
 • Villas Vallartas

  Hotelli: Canto Del Sol Plaza Vallarta All Inclusive

  Canto Del Solin sivuhotelli, jossa tarjolla myös pelkkä aamiaismajoitus. Siisti koruton paikka, jossa ystävällinen henkilökunta. Huone kohtuullisen tilava ilmastoinnilla ja keittiövarustuksella. Aamiaistarjoilu kovin samanlainen matkan jokaisena aamuna. Pöydästä puuttuivat kaikki salaatit ja leikkeleet. Keitettyjä tai paistettuja perunoita sen sijaan löytyi ja tietysti paikallista maissihöystöä asiaankuuluvine lisukkeineen. Hedelmiä kohtuullisen hyvä valikoima. Hotellin sijainti oli hyvä lähellä rantakatua, josta pääsi bussilla tai kävellen kätevästi keskustaan. Ranta parinsadan metrin päässä ja kohtuullisen siisti.

  Kohde: Puerto Vallarta, Meksiko Kategoria: Puerto Vallartan hotellit
  Lisätty: 02.12.17 Lähettäjä: Pölypeikko
 • Ravintola Rivercafe

  Zona Romanticaa sivuavassa saaressa. Ruoka todella maukasta, joskin hintatasoltaan hieman keskiverron yläpuolella. Erikseen aamiais-, lounas- ja päivällismenut. Palvelu "kuin vanhaan hyvään aikaan" hovimestareineen ja pöytäkohtaisine tarjoilijoineen. Hintataso kolmen ruokalajin illalliselle juomineen n.1500-1800 MXN (75 - 90€) kahdelta hengeltä. Hyvän lounaan hinta n. 800-1000 MXN (40-50€)

  Kohde: Puerto Vallarta, Meksiko Kategoria: Puerto Vallartan ravintolat ja baarit
  Lisätty: 02.12.17 Lähettäjä: Pölypeikko

Oletko käynyt Puerto Vallartassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Puerto Vallartassa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Puerto Vallartaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Pölypeikko

Kohde: Puerto Vallarta
Ajankohta: Marraskuu 12, 2017 - Marraskuu 26, 2017
Kommentti: Aurinkomatkojen valmismatka Finskin uudella reitillä. Kohde on hieno ja monipuolinen. Kaupungilla turvallista liikkua, jos ei lasketa kompurointivaaraa. Missään vaiheessa ei tullut olo, että olisi tarvinnut pelätä. Kadut ja jalkakäytävät epätasaisia ja kovin kapeita. (Ei lastenrattaille, eikä rollaattoreille.) Julkinen liikenne toimii ja on edullista. Paikallisbussi maksoi 7,5 MXN (n.0,25€) ja taksi muutaman kilometrin matkalle 70-100 MXN (3,5 -5€). Ihmiset ystävällisiä ja kaikki palvelut toimivat. Ravintoloita monentasoisia, mutta kaikkialla ruoka hyvää eikä mitään vatsanpuruja tullut. Aurinkomatkoilla oli vielä kohteen opettelu menossa ja opastukset aika vaisut, mm. siellä ollessamme juhlittiin Meksikon vallankumouksen muistopäivää, josta Aurinkomatkojen oppailta ei herunut puolta sanaa. Kaupungilla kuitenkin aika näyttävät paraatit ja muita tapahtumia.Parilla retkellä mukana, joista Sayulita ihan fiasko. Istumista bussissa enemmän, kuin aikaa kohteessa. Värikäs kalastajakylä osottautui varsin tavalliseksi ostosalueeksi. Oppaalta ei herunut tietoa kuin kyselemällä (ja sekin googlattua). Toinen retkemme oli myös kotimaisen matkanjärjestäjän kautta, mutta sen operoi paikallinen Vallarta Adventures. Retki suuntautui veneellä(isohko katamaraani) Yelapan pieneen kylään, johon ei pääse autolla. Matkalla poikkesimme snorklaamaan Majahuitasin rannalle. Kohde ja matka hienot. Katamaraanin miehistö huolehti ja palveli erittäin ystävällisesti ja vetivät vielä lopuksi mielettömän esityksen.Täydet pisteet paikalliselle toimijalle. Hienon retken kruunasi valaskaksikko, jotka tulivat paluumatkalla esittäytymään ja kipparimme pysäytti veneen niiden läheisyyteen. Muutenkin jäi kuva, että luonto otetaan huomioon todella suuresti. Hotellinamme oli Villas Vallartas, joka oli varsin koruton, mutta siisti paikka. Ainoa miinus aamiainen, josta puuttuivat niin vihreät, kuin leikkeleet. Jäi tunnelma, että vielä uudestaa, mutta ei Aurinkomatkoilla.

Tanjuska43

Kohde: Puerto Vallarta
Ajankohta: Joulukuu 10, 2017 - Joulukuu 25, 2017
Kommentti: Onko ketään lähdössä tuolloin täältä Keski-Suomesta Hki-vantaalle ja sieltä Puerto Vallartaan. Kimppakyyti ois kiva, ja aikuista seuraa 4- kymppiselle friidulle ja aikuiselle jäbikselle.

maaru72

Kohde: Puerto Vallarta
Ajankohta: Marraskuu 05, 2017 - Marraskuu 20, 2017
Kommentti: Hei!\r\n\r\nOnko kukaan napsulaisista matkustamassa Puerto Vallartaan huomenissa?

Pölypeikko

Kohde: Puerto Vallarta
Ajankohta: Marraskuu 2017
Kommentti: Kaksi viikkoa Puerto Vallartassa. Onko kokemuksia luontokohteista, sukelluksesta, snorklauksesta jne?\r\nPölypeikko

Oletko vieraillut Puerto Vallartassa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Puerto Vallartasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Meksiko
Englanninkielinen nimi: Puerto Vallarta
Etäisyys Helsingistä: 9987 km
Lentoaika-arvio:[1] 12h 10min
Rahayksikkö: Meksikon peso
Valuuttakurssi (1 EUR): 18,01 MXN

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT -5
Aikavyöhyke (virallinen): GMT -6
Aikaero Suomeen: -8

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: A  B  
Jännite ja taajuus: 120 V, 60 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +52
Yleinen hätänumero: 066, 060 tai 080
Ambulanssi: 066, 060 tai 080
Palokunta: 066, 060 tai 080
Poliisi: 066, 060 tai 080

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Meksiko
Suomen suurlähetystö Meksikossa
Meksikon suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Puerto Vallarta
Ulkoministeriön matkustustiedote: Meksiko
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Puerto Vallarta
Pieni hetki, sivua ladataan.