Wroclaw

lennot

alk. 141€
Etsi lennot

Wroclawin sääennuste

su 26.5.

Sadetta, Osittain pilvistä
26°C | 12°C
3 m/s

ma 27.5.

Sadetta, Pilvistä
25°C | 15°C
3 m/s

ti 28.5.

Sadetta, Osittain pilvistä
28°C | 15°C
5 m/s

ke 29.5.

Osittain pilvistä
20°C | 13°C
3 m/s

to 30.5.

Osittain pilvistä
23°C | 11°C
5 m/s

pe 31.5.

Sadetta, Pilvistä
15°C | 13°C
6 m/s

Koe Wroclaw

Wroclawin hotellit

Matkakohteita Wroclawin lähellä

 • Shoppailijan paratiisi

  Wroclawissa, kuten muuallakin puolassa on panostettu uusiin kauppakeskuksiin. Kauppakeskus Arkady ( saman niminen löytyy mm Varsovastakin) on keskustassa. Factory Outlet löytyy hiukan keskustan ulkopuolelta. Outlettiin pääsee linja-autolla numero 406. Outlet koostuu erillisistä merkkiliikeistä jotka myyvät tuotteita 30-70% alennuksella. Eli se mitä olet tottunut Suomessa maksamaan, on täällä helposti vain 1/3 tai 1/4 osa. Ilmasita täälläkään ei ole, mikä tuntuu olevan monelle Suomalaiselle pettymys. Tosin Wroclawissa ei juuri Suomalaisiin törmää. Kosmetiikka ja apteekkituotteet ovat myös Puolassa edullisempia kuin Suomessa. Nuoriso osaa Puolassa englantia ja yleensä pyydettäessä henkilökunta hakee kielitaitoisen toisen myyjän mikäli eivät ymmärrä mitä tarkoitat.

  Kohde: Wroclaw, Puola Kategoria: Wroclawin ostokset
  Lisätty: 22.06.13 Lähettäjä: turistienturisti
 • Paikallisliikenne ja lippujen hinnat

  http://wroclaw.jakdojade.pl/ linkin takaa saat helposti reittiohjeet jos vain tiedät minne olet menossa. Googlesta löytyy raitiovaunukartat yms aika helposti. Lentokenttä on noin vuoden vanha ja todella hieno. Lentokentältä pääsee linja-autolla numero 406 keskustaan josta raitiovaunuyhteydet. Taksi lentokentälät keskustaan 2 hengelle noin 10€ + -. Kysy kuskilta arvio hinta ennakkoon, tiedät missä mennään. Lentokentällä turisti info jossa avulias englanninkielinen henkilökunta antaa sinulle kartat ja ohjeet pyydettäsessä. Pieni kirjanen Wroclaw in my pocket löytyy myös netistä jossa on hyödyllistä tietoa ja vinkkejä. 72h paikallisliikenne lipu oli kesällä 2013 26 zlotya, eli ei juuri mitään.

  Kohde: Wroclaw, Puola Kategoria: Wroclawin lennot & liikenne
  Lisätty: 22.06.13 Lähettäjä: turistienturisti
 • Halpa aikamatka Stalinin ajoille

  Hotelli: Hotel Wieniawa

  Hotelli on hiukan sivussa keskustasta, mutta raitiovaunulla pääsee kulkemaan. Hotelli on vanha ja olisi todellisen peruskorjauksen tarpeessa. Mikäli huoneesi ikkunat ovat kadulle päin, on nukkuminen mahdotonta ainakin kesällä ilman korvatulppia. Ilmastointia ei hotellissa ole vaikka joillakin sivuilla sitä mainostettiin. Ilmastoinilla tarkoitetaan avattavia ikkunoita tai respasta toimitettavaa pöytätuuletinta. Sängyt huoneessamme olivat vanhat sohvat. Huoneissa ei ole hiustenkuivaajia, turvaboxeja, jääkaappia tms mukavuuksia. Huoneet olivat isot ja niissä oli vanha parketti. Ainoa plussa jota keksin oli ettei vettä satanut sisään, huoneessamme ei ollut hyönteisiä tai eläimiä, eikä huone haissut tupakalle. Tapetit seinissä ovat likaisia, verhot ovat likaiset ja kaikki ovet ovat likaisia. Jos tähän hotelliin kuka menee, kannattaa ottaa huumoria paljon mukaan. Hinta oli kesällä 2013 2hlöä 3 yötä yhteensä 66€, eli tällä hinnalla on turha odottaa edes Puolassa hienoa hotellia. Matkailijalle...  Lisää...

