Votsalakia

Votsalakia

lennot

alk. 327€
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 463€
Etsi valmismatkat

Votsalakian sääennuste

ke 21.2.

Osittain pilvistä
15°C | 3°C
4 m/s

to 22.2.

Osittain pilvistä
16°C | 14°C
2 m/s

pe 23.2.

Osittain pilvistä
15°C | 14°C
6 m/s

la 24.2.

Osittain pilvistä
17°C | 15°C
3 m/s

su 25.2.

Sadetta, Pilvistä
17°C | 13°C
8 m/s

ma 26.2.

Sadetta, Osittain pilvistä
15°C | 12°C
9 m/s
Lisää valmismatkoja Votsalakiaan

Votsalakian hotellit

Matkakohteita Votsalakian lähellä

 • Votsalakia

  JULKINENSuikkeli - 06.08.2016 klo 11:41 Samos ja Votsalakia Kohde, joka antaa loman kaikille rauhaa rakastaville, sekä vähän huvittelua parin keskustan baarin ansiosta. Pääset vaeltelemaan ihaillen upeista maisemista ja merivesi on puhdasta ja virkistävää. Jopa delfiinit viihtyvät täällä. Usein kohteessa käyneenä löytyi loistava ranta keskustasta Pigadi ravintolan edustalta. Ei tungosta, vähän kauempana rannasta pystyit pelaamaan ja juoksentelemaan hienolla hiekkapohjalla. Nälän yllättäessä poikkesimme Pigadiin syömään giropitan, eikä hinta päätä huimaa. Lapsille hoidetulla nurmikolla leikkikenttä. Eksyimme illalla samaan ravintolaan syömään ja niin näköalat syödessä, kuin myös ruuan maku olivat taivaalliset. Tarjoilijarouvan ansiosta kielitaitoni koheni kiitettävästi, ja ruokailu venyi jopa kolmetuntiseksi kieliopintojen merkeissä. Jos et halua vuokrata autoa, pyydä taksilta tarjous vaikkapa koko päivän käytöstä. Asiantuntemus ja tieto mielenkiintoisista kohteista, sekä tieto...  Lisää...

  JULKINENSuikkeli - 06.08.2016 klo 11:41 Samos ja Votsalakia Kohde, joka antaa loman kaikille rauhaa rakastaville, sekä vähän huvittelua parin keskustan baarin ansiosta. Pääset vaeltelemaan ihaillen upeista maisemista ja merivesi on puhdasta ja virkistävää. Jopa delfiinit viihtyvät täällä. Usein kohteessa käyneenä löytyi loistava ranta keskustasta Pigadi ravintolan edustalta. Ei tungosta, vähän kauempana rannasta pystyit pelaamaan ja juoksentelemaan hienolla hiekkapohjalla. Nälän yllättäessä poikkesimme Pigadiin syömään giropitan, eikä hinta päätä huimaa. Lapsille hoidetulla nurmikolla leikkikenttä. Eksyimme illalla samaan ravintolaan syömään ja niin näköalat syödessä, kuin myös ruuan maku olivat taivaalliset. Tarjoilijarouvan ansiosta kielitaitoni koheni kiitettävästi, ja ruokailu venyi jopa kolmetuntiseksi kieliopintojen merkeissä. Jos et halua vuokrata autoa, pyydä taksilta tarjous vaikkapa koko päivän käytöstä. Asiantuntemus ja tieto mielenkiintoisista kohteista, sekä tietoa saaresta samaan hintaan, mutta omalla aikataululla on jopa halvempaa, kuin matkatoimiston retkillä.

  Kohde: Votsalakia, Kreikka Kategoria: Votsalakian aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 06.08.16 Lähettäjä: Suikkeli
 • siisti.kiva huoneistohotelli.ihana merinäköala

  Hotelli: veronica

  kiva,todella hyvällä paikalla oleva hotelli.rantaan vain n.30m.ihana käydä aamu-uinnilla.kauppa alakerrassa.kaikki palvelut lähellä.erittäin tyytyväinen olen .

  Kohde: Votsalakia, Kreikka Kategoria: Votsalakian hotellit
  Lisätty: 26.08.12 Lähettäjä: Vieras
 • Rauhallista

  Ihanteellinen paikka rauhaa rakastavalle, ei ole mikään suunnaton turisti rysä, ei rannalla pauhaavaa musiikkia ym. Kylästä löytyy kaikki tarpeellinen ja jos muualle halajaa autovukraamoitakin löytyy. Hyviä ravintoloita, valinnanvaraa löytyy.

  Kohde: Votsalakia, Kreikka Kategoria: Votsalakian muita vinkkejä
  Lisätty: 17.11.11 Lähettäjä: Vieras
 • Veronica

  Hotelli: veronica

  Mukava hotelli, puhdasta oli ja siivous toimi ilman ongelmia. Alakerrassa Votsalakian suurin elintarvikekauppa josta johtuen kun sähköt menivät votsalakiasta kaupan generaattori antoi virtaa myös yläkerran hotellille.

  Kohde: Votsalakia, Kreikka Kategoria: Votsalakian hotellit
  Lisätty: 17.11.11 Lähettäjä: Vieras
 • Alexandra

  Asustelimme pienessä Alexandra- huoneistohotellissa 2008. Siisti keskitason hotelli. Perheen pitämä. Votsalakiassa on vain yksi pääkatu. Rantaan 150m. Läpikulkua on tosi vähän. Ruokapaikkoja on runsaasti. Erityisesti jäi mieleen Anna´s resraurant, jossa ei ollut ruokalistaa vaan ruoka valittiin suoraan padoista näyttämällä. Laskun kokki- rouva kirjoitti kertakäyttöpöytäliinaan. Gyros pitaleipää kannattaa kokeilla. Meillä lapset tykästyivät myös siihen.Yleensä kreikkalainen ruoka oli maukasta. Auton vuokrasimme kylältä kolmeksi päivää. Kiertelimme ympäri saarta; Potamin vesiputouksilla, Marathokamboksen kylässä, Vourliotesin kylä, Samoksen kaupunki (pieniä kauppoja ja ravintoloita on paljon), Psilianin luostari (kannattaa käydä), ihana aito kreikkalainen kylä Kalithea länsipuolella, Satakielilaakso (vehreyttä), Pythagoran luola + paljon muuta pienessä saaressa. Matkamuistoja löytyi Pottery-shopeista ja hunajapaikoista.

  Kohde: Votsalakia, Kreikka Kategoria: Votsalakian nähtävyydet
  Lisätty: 26.04.09 Lähettäjä: Piitu100

Oletko käynyt Votsalakiassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Votsalakiassa

Kysymyksiä Votsalakiasta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Votsalakiaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Votsalakiassa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Votsalakiassa. Oletko sinä vieraillut Votsalakiassa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Votsalakiasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Kreikka
Etäisyys Helsingistä: 2504 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 20min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +30
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112 tai 166
Palokunta: 112 tai 199
Poliisi: 112 tai 100

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Kreikka
Suomen suurlähetystö Kreikassa
Kreikan suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Kreikka
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.