Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Narva

Narva

Narvan sääennuste

la 25.6.

Selkeää päivän aikana.
27°C | 15°C
1 m/s

su 26.6.

Selkeää päivän aikana.
30°C | 17°C
1 m/s

ma 27.6.

Puolipilvistä päivän aikana.
30°C | 18°C
1 m/s

ti 28.6.

Puolipilvistä päivän aikana.
28°C | 17°C
2 m/s

ke 29.6.

Puolipilvistä päivän aikana.
27°C | 17°C
2 m/s

to 30.6.

Enimmäkseen pilvistä päivän aikana.
27°C | 15°C
2 m/s

Valmismatkoja Narvaan

Seuraavat matkatoimistot järjestävät Narvan valmismatkoja:

Matkakohteita Narvan lähellä

 • No joo

  Hotelli: Meresuu spa

  No tulihan käytyä Narva joensuun merensuu kylpylä hotellissa. Hotelli ihan siisti. Aamupala hyvä. Halpa. Maisemat hienot. Huone pitäisi olla vähintään 7 kerroksessa ja meren puolella. Kylpylä tosi epäsiisti ja nuhruinen. Perhehuone = normi huone jossa lisäsänky eli todella pieni eli ei vastaa kotisivujen kuvia. Ei pienintäkään liukumäkeä lapsille tai aikuisille. Huonolla ilmalla ei varmaan mitään tekemistä kokopaikkakunnalla.

  Kohde: Narva-Joesuu, Viro Kategoria: Narva-Joesuun hotellit
  Lisätty: 26.07.15 Lähettäjä: Vieras
 • Pieni, mukava hotelli

  Hotelli: Central

  Olimme Narvassa yhtenä sateisena päivänä viime syksynä (2010). Kaupungista jäi silloin synkkä kuva, joten päätimme antaa sille vielä uuden mahdollisuuden tulemalla vielä pariksi päiväksi kesäaikana 2011. Kyllä se kuva paranikin jonkin verran. Vaimo sanoi muuten kadulla kävellessämme, että meidän pitäisi kuvata kaupungista jotain kauniimpaakin eikä vain surkeutta. Sopivasti vastaan tuli n. parikymppinen Tatjana [nimi oletettu] kesämekossaan, mutta hän ei aiheena kuulemma kelvannut tähän tarkoitukseen. Nähtävyydet (linnat, rajajoki, Balttian viimeinen Lenin-patsas) näimme jo viimeksi, joten pääsimme nyt pyörimään keskustan ulkopuolella. Samalla pääsimme kokeilemaan uusia taittofillareitamme. Ja ne kestivät Narvan-testin! Tällä on nimittäin kaikki tiet ja jalkakäytävät niin surkeassa kunnossa, ettemme ole vastaavaa kokeneet missään. Lisäksi ei esim. jalkakäytävien reunoja loivenneta, joten kaupungilla liikkuminen on erittäin hankalaa fillaristeille ja lastenvaunuja lykkiville. Pyör...  Lisää...

  Olimme Narvassa yhtenä sateisena päivänä viime syksynä (2010). Kaupungista jäi silloin synkkä kuva, joten päätimme antaa sille vielä uuden mahdollisuuden tulemalla vielä pariksi päiväksi kesäaikana 2011. Kyllä se kuva paranikin jonkin verran. Vaimo sanoi muuten kadulla kävellessämme, että meidän pitäisi kuvata kaupungista jotain kauniimpaakin eikä vain surkeutta. Sopivasti vastaan tuli n. parikymppinen Tatjana [nimi oletettu] kesämekossaan, mutta hän ei aiheena kuulemma kelvannut tähän tarkoitukseen. Nähtävyydet (linnat, rajajoki, Balttian viimeinen Lenin-patsas) näimme jo viimeksi, joten pääsimme nyt pyörimään keskustan ulkopuolella. Samalla pääsimme kokeilemaan uusia taittofillareitamme. Ja ne kestivät Narvan-testin! Tällä on nimittäin kaikki tiet ja jalkakäytävät niin surkeassa kunnossa, ettemme ole vastaavaa kokeneet missään. Lisäksi ei esim. jalkakäytävien reunoja loivenneta, joten kaupungilla liikkuminen on erittäin hankalaa fillaristeille ja lastenvaunuja lykkiville. Pyörätuolissa istuva ei pääse omaa kortteliaan pidemmälle, montuista johtuen ei ehkä edes puoliväliinkään asti. Jo tullessamme "löysimme" pääkaudulta sellaisen montun, että selvästi tunsi kun sen reuna ylsi Fordin vanteeseen asti. Hotel Central on ihan jees, pieni mukava hotelli keskeisellä paikalla. Takapihalla on aidattu autoparkki ja poliisiasema on vinosti vastapäätä.