  Hotelli on hiukan sivussa keskustasta, mutta raitiovaunulla pääsee kulkemaan. Hotelli on vanha ja olisi todellisen peruskorjauksen tarpeessa. Mikäli huoneesi ikkunat ovat kadulle päin, on nukkuminen mahdotonta ainakin kesällä ilman korvatulppia. Ilmastointia ei hotellissa ole vaikka joillakin sivuilla sitä mainostettiin. Ilmastoinilla tarkoitetaan avattavia ikkunoita tai respasta toimitettavaa pöytätuuletinta. Sängyt huoneessamme olivat vanhat sohvat. Huoneissa ei ole hiustenkuivaajia, turvaboxeja, jääkaappia tms mukavuuksia. Huoneet olivat isot ja niissä oli vanha parketti. Ainoa plussa jota keksin oli ettei vettä satanut sisään, huoneessamme ei ollut hyönteisiä tai eläimiä, eikä huone haissut tupakalle. Tapetit seinissä ovat likaisia, verhot ovat likaiset ja kaikki ovet ovat likaisia. Jos tähän hotelliin kuka menee, kannattaa ottaa huumoria paljon mukaan. Hinta oli kesällä 2013 2hlöä 3 yötä yhteensä 66€, eli tällä hinnalla on turha odottaa edes Puolassa hienoa hotellia. Matkailijalle joka tietää mitä odottaa, on hotelli ok. Mikäli matkustat harvoin ja odotat luxusta, ei tästä hotellista sitä saa. Itse aijon tulla toistekkin, mutta talvella tuskin kannattaa tulla, hotellissa ei näytä olevan lämmitystä! Lasten kanssa ei missään nimessä tähän hotelliin. Seikkailijoille ja budjettimatkailijoille ok paikka.

  Kohde: Wroclaw, Puola Kategoria: Wroclawin hotellit
  Lisätty: 22.06.13 Lähettäjä: turistienturisti
 • Vanha kaupunki

  Wroclawin vanha kaupunki kannattaa nähdä. Upeat rakennukset ja huikeat kirkot. Torilla on mukava kävellä ja alueella on upeita ravintoloita. Ihmiset ovat ystävällisiä, vaikka ensin arkoja käyttämään englantia. Suosittelen kaupunkia lämpimästi. Viime kerrasta tulee vuosi, mutta olen jo lähdössä uudelle visiitille loppu viikosta.

  Kohde: Wroclaw, Puola Kategoria: Wroclawin nähtävyydet
  Lisätty: 29.03.11 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Wroclawissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Wroclawissa

Kysymyksiä Wroclawista

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Wroclawiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Wroclawissa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Wroclawissa. Oletko sinä vieraillut Wroclawissa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Wroclawista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Puola
Englanninkielinen nimi: Wroclaw
Tunnetaan myös nimellä: Breslau
Etäisyys Helsingistä: 1121 km
Lentoaika-arvio:[1] 1h 40min
Rahayksikkö: zloty
Valuuttakurssi (1 EUR): 4,26 PLN

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  E  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +48
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112 tai 997
Palokunta: 112 tai 999
Poliisi: 112 tai 998

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Puola
Englanninkielinen Wikipedia: Wroclaw
Ulkoministeriön matkustustiedote: Puola
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Wroclaw
Pieni hetki, sivua ladataan.