Akumal

valmismatkat

Etsi valmismatkat

Akumalin sääennuste

ke 24.7.

Selkeää
34°C | 24°C
4 m/s

to 25.7.

Selkeää
34°C | 24°C
3 m/s

pe 26.7.

Osittain pilvistä
34°C | 24°C
3 m/s

la 27.7.

Pilvistä
34°C | 24°C
4 m/s

su 28.7.

Sadetta, Osittain pilvistä
34°C | 24°C
4 m/s

ma 29.7.

Selkeää
34°C | 23°C
4 m/s
Lisää valmismatkoja Akumaliin

Koe Akumal

Akumalin hotellit

Matkakohteita Akumalin lähellä

 • Akumal

  Matkanjärjestäjänä Finnmatkat Meksikossa ja suuria ongelmia ei tullut vastaan. Pieniä tietämättömyydestä johtuvia ongelmia oli. Hotellikylä oli valtaisa, joten alkulomasta tuli tarvottua aika tavalla, koska emme tienneet, että hotellin alueella liikennöi kuljetus, joka on hotellivieraille maksuton. Kuljetus käsitti valtavan hotellikylän kolme hotellialuetta ja liikennöi 24h/vrk:ssa. Finnmatkojen opas oli tavattavissa tiettyinä aikoina tietyissä paikoissa ja oppailta sai mm. tilata retkiä. Parhaimmat neuvot sai hotellin henkilökunnalta. Ruokailuista yms. voi kysyä henkilökunnalta. Myös aiemmin Meksikossa matkailleilta sai tärkeätä tietoa. Chizen Itzan retki oli kymppi. Opas oli ammattitaitoinen ja ripeä. Itse asiassa mukana retkellä oli myös paikallisopas. Kuljetus lentokentältä hotelliin ja hotellilta lentokentälle sujui ongelmitta. Finnmatkoilla oli myös lapsille järjestettyä omaa ohjelmaa hotellilla. Finnmatkat oli turvallinen matkanjärjestäjä. Matkamyyjä ansautsee ison kiitoksen myö...  Lisää...

  Matkanjärjestäjänä Finnmatkat Meksikossa ja suuria ongelmia ei tullut vastaan. Pieniä tietämättömyydestä johtuvia ongelmia oli. Hotellikylä oli valtaisa, joten alkulomasta tuli tarvottua aika tavalla, koska emme tienneet, että hotellin alueella liikennöi kuljetus, joka on hotellivieraille maksuton. Kuljetus käsitti valtavan hotellikylän kolme hotellialuetta ja liikennöi 24h/vrk:ssa. Finnmatkojen opas oli tavattavissa tiettyinä aikoina tietyissä paikoissa ja oppailta sai mm. tilata retkiä. Parhaimmat neuvot sai hotellin henkilökunnalta. Ruokailuista yms. voi kysyä henkilökunnalta. Myös aiemmin Meksikossa matkailleilta sai tärkeätä tietoa. Chizen Itzan retki oli kymppi. Opas oli ammattitaitoinen ja ripeä. Itse asiassa mukana retkellä oli myös paikallisopas. Kuljetus lentokentältä hotelliin ja hotellilta lentokentälle sujui ongelmitta. Finnmatkoilla oli myös lapsille järjestettyä omaa ohjelmaa hotellilla. Finnmatkat oli turvallinen matkanjärjestäjä. Matkamyyjä ansautsee ison kiitoksen myös.

  Kohde: Akumal, Meksiko Kategoria: Akumalin muita vinkkejä
  Lisätty: 24.08.16 Lähettäjä: villevalo
 • Valtaisa hotellikylä piti sisällään 4 hotelliosaa ja 3 hotelliosan palveluita sai käyttää maksutta.

  Hotelli: Luxury Bahia Principe Akumal - All Inclusive

  Grand Bahia Principe Akumal oli viihtyisä hotellikompleksi. Akumal sisälsi useita erikoisravintoloita sekä buffetravintolan, jossa tarjoiltiin mm. aamupala. Hotelli oli sekä sisältä että ulkoa viihtyisä, tilava, puhdas ja kaunis. Kun nautti aamiaista, niin horisontissa siinsi kaunis Karibianmeri. Akumalosan kohdassa oli lapsiystävällinen ranta ja rannalla oli turvallista uida. Akumalin uima-altaat olivat upeita ja viihtyisiä. Allasbaarin juomatarjoilu sisältyi all inclusiveen. Kolme erikoisravintolaillallista/viikko sisältyi all inclusiveen ja em. ei ollut loman alkaessa tiedossa. Erikoisravintoloihin oli tehtävä pöytävaraus etukäteen. Erikoisravintoloiden taso oli hyvä. Ainoa miinus A'la Carte-ravintoloissa oli se, kun tarjoilijoiden huono kielitaito aiheutti matkallemme lisäkustannuksia. Lisäkustannuksia, koska tilasimme a'la carte ravintolaruokien yhteydessä ruokajuomat listalta, koska emme tienneet, että listajuomat eivät sisälly all inclusiveen. Saimme kanssamatkustajiltamme vinki...  Lisää...

