Turku

Turun sääennuste

ma 17.6.

Sadetta, Pilvistä
20°C | 15°C
4 m/s

ti 18.6.

Osittain pilvistä
19°C | 12°C
5 m/s

ke 19.6.

Osittain pilvistä
18°C | 13°C
5 m/s

to 20.6.

Osittain pilvistä
17°C | 13°C
8 m/s

pe 21.6.

Osittain pilvistä
18°C | 12°C
7 m/s

la 22.6.

Osittain pilvistä
23°C | 9°C
4 m/s

Turun artikkelit

Turun hotellit

Matkakohteita Turun lähellä

 • Mukava reissu jälleen kerran

  Hotelli: Break Sokos Hotel Caribia

  Tulipa taas pyörähdettyä Caribiassa polskimassa. Keskellä viikkoa oli mukavan rauhallista viettää pari yötä. Ei ollut juuri kuin taaperoikäisiä lapsia vanhempineen ja eläkeläisiä muutama. Eli siis taaperothan pysyivät lastenaltaassa, joten eivät häirinneet elämistä ja olemista. Allasosasto on edelleen mielestäni suomen kylpylöistä mukavin. Huone oli muuten ok, paitsi kokolattiamatto taitaa olla vuodelta kivi ja kirves. Täynnä tahroja ja tummunut, teki koko huoneesta epäsiistin näköisen, laitoin kyllä tästä palautetta hotellille. Kannattaa sisään kirjautuessa pyytää huone jossa on laminaatti tms. kunhan ei tuota nukkavierua mattoa. Äänieristys edelleen surkea, tällä kertaa huoneemme oli ihan käytävän päässä, joten hissin ääni ei häirinnyt, mutta viereisen huoneen äijäporukan riemunkiljahdukset kuuluivat huoneeseemme turhankin hyvin. Aamiainen oli perus ketjuhotellin aamiainen kananmunineen, leipineen ja pekoneineen. Havannah ravintolassa ruokailu kustansi yhtenä iltana 80e ...  Lisää...

  Tulipa taas pyörähdettyä Caribiassa polskimassa. Keskellä viikkoa oli mukavan rauhallista viettää pari yötä. Ei ollut juuri kuin taaperoikäisiä lapsia vanhempineen ja eläkeläisiä muutama. Eli siis taaperothan pysyivät lastenaltaassa, joten eivät häirinneet elämistä ja olemista. Allasosasto on edelleen mielestäni suomen kylpylöistä mukavin. Huone oli muuten ok, paitsi kokolattiamatto taitaa olla vuodelta kivi ja kirves. Täynnä tahroja ja tummunut, teki koko huoneesta epäsiistin näköisen, laitoin kyllä tästä palautetta hotellille. Kannattaa sisään kirjautuessa pyytää huone jossa on laminaatti tms. kunhan ei tuota nukkavierua mattoa. Äänieristys edelleen surkea, tällä kertaa huoneemme oli ihan käytävän päässä, joten hissin ääni ei häirinnyt, mutta viereisen huoneen äijäporukan riemunkiljahdukset kuuluivat huoneeseemme turhankin hyvin. Aamiainen oli perus ketjuhotellin aamiainen kananmunineen, leipineen ja pekoneineen. Havannah ravintolassa ruokailu kustansi yhtenä iltana 80e juomineen,alkuruokineen ja pääruokineen... Ei mitään halpaa lystiä, mutta eipä tää kotimaanmatkailu taida muutenkaan olla. Siideri valikoima on erittäin suppea. Tarjolla on vain Happy Joeta ja Havanna ravintolasta saa myös UpCiderin Perryä, tähän ne sitten jääkin. Huom! Parkkeeraus maksaa edelleen 5€/vrk jos on S-etukortti. Ilman sitä 10€/vrk.

  Kohde: Turku, Suomi Kategoria: Turun hotellit
  Lisätty: 20.03.15 Lähettäjä: ViidakonMursu
 • Pysäköinti maksuista Hotelli Caribiassa

  Sokos Hotelli Caribian pihalla oli paljon parkkitilaa, mutta pysäköinti maksut tulivat meille vähän yllätyksenä. Eli siis vuorokausi oli 10e, jos oli S-etukortti niin pysäköinti oli 5e/vrk. Vaihtoehtoina oli myös sokos hotellien oma kortti (s-card) jolla pysäköinti on sitten ilmaista. Tunti hintoja pysäköinnille en muista tähän hätään, muutaman euron taisi olla per tunti :)

  Kohde: Turku, Suomi Kategoria: Turun muita vinkkejä
  Lisätty: 09.04.14 Lähettäjä: ViidakonMursu
 • Mukava paikka

