Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Praia da Rocha

Praia da Rochan sääennuste

to 13.8.

Selkeää päivän aikana.
28°C | 16°C
4 m/s

pe 14.8.

Selkeää päivän aikana.
26°C | 16°C
5 m/s

la 15.8.

Selkeää päivän aikana.
26°C | 16°C
5 m/s

su 16.8.

Selkeää päivän aikana.
26°C | 16°C
5 m/s

ma 17.8.

Selkeää päivän aikana.
27°C | 18°C
5 m/s

ti 18.8.

Selkeää päivän aikana.
29°C | 18°C
5 m/s

Valmismatkoja Praia da Rochaan

Seuraavat matkatoimistot järjestävät Praia da Rochan valmismatkoja:

Matkakohteita Praia da Rochan lähellä

Suosittuja hotelleja Praia da Rochassa

 • Algarve Mor

  Hotelli: Algarve Mor

  Algarve Mor oli hyvä hotelli, vaikkakaan siinä ei (ainakaan vuonna 2009) ollut ilmastointia... Ei myöskään aamupalaa, jota emme kyllä tarvinneetkaan. Mutta löytyi siis kunnon liedet, jääkaapit ja keittövermeet jne. jne. Erityisen hieno juttu oli uima-allasalue. Se ei ollut iso, mutta aurinkoinen ja suojaisa. Itse paikkana Praia da Rocha ei ollut ihan niin kummonen kun aattelin... Turisteja liikaa liian pienellä alueella, ruokapaikkoja vähän liikaakin, osassa yritettiin huijata. Osassa ei osattu englantia. Huumekauppiaita ja krääsänkaupustelijoihin törmäsi väh. kerran kaksi päivässä, lähtivät tosin kiireesti lipettiin kun vihjasi poliisista. Mutta turvallista oli. Hienointa olivat rannat, kalliot jotka olivat todella hienoja! Alvoriin oli aika lyhyt matka, taksilla maksoi n. 10euroo.(v.2009). Ja se oli paljon kivempi, hiljasempi... Jos ei vaadi kuin aurinkoa, hiekkaa ja merta niin paikka on sopiva. Kulttuurinnälkäiselle se oikein sovi... Ps. toukokuu- kesäkuun alku, s...  Lisää...

  Algarve Mor oli hyvä hotelli, vaikkakaan siinä ei (ainakaan vuonna 2009) ollut ilmastointia... Ei myöskään aamupalaa, jota emme kyllä tarvinneetkaan. Mutta löytyi siis kunnon liedet, jääkaapit ja keittövermeet jne. jne. Erityisen hieno juttu oli uima-allasalue. Se ei ollut iso, mutta aurinkoinen ja suojaisa. Itse paikkana Praia da Rocha ei ollut ihan niin kummonen kun aattelin... Turisteja liikaa liian pienellä alueella, ruokapaikkoja vähän liikaakin, osassa yritettiin huijata. Osassa ei osattu englantia. Huumekauppiaita ja krääsänkaupustelijoihin törmäsi väh. kerran kaksi päivässä, lähtivät tosin kiireesti lipettiin kun vihjasi poliisista. Mutta turvallista oli. Hienointa olivat rannat, kalliot jotka olivat todella hienoja! Alvoriin oli aika lyhyt matka, taksilla maksoi n. 10euroo.(v.2009). Ja se oli paljon kivempi, hiljasempi... Jos ei vaadi kuin aurinkoa, hiekkaa ja merta niin paikka on sopiva. Kulttuurinnälkäiselle se oikein sovi... Ps. toukokuu- kesäkuun alku, sekä elokuun loppupuoli ovat parhainta aikaa käydä, luulisin. Heinäkuussa paikka oli täpötäynnä.(paikallisten lomat!)

  Kohde: Praia da Rocha, Portugali Kategoria: Praia da Rochan hotellit
  Lisätty: 20.11.14 Lähettäjä: Vieras
 • hyvä ruokapaikka läheisessä Alvorissa

  Syyskuun lopussa 2009 Praia da Rocha tuntui aika kuolleelta. Kävimme usein lähellä Alvorissa illallistamassa. Yksi ruokapaikka oli ylitse muiden: Grill - Restaurante Marafados. Ruoka oli erinomaista. Vieläkin hienompaa oli se, että johtajatar keskusteli englanniksi asiakkaiden kanssa. Missään muualla kukaan muu ei pystynyt tällaiseen palveluun. Jossain muualla Portimaõssa saatiin kanaa, kun tilattiin possua, vaikka tarjoilija tuntui muka ymmärtävän englantia. Englannin taito oli yleensäkin heikkoa.

