Cabarete

Cabareten sääennuste

ti 28.5.

Sadetta, Osittain pilvistä
33°C | 25°C
6 m/s

ke 29.5.

Sadetta, Pilvistä
31°C | 25°C
8 m/s

to 30.5.

Sadetta, Pilvistä
31°C | 24°C
7 m/s

pe 31.5.

Sadetta, Osittain pilvistä
32°C | 25°C
6 m/s

la 1.6.

Sadetta, Pilvistä
25°C | 22°C
5 m/s

su 2.6.

Sadetta, Pilvistä
28°C | 22°C
4 m/s

Cabareten hotellit

Matkakohteita Cabareten lähellä

 • Viikon vinkit

  Cabarete oli pieni yhden tieväylän kylä. Kylässä ei ollut muuta nähtävää kuin katuliikenne ja ihmiset. Iltavalaistus oli olematon, katulamppujen puute ei innostanut iltakävelle. Paikalla on rikollinen maine, josta varoitetaan etukäteen niin rannalla kuin kadullakin. Tämä piti paikkansa. Ostosmahdollisuudet olivat vähäiset. Hintataso oli alhaisempi kuin Las Terenasissa. Siivuous oli moitteentonta ja hotellin palvelut toimivat hyvin. Ruokapaikkoja oli riittävästi tarjolla ja kiinalainen kuppila oli suosikkimme. Nuorisolle hummailuun sopiva paikka.

  Kohde: Cabarete, Dominikaaninen tasavalta Kategoria: Cabareten muita vinkkejä
  Lisätty: 28.03.17 Lähettäjä: LeSo
 • Loistava valinta

  Hotelli: Azzurro Club Cabarete - All Inclusive

  Hotelli on loistavalla paikalla, aivan rannassa. Ranta on surffareiden suosiossa, sopivan tuulinen.Uimista ajatellen ranta on liian aallokkoinen, mutta hotellilla on hyvät, siistit uima-altaat. Rantaa on täynnä elämää. Sitä pitkin oli kiva käveleskellä ja välillä saattoi poiketa rantabaareihi/kahviloihin. Illalla aukesi rannalle useita ravintoloita. Ruoka niissä oli kohtuuhintaista, jos välillä haluaa kokeilla muutakin, kuin oman hotellin tarjontaa. Osassa paikoista oli illalla (yöllä) disco ja tunnelma niissä tosi vauhdikas ja rento. Ja tämä kaikki kävelymatkan päässä. Silti discon melu ei kantautunut hotellihuoneeseen saakka. Henkilökunta oli ystävällistä, niinkuin Karibialla yleensäkin ja all inclusive -paketin ruoat ja juomat tosi hyvät ja monipuoliset. Nälkä (eikä jano) ehdi yllättämään. Ruokaa oli saatavilla käytännössä kokoajan ja baari on auki 24h joka päivä. Huoneet oli siistit ja siivooja kävi joka päivä. Vesijohtoverkosto ei ole Suomen eikä euroopan tasolla ja paine ...  Lisää...

  Hotelli on loistavalla paikalla, aivan rannassa. Ranta on surffareiden suosiossa, sopivan tuulinen.Uimista ajatellen ranta on liian aallokkoinen, mutta hotellilla on hyvät, siistit uima-altaat. Rantaa on täynnä elämää. Sitä pitkin oli kiva käveleskellä ja välillä saattoi poiketa rantabaareihi/kahviloihin. Illalla aukesi rannalle useita ravintoloita. Ruoka niissä oli kohtuuhintaista, jos välillä haluaa kokeilla muutakin, kuin oman hotellin tarjontaa. Osassa paikoista oli illalla (yöllä) disco ja tunnelma niissä tosi vauhdikas ja rento. Ja tämä kaikki kävelymatkan päässä. Silti discon melu ei kantautunut hotellihuoneeseen saakka. Henkilökunta oli ystävällistä, niinkuin Karibialla yleensäkin ja all inclusive -paketin ruoat ja juomat tosi hyvät ja monipuoliset. Nälkä (eikä jano) ehdi yllättämään. Ruokaa oli saatavilla käytännössä kokoajan ja baari on auki 24h joka päivä. Huoneet oli siistit ja siivooja kävi joka päivä. Vesijohtoverkosto ei ole Suomen eikä euroopan tasolla ja paine vaihteli. Huoneessa oli myös jääkaappi juomia varten. Hotelli sijaitsee aivan kaupungissa, joten ostoksille pääsi, kun vain respasta käveli ulos. Suunnitelmissa on taas ensi tammikuussa lähteä takaisin samaan paikkaan.:) Miinuksena tästä paikasta oli katukaupustelijat, joita ei niinkään Cabaretessa, mutta suuremmissa kuten läheinen Sosua sai väistellä. Ja kauppiaiden kanssa joutuu tinkimään. Hinnat vaihtelivat tosi paljon samoillekkin tuotteille. Dominikaaninenhan on tosi köyhä maa ja kerjäläisiä näkyi myös. Suosittelen tätä paikkaa. Hotelli ei ole turisteille tarkoitetussa "lomakylässä", jossa näkee vain toisia turisteja, vaan keskellä Karibialaista elämää.

  Kohde: Cabarete, Dominikaaninen tasavalta Kategoria: Cabareten hotellit
  Lisätty: 06.07.08 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Cabaretessa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Cabaretessa

Kysymyksiä Cabaretesta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Onko sinulla kuvia Cabaretesta?

Cabaretesta ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Cabaretessa?

Lisää matkakuvasi Napsuun!

Oletko menossa Cabareteen?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Marjo Jns

Kohde: Cabarete
Ajankohta: Joulukuu 24, 2009 - Tammikuu 07, 2010
Kommentti: Hei,onko muita menossa Cabareteen joulukuussa?;)

Ida

Kohde: Cabarete
Ajankohta: Joulukuu, 1997
Kommentti: Paikalliset Ihmiset todella törkeitä. Kun ei ostanut, haistattelivat ja käyttivät kansainvälisiä sormimerkkejä. Saastaa ja kurjuutta. Toista kertaa en mene.

Oletko vieraillut Cabaretessa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Cabaretesta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Dominikaaninen tasavalta
Englanninkielinen nimi: Cabarete
Etäisyys Helsingistä: 8410 km
Lentoaika-arvio:[1] 10h 20min
Rahayksikkö: Dominikaanisen tasavallan peso
Valuuttakurssi (1 EUR): 64,12 DOP

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT -4
Aikaero Suomeen: -7

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: A  B  
Jännite ja taajuus: 110 V, 60 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +1809
Yleinen hätänumero: 911
Ambulanssi: 911
Palokunta: 911
Poliisi: 911

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Dominikaaninen tasavalta
Englanninkielinen Wikipedia: Cabarete
Ulkoministeriön matkustustiedote: Dominikaaninen tasavalta
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Cabarete
Pieni hetki, sivua ladataan.