Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Heidelberg

Heidelbergin hotellit

Booking.com

Matkakohteita Heidelbergin lähellä

 • Siisti hotelli, jokaisessa huoneessa parveke

  Hotelli: HOTEL ISG HEIDELBERG

  Kaupungin laitamalla sijainnut hotelli oli perussiisti, parvekkeet plussaa. Booking.com sivuston mukaan hotelliin 10 min ajomatka keskustasta. Ehkä henkilöautolla tämä onnistuukin. Bussilla nro 33 köröttely kyllä kesti reilusti yli puoli tuntia. Bussilla 29 Bismarckplazille matka taittui nopeammin noin 20 min. Hotellivaraussivustojen esittelyissä kaipaisi enemmän tietoa, miten hotellehin pääsee julkisilla kulkuneuvoilla. 4-päivän 16 euron hintainen Heidelberg-passi oli tarpeen, kun tässä hotellissa asuimme. 9 euron hintainen aamupala oli kohtuuttoman kallis, kun myös lapsilta meni aikuisten hinta. Aamiainen kyllä kohtuu hyvä, mutta jos meni liian myöhään, suurin osa tarjolla olevista murkinoista oli loppu. Kun lähistöllä ei ollut juurikaan ruokapaikkoja, ongelmana oli myös se, että hotellin ravintola ja Biergarten avautui vähän miten sattui, mutta oli kyllä iltaisin auki. Hotelli mainosti asukkailla ilmaista saunan ja kuntosalin käyttöä. Se oli ylimainostettua tai opastuksen puu...  Lisää...

  Kaupungin laitamalla sijainnut hotelli oli perussiisti, parvekkeet plussaa. Booking.com sivuston mukaan hotelliin 10 min ajomatka keskustasta. Ehkä henkilöautolla tämä onnistuukin. Bussilla nro 33 köröttely kyllä kesti reilusti yli puoli tuntia. Bussilla 29 Bismarckplazille matka taittui nopeammin noin 20 min. Hotellivaraussivustojen esittelyissä kaipaisi enemmän tietoa, miten hotellehin pääsee julkisilla kulkuneuvoilla. 4-päivän 16 euron hintainen Heidelberg-passi oli tarpeen, kun tässä hotellissa asuimme. 9 euron hintainen aamupala oli kohtuuttoman kallis, kun myös lapsilta meni aikuisten hinta. Aamiainen kyllä kohtuu hyvä, mutta jos meni liian myöhään, suurin osa tarjolla olevista murkinoista oli loppu. Kun lähistöllä ei ollut juurikaan ruokapaikkoja, ongelmana oli myös se, että hotellin ravintola ja Biergarten avautui vähän miten sattui, mutta oli kyllä iltaisin auki. Hotelli mainosti asukkailla ilmaista saunan ja kuntosalin käyttöä. Se oli ylimainostettua tai opastuksen puutetta. Saunan oli valloittanut ryhmä, joka ruokaili ja piti siellä hauskaa. Naisten pukuhuoneen oli yksi miespuolinen ryhmän jäsen vallannut lepoaan varten. Kuntosalilla ollut "asiakas" ei ilmeillään toivonut salille seuraa. Tästä mahdollisuudesta ei siis ollut hyötyä. Toisin kuin Heidelbergissä oli keskimäärin erittäin ystävälliset ihmiset ja palvelu hyvää, tämän hotellin henkilökunta ei ollut mainittavan ystävällistä ja palvelualtista.

  Kohde: Heidelberg, Saksa Kategoria: Heidelbergin hotellit
  Lisätty: 07.07.13 Lähettäjä: sinikka.eronen
 • Hyvää palvelua Lufthansalla

  Palasimme Heidelbergin matkalta yölennolla Frankfurtista Helsinkiin. Kone oli täynnä ja kolmihenkinen ryhmämme sai hajapaikat koneesta. Ystävällinen virkailija lupasi tehdä kaikkensa, että saisimme vierekkäiset paikat, jottei 9 v tyttö joudu istumaan yksinään. Tämä järjestyikin, kun kaksi matkustajaa siirrettiin business-luokkaan, nämäkin olivat varmaan siirrosta tyytyväiset. Ilmainen ruoka tosin ei ollut kehuttavaa meno- eikä paluulennolla.

  Kohde: Heidelberg, Saksa Kategoria: Heidelbergin lennot & liikenne
  Lisätty: 07.07.13 Lähettäjä: sinikka.eronen

Oletko käynyt Heidelbergissä?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Heidelbergissä

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Heidelbergiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Heidelbergissä?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Heidelbergissä. Oletko sinä vieraillut Heidelbergissä? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Heidelbergistä

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Saksa
Englanninkielinen nimi: Heidelberg
Etäisyys Helsingistä: 1579 km
Lentoaika-arvio:[1] 2h 20min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +49
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Saksa
Suomen suurlähetystö Saksassa
Saksan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Heidelberg
Suomenkielinen Wikipedia: Heidelberg
Ulkoministeriön matkustustiedote: Saksa
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Heidelberg
Pieni hetki, sivua ladataan.