Naantali

lennot

alk. 292€
Etsi lennot

Naantalin sääennuste

to 18.4.

Lunta, Sadetta, Osittain pilvistä
3°C | -1°C
3 m/s

pe 19.4.

Osittain pilvistä
2°C | -1°C
4 m/s

la 20.4.

Pilvistä
3°C | -2°C
4 m/s

su 21.4.

Osittain pilvistä
5°C | -2°C
5 m/s

ma 22.4.

Osittain pilvistä
5°C | -2°C
7 m/s

ti 23.4.

Osittain pilvistä
5°C | -1°C
5 m/s

Naantalin hotellit

Matkakohteita Naantalin lähellä

 • Lapsiperheen reissu

  Olimme kahden lapsiperheen kesken Muumimaailman reissussa. Hotellin sijaan päädyimme vuokraamaan Naantalin Matkailun kautta asunnon. Erittäin toimiva ratkaisu! Illalla lapset laitettiin huoneisiinsa nukkumaan ja me aikuiset saimme viettää aikaa yhdessä olohuoneessa. Paljon kivempi kuin ravata normaalien hotellihuoneiden väliä ja siirrellä nukkuvia lapsia sängystä toiseen.. Kolmen huoneen asunto oli viime vuonna remontoitu, todella siisti ja kuitenkin hinnaltaan hyvin sopiva. Positiivisesti yllätti myös Ravintola Kaivohuone satamarannassa, lapsille oli varattu terassilta iso nurkkaus leluineen ja leikkimökkeineen ja henkilökunta suhtautui lapsiperheeseen yhtä ystävällisesti kuin muhinkin asiakkaisiin. Harvinaista herkkua pk-seutulaisille.. Vanhemmat saivat istua illallispöydässä kaikessa rauhassa kun pikkulapset nopean ruokailun jälkeen kirmailivat keskenään siinä ihan vieressä kaikkien katseen alla turvallisesti. Ei niin lapsi-innokkaat saivat sitten sijoittua rauhassa ravintolan su...  Lisää...

  Olimme kahden lapsiperheen kesken Muumimaailman reissussa. Hotellin sijaan päädyimme vuokraamaan Naantalin Matkailun kautta asunnon. Erittäin toimiva ratkaisu! Illalla lapset laitettiin huoneisiinsa nukkumaan ja me aikuiset saimme viettää aikaa yhdessä olohuoneessa. Paljon kivempi kuin ravata normaalien hotellihuoneiden väliä ja siirrellä nukkuvia lapsia sängystä toiseen.. Kolmen huoneen asunto oli viime vuonna remontoitu, todella siisti ja kuitenkin hinnaltaan hyvin sopiva. Positiivisesti yllätti myös Ravintola Kaivohuone satamarannassa, lapsille oli varattu terassilta iso nurkkaus leluineen ja leikkimökkeineen ja henkilökunta suhtautui lapsiperheeseen yhtä ystävällisesti kuin muhinkin asiakkaisiin. Harvinaista herkkua pk-seutulaisille.. Vanhemmat saivat istua illallispöydässä kaikessa rauhassa kun pikkulapset nopean ruokailun jälkeen kirmailivat keskenään siinä ihan vieressä kaikkien katseen alla turvallisesti. Ei niin lapsi-innokkaat saivat sitten sijoittua rauhassa ravintolan suuren terassialueen toiseen päähän. Kaikki on lähellä, joten vanhassa kaupungissa sijaitsevalta asunnolta käveli tien toiselle puolelle isolle leikkipaikalle ja muutamassa minuutissa rannalle sekä Muumimaailmaan. Kaikkiaan mukava kesäkaupunki ja lapsiperheelle sopiva kohde, tosin melko nopeasti kaikki oleellinen tulee myös nähtyä, joten viikonloppureissu tuntui meistä juurikin sopivalta.

  Kohde: Naantali, Suomi Kategoria: Naantalin muita vinkkejä
  Lisätty: 05.08.15 Lähettäjä: Vieras
 • Merellinen kävelyreitti Naantalin vanhan kaupungin ja Naantalin kylpylän välillä