  Hotelli: Break Sokos Hotel Caribia

  Vietimme to - la väliset yöt Caribiassa heti huhtikuun alussa. Allasosasto oli ja on mielestäni yksi parhaimmista kylpylöiden allasosastoista. Tekemistä riittää niin pienille kuin isoillekin ja kyllä itseäkin sen verran lapsetti että vesiliukumäissä tuli laskettua :) Osastolla oli ihanan lämmin iltapäivästä eteenpäin, aamupäivällä oli jostain syystä vielä pikkuisen viileämpää. Saunat ja altaat olivat todella siistit, muutenkin koko allasosastosta jäi todella mukava vaikutelma. Huoneemme oli ihan tavallinen kahdenhengen hotellihuone, jossa oli televisio. Pieni jääkaappikin löytyi mutta sitä emme käyttäneet. (Kätevä varmaan jos on esim pieniä lapsia niin sinne saa pilttipurkit yms.) Huoneet olivat siistit, ainoa miinus tulee siitä, että huoneissa oli järkyttävän huono äänieristys. Hissin ilmoitusääni kuului joka kerta huoneeseen ja muiden asiakkaiden puhe käytäviltä kuului lähes täydellisesti huoneeseen. Hieman huonosti tuli nukuttua molempina öinä tämän takia. Naapurihuoneenkin ta...  Lisää...

  Vietimme to - la väliset yöt Caribiassa heti huhtikuun alussa. Allasosasto oli ja on mielestäni yksi parhaimmista kylpylöiden allasosastoista. Tekemistä riittää niin pienille kuin isoillekin ja kyllä itseäkin sen verran lapsetti että vesiliukumäissä tuli laskettua :) Osastolla oli ihanan lämmin iltapäivästä eteenpäin, aamupäivällä oli jostain syystä vielä pikkuisen viileämpää. Saunat ja altaat olivat todella siistit, muutenkin koko allasosastosta jäi todella mukava vaikutelma. Huoneemme oli ihan tavallinen kahdenhengen hotellihuone, jossa oli televisio. Pieni jääkaappikin löytyi mutta sitä emme käyttäneet. (Kätevä varmaan jos on esim pieniä lapsia niin sinne saa pilttipurkit yms.) Huoneet olivat siistit, ainoa miinus tulee siitä, että huoneissa oli järkyttävän huono äänieristys. Hissin ilmoitusääni kuului joka kerta huoneeseen ja muiden asiakkaiden puhe käytäviltä kuului lähes täydellisesti huoneeseen. Hieman huonosti tuli nukuttua molempina öinä tämän takia. Naapurihuoneenkin tapahtumat kuuluivat liiankin hyvin seinän läpi. Kävimme myös kylpylän hoito-osastolla hieronnoissa. Tilat olivat itse hierontaan ihan normaalit, mutta reitti osastolle oli hieman ikävä, sillä jouduimme kulkemaan ykköskerroksessa kylpytakit päällämme suurten ihmismassojen läpi (Jari Sillanpään keikka oli alkamassa samaan aikaan kuin meidän hoitomme ja alakerta oli tupaten täynnä). Myös odotustila oli sellainen että olit kaikille näille keikalle tulleiden iltapukuisten ihmisten pällisteltävänä. No, ei tässä nyt muuta auttanut kuin huumorilla suhtautua... :D Havanna ravintola löytyi alakerrasta, se aukesi klo 16 ja sieltä sai oikein maukasta ruokaa. (kana-annos oli 16,50e ja esim Härän ulkofilee taisi olla 26e). Pikkuisen kalliimpaa mitä muualla... Juomat tietenkin oli sitten ihan ravintola hinnoissa myöskin. Päivällä jos tahtoi syödä niin vaihtoehtoina olivat oikeastaan vain kotipizza ja hesburger. Aamupala oli ihan perus hotelliaamiais meininkiä. Kaikkea löytyi. Lauantaiaamuna klo 9 jälkeen kylläkin oli niin paljon porukkaa syömässä että esim voi ja leivät loppuivat ja niitä joutuikin sitten odottelemaan pidemmänkin tovin. Myös siiderit olivat perjantai-iltana loppuneet koko talosta :D Kokonaisvaltaisesti meillä oli oikein mukava reissu, ja voin suositella kyllä Caribiaa myös muille. Paras aika mennä taitaa olla viikolla jos tahtoo välttää suurimmat lapsiperhemassat :)

  Kohde: Turku, Suomi Kategoria: Turun hotellit
  Lisätty: 06.04.14 Lähettäjä: ViidakonMursu
 • Hyvää palvelua

