Krakova

lennot

alk. 117€
Etsi lennot

Krakovan sääennuste

ti 16.4.

Sadetta, Osittain pilvistä
11°C | 6°C
9 m/s

ke 17.4.

Sadetta, Osittain pilvistä
11°C | 3°C
4 m/s

to 18.4.

Osittain pilvistä
9°C | 2°C
4 m/s

pe 19.4.

Osittain pilvistä
12°C | 1°C
4 m/s

la 20.4.

Sadetta, Pilvistä
9°C | 6°C
4 m/s

su 21.4.

Lunta, Sadetta, Pilvistä
6°C | 1°C
4 m/s

Krakovan artikkelit

Koe Krakova

Krakovan hotellit

Matkakohteita Krakovan lähellä

 • Historiallinen hotelli

  Hotelli: Hotel Francuski

  Vanha hotelli, kaipaisi jonkinlaista remonttia. Kylpyhuone oli ihana ja henkilökunta erittäin ystävällistä. Huoneemme oli kadun puolella joten hiukan meluisa. Aamiasbuffet oli valitettavasti todella huono. Muuten kaikenkaikkiaan hyvä vierailu.

  Kohde: Krakova, Puola Kategoria: Krakovan hotellit
  Lisätty: 04.04.19 Lähettäjä: Vieras
 • Krakova ja ympäristö

  Kävimme neljän päivän matkalla Krakovassa. Vanhakaupunki, Wawelnin linna ja Kazimierz ovat todella näkemisen arvoisia. Yksi päivä kului Auschwitz-Birkenaun keskitysleirimuseokäynnillä. Koskettava kokemus, jota voi suositella kaikille (poislukien pienet lapset). Lisää tarinaa ja kuvia blogissani: http://worldisaweiredplacetolive.blogspot.com/2018/11/krakova-ensimmainen-matkapaiva-vanha.html

  Kohde: Krakova, Puola Kategoria: Krakovan nähtävyydet
  Lisätty: 22.11.18 Lähettäjä: Vieras
 • Pieni pelkistetty hotelli

  Hotelli: Hotel Kazimierz II

  Nuo tähdet tulee ystävällisestä henkilökunnasta ja todella muhkeasta aamupalasta.. Suihku oli todella hyvä.. huone ihan vakio ei mitään ylimääräistä.. Olisin mielelläni vaihtanut hiustenkuivaajan jääkaappiin.. se todella iso puute..

  Kohde: Krakova, Puola Kategoria: Krakovan hotellit
  Lisätty: 04.07.18 Lähettäjä: toffe
 • WAWELIN LINNA

  Täytyy sanoa et Wawelin linna oli pettymys maksoimme kolmeen paikkaan missään sisäosassa ei saa kuvata ollenkaan.. tornissa jossa ei muuta kuin kiipeämisen riemu sai kuvata.. mutta muualla ei ollenkaan. sain valvojan perääni kulki ihan kintereillä, itse toimin valvojana ja en ihmisten kantapäillä kävele ja meidän linnassa saa kuvata mutta ilman salamaa.... ihmettelin ensimmäistä osuutta vallan jotain kaakelin paloja ja jotain kivipaasin paloja palkkien päällä, ja jossain kohtaa oli argeologinen kaivaus,, se oli kyllä monille suuri pettymys..

  Kohde: Krakova, Puola Kategoria: Krakovan nähtävyydet
  Lisätty: 04.07.18 Lähettäjä: toffe
 • upea Krakova

  Krakova on upea ja romanttinen kaupunki. Nähtävää ja koettavaa on paljon ja vaikka miten useasti siellä käy niin ikävä takaisin on aina kova. itse nautin suunnattomasti boheemista kazimierzin kaupunginosasta, joka kuhisee elämää ympäri vuorokauden. En suosittele turistikierrosta alueelle vaan kannattaa sinne lähteä kiireettömästi vaeltamaan. Katsomaan ja tutustumaan siihen mitä paikalliset siellä tekee ja missä he käy. Alueella on monta synagogaa, joissa kannattaa käydä tutustumassa, myös juutalaisenkulttuurin museo löytyy. Kesällä vietetään myös juutalaisen kulttuurin festivaaleja alueella. Wisla joen toisella puolen on Schindlerin tehdas, joka ei ole ihan tavallinen museo vaan hieno performanssi Puolan historiasta aina toisen maailman sodasta kommunismin vallan alle. Plac Bohaterow getta ja sen vieressä oleva entinen apteekki on tutustumisen arvoinen paikka. Olen kirjoittanut blogiini viime kertaisesta matkastamme Krakovaan, kymmenen postausta, jotka sisältää elämää Kazimierzissa...  Lisää...

