Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Cascais

lennot

alk. 138 €
Etsi lennot

Cascaisin sääennuste

ti 7.7.

Selkeää päivän aikana.
24°C | 17°C
4 m/s

ke 8.7.

Enimmäkseen pilvistä päivän aikana.
22°C | 17°C
6 m/s

to 9.7.

Selkeää päivän aikana.
23°C | 18°C
7 m/s

pe 10.7.

Selkeää päivän aikana.
23°C | 18°C
8 m/s

la 11.7.

Selkeää päivän aikana.
24°C | 18°C
6 m/s

su 12.7.

Selkeää päivän aikana.
23°C | 18°C
3 m/s

Matkakohteita Cascaisin lähellä

Suosittuja hotelleja Cascaisissa

 • Portugalin kevät

  Maaliskuun puolessavälissä säät mukavan lämpimät (+20-23) ei kuitenkaan liian kuuma. Golffaajille varmaankin juuri passelit kelit. Itse emme harrasta golffia, mutta Atlantin upeat rannat, miestä korkeammat aallot ja idyllinen kalasatama hivelivät silmiä ja antoivat mielen levätä. Hotelli oli meren rannalla. Kun käveleminen väsytti Segwayn vuokraaminen oli hauskaa vaihtelua. Portugalilaiset ovat ystävällistä ja vieraanvaraista väkea, mutteivät tungettele (vrt. Thaimaa). Kala-allergikon painajaispaikka, ravintolassa muille asiakkaille kuljetetaan mitä upeampia kala-annoksia. Itse jouduin tyytymään vaatimattomampiin liharuoka-annoksiin, joiden valmistaminen ei ole oikein portugalilaisten heiniä. Auton vuokraaminen oli helppoa. Jos otat oman navigaattorin mukaan, se kannattaa päivittää juuri ennen lähtöä. Navigaattori tiesi hyvin Cascain, Sintran ja Lissaboninkin vanhat kadut, mutta koko ajan rakenettavista pikateistä sillä ei ollut hajuakaan. Siksi esim. matka Vasco da Gaman sillalle t...  Lisää...

  Maaliskuun puolessavälissä säät mukavan lämpimät (+20-23) ei kuitenkaan liian kuuma. Golffaajille varmaankin juuri passelit kelit. Itse emme harrasta golffia, mutta Atlantin upeat rannat, miestä korkeammat aallot ja idyllinen kalasatama hivelivät silmiä ja antoivat mielen levätä. Hotelli oli meren rannalla. Kun käveleminen väsytti Segwayn vuokraaminen oli hauskaa vaihtelua. Portugalilaiset ovat ystävällistä ja vieraanvaraista väkea, mutteivät tungettele (vrt. Thaimaa). Kala-allergikon painajaispaikka, ravintolassa muille asiakkaille kuljetetaan mitä upeampia kala-annoksia. Itse jouduin tyytymään vaatimattomampiin liharuoka-annoksiin, joiden valmistaminen ei ole oikein portugalilaisten heiniä. Auton vuokraaminen oli helppoa. Jos otat oman navigaattorin mukaan, se kannattaa päivittää juuri ennen lähtöä. Navigaattori tiesi hyvin Cascain, Sintran ja Lissaboninkin vanhat kadut, mutta koko ajan rakenettavista pikateistä sillä ei ollut hajuakaan. Siksi esim. matka Vasco da Gaman sillalle tuotti pieniä vaikeuksia.

  Kohde: Cascais, Portugali Kategoria: Cascaisin muita vinkkejä
  Lisätty: 24.03.10 Lähettäjä: Vieras
 • Cascaisin rannat ja retket

  Todella upea paikka ! Ihastuin cascaisiin heti kun pääsimme hotelliimme. Hotelli oli tosi hyvän hintainen, hyvällä paikalla ja todella ystävällistä henkilökuntaa. Cascaisissa on monia upeita rantapoukamia, joilla kannattaa käydä ! Suosittelen, että vuokraa auton ja tekee päiväretkiä Cascaisin lähellä oleviin kaupunkeihin esim. Sintraan, Lissaboniin ja Estoriliin. Sintra oli kiva paikka, siellä oli rauhallista ja upeita linnoja. Cascaisissa voi myös pelata colfia ja harrastaa kalliokiipeilyä, joka on tosi kivaa veden yllä. Jotkut ravintolat ja hotellit olivat hiukan kalliita, mutta ostokset ja muut olivat suhkon halpoja. Lennotkin eivät ole kamalan kalliita. Kannattaa kävellä Cascaisista Estoriliin rannikkoa pitkin, koska maisema on tosi kaunis.

  Kohde: Cascais, Portugali Kategoria: Cascaisin aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 18.01.10 Lähettäjä: Vieras
 • Tyylikäs

  Hotelli: Hotel Quinta da Marinha Resort

  Hyvätasoinen hotelli. Varsinkin respassa ystävällinen palvelu. Hotellin ravintoloissa kalliit hinnat eikä erityisen hyvä palvelu. Kävelymatkan päässä vain yksi, kohtuuhintainen ja mukava italialainen ravintola + leipomo ja minimarket. Muut ravintolat hiukan kauempana (Cascain keskustassa). Golfareille oikein hyvä asumispaikka.

  Kohde: Cascais, Portugali Kategoria: Cascaisin hotellit
  Lisätty: 31.03.09 Lähettäjä: Vieras
 • Hyvä Golf hotelli

  Hotelli: Hotel Quinta da Marinha Resort

  Hotelli OK. Palvelut standardin mukaiset. Golf kenttä OK. Ympärillä paljon muitakin kenttiä, johon pääsee hyvin jos on vuokra auto. Hotelli on kallis.

  Kohde: Cascais, Portugali Kategoria: Cascaisin hotellit
  Lisätty: 23.02.08 Lähettäjä: jaaltonen

Oletko käynyt Cascaisissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Cascaisissa

Kysymyksiä Cascaisista

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Cascaisiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Cascaisissa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Cascaisissa. Oletko sinä vieraillut Cascaisissa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Cascaisista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Portugali
Englanninkielinen nimi: Cascais
Etäisyys Helsingistä: 3380 km
Lentoaika-arvio:[1] 4h 20min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +1
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +0
Aikaero Suomeen: -2

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 220 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +351
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Portugali
Suomen suurlähetystö Portugalissa
Englanninkielinen Wikipedia: Cascais
Suomenkielinen Wikipedia: Cascais
Ulkoministeriön matkustustiedote: Portugali
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Cascais
Pieni hetki, sivua ladataan.