  Grand Bahia Principe Akumal oli viihtyisä hotellikompleksi. Akumal sisälsi useita erikoisravintoloita sekä buffetravintolan, jossa tarjoiltiin mm. aamupala. Hotelli oli sekä sisältä että ulkoa viihtyisä, tilava, puhdas ja kaunis. Kun nautti aamiaista, niin horisontissa siinsi kaunis Karibianmeri. Akumalosan kohdassa oli lapsiystävällinen ranta ja rannalla oli turvallista uida. Akumalin uima-altaat olivat upeita ja viihtyisiä. Allasbaarin juomatarjoilu sisältyi all inclusiveen. Kolme erikoisravintolaillallista/viikko sisältyi all inclusiveen ja em. ei ollut loman alkaessa tiedossa. Erikoisravintoloihin oli tehtävä pöytävaraus etukäteen. Erikoisravintoloiden taso oli hyvä. Ainoa miinus A'la Carte-ravintoloissa oli se, kun tarjoilijoiden huono kielitaito aiheutti matkallemme lisäkustannuksia. Lisäkustannuksia, koska tilasimme a'la carte ravintolaruokien yhteydessä ruokajuomat listalta, koska emme tienneet, että listajuomat eivät sisälly all inclusiveen. Saimme kanssamatkustajiltamme vinkin, että ruokailujen yhteydessä voi pyytää tarjoilijaa tuomaan talon viiniä ja talon viini sis. all inclusiveen. Tulumosa oli viihtyisä ja Tulumissa oli valtava ruokaravintola. Myös Cobaosassa oli suuri ruokaravintola. Ruokaravintolat olivat kookkaita, joten eksymiseltä ei voinut välttyä. Hotelli tarjosi järjestettyä ohjelmaa aamusta iltaan ja ohjelmaa oli tarjolla kaikenikäisille. Mm. aktiviteettialtaalla järjestettiin ohjelmaa päivittäin. Ohjelma oli hyväntasoista, mutta Karibianmeren läheisyyden ja kauniin auringonpaisteen lisäksi ei järjestettyyn ohjelmaan osallistuminen ollut aina välttämätöntä. Akumalin suurin allas oli kaunis ja viihtyisä ja ko. altaalla tuli otettua kosolti aurinkoa. Suomalainen matkaseura oli valveutunutta. Suosittelen lämpimästi Grand Bahia Principeä kaikille Meksikon matkailusta kiinnostuneille. Myös Cancunista löytyy hyväntasoista majoitusta meren ääreltä ja Cancun on hyvä vaihtoehto kaikille heille, jotka eivät välitä matkustaa lentokonematkan jälkeen pitkästi hotellille. Retkille haettiin joka hotellista.

  Kohde: Akumal, Meksiko Kategoria: Akumalin hotellit
  Lisätty: 15.07.15 Lähettäjä: villevalo

Oletko käynyt Akumalissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Akumalissa

Kysymyksiä Akumalista

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Akumaliin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

KimmoT

Kohde: Akumal
Ajankohta: Helmikuu 10, 2016 - Helmikuu 25, 2016

villevalo

Kohde: Akumal
Ajankohta: Helmikuu 24, 2014 - Maaliskuu 07, 2014

Oletko vieraillut Akumalissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Akumalista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Meksiko
Etäisyys Helsingistä: 9212 km
Lentoaika-arvio:[1] 11h 20min
Rahayksikkö: Meksikon peso
Valuuttakurssi (1 EUR): 19,77 MXN

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT -5
Aikaero Suomeen: -8

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: A  B  
Jännite ja taajuus: 120 V, 60 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +52
Yleinen hätänumero: 066, 060 tai 080
Ambulanssi: 066, 060 tai 080
Palokunta: 066, 060 tai 080
Poliisi: 066, 060 tai 080

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Meksiko
Suomen suurlähetystö Meksikossa
Meksikon suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Meksiko
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.