  Krakova on upea ja romanttinen kaupunki. Nähtävää ja koettavaa on paljon ja vaikka miten useasti siellä käy niin ikävä takaisin on aina kova. itse nautin suunnattomasti boheemista kazimierzin kaupunginosasta, joka kuhisee elämää ympäri vuorokauden. En suosittele turistikierrosta alueelle vaan kannattaa sinne lähteä kiireettömästi vaeltamaan. Katsomaan ja tutustumaan siihen mitä paikalliset siellä tekee ja missä he käy. Alueella on monta synagogaa, joissa kannattaa käydä tutustumassa, myös juutalaisenkulttuurin museo löytyy. Kesällä vietetään myös juutalaisen kulttuurin festivaaleja alueella. Wisla joen toisella puolen on Schindlerin tehdas, joka ei ole ihan tavallinen museo vaan hieno performanssi Puolan historiasta aina toisen maailman sodasta kommunismin vallan alle. Plac Bohaterow getta ja sen vieressä oleva entinen apteekki on tutustumisen arvoinen paikka. Olen kirjoittanut blogiini viime kertaisesta matkastamme Krakovaan, kymmenen postausta, jotka sisältää elämää Kazimierzissa, nähtävyyksiä ja ravintoloita, joissa kannattaa käydä. http://villananna.blogspot.fi/search/label/Krakow Krakovassa kannattaa ehdottomasti käydä.

  Kohde: Krakova, Puola Kategoria: Krakovan ravintolat ja baarit
  Lisätty: 09.10.16 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Krakovassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Krakovassa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Krakovaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

sadey80

Kohde: Krakova
Ajankohta: Elokuu 22, 2022 - Elokuu 26, 2022

Mettalajessica

Kohde: Krakova
Ajankohta: Lokakuu 2019
Kommentti: Paikallisista kahdeksasosa osaa englantia, vanhemmat ihmiset tylyjä eikä puhu englantia. Nuoret saattaa neuvoa englannin tietämyksen rajoissa. Kaikki turistirysä kohteet tulee varata vähintään kuukausi etukäteen(rynek underground, auschwitz, suolakaivokset tms.) vanha kaupunki perus nätti.

toffe

Kohde: Krakova
Ajankohta: Kesäkuu 29, 2018 - Heinäkuu 02, 2018
Kommentti: Pakko lähteä lyhyt lomalle koska mulla on työ esteenä..

Lomaileva

Kohde: Krakova
Ajankohta: Elokuu 02, 2016 - Elokuu 06, 2016

a16162

Kohde: Krakova
Ajankohta: 2005
Kommentti: Olimme pitkällä viikonloppimatkalla. Ihana kaupunki, on vanhakaupunki, juutaliskaupunki. Kävimme myös n. 70 km päässä Auschwits-/Brinkenaussa ja mahtavassa suolakaivoksessa joka oli melko lähellä Krakovaa

Oletko vieraillut Krakovassa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Krakovasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Puola
Englanninkielinen nimi: Krakow
Tunnetaan myös nimellä: Cracow
Etäisyys Helsingistä: 1169 km
Lentoaika-arvio:[1] 1h 50min
Rahayksikkö: zloty
Valuuttakurssi (1 EUR): 4,37 PLN

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  E  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +48
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112 tai 997
Palokunta: 112 tai 999
Poliisi: 112 tai 998

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Puola
Englanninkielinen Wikipedia: Krakova
Suomenkielinen Wikipedia: Krakova
Ulkoministeriön matkustustiedote: Puola
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Krakova
Pieni hetki, sivua ladataan.