Limassol

lennot

alk. 145€
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 474€
Etsi valmismatkat

Limassolin sääennuste

la 15.6.

Selkeää
32°C | 27°C
11 m/s

su 16.6.

Selkeää
28°C | 25°C
7 m/s

ma 17.6.

Osittain pilvistä
28°C | 25°C
4 m/s

ti 18.6.

Selkeää
29°C | 26°C
6 m/s

ke 19.6.

Selkeää
31°C | 26°C
5 m/s

to 20.6.

Selkeää
34°C | 23°C
4 m/s
Lisää valmismatkoja Limassoliin

Limassolin hotellit

Matkakohteita Limassolin lähellä

 • Limassol

  Olen asunut Limassolissa 4,5 vuotta,tavallista perhe-elämää viettäen.Aivan ihana kaupunKi,tosin nykyään melko hintava.Ihmiset tosi sydämellisiä ja vieläkin tietyistä perinteistä kiinni pitäviä.Eurooppalaisia kestitsevät ok,mutta arvostus meidän elämän tapojamme kohtaan kyseenalaistava.Itse tosin esimerkilläni muutin kyproslaisten sukulaisteni asennetta suhteessa ainakin itseeni. Palasimme Suomeen,mm sosiaalietuuksien takia,ne eivät ole Kyproksella samaa luokkaa kuin meillä Suomessa.Mutta ihmisrakkaus,sitä ei voita koskaan suomalainen,siellä perhe ja suku pitävät yhtä;AINA. Hyvä maa,kannattaa lomailla,mutta ei jytäpaikoissa,ainakaan paremassa iässä olevien.Buzuki käymisen arvoinen!!Viinit hyviä ja ne hedelmä ja vihannestarjonnat,vau.Hyvää lomaa vaan!

  Kohde: Limassol, Kypros Kategoria: Limassolin muita vinkkejä
  Lisätty: 04.08.13 Lähettäjä: Vieras
 • ihana pieni hotelli

  Hotelli: Estella Hotel and Apartments

  ihana pieni hotelli.henkilökunta mahtava osaksi suomalainen. olo kuin ois asunu kotona. hotellia on näemmä uusittu ja haluan edelleen sinne jos vain matkoja löytyy. suosittelen ainakin aikuisille.lapsille ei oikein touhuilua.

  Kohde: Limassol, Kypros Kategoria: Limassolin hotellit
  Lisätty: 09.01.13 Lähettäjä: Vieras
 • Limassol lokakuussa 2011

  Vietimme viikon lokakuun alussa Limassolissa hotelli Kapetanioksessa. Viikko oli lämmin, +30 joka päivä, ainoastaan yhtenä iltana satoi n.5 min. Merivesikin oli uintilämpöistä ainakin meidän mielestä (paikallisille liian kylmää) ja uitua tuli melkein joka päivä. Hotelli Kapetanios oli siisti, henkilökunta ystävällistä ja palveluhenkistä. Hotelli sijaitsi erinomaisella paikalla. Keskustaan oli 1.5 km ja uimarantaan 200 m (parvekkeelta oli merinäköala). Uimarantaa oli pitkästi kumpaankin suuntaan. Hotellin välittömässä läheisyydessä (200m) oli rantakatu (Oktovriou) jonka varrella oli ruokapaikkoja, pieniä "ruokakauppoja" (lähinnä kioskien kokoisia). Hotellimme lähellä oli isompi ruokakauppa (alfasigma-market) jossa oli laajemmat valikoimat. Rantakatua kulki n. 15 min välein bussi jolla pääsi kätevästi keskustaan, jos ei jaksanut helteessä kävellä :) Keskustassa oli kävelykatu (Agiou Andreou) jonka varrella oli kaikenlaista myyntiä; kenkiä, laukkuja, matkamuistoja, ravintoloita jne. ...  Lisää...