  Olemme ottaneet tavaksemme lähteä rentoutumaan Naantaliin. Jätämme auton Naantalin kylpylän lähelle ja patikoimme parin kilometrin matkan merenrantatiellä ja nautimme suunnattomasti maisemista. Reitillä on paljon penkkejä, joten kannattaa istahtaa ja rauhoittaa mielensä katselemalla ympäristöä. Halutessa voi käydä uimassa, jos uimapuvut ja pyyhkeet ovat mukana. Perille päästyämme nautimme rantaravintoloiden antimista ja kiertelemme vanhassa kaupungissa ihaillen näkemäämme. Ilta-auringossa on mukava palata takaisin autolle ja hurauttaa autuaallisen tyytyväisenä kotiin. Joka kerta on sellainen olo kuin olisi ollut ulkomailla. Talviaikaan pakkaamme autoon kylpylätarvikkeet ja menemme kävelyn jälkeen nauttimaan turkkilaiseen saunaan ja uima-altaille. Ulkoallas on ehdoton suosikkimme. Reissu huipentuu Naantalin kylpylän viehättävään Tammikellari -ravintolaan, jossa on maukkaita aterioita ja erittäin ystävällinen henkilökunta. Illalla maittaa uni. Naantalista on mukava tehdä reissu myös...  Lisää...

  Olemme ottaneet tavaksemme lähteä rentoutumaan Naantaliin. Jätämme auton Naantalin kylpylän lähelle ja patikoimme parin kilometrin matkan merenrantatiellä ja nautimme suunnattomasti maisemista. Reitillä on paljon penkkejä, joten kannattaa istahtaa ja rauhoittaa mielensä katselemalla ympäristöä. Halutessa voi käydä uimassa, jos uimapuvut ja pyyhkeet ovat mukana. Perille päästyämme nautimme rantaravintoloiden antimista ja kiertelemme vanhassa kaupungissa ihaillen näkemäämme. Ilta-auringossa on mukava palata takaisin autolle ja hurauttaa autuaallisen tyytyväisenä kotiin. Joka kerta on sellainen olo kuin olisi ollut ulkomailla. Talviaikaan pakkaamme autoon kylpylätarvikkeet ja menemme kävelyn jälkeen nauttimaan turkkilaiseen saunaan ja uima-altaille. Ulkoallas on ehdoton suosikkimme. Reissu huipentuu Naantalin kylpylän viehättävään Tammikellari -ravintolaan, jossa on maukkaita aterioita ja erittäin ystävällinen henkilökunta. Illalla maittaa uni. Naantalista on mukava tehdä reissu myös kylpylän suuntaan.

  Kohde: Naantali, Suomi Kategoria: Naantalin muita vinkkejä
  Lisätty: 10.09.12 Lähettäjä: Vieras
 • Wanha Naantali Kauppa - kauppa joka pitää kokea

  Naantalissa, Mannerheiminkadun varrella, lähellä rantaa, sijaitsee kauppa josta löytyy lähes kaikkea. Alkaen kattavasta Coca Cola keräilytuotteiden valikoimasta postikorttien kautta yrittäjän itsensä maahantuomiin Disney- tuotteisiin. Kaupasta löytyy todellakin lähes kaikkea, se pitää itse kokea.

  Kohde: Naantali, Suomi Kategoria: Naantalin ostokset
  Lisätty: 07.01.09 Lähettäjä: Kultaranta
 • Merisali - kesäterassi Naantalissa

  Matkailijoiden virta kesäisessä Naantalissa on lähes jatkuva. Muumimaailma on lapsiperheiden kohteena. Joko ennen tai jälkeen vierailua Muumien valtakunnassa kannattaa poiketa syömään maittava ateria aivan meren rannalla olevaan Merisaliin. Paikan historia juontaa juurensa aikaan jolloin Naantalissa vielä toimi vanha kylpylä. Tarjolla on päivittäin aamiaista, maittavaa lounasta, sekä illemmalla myös annoksia listalta sekä pizzaa. Lounas- ja iltabuffet ovat runsaita ja täyttävät nälkäisen vaeltajan vatsan.

  Kohde: Naantali, Suomi Kategoria: Naantalin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 07.01.09 Lähettäjä: Kultaranta
 • Kylpylä

  Hotelli: Naantalin kylpylä

  Hyvät allas alueet. Hyvä palvelu. kauniisti sisustettu hotelli. ulkoallas! jossa oli mukavan lämpimää vettä! Tykkäsin olla tuolla.

  Kohde: Naantali, Suomi Kategoria: Naantalin hotellit
  Lisätty: 02.06.08 Lähettäjä: Miiaaa

Oletko käynyt Naantalissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Naantalissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Naantaliin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Naantalissa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Naantalissa. Oletko sinä vieraillut Naantalissa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Naantalista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Suomi
Tunnetaan myös nimellä: Nådendal
Etäisyys Helsingistä: 163 km
Lentoaika-arvio:[1] 0h 40min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +358
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Suomi
Englanninkielinen Wikipedia: Naantali
Suomenkielinen Wikipedia: Naantali
Ulkoministeriön matkustustiedote: Suomi
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Naantali
Pieni hetki, sivua ladataan.