Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Guatemala City

Matkakohteita Guatemala Cityn lähellä

Suosittuja hotelleja Guatemala Cityssä

 • aitoja juttuja

  Guatemala tuskin on mikään shoppailijan paratiisi, edullisesta hintatasosta huolimatta. Pari kohdetta kuitenkin löytyy. Inkojen perinnettä noudattelevat käsityöt, joita löytyy tosi edullisesti toreilta ja kauppahallista. Toinen erityiskohden on hopeaesineet. Ensinnäkin käsityön taso on tosi korkeaa, hopea puhdasta sterling laatua ja hintataso eurooppalaisittain tosi edullinen.

  Kohde: Guatemala City, Guatemala Kategoria: Guatemala Cityn ostokset
  Lisätty: 22.06.08 Lähettäjä: valperi
 • kulttuurierot, piilevä riski

  Vaikka en itse mihinkään kovin hankalaan tilanteeseen ole joutunutkaan niinä puolena kymmenenä kerttana joina olen vieraillut Guatemalassa (lähinnä Guatemala Cityssä), niin jonkinverran pisti ajattelemaan näky erään suositun diskon sisääntuloaulassa. Turvatoimet olivat aika tiukat, metallinpaljastimineen ja gorrillan kokoisine turvamiehineen, mutta varsinainen ylläri oli kun tuli vilkaistua mitä kamaa tässä tarkastuksessa porukalta oli kerätty narikkaan säilöön. Yhtään liioittelematta naulakossa roikkui parikymmentä viihdakkoveistä, pari pumppuhaulikkoa ja koko joukko muita astaloita. Varovasti ihmettelin asiaa baarissa, joillakin on kuulemma senverran häm aiheestaärä kotimatka, että parasta kuljettaa diskoreissullakin mukana vähän kättä pidempää! Kun vielä muistaa että huumeiden käyttö on ihan yleistä ja lattareiden tunteet saattavat kuohahtaa melko herkästi, niin livistin kaikessa hiljaisuudessa takaisin hotellin suojiin, ennenkuin tulisi tallottua joillekkin liian herkille varp...  Lisää...

  Vaikka en itse mihinkään kovin hankalaan tilanteeseen ole joutunutkaan niinä puolena kymmenenä kerttana joina olen vieraillut Guatemalassa (lähinnä Guatemala Cityssä), niin jonkinverran pisti ajattelemaan näky erään suositun diskon sisääntuloaulassa. Turvatoimet olivat aika tiukat, metallinpaljastimineen ja gorrillan kokoisine turvamiehineen, mutta varsinainen ylläri oli kun tuli vilkaistua mitä kamaa tässä tarkastuksessa porukalta oli kerätty narikkaan säilöön. Yhtään liioittelematta naulakossa roikkui parikymmentä viihdakkoveistä, pari pumppuhaulikkoa ja koko joukko muita astaloita. Varovasti ihmettelin asiaa baarissa, joillakin on kuulemma senverran häm aiheestaärä kotimatka, että parasta kuljettaa diskoreissullakin mukana vähän kättä pidempää! Kun vielä muistaa että huumeiden käyttö on ihan yleistä ja lattareiden tunteet saattavat kuohahtaa melko herkästi, niin livistin kaikessa hiljaisuudessa takaisin hotellin suojiin, ennenkuin tulisi tallottua joillekkin liian herkille varpaille.

  Kohde: Guatemala City, Guatemala Kategoria: Guatemala Cityn vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 22.06.08 Lähettäjä: valperi
 • turvallinen tukikohta

  Hotelli: Camino Real

  Vuosien varrella on tullut yövyttyä Camino Realissa useampaankin kertaan. Ainakin 1990-luvulla Guatemalassa oli jonkinverran levottomat olot (muodollisesti jopa käytiin sisällissotaa), joten niissä oloissa osasi arvostaa jopa lobby hallin pumppuhaulikolla aseistettua vartijaa. Hotelli varustukseltaa on huippuluokkaa (viisi tähteä useammaalakin asteikolla), ja siäsäpihalta löytyy iso uima-allasalue, lukuisia liikkeitä, ravintoloita ja baareja. Palvelu pelaa ympäri vuorokauden ja aamiaisbuffet tosi runsas. Huoneiden koko ja varustelutaso vastaa tähtiluokitusta ja aamulla voi mennä vaikka kiusaamaan itseään kuntosalille ohjattuun aerobickiin (takariviin neuvoi viisas kaverini)

  Kohde: Guatemala City, Guatemala Kategoria: Guatemala Cityn hotellit
  Lisätty: 22.06.08 Lähettäjä: valperi

Oletko käynyt Guatemala Cityssä?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Guatemala Cityssä

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Guatemala Cityyn?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

valperi

Kohde: Guatemala City
Ajankohta: 1999

Oletko vieraillut Guatemala Cityssä?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Guatemala Citystä

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Guatemala
Englanninkielinen nimi: Guatemala City
Etäisyys Helsingistä: 9941 km
Lentoaika-arvio:[1] 12h 10min
Rahayksikkö: quetzal
Valuuttakurssi (1 EUR): 8,59 GTQ

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT -6
Aikaero Suomeen: -9

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: A  B  
Jännite ja taajuus: 120 V, 60 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +502
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 123
Palokunta: 123
Poliisi: 110

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Guatemala
Guatemalan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Guatemala City
Suomenkielinen Wikipedia: Guatemala City
Ulkoministeriön matkustustiedote: Guatemala
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Guatemala City
Pieni hetki, sivua ladataan.