Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Acapulco

Acapulco

lennot

Etsi lennot

Acapulcon sääennuste

ti 26.9.

Sadetta
30°C | 28°C
4 m/s

ke 27.9.

Sadetta
30°C | 27°C
7 m/s

to 28.9.

Sadetta, Osittain pilvistä
30°C | 27°C
7 m/s

pe 29.9.

Sadetta, Osittain pilvistä
30°C | 28°C
5 m/s

la 30.9.

Sadetta, Osittain pilvistä
30°C | 28°C
3 m/s

su 1.10.

Sadetta, Osittain pilvistä
30°C | 28°C
4 m/s

Koe Acapulco

Acapulcon hotellit

Booking.com

Matkakohteita Acapulcon lähellä

 • Warning Hotelli.info.fi

  Varokaa sivustoja hotelli.info.fi. Kykenemättömiä mihinkään muutokseen, jos täytyy jotain varauksessa muuttaa. Käskevät rauhassa odottaa, eivätkä saa muutosta tehtyä kuukaudessa. Perua yhtä päivää ja laittaa perään yksi päivä lisää. Suomen kieliset sivut ovat, mutta kaikki hoidettava saksan kautta.Todella ala-arvoista toimintaa. Eivät edes tiedä mitä myyvät, kun rahojani takaisin pyysin. Väittivät ettei hotellissa ole edes sellaista huonetta minkä olin maksanut, sen sai kaikessa rauhassa vaihtaa toiseen, puolet pienempään ja huonommin varusteltuun. Kuitenkin kuvat, varustelut, hinnat yms. oli hotelli.infon sivustoilla. Sieltä sen otin. Luulin pääseväni sviittiin yläkerrokseen (sen olin maksanut) mutta kuinka ollakaan löysin itseni ensimmäisestä kerroksesta, pikku huoneesta. Joten..älkää ottako huonetta näiltä sivustoilta!!!!

  Kohde: Acapulco, Meksiko Kategoria: Acapulcon muita vinkkejä
  Lisätty: 01.02.11 Lähettäjä: Vieras
 • Acapulkosta yleensä

  Acapulco on Meksikolaisten lomapaikka. Ei juuri muita turisteja. Meksikolaiset turistit siellä usein ison perheensä kanssa istuvat rannalla myöhään yöhön. Ota huomioon kun menet sinne, ettei käy niinkuin meillä, varaat hotellin jossa palvelut. Kaikki palvelut lopetettu, koska ei ole muita turisteja. Meksikolaiset ostavat kaikki kaupasta ja heillä on mukana kylmälaukku jopa hotellin uima-altaalla. Meksikolaiset eivät juuri ulkomaisesta turistista pidä, eikä juuri kontaktia ota. Vaikka muuten istuvat muovituoleissaán ihan kiinni toisissaan varjojen alla, niin itse kun menee sekaan makaaman tulee heti metrien "haju rako". Uuden tutkimuksen mukaan jopa 46% ei turisteja maahan halua. Tämä tieto on Tammikuulta 2011, kun olimme siellä. Acapulco sinansä on aika ränsistynyt ja liikennekaaos kamala. Vanhoja kupla volkkareita tuhansia. Hyvin hoidettua on satama, mihin tulee risteily laivat. Myöskin rantakatu ja Zokalon kävelykatu alue. Karmeat hinnat on torilla, mihinkä ne kuskaavat näitä rist...  Lisää...

  Acapulco on Meksikolaisten lomapaikka. Ei juuri muita turisteja. Meksikolaiset turistit siellä usein ison perheensä kanssa istuvat rannalla myöhään yöhön. Ota huomioon kun menet sinne, ettei käy niinkuin meillä, varaat hotellin jossa palvelut. Kaikki palvelut lopetettu, koska ei ole muita turisteja. Meksikolaiset ostavat kaikki kaupasta ja heillä on mukana kylmälaukku jopa hotellin uima-altaalla. Meksikolaiset eivät juuri ulkomaisesta turistista pidä, eikä juuri kontaktia ota. Vaikka muuten istuvat muovituoleissaán ihan kiinni toisissaan varjojen alla, niin itse kun menee sekaan makaaman tulee heti metrien "haju rako". Uuden tutkimuksen mukaan jopa 46% ei turisteja maahan halua. Tämä tieto on Tammikuulta 2011, kun olimme siellä. Acapulco sinansä on aika ränsistynyt ja liikennekaaos kamala. Vanhoja kupla volkkareita tuhansia. Hyvin hoidettua on satama, mihin tulee risteily laivat. Myöskin rantakatu ja Zokalon kävelykatu alue. Karmeat hinnat on torilla, mihinkä ne kuskaavat näitä risteily vieraitaan. Tosin se on siisti. Hintatasoltaan muuten suht edullinen, jos haluat valkoisen pöytäliinan alkavat hinnat olemaan suomen tasoa. Meksikaanien ruokapaikoilla saa menemään muutaman euron ja masu on täys. Siinä lyhyesti Acapulcosta.

  Kohde: Acapulco, Meksiko Kategoria: Acapulcon muita vinkkejä
  Lisätty: 14.01.11 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Acapulcossa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Acapulcossa

Kysymyksiä Acapulcosta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Acapulcoon?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Acapulcossa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Acapulcossa. Oletko sinä vieraillut Acapulcossa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Acapulcosta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Meksiko
Englanninkielinen nimi: Acapulco
Tunnetaan myös nimellä: Acapulco de Juárez
Etäisyys Helsingistä: 10150 km
Lentoaika-arvio:[1] 12h 20min
Rahayksikkö: Meksikon peso
Valuuttakurssi (1 EUR): 18,53 MXN

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT -5
Aikavyöhyke (virallinen): GMT -6
Aikaero Suomeen: -8

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: A  B  
Jännite ja taajuus: 120 V, 60 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +52
Yleinen hätänumero: 066, 060 tai 080
Ambulanssi: 066, 060 tai 080
Palokunta: 066, 060 tai 080
Poliisi: 066, 060 tai 080

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Meksiko
Suomen suurlähetystö Meksikossa
Meksikon suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Acapulco
Suomenkielinen Wikipedia: Acapulco
Ulkoministeriön matkustustiedote: Meksiko
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Acapulco
Pieni hetki, sivua ladataan.