Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Kuressaare

Kuressaaren sääennuste

su 3.7.

Selkeää päivän aikana.
24°C | 14°C
3 m/s

ma 4.7.

Puolipilvistä päivän aikana.
24°C | 17°C
3 m/s

ti 5.7.

Puolipilvistä päivän aikana.
21°C | 15°C
7 m/s

ke 6.7.

Puolipilvistä päivän aikana.
19°C | 13°C
6 m/s

to 7.7.

Selkeää päivän aikana.
19°C | 13°C
5 m/s

pe 8.7.

Sadekuurojen mahdollisuus iltapäivästä.
20°C | 13°C
4 m/s

Valmismatkoja Kuressaareen

Seuraavat matkatoimistot järjestävät Kuressaaren valmismatkoja:

Matkakohteita Kuressaaren lähellä

 • Muka "kylpylähotelli"

  Hotelli: Spa Hotel Saaremaa Valss

  Olimme mieheni kanssa kyseisessä hotellissa yhden yön ja se riitti. Hyvät puolet olivat, että henkilökunta oli ystävällistä, suihkusta tuli hyvin vettä ja se oli lämmintä sekä sängyssä oli puhtaat lakanat. Hotellissa haisi pahalle ja tunkkaiselle. Jos olisi halunnut jotain hoitoja, niitä ei ollut tarjolla, ei edes aamu-uintia. Siihen tosin olisi saanut liput toiseen hotelliin. Kierrellessämme hotellin sisällä,niin totesimme ettei siellä ei varmastikaan järjestetä minkäänsortin hoitoja, vaikka olisi sellainen lomapakettiin kuulunutkin. Mitään ravintolapalveluja ei ollut tarjolla, hotelli vaikutti varsinaiselta autiorakennukselta, tosin oli sinne joku muukin yöksi eksynyt. Tälläistä hotellia joka antaa hotellikuvauksessaan aivan eri kuvan mitä on, en voi suositella kenellekään.

  Kohde: Kuressaare, Viro Kategoria: Kuressaaren hotellit
  Lisätty: 30.06.13 Lähettäjä: Vieras
 • Hämähäkkejä

  Hotelli: Spa Hotel Meri

  Spa Hotel Meren oli ainakin elokuun alussa vallanneet hämähäkit. Tapoimme näitä isoja ja paksujalkaisia hämähäkkejä huoneestamme ainakin 15 ja niitä tuli aina lisää. Meille tarjottiin toista huonetta, jossa oli kuitenkin sama ongelma. Kolmannessa huoneessa oli vain yksi hämähäkki, jonka tapettuamme uskalsimme nukkua huoneessa. Seuraavana päivänä respan ystävällinen rouva kertoi, että hämähäkit ovat heillä jokavuotinen riesa, ja ne oli vähän aikaa aikaisemmin yritetty myrkyttää. Rouva sanoi, että hämähäkit tulevat merestä. Meistä kyllä näytti, että niitä tuli lisäksi ilmastointiaukoista. Hotelli oli muuten ihan kiva, mutta emme halua enää ikinä mennä sinne tuon hämähäkkikokemuksen jälkeen.

  Kohde: Kuressaare, Viro Kategoria: Kuressaaren hotellit
  Lisätty: 19.08.12 Lähettäjä: Vieras
 • Surkea matkanjärjestäjä

  Linda Linen kautta ei kannata matkustaa Saarenmaalle. Otimme netin kautta Lindan tarjousmatkan Saarenmaalle to-su. Toki tarjouksessa luki, että paketti on 2 hengen huoneisiin, mutta teimme kokeeksi varauksen, jossa lapsemmekin oli mukana. Usein kahden hengen huoneisiin saa lisävuoteen lapselle. Nettivaraus näytti onnistuvan, vahvistuksessa kaikki kolme henkilöä mainittu matkoille, lisävuode mainittu. Maksoimme tietysti saman tien. Sitten, kun matkaan lähtö koitti, ei meitä ensinnäkään päästetty laivaan, koska lapsen osalta ei bussimatkaa Tallinna-Kuressaari oltukaan veloitettu. Maksoimme äkkiä, ja pääsimme laivaan. Lapsen laivamatka puolestaan oli kummallista kyllä veloitettu jo nettivarauksen yhteydessä. Myöhemmin Kuressaaren hotellissa (Vals) ilmeni, että heillä ei ollut tietoa lisävuodetoivomuksesta. Huoneeseen ei mahtunut lisävuodetta, jolloin meidät siirrettiin toiseen hotelliin. Lisävuoteesta piti maksaa, vaikka luulimme sen jo maksetuksi. Tallinnan Lindan toimistossa Kyllikki-ni...  Lisää...