  Hotelli: SOKOS HOTEL HAMBURGER BORS

  Yövyin yhden yön single roomissa helmikuun puolivälissä. Huone oli siisti ja näkymäkin oli ikkunasta suoraan torille... Sää vaan ei kovin paljoa suosinut, vettä satoi ja kaikkialla oli harmaata, joten missään ei tunnu olevan kaunista täällä Suomessa. Aamiainen oli ihan perus hotelliaamiainen, kaikkea oli ja paljon. Mahan sai ainakin täyteen. Yksi miinus täytyy todeta äänieristyksestä. Itse lähdin hotelliin nimenomaan rentoutumaan ja pois arjen kiireistä edes yhdeksi yöksi, mutta kylvyssä ollessani naapurihuoneen vessassakävijän äänet kuului turhankin iloisesti. Nukkuessani heräsin siihen, että kun käytävällä kuljettiin, kuulosti siltä että joku kävelisi huoneessa. Ehkä sitten vain olen itse turhan herkkä äänille. Muuten oikein mukava hotelli, suosittelen. Kaikki on lähellä.

  Kohde: Turku, Suomi Kategoria: Turun hotellit
  Lisätty: 17.02.14 Lähettäjä: ViidakonMursu
 • Turun Park hotelli

  Hotelli: Park Hotel

  Olin läheiseni kanssa Turun Park hotellissa heinäkuussa pari yötä. PETYIN huoneeseemme. Se oli ylimm. kerroksessa. Huoneen ikkuna mitättömän pieni, huone tumma, synkkä! Näin samassa kerroksessa toisen huoneen, mikä oli paljon hienompi.Harmitti! Ja aamiainen ei ollut mikään erikoinen. Tuntui, että tarjottavaa oli vähänlaisesti porukkaan nähden! Mielestäni henkilökuntakaan EI ollut ystävällisiä, ei omistaja-rouvakaan. Hotellin piha nätti, joskin vielä kauniimpi olisi ollut, jos muovikalusteiden sijaan olisi esim. rottinki-puukalusteet. Terv. "odotin enemmän"

  Kohde: Turku, Suomi Kategoria: Turun hotellit
  Lisätty: 30.07.13 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Turussa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Turussa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Turkuun?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

jumppis

Kohde: Turku
Ajankohta: Heinäkuu 02, 2011 - Heinäkuu 03, 2011
Kommentti: s/s Ukko-Pekan risteily Naantaliin.

jumppis

Kohde: Turku
Ajankohta: Maaliskuu 07, 2010
Kommentti: Myllysillan notkahdusta katsomassa ja kafeel Romahdus kuppilassa.

minä123

Kohde: Turku
Ajankohta: Syyskuu 14, 2009
Kommentti: kävelymatka kauppaa en ole varma oliko turun vai kaarinan puolella. aurinko paistoi ja farkut ja vyön ostin kaupasta

ciby

Kohde: Turku
Ajankohta: Heinäkuu 14, 2009 - Heinäkuu 15, 2009
Kommentti: ciby Turun saaristonrengasreitti... ajettiin n.250 km , eilen sinne lähdimme klo n.11 aamulla ja saavuimme Houtskaarin, jossa yövyimme ja heti aamulla n.klo 6 siirtyi automme lautta jonoon , joka lähti 9 , siihen mahduimme, mutta lautta, joka lähti klö 11 iniöstä- kustaviin täytyi juuri automme edestä, siellä saa saaristolaiset, sekä muut hyötyajonevot mennä aina edelle, joten jäimme oottelemaan seuraavaa lautta , joka aikataulusta poiketem ajoi jo klo 12.30 uuden reitin ja niin sitten mantereelle kustaviin saavuimme klo 13.00 , sieltä kotiin ja kotona olimme 16.40 pienten poikkeamien (pysähdysten) kautta ..jos menette tuon reitin, (suosittelen se on elämys sinänsä).. , niin ottakaa selvää lautta-aikatauluista ja suunnitelkaa matkanne ja pysähtymisenne niiden mukaan.. siellä ei kulje nuo pitkät lautaat enään kovinkaan myöhään, niin senkin jo takia on tärkeää selvittää aikataulut, joka saarella on kyllä yöpymis mahdolisuuksia , no jos ei ehdi lauttaan voi jädä saarelle, lauttojen ajo- ajat vaihtelevat 1t- muutama kymmeneen minuuttiin...pyöräilijöitä oli paljon ja niitä pitääkin varoa siellä kapeilla teillä..

OnHisWay

Kohde: Turku
Ajankohta: Kesäkuu, 2009
Kommentti: Tulen liftailemaan toivottavasti kesäisessä Suomessa.

Oletko vieraillut Turussa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Turusta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Suomi
Tunnetaan myös nimellä: Åbo
Etäisyys Helsingistä: 151 km
Lentoaika-arvio:[1] 0h 40min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +358
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Suomi
Englanninkielinen Wikipedia: Turku
Suomenkielinen Wikipedia: Turku
Ulkoministeriön matkustustiedote: Suomi
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Turku
Pieni hetki, sivua ladataan.