Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Hampuri

lennot

alk. 125€
Etsi lennot

Hampurin artikkelit

Hampurin sääennuste

ke 17.8.

Sadekuurojen mahdollisuus illalla ja yöllä.
29°C | 18°C
2 m/s

to 18.8.

Sadetta yöllä.
29°C | 18°C
2 m/s

pe 19.8.

Sadetta iltaan asti.
24°C | 15°C
2 m/s

la 20.8.

Puolipilvistä päivän aikana.
24°C | 12°C
3 m/s

su 21.8.

Puolipilvistä päivän aikana.
23°C | 11°C
3 m/s

ma 22.8.

Puolipilvistä päivän aikana.
25°C | 17°C
1 m/s

Matkakohteita Hampurin lähellä

 • Matkavinkkejä Hampuriin

  Moi! Kirjoittelin matkavinkkejä Hampuriin. Kiva ja monipuolinen kaupunki, jossa paljon nähtävää! http://laamanaama.blogspot.fi/2015/04/vinkkeja-viikonloppureissulle-hampuriin.html

  Kohde: Hampuri, Saksa Kategoria: Hampurin nähtävyydet
  Lisätty: 26.04.15 Lähettäjä: Vieras
 • Liikenteessä Autobahnilla.

  Saksassa, kuten kaikki Napsulaiset tietää, on suurin osa moottoriteistä päällystetty betonilla. Niitäkin täytyy uusia ja korjauskohdalla liikenne järjestetään saksalaisella tarkkuudella, jaetaan vastakkaiset ajoradat ja ohjataan liikenne sinne. Silloin v 1985 oli voimassa sellainen käytäntö että töiden ollessa käynissä piti olla mies heiluttamassa punaista lippua missä liikenne ohjautuu nk shikaaneissa uusille kaistoille. Nopeusrajoitukset on tosin työmaan kohdalla. Lasettaessani Marellani sellaista 180 km/h vauhtia tuli työmaa vastaan ja täytyi ottaa vauhtia pois. Siellä täytyy seurata peileistä takaa tulevaa liikennetä tarkemmin kuin Suomessa suurten nopeuserojen takia. Silloinkin näkyi peilissä punainen ja hopean värinen piste jotka lähestyivät nopeasti. Minut ohitti kun annoin kunnolla tietä Ferrari ja Porshe lähes vierekäin ja vauhti näytti oleen kohallaan. Kääntäessäni shikaaniin huomasin lippumiehen jättäneen työpaikkansa ja juoksi pellolla kauhuissaan. Tuli mieleeni että hänes...  Lisää...

  Saksassa, kuten kaikki Napsulaiset tietää, on suurin osa moottoriteistä päällystetty betonilla. Niitäkin täytyy uusia ja korjauskohdalla liikenne järjestetään saksalaisella tarkkuudella, jaetaan vastakkaiset ajoradat ja ohjataan liikenne sinne. Silloin v 1985 oli voimassa sellainen käytäntö että töiden ollessa käynissä piti olla mies heiluttamassa punaista lippua missä liikenne ohjautuu nk shikaaneissa uusille kaistoille. Nopeusrajoitukset on tosin työmaan kohdalla. Lasettaessani Marellani sellaista 180 km/h vauhtia tuli työmaa vastaan ja täytyi ottaa vauhtia pois. Siellä täytyy seurata peileistä takaa tulevaa liikennetä tarkemmin kuin Suomessa suurten nopeuserojen takia. Silloinkin näkyi peilissä punainen ja hopean värinen piste jotka lähestyivät nopeasti. Minut ohitti kun annoin kunnolla tietä Ferrari ja Porshe lähes vierekäin ja vauhti näytti oleen kohallaan. Kääntäessäni shikaaniin huomasin lippumiehen jättäneen työpaikkansa ja juoksi pellolla kauhuissaan. Tuli mieleeni että hänestä tilanne taisi näytää uhkaavalta, kun niin ujoksi heittäytyi? Ei minusta tilanne ollut mitenkään kriittinen koska oletan sellaisilla autoilla ajavien olevan "rattimiehiä". Olen seurannut F1 kisojakin ja huimalta näyttää ensimmäiseen mutkaan pelien sovittaminen.