  Kohde: Praia da Rocha, Portugali Kategoria: Praia da Rochan ravintolat ja baarit
  Lisätty: 05.10.09 Lähettäjä: Vieras
 • Helppo ja mutkaton matkakohde.

  Olen ollut mieheni kanssa lomalla kahdeksan kertaa Praia Da Rochassa. Aina on yhtä suuri elämys. On tilaa, valoa, lämpöä,hyvää ruokaa. Ihmiset iloisia.Kukaan ei tyrkytä mitään .Jos haluat ostaa, niin sitten ostat.Ranta aivan mahtava. Olemme eläkeläisiä, jonkinverran liikuntarajoitteisia.Tässä lomakohteessa saat olla juuri niinkuin haluat.Jalankulkija on siellä kuningas. Oli ihan outoa, kun autot pysähtyivät ja antoivat kohteliaasti mennä yli kadun.Meidän kulkumme on jo vähän hitaanlaista. Ei haittaa. Ravintoloissa on vara valita.Uskomattoman hyvää ruokaa. Hintataso on nyt sitä melkein mitä täällä Suomessakin. Mutta eihän lomalle lähdetä nuukailemaan vaan nauttimaan. Asuimme Algarve Moressa, joka on aivan meren rannalla. Siellä kaikki toimi.Oli jotenkin turvallinen olo. Suosittelen tätä paikkaa. Ei ole liian hieno, eikä tarvitse pelätä rosvoja sen enemåää kuin yleensä. No, maanjäristys oli, mutta ei se varmaan joka päivä tule. Lentoaika Faron kentälle on sopivan mittainen täältä He...  Lisää...

  Olen ollut mieheni kanssa lomalla kahdeksan kertaa Praia Da Rochassa. Aina on yhtä suuri elämys. On tilaa, valoa, lämpöä,hyvää ruokaa. Ihmiset iloisia.Kukaan ei tyrkytä mitään .Jos haluat ostaa, niin sitten ostat.Ranta aivan mahtava. Olemme eläkeläisiä, jonkinverran liikuntarajoitteisia.Tässä lomakohteessa saat olla juuri niinkuin haluat.Jalankulkija on siellä kuningas. Oli ihan outoa, kun autot pysähtyivät ja antoivat kohteliaasti mennä yli kadun.Meidän kulkumme on jo vähän hitaanlaista. Ei haittaa. Ravintoloissa on vara valita.Uskomattoman hyvää ruokaa. Hintataso on nyt sitä melkein mitä täällä Suomessakin. Mutta eihän lomalle lähdetä nuukailemaan vaan nauttimaan. Asuimme Algarve Moressa, joka on aivan meren rannalla. Siellä kaikki toimi.Oli jotenkin turvallinen olo. Suosittelen tätä paikkaa. Ei ole liian hieno, eikä tarvitse pelätä rosvoja sen enemåää kuin yleensä. No, maanjäristys oli, mutta ei se varmaan joka päivä tule. Lentoaika Faron kentälle on sopivan mittainen täältä Helsingistä. Noin viisi tuntia.Tällaiselle sydänvikaiselle turvallinen pituus. Hyvää matkaa Portugaliin ja varsinkin Praia Da Rochaan!

  Kohde: Praia da Rocha, Portugali Kategoria: Praia da Rochan muita vinkkejä
  Lisätty: 23.08.09 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Praia da Rochassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Praia da Rochassa

Kysymyksiä Praia da Rochasta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Praia da Rochaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

maarityp

Kohde: Praia da Rocha
Ajankohta: Syyskuu 06, 2009 - Syyskuu 13, 2009
Kommentti: Todella hieno paikka, parhaat hiekkarannat, historiaa (esim. Silves) ja fiksut katu- ym.kauppiaat (ei hihaantarttujia). Hotelli oli Presidente.

piksu

Kohde: Praia da Rocha
Ajankohta: 2003

Oletko vieraillut Praia da Rochassa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Praia da Rochasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Portugali
Etäisyys Helsingistä: 3485 km
Lentoaika-arvio:[1] 4h 30min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +1
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +0
Aikaero Suomeen: -2

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 220 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +351
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Portugali
Suomen suurlähetystö Portugalissa
Englanninkielinen Wikipedia: Praia da Rocha
Ulkoministeriön matkustustiedote: Portugali
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Praia da Rocha
Pieni hetki, sivua ladataan.