Las Terrenas

Las Terrenas

lennot

Etsi lennot

Las Terrenasin sääennuste

ma 22.4.

Sadetta, Osittain pilvistä
27°C | 25°C
8 m/s

ti 23.4.

Sadetta, Osittain pilvistä
27°C | 25°C
5 m/s

ke 24.4.

Sadetta, Osittain pilvistä
26°C | 25°C
5 m/s

to 25.4.

Sadetta, Pilvistä
27°C | 23°C
6 m/s

pe 26.4.

Sadetta, Pilvistä
26°C | 23°C
6 m/s

la 27.4.

Sadetta
26°C | 25°C
6 m/s

Las Terrenasin hotellit

Matkakohteita Las Terrenasin lähellä

 • Samanan niemimaa oli pala paratiisia

  Hotelli: Grand Bahia Principe El Portillo - All Inclusive

  Olimme kaksi viikkoa Dominikaanisessa tasavallassa, joka oli upea maa. Ensimmäisen viikon olimme Puerto Platassa ja toisen Las terrenaksen kylän lähellä Samanassa. Puerto plata oli mukava, mutta jos paratiisia kaipaa, suosittelen Samanan niemimaata. Hotellimme Grand bahia principe el portillo sijaisti kaukana muista hotelleista, mikä tarkoitti sitä, että upeaa ja hiljaista paratiisirantaa jatkui kilometrikaupalla molempiin suuntiin. Rannalla oli myös hyvät mahdollisuudet snorklaukseen, sillä riuttaa riitti ja se oli lähellä rantaa. Itse hotellikin oli laadukas. Säät olivat hyvät, sillä kahden joulukuussa vietetyn viikon aikana satoi vain kerran. Ilmasto oli muutenkin miellyttävä, sillä oli lämmintä, muttei tukahduttavan kuuma.

  Kohde: Las Terrenas, Dominikaaninen tasavalta Kategoria: Las Terrenasin hotellit
  Lisätty: 22.02.19 Lähettäjä: Vieras
 • Viikon vinkit

  Rentoumiseen sopiva rantapaikka. Hyvät mahdollisuudet rannalla lenkkeilyyn. Hotelli Alisa oli tilava ja palvelut toimivat hyvin. Aamiainen kannattaa ostaa vasta paikan päällä. Ei kovin kummoinenkaan, mutta riittävän vaihtelevainen ja ravitseva. Huoneissa hyvät mahdollisuudet valmistaa itse ateriat. Vesipulloautomaatti kuuluu huoneen hintaan. Isompi ruokamarketti n. kilometrin päässä. Las Terennas oli viihtyisä kylä, jossa riitti katseltavaa kätunäkymässäkin. Enemmän ostosmahdollisuuksia kuin Carabetessa. Rantatien jalkakäytävät olivat olemattomat, tienpengar. Illalla ilman katuvalaistusta liikkuminen oli haasteellista. Myös kylän jalkakäytävät olivat paikoin esteelliset. Ei katuvalaistusta. Kannattaa ottaa taskulamppu ja heijastin mukaan. Kalliimpi paikka kuin Carabete. Ravintoloiden hinnat ilmoitettiin ilman alvia, joka hämäsi. Englannin kieli ei toiminut joka paikassa. Espanjan kielellä pärjäisi paremmin. Huom!!!! Whatsappi toimi loistavasti internetin kautta. Muu...  Lisää...