  Vietimme viikon lokakuun alussa Limassolissa hotelli Kapetanioksessa. Viikko oli lämmin, +30 joka päivä, ainoastaan yhtenä iltana satoi n.5 min. Merivesikin oli uintilämpöistä ainakin meidän mielestä (paikallisille liian kylmää) ja uitua tuli melkein joka päivä. Hotelli Kapetanios oli siisti, henkilökunta ystävällistä ja palveluhenkistä. Hotelli sijaitsi erinomaisella paikalla. Keskustaan oli 1.5 km ja uimarantaan 200 m (parvekkeelta oli merinäköala). Uimarantaa oli pitkästi kumpaankin suuntaan. Hotellin välittömässä läheisyydessä (200m) oli rantakatu (Oktovriou) jonka varrella oli ruokapaikkoja, pieniä "ruokakauppoja" (lähinnä kioskien kokoisia). Hotellimme lähellä oli isompi ruokakauppa (alfasigma-market) jossa oli laajemmat valikoimat. Rantakatua kulki n. 15 min välein bussi jolla pääsi kätevästi keskustaan, jos ei jaksanut helteessä kävellä :) Keskustassa oli kävelykatu (Agiou Andreou) jonka varrella oli kaikenlaista myyntiä; kenkiä, laukkuja, matkamuistoja, ravintoloita jne. Juomapuolelta kannattaa ehdottomasti kokeilla frappea (eli jääkahvia), joka virkisti mahtavasti helteisellä kelillä. Paikallinen olut (Keo) oli vaaleaa, aika laimeaa olutta. Moussaka oli hyvää ja kannattaa kokeilla myös meseä (sisältää 15-20 ruokalajia pieninä annoksina) jossa pääsee hyvin tutustumaan paikallisiin ruokalajeihin. Ruoat olivat aika lailla maustamattomia, yleensä pöydässä oli suolaa ja mustapippuria mausteeksi. Kalaruokia ei ollut paljon tarjolla, koska sitä on saatavilla hyvin vähän meriveden suolaisuudesta johtuen. Kannattaa käydä myös Lefterissä (Makarios avenuella) maistamassa tosi hyvää kebabbia.

  Kohde: Limassol, Kypros Kategoria: Limassolin muita vinkkejä
  Lisätty: 14.01.12 Lähettäjä: Vieras
 • parasta lammasta

  kyproksella söimme lammasta joka oli ihan taivaallisen hyvää! en yleensä syö paljoakaan lampaanlihaa,mutta siellä kannatti valita. muutenkin ateria oli hyvä ja valtavan suuri määrä oli vadille ruokaa ahdettu. luulimme ensin että pöytäämme tulee muitakin syöjiä,mutta kysyttyämme saimme kuulla että ruoka oli meille kahdelle kokonaan!

  Kohde: Limassol, Kypros Kategoria: Limassolin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 27.12.08 Lähettäjä: sainile
 • limassol 2008

  Olimme mieheni kanssa huhti-toukokuun vaihteessa Limassolissa. Hotelli chrielka ihana pieni hotelli.Palvelu ystävällistä,siisti hotelli.Koko viikon keskilämpö +25.Kolmena päivänä hellettä piisasi +35. Troodos vuorille kanattaa mennä päiväretkelle,huima ja jännittävä kokemus. Ravintola big ben, rantakadulla hyvä ruokapaikka.Tarjoilijat mukavia ja palvelu todella ystävällistä. Limassol ihana paikka.Suosittelemme.

  Kohde: Limassol, Kypros Kategoria: Limassolin muita vinkkejä
  Lisätty: 22.09.08 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Limassolissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Limassolissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Limassoliin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

toffe

Kohde: Limassol
Ajankohta: Elokuu 08, 2014 - Elokuu 16, 2014
Kommentti: No muuton keskellä pitää päästä lepäämään joten siksi vain tämä viikon matka..

Hansku-79

Kohde: Limassol
Ajankohta: Elokuu 1991
Kommentti: Lapsena reissussa äidin ja mummun kanssa. Hotelli Lime Garden

elokuu76

Kohde: Limassol
Ajankohta: 1992
Kommentti: Ihanan lämmintä oli ja ihana paikka.

MikaEs

Kohde: Limassol
Ajankohta: 2005
Kommentti: Viikko sohvalla Alanyassa ...

Hrafndis

Kohde: Limassol
Ajankohta: Helmikuu 12, 2011 - Helmikuu 20, 2011

Oletko vieraillut Limassolissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Limassolista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Kypros
Englanninkielinen nimi: Limassol
Tunnetaan myös nimellä: Lemesos
Etäisyys Helsingistä: 2897 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 50min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: G  
Jännite ja taajuus: 240 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +357
Yleinen hätänumero: 112 tai 199
Ambulanssi: 112 tai 199
Palokunta: 112 tai 199
Poliisi: 112 tai 199

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Kypros
Suomen suurlähetystö Kyproksella
Kyproksen suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Limassol
Suomenkielinen Wikipedia: Limassol
Ulkoministeriön matkustustiedote: Kypros
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Limassol
Pieni hetki, sivua ladataan.