Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Legolandia

Legolandia

Legolandian sääennuste

la 8.8.

Puolipilvistä päivän aikana.
31°C | 16°C
1 m/s

su 9.8.

Selkeää päivän aikana.
31°C | 16°C
2 m/s

ma 10.8.

Selkeää päivän aikana.
30°C | 18°C
4 m/s

ti 11.8.

Enimmäkseen pilvistä päivän aikana.
28°C | 17°C
6 m/s

ke 12.8.

Puolipilvistä päivän aikana.
26°C | 15°C
7 m/s

to 13.8.

Sadekuurojen mahdollisuus illalla.
30°C | 17°C
5 m/s

Valmismatkoja Legolandiaan

Seuraavat matkatoimistot järjestävät Legolandian valmismatkoja:

Matkakohteita Legolandian lähellä

 • Paljon nähtävää ja koettavaa

  Legolandia sopii matkailukohteeksi muillekin kuin Legojen ystäville, siellä siellä on myös runsaasti huvipuistolaitteita ja muitakin aktiviteettia. Omasta mielestäni puiston parasta antia ovat kuintekin Legoista rakennetut kylät, kaupungit ja rakennukset oikeasti liikkuvine laivoineen, autoineen ja junineen. Isosta myymälästä löytyy runsaasti sellaisia Legopakkauksia, joita ei ainakaan Suomessa myydä.

  Kohde: Legolandia, Tanska Kategoria: Legolandian nähtävyydet
  Lisätty: 08.08.11 Lähettäjä: Tuutikki100
 • Palikoita!

  Aivan upea kokemus, joka TÄYTYY tehdä lasten kanssa kerran elämässä!

  Kohde: Legolandia, Tanska Kategoria: Legolandian nähtävyydet
  Lisätty: 29.03.09 Lähettäjä: rikun77
 • Legoland kesä 2008

  Olimme kesällä 2008 mökkireissulla Tanskassa, päänähtävyytenä tietenkin legoland. Paikka oli todella kiva ja kesäkuussa porukkaa riitti todella paljon, vaikka menimme heti aamusta jonottamaan lippuja. Huvipuistoalue ei mielestäni ollut niin "hurja", eli laitteet oli mielestäni tarkoitettu sellaisille ketkä eivät ole tottuneet linnanmäen ja särkänniemen pahimpiin laitteisiin, mutta se ei juurikaan haitannut sillä teema näkyi todella hyvin joka laitteessa!! legoukkeleita oli joka puolella! Hintataso oli Suomen luokkaa, mutta turistikrääsä oli suht kallista. (noh, legot ovat kyllä Suomessakin kalliita). Legorakennelmat olivat mielestäni kyllä paras osio puistosta, siis aivan mahtavia rakennelmia miljoonista pikkuisista legopalikoista. Lisäksi legoihin oli saatu liikettäkin, esim legolentokentällä koneet liikkuivat kiitoradalla ja bensa-autot kävivät välillä tankkaamassa koneet. Paikka pitää ehdottomasti itse kokea mielummin kuin katsoa kuvista! liput maksoivat muistaakseni noin. 40 € / pv...  Lisää...

  Olimme kesällä 2008 mökkireissulla Tanskassa, päänähtävyytenä tietenkin legoland. Paikka oli todella kiva ja kesäkuussa porukkaa riitti todella paljon, vaikka menimme heti aamusta jonottamaan lippuja. Huvipuistoalue ei mielestäni ollut niin "hurja", eli laitteet oli mielestäni tarkoitettu sellaisille ketkä eivät ole tottuneet linnanmäen ja särkänniemen pahimpiin laitteisiin, mutta se ei juurikaan haitannut sillä teema näkyi todella hyvin joka laitteessa!! legoukkeleita oli joka puolella! Hintataso oli Suomen luokkaa, mutta turistikrääsä oli suht kallista. (noh, legot ovat kyllä Suomessakin kalliita). Legorakennelmat olivat mielestäni kyllä paras osio puistosta, siis aivan mahtavia rakennelmia miljoonista pikkuisista legopalikoista. Lisäksi legoihin oli saatu liikettäkin, esim legolentokentällä koneet liikkuivat kiitoradalla ja bensa-autot kävivät välillä tankkaamassa koneet. Paikka pitää ehdottomasti itse kokea mielummin kuin katsoa kuvista! liput maksoivat muistaakseni noin. 40 € / pvä. Olimme ainoastaan yhen päivän, mikä mielestäni riitti ihan hyvin, olisi kyllä ehkä voinut viettää toisenkin päivän. Yksi iso miinus oli myös se, että kun ajoimme legolandiin, emme huomanneet pahemmin mitään opasteita (emme tosin tulleet kööpenhaminan suunnasta), GPS auttoi matkaamme perille. Toinen juttu on että billundin lentokenttä on aivan legolandin vieressä, joten koneet menevät ihan päältä, äänikin sen mukainen... Mutta muuten ihan kiva paikka!! Huom! Legolandin SeaLife jää kyllä kakkoseksi Linnanmäen SeaLifelle, aika surkea oli mielestäni.

  Kohde: Legolandia, Tanska Kategoria: Legolandian nähtävyydet
  Lisätty: 29.01.09 Lähettäjä: C
 • legoladia

  Legolandia sopii aivan minkäikäiselle tahansa. Siellä on niin paljon katseltavaa ja ihmeteltävää miten kaikki on saatu rakennettua ja niin että ne liikkuvat. 2 päivää on aivan minimi aika. Sieelä kävellessä tuli myös oma lapsuus mieleen, mm. olin niellyt legopalikoita ja äiti oli jännityksellä odotellut milloin ja millaisena ne takaisin tulee....

  Kohde: Legolandia, Tanska Kategoria: Legolandian aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 13.01.09 Lähettäjä: kleta

Oletko käynyt Legolandiassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Legolandiassa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Legolandiaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Tuutikki100

Kohde: Legolandia
Ajankohta: Elokuu, 2011
Kommentti: Monta vuotta suunniteltu Lagolandin matka vihdoin toteutumassa, matkaseurueessa äiti + kouluikäistä. Samalla reissulla Kålmårdeniin eläimiä katsomaan.

pelle62

Kohde: Legolandia
Ajankohta: Kesäkuu 26, 2007 - Heinäkuu 05, 2007
Kommentti: Legolandissa, jos on lapsia matkassa, kannattaa ehdottomasti viettää 2 päivää: yksi kierrellä ja katsella hienoja legorakennelmia ja toinen huvipuistossa. Huvipuistoon kannattaa mennä "huonomman sään päivänä" - jonot on lyhyemmät.

Oletko vieraillut Legolandiassa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Legolandiasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Tanska
Etäisyys Helsingistä: 1053 km
Lentoaika-arvio:[1] 1h 40min
Rahayksikkö: Tanskan kruunu
Valuuttakurssi (1 EUR): 7,45 DKK

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  K  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +45
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Tanska
Suomen suurlähetystö Tanskassa
Tanskan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Legolandia
Ulkoministeriön matkustustiedote: Tanska
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Legolandia
Pieni hetki, sivua ladataan.