Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Puerto Plata

lennot

alk. 820€
Etsi lennot

Puerto Platan sääennuste

ti 28.11.

Osittain pilvistä
31°C | 20°C
8 m/s

ke 29.11.

Osittain pilvistä
27°C | 26°C
9 m/s

to 30.11.

Osittain pilvistä
28°C | 26°C
11 m/s

pe 1.12.

Osittain pilvistä
28°C | 27°C
11 m/s

la 2.12.

Osittain pilvistä
28°C | 27°C
10 m/s

su 3.12.

Osittain pilvistä
27°C | 27°C
11 m/s

Valmismatkoja Puerto Plataan

Seuraavat matkatoimistot järjestävät Puerto Platan valmismatkoja:

Koe Puerto Plata

Puerto Platan hotellit

Booking.com

Matkakohteita Puerto Platan lähellä

 • Dominikaaninen tasavalta

  2v. Sitten. Maailman ystävällisempi kansa,mutta kuitenkin siellä erittäin vaarallista. Saa kulkea vaan hotellin rannalla ei voi pitemmälle, vartijat heti perässä ja varoittivat että ammutaan jos mennään itsekseen lenkille. Paikalliset heti kimpussa jos haluat johonkin mennä. Muuten rauhallista ja ihanaa. Ruoka hyvää, merevesi Playa Doraadassa samea koska usein aallokkoa. Puerto Playa ei ole turistikohde enää ollenkaan, rannat hyvin likaisia, jätteveded valuu siihen. Ei ihmisiä, kaupunki haisee ja vaarallinen paikka turisteille. Oli tarkoitus vaeltaa luonossa loman aikana mutta turvallisuuden takia ei onnistunut. Sää oli myös melko kehno satoi joka ilta, aasiassa luonto samanlainen, voi olla puut vähäsen madallamat ja turvallista saa mennä mihin halua.

  Kohde: Puerto Plata, Dominikaaninen tasavalta Kategoria: Puerto Platan muita vinkkejä
  Lisätty: 24.09.17 Lähettäjä: Vieras
 • Iso "lomatehdas".

  Hotelli: VH Gran Ventana Beach Resort All Inclusive

  Eka kokemus tällaisesta all-inclusive hotellista. Itse hotellista ei löydy moitetta. Siisti, hyvä ruoka, ranta lähellä, ystävällinen henkilökunta... Kaikenkaikkiaan hyvä paikka jos lähdet lepolomalle. Aktiviteetteja riittää mutta paikalliselämää ei tältä alueelta löydy. Mutta senhän kaikki tietävät jo lähtiessä. Golfaajan ykköspaikka!

  Kohde: Puerto Plata, Dominikaaninen tasavalta Kategoria: Puerto Platan hotellit
  Lisätty: 04.01.14 Lähettäjä: Vieras
 • Teolisuuslaitos

  Hotelli: Grand Paradise Playa Dorada - All Inclusive

  Olimme maksaneet matkasta lisää jotta saisimme hieman paremman huoneiston. Näin ei kuitenkaan käynyt vaan, parveke oli palmuversojen sekä muiden kasvien peittämä. Se siitä merinäköalasta. Parvekkeen vieressä oli uima-altaiden pummpuhuone jossa komressori huusi 24 h 150 desibeliä. Tämä on Apollomatkojen käsitys Superiorhuoneistosta. Joten se joka maksoi lisää oli tyhmä, kun samanlaisen huoneiston sai pienemmällä rahalla ja merinäköalalla. Suurinosa henkilökunnasta oli täysin tympiintynyt työhönsä. Ruokapuolella osattiin hyvin pilata hyvät raaka-aineet Punaviini sekä Valkoviini oli jotain vanhaa tynnyrinpohjaa joka oli muuttumassa etikaksi. Baarissa tarjottavat juomat olivat kaikki samanlaista PONTIKKAA johon laitettu esansia maun muutamiseksi. Kolmannen yön jälkeen lähdimme kyseisestä hotellista. Vietimme todella hyvän loppuloma. Finnairinlennot mennen tullen tuntitolkulla myöhässä. Takaisintullessa en ole missään saanut niin onnetonta ruokaa. Koneen piti olla Helsi...  Lisää...

