Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Bengtskär

Matkakohteita Bengtskärin lähellä

 • Kauppatori

  Bentgtskääriin kannattaa perustaa kauppa. Ota paljon kavereita.

  Kohde: Bengtskär, Suomi Kategoria: Bengtskärin muita vinkkejä
  Lisätty: 03.05.19 Lähettäjä: Vieras
 • Bengtskärin jokiveneet turvariski.

  Tuuli puhaltaa 10m/s Lähtö Bengtskäristä alkaa. Kippari lähtee myöhässä olleen aluksen perään kiireellisesti ja heti miltei jokivene alkaa heittelehtiä. Kippari ottaa suuntaa nastaa laudassa ja korkea pomppaus aallon harjalle ja jotkut kiljuu riemusta ja nauraa . Hei- mitäs tää nyt? Ollaanko jossain huvipuistossa? Ilonkiljahdukset hyytyy kun matkamme etenee. Ristiaallokossa ollaan. No kiva teille joilla hauskaa? Mustat aallot lyö kummaltakin sivulta pienen jokiveneen laitaan ja potkurin pyrskeet syöksevät valkoisenaan vaahtopäätä auratessaan merta. Pieni alus kallistuu ja kallistuu, hei- mitä tää nyt on? Kohtako ollaan merenpohjassa? Alus nousee ja kippari ohjastaa aallon harjalle, pieni vene ottaa vettä alleen ja hetken olemme aallon harjalla ja taas mustien syövereiden keskellä. Etenemme syvää mustaa vanaa aaltojen keskellä. Katson majakkaa ja ollaan tosi syvissä vesissä. Majakan taivas näyttää mustalta , valkoiset vaahtopärskeet lyövät luodolle ja matka jatkuu helvetissä noin puolis...  Lisää...

  Tuuli puhaltaa 10m/s Lähtö Bengtskäristä alkaa. Kippari lähtee myöhässä olleen aluksen perään kiireellisesti ja heti miltei jokivene alkaa heittelehtiä. Kippari ottaa suuntaa nastaa laudassa ja korkea pomppaus aallon harjalle ja jotkut kiljuu riemusta ja nauraa . Hei- mitäs tää nyt? Ollaanko jossain huvipuistossa? Ilonkiljahdukset hyytyy kun matkamme etenee. Ristiaallokossa ollaan. No kiva teille joilla hauskaa? Mustat aallot lyö kummaltakin sivulta pienen jokiveneen laitaan ja potkurin pyrskeet syöksevät valkoisenaan vaahtopäätä auratessaan merta. Pieni alus kallistuu ja kallistuu, hei- mitä tää nyt on? Kohtako ollaan merenpohjassa? Alus nousee ja kippari ohjastaa aallon harjalle, pieni vene ottaa vettä alleen ja hetken olemme aallon harjalla ja taas mustien syövereiden keskellä. Etenemme syvää mustaa vanaa aaltojen keskellä. Katson majakkaa ja ollaan tosi syvissä vesissä. Majakan taivas näyttää mustalta , valkoiset vaahtopärskeet lyövät luodolle ja matka jatkuu helvetissä noin puolisen tuntia. Mietin vaan että kokeineille kippareille ja merenkävijöille tämä oli varmasti arkipäivää mutta tavallisia pullisia riittää turisteiksi ja olettaisin että tälläiset kokemukset saavat ihmisen pelkäämään, tottumatonta. Jokivene kun olisi kiperässä tilanteessa todellakin kaatunut, se olisi heti hörpännyt vettä ja menoa olisi ollut. Kippari ehkä pelastanut liki olevan köytensä avulla itsensä?Ja taas voivat muut nauraa ja kiljahdella riemusta.

  Kohde: Bengtskär, Suomi Kategoria: Bengtskärin vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 08.07.12 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Bengtskärissä?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Bengtskärissä

Kysymyksiä Bengtskäristä

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Bengtskäriin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Bengtskärissä?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Bengtskärissä. Oletko sinä vieraillut Bengtskärissä? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Bengtskäristä

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Suomi
Etäisyys Helsingistä: 146 km
Lentoaika-arvio:[1] 0h 40min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +358
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Suomi
Ulkoministeriön matkustustiedote: Suomi
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Suomi
Pieni hetki, sivua ladataan.