  Kohde: Narva, Viro Kategoria: Narvan hotellit
  Lisätty: 06.07.11 Lähettäjä: Vieras
 • Meresuu spa & hotel

  Kesällä 2010 olimme perheeni (2 aik+2allekouluikäistä lasta) viikon lomalla Narva-Joesuussa, Meresuu hotellissa. Merenrantaa erittäin lyhyt kävelymatka, mutta onko Merivesi puhdasta, sitä en tiedä. Paljon merenrannalla jotain meri kasvillisuutta, jota ei siivottu. Eikä merenrannalla ole rantavahteja. Kylpylä siisti ja palvelu ystävällistä. Yksi työntekijöistä puhui suomea ja kaikki muut hyvää englantia. Aamupala ei ollut mitenkään erikoisen hyvä, mutta syötävää löytyi. Kylpylä oli perheemme suosikki paikka, varsinkin kesällä ei ollut ruuhkaa. Hoitola tilat siistit, mutta hoitolassa ei monikaan puhunut kunnollista englantia. Jalkahoito oli pettymys, ajallisesti erittäin nopea ja olisin kaivannut enemmän kovettumien poistoa... mutta rentouttava silti. Kaikenkaikkiaa loma oli antoisa ja lämmintä riitti sekä aurinkoa. Halpaa oli ja kohuke oli lasten herkkua. Suosittelen paikkaa jos kaipaatte vaihtelua suomilomiin tai etelelän aurinkomatkoille, mutta ette halua mennä suoma...  Lisää...

  Kesällä 2010 olimme perheeni (2 aik+2allekouluikäistä lasta) viikon lomalla Narva-Joesuussa, Meresuu hotellissa. Merenrantaa erittäin lyhyt kävelymatka, mutta onko Merivesi puhdasta, sitä en tiedä. Paljon merenrannalla jotain meri kasvillisuutta, jota ei siivottu. Eikä merenrannalla ole rantavahteja. Kylpylä siisti ja palvelu ystävällistä. Yksi työntekijöistä puhui suomea ja kaikki muut hyvää englantia. Aamupala ei ollut mitenkään erikoisen hyvä, mutta syötävää löytyi. Kylpylä oli perheemme suosikki paikka, varsinkin kesällä ei ollut ruuhkaa. Hoitola tilat siistit, mutta hoitolassa ei monikaan puhunut kunnollista englantia. Jalkahoito oli pettymys, ajallisesti erittäin nopea ja olisin kaivannut enemmän kovettumien poistoa... mutta rentouttava silti. Kaikenkaikkiaa loma oli antoisa ja lämmintä riitti sekä aurinkoa. Halpaa oli ja kohuke oli lasten herkkua. Suosittelen paikkaa jos kaipaatte vaihtelua suomilomiin tai etelelän aurinkomatkoille, mutta ette halua mennä suomalaisten keskelle pärnuun... Narva-joesuussa olo on venäläisten keskellä ;) mutta oli siellä suomalaisiakin.

  Kohde: Narva-Joesuu, Viro Kategoria: Narva-Joesuun muita vinkkejä
  Lisätty: 15.11.10 Lähettäjä: Vieras
 • Neuvostaikainen majatalo

  Hotelli: hotell Liivarand

  Liivarand on halpa ja huonokuntoinen majatalo.. Aamupala oli aivan kauhea. Pari nakkia ja vaaleaa leipää. Ranta on nin 50 metrin päässä majapaikasta, mutta epäilyttävä ja likainen. En suosittele ennen kuin rantavedestä otetaan näytteitä ja rantaa siivotaan säännöllisesti. Hyvää olivat bussiyhteydet Narvaan, joka taas puolestaan on vielä harmaa neuvostakaupunki.

  Kohde: Narva-Joesuu, Viro Kategoria: Narva-Joesuun hotellit
  Lisätty: 04.08.10 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Narvassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Narvassa

Kysymyksiä Narvasta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Narvaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Eme

Kohde: Narva
Ajankohta: 2000

pikkukimalainen

Kohde: Narva
Ajankohta: 2008
Kommentti: Kiva pieni taidemuseo ja ihan OK paikka (tulin juuri Venäjältä ja riemuitsin Viroon pääsemisestä). Tosi venäläinen meininki. Linnoitus oli komea, eivat saa raukat Unescolta rahaa, koska Venäjä ei suostu mukaan prokkikseen (linnoituksen toinen puoli on rajajoen takana).

Oletko vieraillut Narvassa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Narvasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Viro
Etäisyys Helsingistä: 203 km
Lentoaika-arvio:[1] 0h 40min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +372
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Viro
Suomen suurlähetystö Virossa
Viron suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Narva
Suomenkielinen Wikipedia: Narva
Ulkoministeriön matkustustiedote: Viro
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Narva
Pieni hetki, sivua ladataan.