  Olimme maksaneet matkasta lisää jotta saisimme hieman paremman huoneiston. Näin ei kuitenkaan käynyt vaan, parveke oli palmuversojen sekä muiden kasvien peittämä. Se siitä merinäköalasta. Parvekkeen vieressä oli uima-altaiden pummpuhuone jossa komressori huusi 24 h 150 desibeliä. Tämä on Apollomatkojen käsitys Superiorhuoneistosta. Joten se joka maksoi lisää oli tyhmä, kun samanlaisen huoneiston sai pienemmällä rahalla ja merinäköalalla. Suurinosa henkilökunnasta oli täysin tympiintynyt työhönsä. Ruokapuolella osattiin hyvin pilata hyvät raaka-aineet Punaviini sekä Valkoviini oli jotain vanhaa tynnyrinpohjaa joka oli muuttumassa etikaksi. Baarissa tarjottavat juomat olivat kaikki samanlaista PONTIKKAA johon laitettu esansia maun muutamiseksi. Kolmannen yön jälkeen lähdimme kyseisestä hotellista. Vietimme todella hyvän loppuloma. Finnairinlennot mennen tullen tuntitolkulla myöhässä. Takaisintullessa en ole missään saanut niin onnetonta ruokaa. Koneen piti olla Helsigissä 1715. Koneessa aloitettin Myöhäisen AAMIAISEN tarjoilu ,nyt ymmärrän mistä ne säästöt saadaan NIIN SANOTTU SÄMPYLÄ YHTÄ SUURI KUIN VOINAPPI. Huhtikuussa on kiva verrata kun lennämme AIRBERLININ kanssa Puerto Plattaan

  Kohde: Puerto Plata, Dominikaaninen tasavalta Kategoria: Puerto Platan hotellit
  Lisätty: 10.02.13 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Puerto Platassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Puerto Platassa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Puerto Plataan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

arooN

Kohde: Puerto Plata
Ajankohta: Maaliskuu 08, 2018 - Maaliskuu 16, 2018

LeSo

Kohde: Puerto Plata
Ajankohta: Maaliskuu 09, 2017

poka

Kohde: Puerto Plata
Ajankohta: Tammikuu 25, 2012 - Helmikuu 03, 2012
Kommentti: Puerto Plata, hotelli Gran ventana. Ihmiset ystävällisiä hyvä hotelli, jos haluat\r\nviettää lomaa suosittelen.

matkamies38

Kohde: Puerto Plata
Ajankohta: Helmikuu, 2011
Kommentti: Olen suunnitellut,että matkustaisin kuukaudeksi Puerto Plataan.Voisiko joku kertoa millaisia alueen hotellit ovat,kysymyksessä ovat Aurinkomatkojen käyttämät hotellit.Ekä pahitteeksi olisi myöskään mukava matkaseura!

huruukko

Kohde: Puerto Plata
Ajankohta: Tammikuu, 1999 - Helmikuu, 1999
Kommentti: matka oli pitkä,välilasku amerikan puolella.kone kentälle tankkaus ja sitten kone hajosi varttumista noin 5 tuntia. paikka oli puerto plata .Vettä satoi joka päivä ja oli tuulista mutta lämmintä. hotelli 3 tähden home haisi joka huoneissa ja oli kosteaa,muuten ok. ruoka ja alkoholijuomat olivat ilmaisia ja sai koska halusi. 1 päivän reissu haitin puolelle oli muuten köyhää kansaa muuten matka ok. loma oli onneksi 1 viikko en palaa sinne ainakaan lähiaikoina.

Oletko vieraillut Puerto Platassa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Puerto Platasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Dominikaaninen tasavalta
Englanninkielinen nimi: Puerto Plata
Etäisyys Helsingistä: 8522 km
Lentoaika-arvio:[1] 10h 30min
Rahayksikkö: Dominikaanisen tasavallan peso
Valuuttakurssi (1 EUR): 62,46 DOP

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT -4
Aikaero Suomeen: -6

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: A  B  
Jännite ja taajuus: 110 V, 60 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +1809
Yleinen hätänumero: 911
Ambulanssi: 911
Palokunta: 911
Poliisi: 911

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Dominikaaninen tasavalta
Englanninkielinen Wikipedia: Puerto Plata
Suomenkielinen Wikipedia: Puerto Plata
Ulkoministeriön matkustustiedote: Dominikaaninen tasavalta
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Puerto Plata
Pieni hetki, sivua ladataan.