  Linda Linen kautta ei kannata matkustaa Saarenmaalle. Otimme netin kautta Lindan tarjousmatkan Saarenmaalle to-su. Toki tarjouksessa luki, että paketti on 2 hengen huoneisiin, mutta teimme kokeeksi varauksen, jossa lapsemmekin oli mukana. Usein kahden hengen huoneisiin saa lisävuoteen lapselle. Nettivaraus näytti onnistuvan, vahvistuksessa kaikki kolme henkilöä mainittu matkoille, lisävuode mainittu. Maksoimme tietysti saman tien. Sitten, kun matkaan lähtö koitti, ei meitä ensinnäkään päästetty laivaan, koska lapsen osalta ei bussimatkaa Tallinna-Kuressaari oltukaan veloitettu. Maksoimme äkkiä, ja pääsimme laivaan. Lapsen laivamatka puolestaan oli kummallista kyllä veloitettu jo nettivarauksen yhteydessä. Myöhemmin Kuressaaren hotellissa (Vals) ilmeni, että heillä ei ollut tietoa lisävuodetoivomuksesta. Huoneeseen ei mahtunut lisävuodetta, jolloin meidät siirrettiin toiseen hotelliin. Lisävuoteesta piti maksaa, vaikka luulimme sen jo maksetuksi. Tallinnan Lindan toimistossa Kyllikki-niminen virkailija(päällikkö) oli aiemmin päivällä Saarenmaa bussia odottaessamme meille TODELLA epäystävällinen, ja sanoi, että olimme varanneet kahden hengen paketin. Ei pidä paikkaansa, tarjous oli kyllä kahden hengen huoneeseen, mutta teimme varauksen myös lapselle, ja tämä näkyi vahvistuksessa. Virkalija suhtautui meihin kuin kaikki olisi meidän syytämme ja olisimme jotain pihejä kieroilijoita. Väärin, me vain luulimme, että varausjärjestelmä oli varannut meille toivomammekaltaisen matkan, jolle lapsikin pääsi mukaan, ja että olimme maksaneet sen. Varausjärjestelmä ei missään vaiheessa ilmaissut, että olisi mitään ongelmaa. Miten Lindalla voi olla noin surkea varausjärjestelmä! Virkailija myös sanoi silmiä pyörittäen, että meidän olisi pitänyt varauksen jälkeen soittaa ensin heille toimistoon, ja sen jälkeen vielä hotelliin. Mikä tämä tällainen sähköinen varausjärjestelmä oikein on?! Ja miten Lindalla voi olla noin epäkohteliasta ja ammattitaidotonta väkeä töissä?

  Kohde: Kuressaare, Viro Kategoria: Kuressaaren muita vinkkejä
  Lisätty: 13.08.12 Lähettäjä: Vieras
 • Hotellin puutteelliset palvelut

  Hotelli: Spa Hotel Saaremaa Valss

  Tässä kokemuksia Saarenmaa Valss -hotellista kesältä 2012. Hotellin ravintola- ja Spa-palvelut olivat matkan aikana tosi puutteelliset. Ravintola oli auki vain aamiaisaikana ja sen jälkeen hotelli oli kuin suljettu. Ravintolapalveluna toimi ala-aulan juoma-automaatti, josta sai ainoastaan vettä. Kahvia tai muita juomia automaatissa ei ollut. Myös Spa-palvelut olivat suljetut, mitään hoitoja tai hierontoja ei ollut saatavilla eikä hotellin uima-allastakaan voinut käyttää. Nämä palvelut oli siirretty hotelli Rüütliin, joka sijaitsee runsaan puolen kilometrin päässä Saarenmaa Valssista. Hotellihuone ei myöskään vastannut odotuksia. Kylpyhuoneen suihku oli rikki ja vettä tuli vain liruttamalla. Valitettuani asiasta hotellin johto ilmoitti suihkun olevan kunnossa mikä ei tietenkään pitänyt paikkaansa. Spa-palveluista todettiin, että ne toimivat vain terveyspakettiasiakkaille. Esim. hotellin internet-tiedoissa tästä ei mainita mitään. Hotelli mainostaa itseään tunnettuna kylpylähotellina, ...  Lisää...