  Rentoumiseen sopiva rantapaikka. Hyvät mahdollisuudet rannalla lenkkeilyyn. Hotelli Alisa oli tilava ja palvelut toimivat hyvin. Aamiainen kannattaa ostaa vasta paikan päällä. Ei kovin kummoinenkaan, mutta riittävän vaihtelevainen ja ravitseva. Huoneissa hyvät mahdollisuudet valmistaa itse ateriat. Vesipulloautomaatti kuuluu huoneen hintaan. Isompi ruokamarketti n. kilometrin päässä. Las Terennas oli viihtyisä kylä, jossa riitti katseltavaa kätunäkymässäkin. Enemmän ostosmahdollisuuksia kuin Carabetessa. Rantatien jalkakäytävät olivat olemattomat, tienpengar. Illalla ilman katuvalaistusta liikkuminen oli haasteellista. Myös kylän jalkakäytävät olivat paikoin esteelliset. Ei katuvalaistusta. Kannattaa ottaa taskulamppu ja heijastin mukaan. Kalliimpi paikka kuin Carabete. Ravintoloiden hinnat ilmoitettiin ilman alvia, joka hämäsi. Englannin kieli ei toiminut joka paikassa. Espanjan kielellä pärjäisi paremmin. Huom!!!! Whatsappi toimi loistavasti internetin kautta. Muu puhelinliikenne takkuili ja oli kallista.

  Kohde: Las Terrenas, Dominikaaninen tasavalta Kategoria: Las Terrenasin muita vinkkejä
  Lisätty: 28.03.17 Lähettäjä: LeSo
 • Varma sadekohde

  olen tallahetkella terrenaksen kylassa ja vetta taalla on tullut viimeiset 2 viikkoa lahes kaatamalla. en voi missaan tapauksessa suositella kohdetta, ellei satu nauttimaan kylmasta vesisateesta. missaan matkaoppaissa ei lue etta ilmat ovat todella kurjat tahan aikaan vuodesta.

  Kohde: Las Terrenas, Dominikaaninen tasavalta Kategoria: Las Terrenasin muita vinkkejä
  Lisätty: 12.01.10 Lähettäjä: Vieras
 • Ei kiitos!!

  Hotelli: gran bahia principe el portillo

  Hotelli oli luokiteltu n. 4 tähden hotelliksi mutta se ei todellakaan ollut sitä. olen matkustanut paljon elämäni aikana joten osaan luokitella hotelli. Olin hotellissa perheeni kanssa johon kuuluu myös pieniä lapsija ja he kaikki olivat samaa mieltä kanssani, että hotelli oli huono. Lopulta tulimme siihen tulokseen että vaihdoimme hotellia. En suosittele hotellia kenellekkään.

  Kohde: Las Terrenas, Dominikaaninen tasavalta Kategoria: Las Terrenasin hotellit
  Lisätty: 10.12.09 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Las Terrenasissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Las Terrenasissa

Kysymyksiä Las Terrenasista

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Las Terrenasiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

bareman

Kohde: Las Terrenas
Ajankohta: Tammikuu 16, 2009 - Helmikuu 03, 2009
Kommentti: Kiva pikku kylä jossa ei ole paljon nähtävää, mutta retket ryhävalaita katsomaan ja pääkaupunki santo dominco on ehdottomia reissuja joissa kannattaa käydä.. Säät ovat lämpimät ympäri vuoden ja rantaa riittää... :) meille sattui vaan huono aika kun satoi vettä 5 ekaa päivää, mutta ei se lomafiilistä haitannut/latistanut mihinkään... :)) suosittelen... Jukka

Oletko vieraillut Las Terrenasissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Las Terrenasista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Dominikaaninen tasavalta
Etäisyys Helsingistä: 8405 km
Lentoaika-arvio:[1] 10h 20min
Rahayksikkö: Dominikaanisen tasavallan peso
Valuuttakurssi (1 EUR): 62,90 DOP

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT -4
Aikaero Suomeen: -7

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: A  B  
Jännite ja taajuus: 110 V, 60 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +1809
Yleinen hätänumero: 911
Ambulanssi: 911
Palokunta: 911
Poliisi: 911

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Dominikaaninen tasavalta
Englanninkielinen Wikipedia: Las Terrenas
Ulkoministeriön matkustustiedote: Dominikaaninen tasavalta
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Las Terrenas
Pieni hetki, sivua ladataan.