Bled

Bled

lennot

alk. 184€
Etsi lennot

Bledin sääennuste

to 29.2.

Sadetta, Osittain pilvistä
11°C | 5°C
1 m/s

pe 1.3.

Sadetta, Pilvistä
7°C | 4°C
2 m/s

la 2.3.

Sadetta, Pilvistä
7°C | 4°C
2 m/s

su 3.3.

Sadetta, Pilvistä
9°C | 4°C
3 m/s

ma 4.3.

Sadetta, Pilvistä
7°C | 4°C
1 m/s

ti 5.3.

Sadetta, Osittain pilvistä
9°C | 3°C
2 m/s

Koe Bled

Bledin hotellit

Matkakohteita Bledin lähellä

 • Kotoisa, pieni huoneistohotelli, missä isäntä pariskunta asuu samassa

  Hotelli: Oriana Studios

  Aivan upea sijainti melkein Bled järven rannalla, toisessa päässä järveä kaupungin keskusta mutta upea kävelytie rantaa myöden vei meitä päivittäin useampaan otteeseen kaupunkiin. Ilman talon isäntää Branea, meillä olisi jäänyt kaikki upeus kokematta. Brane heti alkuunsa kertoi meille mihin kannattaa mennä ja lainasi tarvittavat tarvikkeet (yhtenä päivänä vaelluskengät ja toisena lasketteluvälineet). Branelta olisi löytynyt myös pyörää ja mitä vain nyt toivoa saattaa. Huone oli upea kattohuone, missä mini keittiö ja kaikki tarvittava. Erittäin siisti ja rauhallinen kokonaisuus ja todella parasta oli tuo omistaja pariskunnan ystävällisyys -> oli kuin olisi kotiin mennyt :). Meillä oli huone jaetulla kylpyhuoneella, mikä toimi täydellisesti, koska vain 4 henkeä (=2huonetta) jakaa tuon kylpyhuoneen. Ehdottomasti suosittelemme kaikille ja itsekin menemme takaisin.

  Kohde: Bled, Slovenia Kategoria: Bledin hotellit
  Lisätty: 14.04.15 Lähettäjä: Vieras
 • Maailman kauneinta seutua

  Majoituimme Savica hotellissa. Tuntui varsin hyvältä. Vierailimme Bledin linnassa, jota on rakennettu vuosisatojen saatossa aina vain vahvemmaksi. Se sijaitsee 140 metin korkuisen kallion laella. Vallattu se on useampaan kertaan. Aivan kaupungin kupeessa on entinen presidentti Titon huvila, hienolla paikalla järven rannalla. Palatsihan se on eikä mikään huvila. Se toimii nykyisin hotellina. Päivän retki Bohinjin laaksoon alppijärven ympäristöön oli mieleenpainuva retki. Se sijaitsee Triklavin kansallis-puiston ja samalla Julianisten alppien keskiosissa. Tuntui aika huikealta nuosta kabiinihissillä laakson reunalla olevalle huipulle, joka oli noin 1500 m korkeudella. Nousua oli ehkä 900 metriä ja kun kabiini mokoma nousi melkein pystysuoraan, piti tasaisen maan tallaajan olla aivan hiljaa. Ylhäällä oli Vogel-hiihtokeskus. Rinteet olivat nyt sulia, mutta vaikuttivat hyvinkin houkuttelevilta kunhan lumi niille sataa. Bohinjin laaksoa sanotaan maailman kauneimmaksi paikaksi. Siih...  Lisää...

  Majoituimme Savica hotellissa. Tuntui varsin hyvältä. Vierailimme Bledin linnassa, jota on rakennettu vuosisatojen saatossa aina vain vahvemmaksi. Se sijaitsee 140 metin korkuisen kallion laella. Vallattu se on useampaan kertaan. Aivan kaupungin kupeessa on entinen presidentti Titon huvila, hienolla paikalla järven rannalla. Palatsihan se on eikä mikään huvila. Se toimii nykyisin hotellina. Päivän retki Bohinjin laaksoon alppijärven ympäristöön oli mieleenpainuva retki. Se sijaitsee Triklavin kansallis-puiston ja samalla Julianisten alppien keskiosissa. Tuntui aika huikealta nuosta kabiinihissillä laakson reunalla olevalle huipulle, joka oli noin 1500 m korkeudella. Nousua oli ehkä 900 metriä ja kun kabiini mokoma nousi melkein pystysuoraan, piti tasaisen maan tallaajan olla aivan hiljaa. Ylhäällä oli Vogel-hiihtokeskus. Rinteet olivat nyt sulia, mutta vaikuttivat hyvinkin houkuttelevilta kunhan lumi niille sataa. Bohinjin laaksoa sanotaan maailman kauneimmaksi paikaksi. Siihen on helppo yhtyä. Kannattaa asettua pitemmäksikin aikaa.

  Kohde: Bled, Slovenia Kategoria: Bledin nähtävyydet
  Lisätty: 27.02.12 Lähettäjä: Vieras
 • Bled järvi, päivä reissu

  Ljubljanan kaupunkireissulla lähdimme junalla päiväksi Blediin...ja kannatti. Upeat maisemat, hieno ilma, ystävälliset ihmiset. Päivässä ehti kävellä järven ympäri, kiivetä linnaa katsomaan ja syödä rauhallisesti ruokajuomana Halocan viini (paikallinen) ja vielä kävelimme takaisin juna-asemalle Lecheen (3-4km), taksillakin pääsi. Suosittelen!!

  Kohde: Bled, Slovenia Kategoria: Bledin nähtävyydet
  Lisätty: 21.09.09 Lähettäjä: Vieras
 • upeat lomakohde

  Kävimme Bledissä pari viikkoa sitten. Kiersimme Euroopassa kolme viikkoa omalla autolla ja ehdottamasti mieluisin paikka oli Slovenian Bled. Upeat maisemat, edullinen hintataso, ystävällinen palvelu. Ei turisrirysä. Leirialueemme oli Bledjärven rannalla. Puhdas ja lämmin vesi jossa oli mukava uida. Lähellä pieni saari jossa hieno kirkko. Mahdollisuus veneen vuokraamiseen jolla voi itse soudella kirkkoa katsomaan. Vuoren rinteessä myös upea linna.

  Kohde: Bled, Slovenia Kategoria: Bledin nähtävyydet
  Lisätty: 18.07.09 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Bledissä?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Bledissä

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Blediin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

talvikki6

Kohde: Bled
Ajankohta: Tammikuu 21, 2010 - Tammikuu 25, 2010
Kommentti: Suomesta on tuolloin menossa monia tähän kohteeseen Winter Swimming WorldChampionshipseihin....Minäkin.

Oletko vieraillut Bledissä?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Bledistä

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Slovenia
Englanninkielinen nimi: Bled
Etäisyys Helsingistä: 1692 km
Lentoaika-arvio:[1] 2h 20min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +386
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 113
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Slovenia
Englanninkielinen Wikipedia: Bled
Suomenkielinen Wikipedia: Bled
Ulkoministeriön matkustustiedote: Slovenia
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Bled
Pieni hetki, sivua ladataan.