  Kohde: Hampuri, Saksa Kategoria: Hampurin muita vinkkejä
  Lisätty: 14.05.09 Lähettäjä: jumppis
 • Tasokas pieni hotelli

  Hotelli: Novum Business Hotel Belmondo Hamburg Hbf.

  Tasokas pieni ja mukava hotelli. Vilkkaan kadun varrella, hieman syrjässä keskustasta. Metroasema noin 400m päässä hotellista.

  Kohde: Hampuri, Saksa Kategoria: Hampurin hotellit
  Lisätty: 29.12.08 Lähettäjä: Vieras
 • Upea hotelli

  Hotelli: Relexa Hotel Bellevue Hamburg

  Upea kokemus. Siisti huoneisto, jossa oli parveke ja merinäköala. Erittäin monipuolinen buffet aamiainen, joka sisälty hintaan. Henkilökunta erittäin ystävällinen. Henkilökunta palveli asiakkaitaan erittäin hyvin. Sijainti erittäin hyvä Alsterin vieressä. Tosin liikenteen ääntä kuului hiukan huoneistoon. Nukkuminen sujui hyvin huoneistossa liikenteestä huolimatta. Hotellissa myös huoneistoja sisäpihalle, johon liikenteen ääni ei kuulu. Suosittelen hotellia lämpimästi Hampuriin matkustaville.

  Kohde: Hampuri, Saksa Kategoria: Hampurin hotellit
  Lisätty: 03.08.08 Lähettäjä: Vieras
 • Ihana paikka

  Hampurista löytyy vaikka yksin matkaavalle kaikkea. Suhteellisen turvallista siellä on liikkua, tietysti pitää aina pitää toi maalaisjärki handuisssa, kuten missä tahansa liikutkin. Ihania pikku pubeja, ravintoloita, satamassa mahtavat näköalat, kauppoja pilvin pimein. Ei muuta kun rohkeasti vain reissuun. Merimieskirkolta löytyy ainakin suomalaista apua jos sitä kaipaa. Sieltä löytyy siis ystävällinen henkilökunta, yöpymispaikka ja pesumahdollisuudet.

  Kohde: Hampuri, Saksa Kategoria: Hampurin muita vinkkejä
  Lisätty: 03.06.08 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Hampurissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Hampurissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Hampuriin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

jumppis

Kohde: Hampuri
Ajankohta: Syyskuu 16, 2014 - Syyskuu 21, 2014
Kommentti: Kristina Cruises Pohjois-Saksan kierros

Himomatkustaja

Kohde: Hampuri
Ajankohta: Tammikuu 2008

Henriikka

Kohde: Hampuri
Ajankohta: Lokakuu 25, 2011 - Lokakuu 29, 2011
Kommentti: Hampuri oli kaupunkina kaunis, yllätti odotukset. Hieno kaupunkilomakohde, pika visiitilläkin ehti nähdä paljon.

Hrafndis

Kohde: Hampuri
Ajankohta: Elokuu 31, 2009 - Syyskuu 03, 2009

armyofme

Kohde: Hampuri
Ajankohta: Toukokuu, 2009

Oletko vieraillut Hampurissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Hampurista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Saksa
Englanninkielinen nimi: Hamburg
Etäisyys Helsingistä: 1162 km
Lentoaika-arvio:[1] 1h 50min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +49
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Saksa
Suomen suurlähetystö Saksassa
Saksan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Hampuri
Suomenkielinen Wikipedia: Hampuri
Ulkoministeriön matkustustiedote: Saksa
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Hampuri
Pieni hetki, sivua ladataan.