Podstrana

lennot

alk. 123€
Etsi lennot

Podstranan sääennuste

ma 22.4.

Osittain pilvistä
17°C | 8°C
6 m/s

ti 23.4.

Sadetta, Osittain pilvistä
19°C | 13°C
4 m/s

ke 24.4.

Sadetta, Osittain pilvistä
14°C | 11°C
5 m/s

to 25.4.

Sadetta, Osittain pilvistä
14°C | 11°C
4 m/s

pe 26.4.

Sadetta, Osittain pilvistä
16°C | 12°C
4 m/s

la 27.4.

Sadetta
17°C | 11°C
3 m/s

Koe Podstrana

Podstranan hotellit

Matkakohteita Podstranan lähellä

 • Kaikki perusasiat löytyy

  Hotelli: Villa Pinocchio

  Mukava pikkuhotelli rannan läheisyydessä. Perille pääsee kätevästi bussilla. Pysäkit aivan vieressä. Yhteinen ranta muutaman muun hotellin kanssa. Aamiainen on hyvä ja henkilökunta ystävällistä. Liikenteen melu kuului huoneeseen, myös käytäviltä kaikui ääniä. Hotellissa ei ollut baaria tai terassia.

  Kohde: Podstrana, Kroatia Kategoria: Podstranan hotellit
  Lisätty: 04.05.19 Lähettäjä: Vieras
 • Kotoisa hotelli rannalla

  Hotelli: Villa Zanic

  Ihana pieni hotelli rannalla. Mateo perheensä kanssa isännöi erittäin tahdikkaasti. Mikä vain mietitytti, Mateo auttoi kuin ystäväänsä. Huoneessa jääkaappi ja vedenkeitin. Erittäin siistiä. Lakanat ja pyyhkeet käytiin viikkaamassa/vaihtamassa päivittäin. Halusimme käyttää yhtenä iltana hotellin ulkogrilliä, sekin onnistui. Hotellilla on tarjolla aamiainen hintaan 5€/hlö. Aamiais/lobbytilaa voit käyttää omaankin ruokailuun. Aurinkotuolit ilmaisia hotellin rannalla. Bussit kulkivat puolen tunnin välein sekä Splitiin että Omisiin. Ruuhkaa tuntui olevan matkalla lähes aina johonkin suuntaan, joten reilun 10 km matka venyi helposti 30-45 minuuttiin. Hinta yhteen suuntaan vaihteli bussiyhtiöstä riippuen 12-17 kunan välillä. Hotellin vieressä pikkuruinen market Konzum ja 200 metrin päässä toinen vähän isompi supermarket Ribola. Sen kyljessä pankkiautomaatti. Hotelliin olisi voinut mennä lentokentältä kahdella bussilla, mutta Mateo järjestää pyydettäessä taksikyydin valmiiksi (30€). Suositte...  Lisää...

  Ihana pieni hotelli rannalla. Mateo perheensä kanssa isännöi erittäin tahdikkaasti. Mikä vain mietitytti, Mateo auttoi kuin ystäväänsä. Huoneessa jääkaappi ja vedenkeitin. Erittäin siistiä. Lakanat ja pyyhkeet käytiin viikkaamassa/vaihtamassa päivittäin. Halusimme käyttää yhtenä iltana hotellin ulkogrilliä, sekin onnistui. Hotellilla on tarjolla aamiainen hintaan 5€/hlö. Aamiais/lobbytilaa voit käyttää omaankin ruokailuun. Aurinkotuolit ilmaisia hotellin rannalla. Bussit kulkivat puolen tunnin välein sekä Splitiin että Omisiin. Ruuhkaa tuntui olevan matkalla lähes aina johonkin suuntaan, joten reilun 10 km matka venyi helposti 30-45 minuuttiin. Hinta yhteen suuntaan vaihteli bussiyhtiöstä riippuen 12-17 kunan välillä. Hotellin vieressä pikkuruinen market Konzum ja 200 metrin päässä toinen vähän isompi supermarket Ribola. Sen kyljessä pankkiautomaatti. Hotelliin olisi voinut mennä lentokentältä kahdella bussilla, mutta Mateo järjestää pyydettäessä taksikyydin valmiiksi (30€). Suosittelen.

  Kohde: Podstrana, Kroatia Kategoria: Podstranan hotellit
  Lisätty: 14.08.17 Lähettäjä: Vieras
 • Heikko apt. Vain huone ja jääkaappi

  Hotelli: Villa Javor

  10 päivän majoittumisella ei siivottu kertaakaan, lakanat vaihdettiin pyynnöstämme 9. päivänä. Ei keittiönurkkausta eikä -välineitä, no- pyynnöstämme saatiin sentään tee/kahvinkeitin ! Surkea esitys verrattuna nettisivustoon. Ranta lähellä, mutta kylässä ei paljon muuta. Paikallisliikenteellä pääsee kätevästi Split ìin. Ruoka on hyvää ja runsaat annokset.

  Kohde: Podstrana, Kroatia Kategoria: Podstranan hotellit
  Lisätty: 19.09.12 Lähettäjä: Vieras
 • Viihtyisä hyvä sijainti

  Hotelli: Vila Bevanda (apartments)

  Loistava sijainti,bussipysäkki splitiin ihan vieressä,ranta lähellä,meri näköala parvekkeeltaRuokapaikat,kaupat,kaikki lähellä.Emäntä ihanan ystävällinen vaikka ei englantia puhunutkaan. Ainoa miinus ,aikamoista ylämäkeä asuntoon rannalta,mutta parvekkeen maisema korvaa kiipeilyn. .Podtrana hiljainen ja rauhallinen,ei näyttänyt olevan musiikkibaareja mutta hyviä ruokapaikkoja ja terasseja löytyy.Hyvä pikkukivi ranta. Jos menoa kaipaa pääsee 15 min bussilla nr 60 Splitin keskustaan.Ihanteellinen sijainti uimiseen ja rauhaisaan oleiluun.

  Kohde: Podstrana, Kroatia Kategoria: Podstranan hotellit
  Lisätty: 13.08.12 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Podstranassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Podstranassa

Kysymyksiä Podstranasta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Podstranaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Podstranassa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Podstranassa. Oletko sinä vieraillut Podstranassa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Podstranasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Kroatia
Etäisyys Helsingistä: 1941 km
Lentoaika-arvio:[1] 2h 40min
Rahayksikkö: kuna
Valuuttakurssi (1 EUR): 7,53 HRK

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +385
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 94 tai 112
Palokunta: 93 tai 112
Poliisi: 92

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Kroatia
Suomen suurlähetystö Kroatiassa
Kroatian suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Podstrana
Ulkoministeriön matkustustiedote: Kroatia
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Podstrana
Pieni hetki, sivua ladataan.