  Tässä kokemuksia Saarenmaa Valss -hotellista kesältä 2012. Hotellin ravintola- ja Spa-palvelut olivat matkan aikana tosi puutteelliset. Ravintola oli auki vain aamiaisaikana ja sen jälkeen hotelli oli kuin suljettu. Ravintolapalveluna toimi ala-aulan juoma-automaatti, josta sai ainoastaan vettä. Kahvia tai muita juomia automaatissa ei ollut. Myös Spa-palvelut olivat suljetut, mitään hoitoja tai hierontoja ei ollut saatavilla eikä hotellin uima-allastakaan voinut käyttää. Nämä palvelut oli siirretty hotelli Rüütliin, joka sijaitsee runsaan puolen kilometrin päässä Saarenmaa Valssista. Hotellihuone ei myöskään vastannut odotuksia. Kylpyhuoneen suihku oli rikki ja vettä tuli vain liruttamalla. Valitettuani asiasta hotellin johto ilmoitti suihkun olevan kunnossa mikä ei tietenkään pitänyt paikkaansa. Spa-palveluista todettiin, että ne toimivat vain terveyspakettiasiakkaille. Esim. hotellin internet-tiedoissa tästä ei mainita mitään. Hotelli mainostaa itseään tunnettuna kylpylähotellina, josta on saatavana mm. Saarenmaan kuuluisia mutahoitoja. Näiden kokemusten perusteella en missään nimessä voi suositella kenellekään tällaista hotellia. Oopperavierailija

  Kohde: Kuressaare, Viro Kategoria: Kuressaaren hotellit
  Lisätty: 03.08.12 Lähettäjä: Vieras
 • Rauhallinen hotelli

  Hotelli: Hotel Saaremaa Thalasso Spa

  Hotelli on ulkopuolella kaupungin, hyvin rauhallisella paikalla mäntymetsän keskellä. Huone oli siisti, sellainen perus hotellihuone. Huoneessa oli televisio jossa kuva oli niin huono ettei sen katsomisesta tullut mitään. Aamiainen oli riittävä ja aika monipuolinenkin, mutta koska olimme vain kahdella aamiaisella, en tiedä onko aamiainen aina samanlainen. Hotelissa ei ole hissiä joten liikuntaesteisille sopii vain ensimmäinen kerros.

  Kohde: Kuressaare, Viro Kategoria: Kuressaaren hotellit
  Lisätty: 13.07.12 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Kuressaaressa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Kuressaaressa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Kuressaareen?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Jade

Kohde: Kuressaare
Ajankohta: Syyskuu 20, 2012 - Syyskuu 23, 2012

Mr.Jones70

Kohde: Kuressaare
Ajankohta: Heinäkuu 20, 2010 - Heinäkuu 25, 2010
Kommentti: Fillari loma. menimme laivalla Tallinaan ja sieltä European Express bussilla Saarenmaalle. Pyöräilimme 400 km -etelä ja itä saarenmaalla. Oikeen hiano reissu. B&B majoitukset oli kivoja ja ilmat suosi!

Titiuu

Kohde: Kuressaare
Ajankohta: Elokuu, 2008
Kommentti: Pärnusta ajoimme omalla autolla kolmeksi yöksi Saarenmaalle, Kuressaareen. Pieni, sievä, rauhallinen kaupunki. Linnahotellin kahden huoneen sviitti oli kiva lapsiperheelle.

Oletko vieraillut Kuressaaressa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Kuressaaresta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Viro
Englanninkielinen nimi: Kuressaare
Tunnetaan myös nimellä: Arensburg, Kuressaari
Etäisyys Helsingistä: 254 km
Lentoaika-arvio:[1] 0h 40min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +372
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Viro
Suomen suurlähetystö Virossa
Viron suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Kuressaare
Suomenkielinen Wikipedia: Kuressaare
Ulkoministeriön matkustustiedote: Viro
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Kuressaare
Pieni hetki, sivua ladataan.