Sliema

Sliema

lennot

alk. 266€
Etsi lennot

Slieman sääennuste

su 16.6.

Osittain pilvistä
30°C | 21°C
4 m/s

ma 17.6.

Osittain pilvistä
33°C | 22°C
1 m/s

ti 18.6.

Selkeää
30°C | 23°C
3 m/s

ke 19.6.

Selkeää
32°C | 22°C
2 m/s

to 20.6.

Selkeää
33°C | 23°C
3 m/s

pe 21.6.

Selkeää
34°C | 24°C
5 m/s

Koe Sliema

Slieman hotellit

Matkakohteita Slieman lähellä

 • Ihana kohdepitkälle lomalle talvisaikaan.

  Maltan ilmasto on aivan kertakaikkisen ihana pojoismaiselle viettää talvea pakosalla täältä loskasta. Hintatasokin vielä tosi edullinen, joskaan asuntoa ei kannata ostaa, vaan sieltäjoko vuokratayksityiseltä tai majoittua hotelliin.

  Kohde: Sliema, Malta Kategoria: Slieman muita vinkkejä
  Lisätty: 02.01.09 Lähettäjä: anpasu
 • Yleistä tietoa Maltalta

  Malta on rauhallinen ja turvallinen lomakohde, jossa on paljon historiallista nähtävää. Hintataso kaupoissa ja ravintoloissa on melko kallis. Vain vähän halvempaa kuin Suomessa. Kahviloissa hinnat on kohtuulliset. Capuccino maksaa noin. 1.60 euroa. Siellä on myös nykyisin eurot käytössä,mikä helpottaa hintavertailua huomattavasti. Saarella on kattava bussiverkosto ja bussilla liikkuminen on järkevin ja erittäin halpa tapa liikkua. Voit kiertää vaikka koko saaren alle kahden euron lipulla. Bussit ovat aika erikoisia, vähän kuin amerikkalaiset keltaiset koulubussit. Niissä on ovi vain edessä ja ovi on koko ajan auki, vaikka bussi olisi tupaten täysi! Slieman kaupunki on rauhallinen myös iltaisin, mutta viereisessä St. Juliens`n kaupungissa on enemmän säpinää ja nuorekkaampaa menoa, discoja ja yökerhoja ja paljon hyviä ruokapaikkoja kauniine ulkoterasseineen. Siellä näytti olevan paljon nuoria eri maista kielikursseilla. Lapsille ei meidän mielestä ollut kovin paljon mielisiä paikkoja. ...  Lisää...

  Malta on rauhallinen ja turvallinen lomakohde, jossa on paljon historiallista nähtävää. Hintataso kaupoissa ja ravintoloissa on melko kallis. Vain vähän halvempaa kuin Suomessa. Kahviloissa hinnat on kohtuulliset. Capuccino maksaa noin. 1.60 euroa. Siellä on myös nykyisin eurot käytössä,mikä helpottaa hintavertailua huomattavasti. Saarella on kattava bussiverkosto ja bussilla liikkuminen on järkevin ja erittäin halpa tapa liikkua. Voit kiertää vaikka koko saaren alle kahden euron lipulla. Bussit ovat aika erikoisia, vähän kuin amerikkalaiset keltaiset koulubussit. Niissä on ovi vain edessä ja ovi on koko ajan auki, vaikka bussi olisi tupaten täysi! Slieman kaupunki on rauhallinen myös iltaisin, mutta viereisessä St. Juliens`n kaupungissa on enemmän säpinää ja nuorekkaampaa menoa, discoja ja yökerhoja ja paljon hyviä ruokapaikkoja kauniine ulkoterasseineen. Siellä näytti olevan paljon nuoria eri maista kielikursseilla. Lapsille ei meidän mielestä ollut kovin paljon mielisiä paikkoja. Sieltä puuttuvat isot vesipuistot ja huvipuistot yms. Saaren pohjoisosassa on hyvät uimarannat, jonne pääsee myös hyvin bussilla Siellä oli jonkinlainen vesipuistokin, jonka ohi bussi meni.Emme käyneet vesipuistossa, koska meillä ei ollut lapsia mukana. Hotellit ja ravintolat olivat erittäin siistejä, siivouksesta huolehdittiin erinomaisesti kaikkialla, missä kävimme. Ainoastaan häiritsi se, että aamuisin kaduilla oli roskapusseja odottamassa poiskuljetusta. Malta on mielestämme enemmän aikuisten lomakohde, kuin esim kouluikäisten kanssa matkustavien perheiden. Pikkulasten kanssa näkyi olevan muutama suomalainen perhe matkalla. Kouluikäiset saattavat vähän pitkästyä, heitä kun eivät vanhat rakennukset, rauniot ja kirkot luultavasti kovin kiinnosta. Me, neljän naisen porukka, viihdyimme ja pidimme kovasti Maltasta ja voimme mennä sinne kyllä uudestaankin.

  Kohde: Sliema, Malta Kategoria: Slieman muita vinkkejä
  Lisätty: 11.07.08 Lähettäjä: venhome
 • Maltan ostosparatiisi

  "Maltan nykyaikaisin kaupunki" on myös ehkäpä paras shoppailukaupunki. Kadut suorastaan pursuavat kauppoja, ja koska varsinaisia ostoskeskuksia ei ole, on helppo kokea onnistumisen elämyksiä löytäessään talojen sisäpihoilta ja pääteiden sivukaduilta ihania kauppoja. Kun alkaa väsyttää, voi pitää tauon jossain rantakadun kahviloista ja ahmia suussasulavia kakunpalasia.

  Kohde: Sliema, Malta Kategoria: Slieman nähtävyydet
  Lisätty: 03.07.08 Lähettäjä: llauraa-

Oletko käynyt Sliemassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Sliemassa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Sliemaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

mansikkaomena

Kohde: Sliema
Ajankohta: Lokakuu 13, 2010 - Lokakuu 18, 2010
Kommentti: !!!!

Johnnykulmis

Kohde: Sliema
Ajankohta: Kesäkuu 27, 2009 - Heinäkuu 10, 2009
Kommentti: Onks muita menossa Maltalle? Ohjelmassa Malta music week ja Isle of MTV - Malta special 2009. Voi ottaa rohkeasti yhteyttä.

venhome

Kohde: Sliema
Ajankohta: Kesäkuu, 2008
Kommentti: Lähdemme työkavereiden kanssa yhden 50v-synttäreitä juhlimaan ja haluaisimme käydä myös Gozolla.

Pirtsi

Kohde: Sliema
Ajankohta: Huhtikuu 25, 2008 - Toukokuu 04, 2008

Oletko vieraillut Sliemassa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Sliemasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Malta
Englanninkielinen nimi: Sliema
Tunnetaan myös nimellä: Tas-Sliema
Etäisyys Helsingistä: 2802 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 40min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: G  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +356
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Malta
Englanninkielinen Wikipedia: Sliema
Suomenkielinen Wikipedia: Sliema
Ulkoministeriön matkustustiedote: Malta
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Sliema
Pieni hetki, sivua ladataan.